canım o sorunun cevabını ben de merak ediyorum çünkü malum sezeryan tercih ediyorum.o still tealeri erkenden içmeyin demişti satış yapan bayan,çünkü erken doğumu tetikliyormuş.ama doğrusunu doktor bilir tabi.ben haftaya cuma doktorda olucam,en benden önce gideren sor bakalım doktoruna ne diycek.bu arada komposto demişken,ben bugün kayısı kompostosu yapıcam :) ilk kez yapıcam heyecan yaptım :)))hahahahah pekmeze dadandım su aralar.bebişim pekmezi içer içmez çalışmalara başlıyor :) bu hoşuna gittiği için mi gitmediği için mi bilemiyorum ama faydalı ya olsun :)
tatlım doktorum bana cumartesi gittiğim kontrolde humana süt arttıran çay almamı söyledi.. günde 1-2 fincan içmeye başlamam gerekiyormuş dedi..
bunu duyduğma sewndm...bende alıp başlamayı düşünüyodum zaten şurda ne kaldı,doğumu erkene alsada bişey olmaz Allahın izniyle :))
evet canım sen başlayabilirsin.. tembellik edip henüz içmedim.. akşama içmeye başlayım bari...
tosbiliğim kıpırdamaya başladı çok şükür,oda anca uyanaıyo demekki :))
bu arada dün o kadar işin arasında makineye çamaşır atmştm,çamaşırları astım,ikinci postayı asarken üst kattakinin çekirdek kabukları attığını farkettim,bişey yapmadım haliyle temzledim,,ay sabah kalktm şimdi kuruyanları alayım diye gene çekirdek kabuğuuu...çok sinirlendm yaaa..naapçaam şimdi?çıkıp söylesem zaten bi ara gene tartşmıştk halı yıkamştı balkonda diye şakır şakır sular bana aktı ve bnm balkonda gene çamaşır varken,,şimdi naapçağımı bilemedm yaaa!!!
sanki birden reklamları izler gbi oldum canımkurutma makinası bana gereksiz geliyo yaa,,extra masraf olmasıda cabası gıcık olduğum durum şu ki,çamaşırlarım öyle ipte falan diil yani,çamaşırlığım var balkonda onda asılı,görüntü kirliliğimz bile yok hani,üstteki anlayışsız,apartmanda yaşamamş sanrım ama yöneticiye söylcm ben böyle olmazki...ben bu halimle temzlk yapcam hasbam üst katta oturmann rahatlığyla atcak pisliğini aşağıya...
Evet cnm müsait bi zamanda eşinle git yöneticiye söyle, komşunla muhattab olma, öylelerine laf anlatamazsın...
sanki birden reklamları izler gbi oldum canımkurutma makinası bana gereksiz geliyo yaa,,extra masraf olmasıda cabası gıcık olduğum durum şu ki,çamaşırlarım öyle ipte falan diil yani,çamaşırlığım var balkonda onda asılı,görüntü kirliliğimz bile yok hani,üstteki anlayışsız,apartmanda yaşamamş sanrım ama yöneticiye söylcm ben böyle olmazki...ben bu halimle temzlk yapcam hasbam üst katta oturmann rahatlığyla atcak pisliğini aşağıya...
tatlım doktorum bana cumartesi gittiğim kontrolde humana süt arttıran çay almamı söyledi.. günde 1-2 fincan içmeye başlamam gerekiyormuş dedi..
onlar bi ise yaramiyomus heralde ya ablamda kullandi hic faydasi olmadi dedi cogu kisiye sormus bosa masraf demis herkez is yerinde ayni anda 5 kisi kalmislardi gebe 1er hafta ara ile dogurmuslardi hepsi kullanmis ise yaramammis ins sende yarar
herkese günaydın kızlar şöyle bir geçmişe baktım herhalde doğuran falan yok
ben bugün temizlik yapacam valla doktor yapma dinlen yoksa erken doğurursun dedi ama ben yapmasam yapacak kimse yok eşim geç geliyor ona da kıyamıyorum
eee o zaman mecbur yapacam zaten şurda çarşambaya ne kaldı
dua edin de temizlik yaparken doğurmayayım kızlar
İrmik ve hurma cok sut yaparmis kizlar haberiniz olsun
evt bide boza boza cok yapiyor hemde besili oluyor ama cook kilo aldiriyo anneye o yuzden siskilugu sevenler icebilir hehe ben hergun yarim kilo sut iciyorum bide bolcana sut mercimek yemegi yesilinden yenmesi gerekmis ama gazdan catlar bebisler
onlar bi ise yaramiyomus heralde ya ablamda kullandi hic faydasi olmadi dedi cogu kisiye sormus bosa masraf demis herkez is yerinde ayni anda 5 kisi kalmislardi gebe 1er hafta ara ile dogurmuslardi hepsi kullanmis ise yaramammis ins sende yarar
Resim boyutlrı büyük olduğı için ekleyemiyorsundur cnm, önce paintte açıp silgiyse köşede bi yeri sil kaydet de. hmn ekleniyo o zmn, ben öyle yapıyorum...bu arada ismin ne, facede?
ayyy benmde 14 mart bısı sorcam sıze doktor dogum tarıhını ne zaman verdı bana 21 aralık ama en son 28 aralıga kadar beklerız dıo:44::44:
al bir tane kurutma makinası şekerim keyfine bak...şimdi cok güzel taksit imkanları erteleme fırsatları da var,hem de cok pratik.çarşaflar nevresimler kocaman kocaman kurur içinde.yalnız kullanımına dikkat etmek gerekiyo,eğer hassasda kurutmazsan tshirtler cekebiliyo :)hele bebek eşyası hiç atmadım.ikea'dan ahtapot almıstım cok faydalı :)
sizce deryam doğurmuş mudur kızlar?? :))) valla her foruma girdiğimde aklıma o geliyorr...
Starimu 8. Mi 9. Mu annemiz? Siralamayi yapabilecek olan varmi ya
Kiz sende cik onun bi ustune sende at bisiler ben cok fenayim o konuda ablam agliyodu sinirinden camlari siliyom diyodu kadin balkonu yikiyo isim bitincce diyodu hali yikamis asmis oda balkon yikamis gene sonra beyazlari astim diyo silkeledi pis pis ortuler diyo canina tak etmis ozaman gebeydi bi gun baktik kari kilim yikiyo asti bi guzel balkonuna bizde ciktik en tepeye zeytin yagi bosalttik kilimlerinesonra kari indi assa bi is yapcagi zaman ben kilim cirpcam kapini pencereni kapat die sonra balkon yikicam camlari nezaman sildi die soruyo 5 senedir boyle devam ediyo massallah tavsiye ederim sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?