Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.
Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.
Al benden de o kadar!!! Ne zaman hafifleyecek acaba? 2 gecedir oturarak uyuyorum, yatınca daha bi artıyo sanki
ben de aynen senin gibiyim yastık sayısını 3e çıkardım dün resmen oturarak uyudum belim ağrımış artık herşey zehir oluyor bana
hiç sormayın kızlar ya valla sinir bastı.Biz merkezde olunca merkezde işi olan gelıp kalıo bizde tmm ogretmen arkadaslarımız ama azcık anlayıs yanı sabah gel aksam gıt yatıya kalmak ne eşim saolsun allahtan yardımcı oluyor o gelınce bırlıkte yapcaz yemegı falan sen keyfıne bak dınlen dıyor dun baya yorulmustum zatenbide bende kramplar basladı kızlar dun acaıp vardı acaba yoruldugumdan mı kı dr gıdınce soylıyeyım demi sadece vıtamın ve kan hapı kullanıyorum ben.Ay bak yıne sınır oldum sozde yarın kuzumu gormeye gıdecektık
Sagolun kizlar yatiyorum zaten fransadaki annemleride cagirdim pazar gunude onlar gelicekler.o zamana kadar esim bakicak bana.bu arada tickerim yanlismis.suanda 35+2 deyim.enazindan 37 olsa daha iyi olur.ilk kizimda 38 haftalik gittigimde de 3 cm aciklik vardi.dikkat et yarin dogurursun dediydi oylede oldu.insallah simdi oyle olmaz( destina evet alttan el ile bakti
Sagolun kizlar yatiyorum zaten fransadaki annemleride cagirdim pazar gunude onlar gelicekler.o zamana kadar esim bakicak bana.bu arada tickerim yanlismis.suanda 35+2 deyim.enazindan 37 olsa daha iyi olur.ilk kizimda 38 haftalik gittigimde de 3 cm aciklik vardi.dikkat et yarin dogurursun dediydi oylede oldu.insallah simdi oyle olmaz( destina evet alttan el ile bakti
kızlar bugun sabahtan beri ishal var bende normaldır dımi bu haftalarda bıcok kişide oluyordu sanırım bugune kadar hiç olmamıştı ama sabah agrıyla kalktım ondan beri bır sancı gırıyor kıvrandırıyor beni..normaldır inş:18::18:
fatmacım sabah okudum 2.3. bebekler daha erken geliyomuş ilklere göre
ama dur bu sana uymadı senin 2. de 42 haftada geldi hehehehehe neyse senle ilgisi yok seninki gelmez henüz
tulaycım bende gecenlerde okudum ılk bebekte kendı sancın gelmedıyse ve 42haftada falan dogurduysan genelde genetik diğerlerinde de öyle olması %50 mişoglumda aynısı oldu
ama bu sefer belkı değişik olur diye dua ediyorum hem okadar beklıyebılecek halım yok bu sefer hemde suni sancıyı bır 3.kez cekebılecek gücüm yok sanırım:18::18:
ya ötekılerde ben son aylarımda karda kışta buzda cıkıp yürüyüş yapıyordum hemde 1saat bunda cok kötü geçiyor agrılar sancılar..okula kadar zor gıdıp gelıyorum bugun resmen kaldırıma oturup kaldım yuruyemedim gelen gecen bakıyor rezil oldum yamillet nerdeyse hastaneye götürelim diye teklıf edecekti.. ötekılerde böyle şeyler yaşamamıştım oyuzden belkı bu sefer farklı olur dıyorum
inşallah 2 hafta daha sabreder bebişin hiç ayağa kalkma dinlen ama bebişinin kilosu da iyi bişey olmaz inşallahKizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.
dinlene dinlene yapıyorum canım valla dün kapıları sildim balkon yıkadım eşimden de bi güzel azar işittim bugün de mutfaktayım fazla yormuyorum ama kendimi bugünden sonra bişey yapmayacam zatencanım ne güzel ya bebişinlesin. darısı başımıza insallah.
canım geçmiş olsun. hiçbişey olmaz merak etme. bizim tanıdıklar var hepsininki bi sarılık oldu doğunca. sonra da hepsi geçti. korkma atlatır kuzun.
benim de aklıma gelmişti ama fatma cevap vermiş, doğurmamış diye. bu gidişle ben onda önce doğurcam. kasılmalarım iki gündür çok. daha da çok erken
canım ya ne temizliği, allah göstermesin ya bişey olursa. sen kendini iyi hissediyon ama ya iş kazası falan olursa allah saklasın. sonra bebişin uyurken yavaş yavaş yaparsın. çarşambaya ne kaldı şurda.
ben normalde hep kabız olan birisiyim ama hamilelik boyunca hiç kabız olmadım ara ara hep ishalim beni demir hapı böyle yaptı ne zaman demir hapı alsam kendimi tuvalette buluyorum belki seni de içtiğin ilaçlar etkiliyordurkızlar bugun sabahtan beri ishal var bende normaldır dımi bu haftalarda bıcok kişide oluyordu sanırım bugune kadar hiç olmamıştı ama sabah agrıyla kalktım ondan beri bır sancı gırıyor kıvrandırıyor beni..normaldır inş:18::18:
ooooooo üzüldüm bak şimdi((( demek her bebek anneyi farklı şekillerde etkileyebiliyo gerçekten ben çok şükür iyim böle hamile olursam 10 tane doğurabilirim belim ağrıyo biraz o kadar:) he bi de dün akşam biraz evi toparlarken aksadım ama sabaha bişeyim kalmamıştı az önce halılarımı getirdiler çocuğa halıları içeri atarmısın dedim baktı yüzüme hamileyim ben dedim aaaa öle mi abla dedi hehehehehe görünürde çok hamile gibi de durmuyom işte inş böle devam eder sonuna kadar çok şükür iyiceyim ben
fatmacım sabah okudum 2.3. bebekler daha erken geliyomuş ilklere göre
ama dur bu sana uymadı senin 2. de 42 haftada geldi hehehehehe neyse senle ilgisi yok seninki gelmez henüz
ooooooo üzüldüm bak şimdi((( demek her bebek anneyi farklı şekillerde etkileyebiliyo gerçekten ben çok şükür iyim böle hamile olursam 10 tane doğurabilirim belim ağrıyo biraz o kadar:) he bi de dün akşam biraz evi toparlarken aksadım ama sabaha bişeyim kalmamıştı az önce halılarımı getirdiler çocuğa halıları içeri atarmısın dedim baktı yüzüme hamileyim ben dedim aaaa öle mi abla dedi hehehehehe görünürde çok hamile gibi de durmuyom işte inş böle devam eder sonuna kadar çok şükür iyiceyim ben
az önce yöneticimize uğradım,gelip balkonda çekirdek kabuklarınıda çamaşırlarımıda görebilrisinz dedim,,ilk şikayetçi bende değilmişimki...o uygun bi dille uyaracakmş şikayetler olduğunuda söyleyecekmiş,gerisi ew sahibine kalmış artık..zaten ev sahibide memnun değilmiş,belki taşınırlar(cuma vakti dua niyetiyle inşallah diyeyyim))
ya canım yüzüne söylesene komşunun.üstelik hamile oldugunu görünce dank edecektir deli deil ya.belki daha faydalı olur.çok sinir bi durum.burda kapının önüne ayakkabı koyanları,balkona görünen yerlere çamaşır asanları rezil ediyolar valla,asansöre o görüntüleri fotoğraflayıp koyuyolar.:)
ya canım yüzüne söylesene komşunun.üstelik hamile oldugunu görünce dank edecektir deli deil ya.belki daha faydalı olur.çok sinir bi durum.burda kapının önüne ayakkabı koyanları,balkona görünen yerlere çamaşır asanları rezil ediyolar valla,asansöre o görüntüleri fotoğraflayıp koyuyolar.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?