2011 Aralık Anneleri

tatlım doktorum bana cumartesi gittiğim kontrolde humana süt arttıran çay almamı söyledi.. günde 1-2 fincan içmeye başlamam gerekiyormuş dedi..

tatlım doktorum bana cumartesi gittiğim kontrolde humana süt arttıran çay almamı söyledi.. günde 1-2 fincan içmeye başlamam gerekiyormuş dedi..

bunu duyduğma sewndm...bende alıp başlamayı düşünüyodum zaten şurda ne kaldı,doğumu erkene alsada bişey olmaz Allahın izniyle :))

bunu duyduğma sewndm...bende alıp başlamayı düşünüyodum zaten şurda ne kaldı,doğumu erkene alsada bişey olmaz Allahın izniyle :))

evet canım sen başlayabilirsin.. tembellik edip henüz içmedim.. akşama içmeye başlayım bari...

Neyse cnm, ses etme...boşuna gerilirsin şimdi..

Evet cnm müsait bi zamanda eşinle git yöneticiye söyle, komşunla muhattab olma, öylelerine laf anlatamazsın...

Evet cnm müsait bi zamanda eşinle git yöneticiye söyle, komşunla muhattab olma, öylelerine laf anlatamazsın...

az önce yöneticimize uğradım,gelip balkonda çekirdek kabuklarınıda çamaşırlarımıda görebilrisinz dedim,,ilk şikayetçi bende değilmişimki...o uygun bi dille uyaracakmş şikayetler olduğunuda söyleyecekmiş,gerisi ew sahibine kalmış artık..zaten ev sahibide memnun değilmiş,belki taşınırlar(cuma vakti dua niyetiyle inşallah diyeyyim))

Kiz sende cik onun bi ustune sende at bisiler ben cok fenayim o konuda ablam agliyodu sinirinden camlari siliyom diyodu kadin balkonu yikiyo isim bitincce diyodu hali yikamis asmis oda balkon yikamis gene sonra beyazlari astim diyo silkeledi pis pis ortuler diyo canina tak etmis ozaman gebeydi bi gun baktik kari kilim yikiyo asti bi guzel balkonuna bizde ciktik en tepeye zeytin yagi bosalttik kilimlerine sonra kari indi assa bi is yapcagi zaman ben kilim cirpcam kapini pencereni kapat die sonra balkon yikicam camlari nezaman sildi die soruyo 5 senedir boyle devam ediyo massallah tavsiye ederim sekerim

herkese günaydın kızlar şöyle bir geçmişe baktım herhalde doğuran falan yok
ben bugün temizlik yapacam valla doktor yapma dinlen yoksa erken doğurursun dedi ama ben yapmasam yapacak kimse yok eşim geç geliyor ona da kıyamıyorum
eee o zaman mecbur yapacam zaten şurda çarşambaya ne kaldı
dua edin de temizlik yaparken doğurmayayım kızlar

günaydın kızlaaar,
bakalım bugün yeni doğumlar olacak mı.....
yoksa benim bilmediğim şeyler mi var..geçmişi okumadım da..

Starimu 8. Mi 9. Mu annemiz? Siralamayi yapabilecek olan varmi ya

onlar bi ise yaramiyomus heralde ya ablamda kullandi hic faydasi olmadi dedi cogu kisiye sormus bosa masraf demis herkez is yerinde ayni anda 5 kisi kalmislardi gebe 1er hafta ara ile dogurmuslardi hepsi kullanmis ise yaramammis ins sende yarar

onlar bi ise yaramiyomus heralde ya ablamda kullandi hic faydasi olmadi dedi cogu kisiye sormus bosa masraf demis herkez is yerinde ayni anda 5 kisi kalmislardi gebe 1er hafta ara ile dogurmuslardi hepsi kullanmis ise yaramammis ins sende yarar

İrmik ve hurma cok sut yaparmis kizlar haberiniz olsun

kiz yapma pis kalsin bosver benimki riskim yokkene yapiyo ben yaptimmida kiziyo adamcazim sabak 6 dan gece 10 A kadar hergun calisiyo gelince tezmizliyo gik demiyo bosver aman bak bisi olur pisman olursun yat uzan ah neden elledim dersin bebisinden degerlimi

İrmik ve hurma cok sut yaparmis kizlar haberiniz olsun

evt bide boza boza cok yapiyor hemde besili oluyor ama cook kilo aldiriyo anneye o yuzden siskilugu sevenler icebilir hehe ben hergun yarim kilo sut iciyorum bide bolcana sut mercimek yemegi yesilinden yenmesi gerekmis ama gazdan catlar bebisler

evt bide boza boza cok yapiyor hemde besili oluyor ama cook kilo aldiriyo anneye o yuzden siskilugu sevenler icebilir hehe ben hergun yarim kilo sut iciyorum bide bolcana sut mercimek yemegi yesilinden yenmesi gerekmis ama gazdan catlar bebisler

ben de bulguru duydum çok süt yapıyo diye..ama gaz yapar bebeğe yazık...
aslında benim emzirme hemşiresi bi arkadaşım,hepsi hikaye..sadece su sütü artırır..diğerleri bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo diyoo...

daha önce içenlerden de duymuştum sütü arttırdığını doktorumda tavsiye edince hemen aldım...
inşallah bende sütü artan şansılardan olurum içince..
birde sütü en çok arttıran su içmekmiş...
inşallah sütümüz boıl olur...

Resim boyutlrı büyük olduğı için ekleyemiyorsundur cnm, önce paintte açıp silgiyse köşede bi yeri sil kaydet de. hmn ekleniyo o zmn, ben öyle yapıyorum...bu arada ismin ne, facede?

cnm sende varmısın face de???

ayyy benmde 14 mart bısı sorcam sıze doktor dogum tarıhını ne zaman verdı bana 21 aralık ama en son 28 aralıga kadar beklerız dıo:44::44:

yarın belli olur benim normal beklenen 19 aralık ama bilemiyom ne kadar beklenir

cnm ben bebegın tüm kıyafetlerini kurutmada kuruttum asmakla ugrasamadım hiç birşeyde olmadı hassas ayarda ütü kurulugunda kuruttum

sizce deryam doğurmuş mudur kızlar?? :))) valla her foruma girdiğimde aklıma o geliyorr...

cnm az önce konuştum deryamla dogurmamış beklıyor:))

cnm ben gecen kış aldım kurutma makınası ve suan evdeki en cok sevdiğim beyaz eşyam..okadar memnunum ki cok buyuk rahatlık oldu benim için..tabi bizim evde 2 cocuk oldugu için camasır bol cıkıyor halıyle ve asması toplaması cok yorucu oluyordu şimdi yıkıyom atıyom kurutmaya ordanda katlayıp dolaba hemde tertemiz oluyor birde ütülü gibi cıkıyor camasırlar yumuşacık..

Starimu 8. Mi 9. Mu annemiz? Siralamayi yapabilecek olan varmi ya

cnm 8. bebek onun ki..9.yu beklıyoruz daha gelmedi:))

KIZLAR;deryamın herkese cok selamı var daha dogurmamış bekliyorum diyor ıyıymiş kendisi merdiven ınıp cıkıyormuş acılma olsun diye:))

slm kızlar nasılsınız?dünden beri giremiyordum dün misafirim vardı sabahtan hamur işi yapmaya başladım temizlik falan derken baya vakıt gecti sonrada dus alıp mısafırlerı beklemeye koyulduk eşimle.12 de gıttıler otur otur belim koptu valla.yattıgım yerı begenemedim.Buarada geçmişi okuyamadım baya yazmıssınız
Hasta olan arkadaşlar varsa cok gecmıs olsun dıyorum.
Starımu:Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Saglıklı güzel ömrü olsun inşallahh.

WALLA AZ KALDI CANIM onu yapmama...sabahtan beri kendi kendime söylenip duruyorum,yöneticiyle konşunca az rahatladım...kapısına dayanmam an meselesi de uymuyrm şeytana,,karşılaşsak diyeceğimi biliyrm da ben ona neyseee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…