2011 Aralık Anneleri

bol bol sıvı gıda almak lazım süt artsın diye su cok önemli onun yanında rezene çayı ıhlamur bunlarda cok etkılı hemde bebeği sakınleştırıyor..

bol bol sıvı gıda almak lazım süt artsın diye su cok önemli onun yanında rezene çayı ıhlamur bunlarda cok etkılı hemde bebeği sakınleştırıyor..

fatmacım önceden içsek sence yararmı peki?yani sezeryanız ya biz hani,doğuma gitmeden bikaç gün önce başlasak içmeye..doğumda süt gelme ihtimali artarmı sence???

offff ya yine misafir ve yatıya gelıyorlar hafta sonu bizdeler.Aslında bı taraftan ıyı oldu dunden ew temızdı ve çay ıkramlarından kalmıstı:))))Ama yemek olarak ne yapsam derdı basladı valla hamıle hamıle hiç cekılmıyor ya.Yaaa yarında kızımı gormeye gıdecektık off gıdemeyız sımdı p.tesıye mı kaldı :2::2::2:

cnm az önce konuştum deryamla dogurmamış beklıyor:))
KIZLAR;deryamın herkese cok selamı var daha dogurmamış bekliyorum diyor ıyıymiş kendisi merdiven ınıp cıkıyormuş acılma olsun diye:))

o kadar merdivene hala doğuramamış mı??? sen de slm söyle bizden...

Son düzenleme:

Ben de bünyeye göre değişeceğini düşünüyorum, arkadaşım var, doğru düzgün bişi yemiyo, ama maşallah sütü seller gibi...

Bnm facem yok cnm, hiç facem olmadı şu ana kadar Eşimin var sadece....
Aslında çok merak ediyorum sizi, ordan bakıyorum arada...

Cnm artk misfir almamak lazım yaaa, hem de yatıya!!! Yazık değil mi sana

fatmacım önceden içsek sence yararmı peki?yani sezeryanız ya biz hani,doğuma gitmeden bikaç gün önce başlasak içmeye..doğumda süt gelme ihtimali artarmı sence???

cnm bu konuda bı bılgım yok ama bu sefer bende denemeyı düşünüyorum belkı faydası olur olmazsada zaten içtiklerimiz zararlı şeyler deil oyuzden sorun olmaz denemekte fayda var:))

ayy cnm ya ne mısafırı bu haftalarda böyle..valla ben hıc mısafır agarlıyabılecek gıbı hıssetmıyom kendımı cat kapı ugrayanlar oluyor onlarada bı nescafe bırde evde ne varsa koyuyorum ama öyle yemege falan cok zor ya(

o kadar merdivene hala doğuramamış mı??? sen de slm söyle bizden...

yok kız daha dogurmamış tık yok dıyor:))

kızlar derya ve merdiven deyince aklıma geldi..,dün işyerindeki merdivenleri saydım.. bizim bina çookkk eski bina wc üst katta üst kata çıkmak için 33 basamak çıkıyorum ve bunun inişi var... hergün en az 5 kere wc ye gidiyorum.. bende bayağı merdiven in çık yapıyormuşum yaww...:18::18::18:

Cnm artk misfir almamak lazım yaaa, hem de yatıya!!! Yazık değil mi sana

hiç sormayın kızlar ya valla sinir bastı.Biz merkezde olunca merkezde işi olan gelıp kalıo bizde tmm ogretmen arkadaslarımız ama azcık anlayıs yanı sabah gel aksam gıt yatıya kalmak ne eşim saolsun allahtan yardımcı oluyor o gelınce bırlıkte yapcaz yemegı falan sen keyfıne bak dınlen dıyor dun baya yorulmustum zaten bide bende kramplar basladı kızlar dun acaıp vardı acaba yoruldugumdan mı kı dr gıdınce soylıyeyım demi sadece vıtamın ve kan hapı kullanıyorum ben.Ay bak yıne sınır oldum sozde yarın kuzumu gormeye gıdecektık

arkadaşlar Allahın izni ile sezeryanda da doğum sonrası bebeğini kucağına alınca süt geliyor. korkmayın. beyın zaten komut veriyor bedene. bak bebek geldi diye. bebek de emmeye çalışırken olay halloluyor. doğum sonrası sezeryan olanlara 2 tavsiyem var. ben de deneyeceğimilkinde bilmiyordum. evde kayısı kurusundan komposto yapın, elma suyu sıkın ya da hazır alın. bunları doğum sonrası için. sezeryanda gaz çıkarıp çıkarmadığını soruyorlar hemşireler bağırsaklar sağlıklı çalışıyor mu diye. kolay değil o kadar işlemden sonra . bu yazdığım sıvı gıdalar yardımcı oluyormuş haberiniz ola. ıhlamur rezene birkaç gün önceden içmeye başlasak iyi olur bence bebek için. bir de yemekler süt miktarını arttırmıyor içilen su arttırıyor. gaz yapan yiyecekler hariç her türlü gıdayı da alırsak Allahın izni ile sütümüz olur yalnız herkesin sütü başka oluyor. benim alt kat komşumun sütü su gıbı grimsi beyaz. ve bebeğe yetmiyor daha 1 aylık oldu kızı ama hep aç yavrum . sütün kalitesi düşükmüş. bunun için de ne yese değiştiremiyor. kadının yapısı böyle. artık mama veriyor.

apartmanda sorun yaşayan arkadaşım bir musibet bin nasihatten daha iyidir. sen de dök bulaşık suyunu yukardan aşağı yağlı yağlı anlasın. bazen böyle yapmak gerekiyor. yöneticiyi dinleyeceğini sanmam.

kurutucu demişsiniz. bende 1 çocuk var ama 2 güne bir çamaşır makinesi çalışıyor ve kış geldi 1. astığım kuruyunca alıyorum balkondan 2. grup çamaşırı asıyorum balkon hep dolu hep dolu. eşim bi kurutma mak almayı çok istiyor bu nedenle ama imkanlar şimdi el vermiyor. fırsatını bulur bulmaz alacağız. arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar. hem dışardaki pis hava ile hiç temas etmiyor çamaşırlar kışın özellikle.

farkında olmadan aslında egzersız yapıyormussun canım

ÇOK UYKUM GELDİ. Bİ AĞIRLIK ÇÖKTÜ. ewe gitsem bi güzel uyusam istiyorum ama başaramıyorum ne gece ne gündüz.

canım süt için önerilerini dikkate alıcam inşallah,,yazdan kızılcık ve vişne kompostosu yapmıştım sırf bu sebeple..kayısı ve elmayıda günlük yaparım inşallah..daha şimdiden damla damla geliyor sütüm ama korkuyrm yinede ya gelmezse diye..hayırlısı artık..
..bu arad şu komşuma gelince az daha sabredicem inşallah,,olmassa kısasa kısas olacağı kesin

temizliğe birazcık mola verdim
aslında doğru diyorsun dinlenmek gerek ama ben kendimi hiç kötü hissetmiyorum valla hiç çarşamba doğuma gidecek gibi değilim o yüzden kendime dikkat ederek işimi yapmaya deva mediyorum

misafire yemek yapma derdi beni çok geriyor ya ne yapacağımı da bir türlü bulamam zaten allah kolaylık versin sana ama fazla yorma dikkat et kendine(başkalarına söylüyorum ama kendime söz geçiremiyorum iş konusunda)

bu arada sezeryan olacak arkadşlar süt konusunda bizim de sütümüz gelecek çünkü bizim de sezeryandan sonra rahim kasılmaya ve eski haline dönmeye başlayacak bu sırada da salgılanan hormon sayesinde süt gelecek hiç korkmayın sadece bizim yarım saat ile 2 saat arasında bir gecikmeyle gelebiliyormuş doktorlar öyle diyor

Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.

canım ne güzel ya bebişinlesin. darısı başımıza insallah.
canım geçmiş olsun. hiçbişey olmaz merak etme. bizim tanıdıklar var hepsininki bi sarılık oldu doğunca. sonra da hepsi geçti. korkma atlatır kuzun.
sizce deryam doğurmuş mudur kızlar?? :))) valla her foruma girdiğimde aklıma o geliyorr...
benim de aklıma gelmişti ama fatma cevap vermiş, doğurmamış diye. bu gidişle ben onda önce doğurcam. kasılmalarım iki gündür çok. daha da çok erken

canım ya ne temizliği, allah göstermesin ya bişey olursa. sen kendini iyi hissediyon ama ya iş kazası falan olursa allah saklasın. sonra bebişin uyurken yavaş yavaş yaparsın. çarşambaya ne kaldı şurda.

Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.

canım bnm Rabbim hayırlısını versin,bozma moralini kilosu çok düşük değil zaten,,dinlen ve kalkma mümkün olduğnca,,doğum olsada çok erken değil Allahın izniyle bişeycik olmaz...stres yapma dualarımz senle canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…