slm bende aralık ayı annesi olacağım allah nasib ederse.
ismim BAHAR.öncelikle herkese güzel keyifli hayırlı gebelikler diliyorum.umarım çok güzel hamişlik geçirirsiniz.
SAT 10 MART 2011
BEBEĞİM SAT TARİHİME GÖRE 8+6 GÜNLÜK.AMA BEN ULTRASONA GÖRE HESAPLIYORUM YARIN TAM 8 HAFTALIK OLACAK.YANİ ULTRASONA GÖRE DOKTORUN SÖYLEDİĞİ 21 ARALIK 2011 MELEĞİMİN DOĞUM TARİHİ.SAT A GÖRE 15 ARALIK GÖZÜKÜYOR.HER NEYSE İNŞALLAH O TARİHLER ARASINDA KUCAĞIMA ALMAYI NASİB EDER RABBİM.ÇALIŞIYORUM.ÇALIŞAN BİR HAMİŞ OLARAK GEÇİRDİĞİM GEBELİK HAKKINDA OLUŞAN ŞEYLERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.MİDE BULANTIM KUSMA VS. HİÇBİRŞEY YAŞAMIYORUMSADECE UYKUM GELİYOR ÇOK.AKŞAMLARI ERKEN YATMAK İSTİYORUM.YEMEK KONUSUNDA TİKSİNME KOKU HASSASİYETİMDE YOK.SİGARA KULLANIYORDUM GEBELİK ÖNCESİNDE ŞİMDİ ARTIK GÜNDE 2 3 TANE İÇİYORUM .DKTRM BIRAKMAMI SÖYLEDİ AMA GÜNDE 3 TANEYİ GEÇMİCEK ŞEKİLDE TİRYAKİ ANNELERE İZİN VERİYORUM MECBUREN DEDİ.STRES OLUYORMUŞ FLAN O YÜZDEN.BUNLAR BAHANE DEĞİL TABİKİİ.YANİ EN ÇOK ŞU SİGARADAN TİKSİNMEK İSTEMİŞTİM ONDANDA TİKSİNMEDİM.SÜREKLİ AZ AZ AMA SIK SIK YEMEK YİYORUM.KİLO ALMADIM HENÜZ ERKEN SANIRIM.YANİ BENİM BULANTIM KUSMAM YOK DOKTORUM SORDU VARMI ŞİKAYETİN DİYE BENDE OLMADIĞINI SÖYLEDİM O ZAMAN RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRCEKSİN İNŞ. DEDİ.PROBLEM YOKMUŞ YANİ.İLLA MİDE BULANTISI OLMASINA GEREK YOKMUŞ.(BAZI TOPİKLERDE BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ OLANLAR VAR) YALNIZ HİPOTİROİDİ RAHATSIZLIĞIM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.HEMEN İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLATTI DOKTORUM.TROİT HORMONLARIM YÜKSEK ÇIKMIŞ.AMA ALLAH'IN İZNİYLE HİÇ BİŞİY OLMUCAK DEDİ DOKTOR BEBEĞE.BENİMDE TEK SIKINTIM BU VAR.ALLAHIM ONU KORUSUN HAYIRLISI İSE BANA KUCAKLAMAYI NASİB EYLESİN RABBİM. TROİTLERİNDE PROBLEM ÇIKAN VARMI???
kızlar hemencik çorba yaptım, sofrayı kurdum netin başına koştumsiz naptınız diye merak ettim, niye kimse girmiyor bugün:44: Aralık anneleri nereye kayboldunuz
DERİNal benden de o kadarçok tembel oldum kendime inanamıyorum. olan koçişime oldu. benle evlen yaşadın der dururdum. çok güzel yaşpasta yaparım vs...hava atardım. o da bayılır sağolsun. şimdi nerdeeee. ilk bir kaç hafta yaptım sonra yan gelip yattım geçen hafta 4 gün aynı çorbayı içti
selam kızlarrr,
uzun zamandır online olamıyorum mide bulantılarım çok fazla... bilgisayar başında oturdukça daha da fenalaşıyorum ve baş ağrım başlıyor.
cumartesi akşamı miniğim çok korkuttu bizi, hafif bi kanama geçirdim ama kahverengi leke şeklinde. çok korktuk tabi hemen ertesi gün (anneler gününde) hastaneye gittik. geçen sene de 8+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden çok paniktim. kalp atışlarını duyduğumda resmen gözümden yaş geldi. doktor yatak istirahati verdi, annemde kalıcam bi kaç gün. 7+4 üz bugün :) muhtemek doğum 23.12.2011
bu arada mimaroba ya da büyükçekmecede oturan var mı?
selam kızlar nasılsınız?ben dün akşam çok kötü oldum tansiyonum büyük 8 küçük 5 oldu eşim çok telaşlandı başım çok dönüyordu bayılacaktım doktorumuzu aradık tuz miktarını biraz yüksek tut dedi ben tuzu azaltmaya uğraşırken böyle oldu şükür şimdi iyiyim
tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.
BENİMDE yüzüm gözüm bembeyazdı tansiyonum düşüktü sanırım yemekte geç yedim eşim haline bak yemiyon ne hale glemişsin dedi
tansiyon düşmesi normal bişey ki benmi istedim düşmesini sanki((
selam kızlar bende de sabah öğlen kusma akşamları iyiyim ama uyku hali arada bel ağrım oluyor.çalışıyorum birde çok zor oluyor.
slm kızlarr..bizde bebişimle okuldan geldik...nasıl yorgunum ya...annemin tabiriyle kırkton yük taşımış gbiyim..oysaki11e geliyordu kalktığmda ve okulda da pek ayakta durmamaya çalıştım...noolcak bizim bu uyku hali bilmem ki???:44::44: rabbim bebişlerimize sağlık versin de varsın uyuyup duralım
Selam kızlar.....
umarım herkes iyidir..
ben hastayımm:2::2::2::2: burnum akıyor hapşırıyorum.. boğazlarım gıcıklanıyor... offff bi bakamadım kendime.....
ama şunun garkındayım ne zaman üzülsem ben gribe yakalanıyorum....
canım geçmiş olsun bendede bel ağrısı çok fazla koltukta oturunca bile belim ağrımaya başlıyor illa uzanmam lazım ben çalışmıyorum senin için daha zor tabi ki Allah yardımcın olsun ben birde 2sene önce kaza geçirmiştim leğen kemiğim kırılmıştı onun için korkuyorum acaba tekrarlarmı diye tabiki tekrarlamaz ama insan tereddüte düşüyor birde bel ağrım olunca :44: senden duyunca şimdi rahatladım biraz demekki normal bu ağrıların olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?