2011 Aralık Anneleri

Resim boyutlrı büyük olduğı için ekleyemiyorsundur cnm, önce paintte açıp silgiyse köşede bi yeri sil kaydet de. hmn ekleniyo o zmn, ben öyle yapıyorum...bu arada ismin ne, facede?

sağol canım deneyeyim hemen denedim ve başarabildim ekleyebildim resim çok teşkkürler
facedede ismim nanan:)

Son düzenleme:
benimde sat 14 mart bir gün demekki aramız:) bu arada ben senide göremedim acedeki gurupta..sanırım başka aralık anneleri grubuda var
bizimkisi 2011 Aralık Anneleri diye geçiyor cnm

ilk defa yazıyosun sanırım daha önce görmedim seni h.g cnm aramıza benmde destina gibi sat 14 mart benmde minik bi oğlum olucak inş

ayyy benmde 14 mart bısı sorcam sıze doktor dogum tarıhını ne zaman verdı bana 21 aralık ama en son 28 aralıga kadar beklerız dıo:44::44:

günaydın anneciklerr..nasılsınz???bu gece enteresan bi şekilde çok ii uyudum formulüm yastıksız yatmak :) bacak arama bile koymadım ama bu seferde acaba oğluşu eziyormuyum diye çok endişelendim,ezmemişimdir dimi?:44:

Ezmemişsindir neden ezilsin..

canım temzlk konusundada bizdede durum aynı maalesef..maddi sebeplerden dolayı temzlkçi çağıramyrm dün başladım mutfağımı temzledim,, eşimde saolsun buzdolabı ve fırını öne çekmek dışında pek yardım etmedi gıcık ,,çok şükür kazasız bitirdim mutfağı,,akşam annemle telde konuşurken yaptıklarımı anlatınca bi güzelde azar işittim ondan,annem az erken gelir yaparım diyo ama ya bnm sıpacığım erken gelirse? mecburen ufak işleri yapıcam dedim,bi camları anneme bırakırım sanırım başka çarem yok ama dediğin gbi insann aklı hep kalıyo,,böyle pis pis doğurursam diye:18::18::18: bugün kapılarımı silicem,az da ütüm var..yarına Allah Kerim:))

ne bileym cnm ya az hareket etti sanki ya da ben öyle uyudumki yorgunluktan hareketlerini bile hissetmedim,,bilemyrm:44:

Yorgunluktan hissetmemişsindir bence .. O canını acıttırıcak bişey yapmana izin vermez uyandırırdı seni küçük ayacıklarıyla annesi :)

ne bileym cnm ya az hareket etti sanki ya da ben öyle uyudumki yorgunluktan hareketlerini bile hissetmedim,,bilemyrm:44:

allah kolaylık versin temizlik hamile değilken bile zor soğuk havada birde bu halimizle iyice zorlaşıyor :s bende akşam oğluşum ddm annem salonu biraz süpürürmüsün diye sağolsun ikiletmedi 2 dakka kabasını aldı.. benim geliyor yardımcı ama ev kalabalık olduğundan sabah yapılsın akşamı heryer berbat oluyor.yardımcı kdr işte bende yapıyorum oflaya puflaya.
ezilmez merak etme ah bende öyle uyuyabilsem derin derin ya sancıdan ağrıdan uyuyamıyorum ki

cnm bana da erkek dediler, ayrıntılıya da 1 kere girdim sadece, üstelik beşik de dahil herşeyi mavi aldık...erkek denilince kız çıkma ihtimali düşük sanırım de mi?

tosbiliğim kıpırdamaya başladı çok şükür,oda anca uyanaıyo demekki :))

bu arada dün o kadar işin arasında makineye çamaşır atmştm,çamaşırları astım,ikinci postayı asarken üst kattakinin çekirdek kabukları attığını farkettim,bişey yapmadım haliyle temzledim,,ay sabah kalktm şimdi kuruyanları alayım diye gene çekirdek kabuğuuu...çok sinirlendm yaaa..naapçaam şimdi?çıkıp söylesem zaten bi ara gene tartşmıştk halı yıkamştı balkonda diye şakır şakır sular bana aktı ve bnm balkonda gene çamaşır varken,,şimdi naapçağımı bilemedm yaaa!!!

cnm bana da erkek dediler, ayrıntılıya da 1 kere girdim sadece, üstelik beşik de dahil herşeyi mavi aldık...erkek denilince kız çıkma ihtimali düşük sanırım de mi?

az da olsa kız denilince erkek çıkma ihtimali varmış ama erkek denilipte kız çıkan duymadım ben merak etme belkide ben dediğim gb önceki deneyimiden böyle fazla büyütüorum hep öyle çıkacak değil ya artık doğunca pembe yada mavi kalanıo alırız napalım :)

maşallah bebeğine canımda
komşunun yaptığı hoş değil şeytan diyor sende onun bir üskatına çık özellikle çamaşırı varken dök bişeyler anlasın.......mübarek cuma günü insanın aklına neler gtrtyr ya ne düşüncesiz insanlar var

hadi hayırlısı cnm.. ben en cok dönüp dönmediğini merak ediyom bu prensesimin.. inş dönmüştür:18:

inşallah cnm. benimki en son dönmüştü bu arada :)

valla cnm bi fikrim yok ama denemekte fayda var bence :)

maşallah cnm bebeğineee

ben de öyleyim yaa... artık hep ishal gibiyim ve ıslaklık hissi beni sinir ediyor. 37. haftayı bi bitirseydik bariii....

amin cnm senin de inşallah... hoşgeldin bu arada...

canım o sorunun cevabını ben de merak ediyorum çünkü malum sezeryan tercih ediyorum.o still tealeri erkenden içmeyin demişti satış yapan bayan,çünkü erken doğumu tetikliyormuş.ama doğrusunu doktor bilir tabi.ben haftaya cuma doktorda olucam,en benden önce gideren sor bakalım doktoruna ne diycek.bu arada komposto demişken,ben bugün kayısı kompostosu yapıcam :) ilk kez yapıcam heyecan yaptım :)))hahahahah pekmeze dadandım su aralar.bebişim pekmezi içer içmez çalışmalara başlıyor :) bu hoşuna gittiği için mi gitmediği için mi bilemiyorum ama faydalı ya olsun :)

al bir tane kurutma makinası şekerim keyfine bak...şimdi cok güzel taksit imkanları erteleme fırsatları da var,hem de cok pratik.çarşaflar nevresimler kocaman kocaman kurur içinde.yalnız kullanımına dikkat etmek gerekiyo,eğer hassasda kurutmazsan tshirtler cekebiliyo :)hele bebek eşyası hiç atmadım.ikea'dan ahtapot almıstım cok faydalı :)

sanki birden reklamları izler gbi oldum canım kurutma makinası bana gereksiz geliyo yaa,,extra masraf olmasıda cabası gıcık olduğum durum şu ki,çamaşırlarım öyle ipte falan diil yani,çamaşırlığım var balkonda onda asılı,görüntü kirliliğimz bile yok hani,üstteki anlayışsız,apartmanda yaşamamş sanrım ama yöneticiye söylcm ben böyle olmazki...ben bu halimle temzlk yapcam hasbam üst katta oturmann rahatlığyla atcak pisliğini aşağıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…