2011 Aralık Anneleri

Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.

canım yat dinlen... kesinlikle bişey yapma.. bebişin biraz daha kalsın....
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.

annis cnm hayırlısı olsun doktor alttan muaynemı etti öylemı ögrendın acıklık oldugunu???

canım dikkat et kendine ya sen kaç haftalıksın ki

ben de aynen senin gibiyim yastık sayısını 3e çıkardım dün resmen oturarak uyudum belim ağrımış artık herşey zehir oluyor bana

midemden yana bende öyleyim kızlar doguma kadarda gider bu diğerlerinde de öyle olmuştu ancak dogum yapınca rahatlamıştım..cok berbat bişey yaa(( hiçbirşey fayda etmıyor surup en fazla yarım saat rahatlatıyor

Sagolun kizlar yatiyorum zaten fransadaki annemleride cagirdim pazar gunude onlar gelicekler.o zamana kadar esim bakicak bana.bu arada tickerim yanlismis.suanda 35+2 deyim.enazindan 37 olsa daha iyi olur.ilk kizimda 38 haftalik gittigimde de 3 cm aciklik vardi.dikkat et yarin dogurursun dediydi oylede oldu.insallah simdi oyle olmaz ( destina evet alttan el ile bakti

annis canım sıkma canını. yat dinlen. bebiş biraz daha kalsın içerde. ama doğsa da sıkıntı olmaz allahın izniyle. içini ferah tut.

cnm ayakta cok kalıncada oluyor o kramplar ben ne zaman ogun ayakta cok kalırsam gece felaket kramp gırıyor baldırlarıma birde misafir derken cat kapı gelenım oldu yıne ama yabancı deil kuzenım kendı kahvesini kendi yaptı içti gitti:))böyle mısafıre can kurban..

cnm ya benımde yarın kontrolum var acaba benıde alttan muayne edermı kı senın şikayetin var dı dıyemı muayne etti yoksa kendısımı bakmak ıstedi??

kızlar bugun sabahtan beri ishal var bende normaldır dımi bu haftalarda bıcok kişide oluyordu sanırım bugune kadar hiç olmamıştı ama sabah agrıyla kalktım ondan beri bır sancı gırıyor kıvrandırıyor beni..normaldır inş:18::18:

Son düzenleme:

cnm dikkat et yat hiçbişey yapma inş bikaç hafta daha durur kuzun öle gelir ama şimdi gelsede bişey olcanı sanmıyorum kilosu haftasına göre ii bence

fatmacım sabah okudum 2.3. bebekler daha erken geliyomuş ilklere göre

ama dur bu sana uymadı senin 2. de 42 haftada geldi hehehehehe neyse senle ilgisi yok seninki gelmez henüz

ama dur bu sana uymadı senin 2. de 42 haftada geldi hehehehehe neyse senle ilgisi yok seninki gelmez henüz

tulaycım bende gecenlerde okudum ılk bebekte kendı sancın gelmedıyse ve 42haftada falan dogurduysan genelde genetik diğerlerinde de öyle olması %50 mişoglumda aynısı oldu
ama bu sefer belkı değişik olur diye dua ediyorum hem okadar beklıyebılecek halım yok bu sefer hemde suni sancıyı bır 3.kez cekebılecek gücüm yok sanırım:18::18:

ya ötekılerde ben son aylarımda karda kışta buzda cıkıp yürüyüş yapıyordum hemde 1saat bunda cok kötü geçiyor agrılar sancılar..okula kadar zor gıdıp gelıyorum bugun resmen kaldırıma oturup kaldım yuruyemedim gelen gecen bakıyor rezil oldum ya millet nerdeyse hastaneye götürelim diye teklıf edecekti.. ötekılerde böyle şeyler yaşamamıştım oyuzden belkı bu sefer farklı olur dıyorum

Son düzenleme:
ya benim karnım bazen okacaman oluyor şişiyor bebeğin hareketleri sanıyorum ama az önce okuduğum bir yazıda kasılma diyor kasılmalar nasıl oluyor sizde karnınızın üzerinde oluyor mu yoksa sadece bebeğin hareketlerimi bu

ooooooo üzüldüm bak şimdi((( demek her bebek anneyi farklı şekillerde etkileyebiliyo gerçekten ben çok şükür iyim böle hamile olursam 10 tane doğurabilirim belim ağrıyo biraz o kadar:) he bi de dün akşam biraz evi toparlarken aksadım ama sabaha bişeyim kalmamıştı az önce halılarımı getirdiler çocuğa halıları içeri atarmısın dedim baktı yüzüme hamileyim ben dedim aaaa öle mi abla dedi hehehehehe görünürde çok hamile gibi de durmuyom işte inş böle devam eder sonuna kadar çok şükür iyiceyim ben

inşallah 2 hafta daha sabreder bebişin hiç ayağa kalkma dinlen ama bebişinin kilosu da iyi bişey olmaz inşallah
dinlene dinlene yapıyorum canım valla dün kapıları sildim balkon yıkadım eşimden de bi güzel azar işittim bugün de mutfaktayım fazla yormuyorum ama kendimi bugünden sonra bişey yapmayacam zaten
ben normalde hep kabız olan birisiyim ama hamilelik boyunca hiç kabız olmadım ara ara hep ishalim beni demir hapı böyle yaptı ne zaman demir hapı alsam kendimi tuvalette buluyorum belki seni de içtiğin ilaçlar etkiliyordur

aynen ben de eğer hep böyle olacaksa ben birkaç tane doğururum ya. hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi 18 kilo aldım ama göbek falan ufacık hala sanırım o yüzden
bu arada kızlar prima ilk hediyem kampanyasından aradılar hediye göndereceklermiş form doldurmuştum
geçen de milupadan gelmişti sizler de üye olun isterseniz gönderiyorlar ha bir de canbebe nin sitedinden şu hasta kilodu şeklinde bir ürün varya numune istemiştim o da geldi

maşallah cnm sana ilk hamılelıgımde bende öyleydim ıkıncı ılkıne göre eh bıraz fenaydı ama bunu hıc rahat gecirmedim artık dogsun dıye bakıyorum agır gelıyor cok..her bır sonrakı hamılelıgım öncekını arattırdı
ilk hamılelıgımde doguma gıtmeden halı yıkama makınasıyla halılarımı yıkamıştım tüllerimi bile kendim cıkıp asmıştım eşime kızıp tabi
bunda istesemde yapamıyorum zaten bünye yaşlanıyor artık sanırım birde cocuklar yoruyor cok sagolsunlarda

ya canım yüzüne söylesene komşunun.üstelik hamile oldugunu görünce dank edecektir deli deil ya.belki daha faydalı olur.çok sinir bi durum.burda kapının önüne ayakkabı koyanları,balkona görünen yerlere çamaşır asanları rezil ediyolar valla,asansöre o görüntüleri fotoğraflayıp koyuyolar.:)

şimdi site hayatımızla ilgili komik bişey anlatıyım

benim babetlerim yazın kapıda kalıyo yani genelde wcye yetişmek için koşturuyom sonra da dönüp almıyom derken sabah bi uyanıyos babetin teki kapıda teki yok bahçeye fırlatmışlar neyseki hep aynı yere fırlatıyolarda kocam gidip buluyo getiriyo bigün sinir oldum küfür yazıcam dedim işyerinden çıkmayan sticker getircem dedim kocama o da getir sen değil ben yazcam hatta dedi o zaman iş değişir ağar bişey yazar diye bende götürmedim ve halaaaaa bulamadık bu işi yapanı bulsa kocam gebertcek heheheheh haklı olabilirler ama bi ayakkabı yaaa yukarda dairelerin önlerinde neler neler var ama biz giriş kattayız diye böle yapıyolar göze batıyo pisler nolcak

2 gün öncede saat 22:00 DE üst katta ki evde tamir işleri yapılıyo kocam çıktı daireyi bulmaya kapısının önünde alet çantaları vidalar falan varmış toplamış kapıda açıktı diyo almış çantayı getirdi bu ne diyom sus birazdan ses kesilir dedi 5 dk sonra hırsız vaaaarrr diye bağrıyo kadın halbuki çanta bizde ama ses kesildi gerçekten ve çanta hala bizde kocama üstüne yazı yazıp bırakalım kapılarına o saatte tamirat olmaz diyelim çocuk gibi öle şey yazılmaz diye bahçeye atcakmış o da aletleri çantasıyla attırmam da napcaz bilmiyom şimdi bi bakımada hırsız gibiyis dimi bis :26::26::26::26::26::26::26:

ama saat 10 da da tamir işi olurmu yaaa çocuğum olsa ben çıkardım valla neyse 1 ayla kurtardılar biz makine bile çalıştırmıyos aman rahatsız olurlar diye

kizlar
nasilsiniz
yeni dohuranlar varmi
fatmacim nasil oldu acaba
adasimida merakediyorum (demettuba)
iyilesdimi acaba
kizlar bende kasilmalar basladi yuruyunce daha cok artiyor ama hic sizlanmiyorum tarihin belli deyip duruyorum ama bellime vurunca nefes alamiyorummmm

az önce uzanmışım tv izlyrm..balkonda tam karşımda,ne göreym sizce??kadın battaniye silkeliyo yukardan ve bnm beyazlarım balkonda..çıktım balkona saydım ağzıma geleni,,olmazki bu kadar yaa şurda 15gün snra doğuma gidicem ayıp bu yaptğnz yaa,,sokaktakiler bile dönüp yukarı baktı yani o derece bağırdım..kadında bi yüzsüz ki maşallah,bakmışda görememiş de..Allahım sabır dedim ama diyeceklerimide dedim...inşallah bi daha olmaz dicem ama pek de ümidim yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…