2011 Aralık Anneleri

Cici anneler nasıl gidiyor bakim hamişlik benim iyi ama çok tembelim çok ev darma dağınık heryer heryerde sürekli uykum var halsizlik her pazar günü gündüz fırsat buldukça uyuyorum. böyle yuvarlanıp gideceğiz sanırım.

slm bende aralık ayı annesi olacağım allah nasib ederse.
ismim BAHAR.öncelikle herkese güzel keyifli hayırlı gebelikler diliyorum.umarım çok güzel hamişlik geçirirsiniz.
SAT 10 MART 2011
BEBEĞİM SAT TARİHİME GÖRE 8+6 GÜNLÜK.AMA BEN ULTRASONA GÖRE HESAPLIYORUM YARIN TAM 8 HAFTALIK OLACAK.YANİ ULTRASONA GÖRE DOKTORUN SÖYLEDİĞİ 21 ARALIK 2011 MELEĞİMİN DOĞUM TARİHİ.SAT A GÖRE 15 ARALIK GÖZÜKÜYOR.HER NEYSE İNŞALLAH O TARİHLER ARASINDA KUCAĞIMA ALMAYI NASİB EDER RABBİM.ÇALIŞIYORUM.ÇALIŞAN BİR HAMİŞ OLARAK GEÇİRDİĞİM GEBELİK HAKKINDA OLUŞAN ŞEYLERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.MİDE BULANTIM KUSMA VS. HİÇBİRŞEY YAŞAMIYORUM SADECE UYKUM GELİYOR ÇOK.AKŞAMLARI ERKEN YATMAK İSTİYORUM.YEMEK KONUSUNDA TİKSİNME KOKU HASSASİYETİMDE YOK.SİGARA KULLANIYORDUM GEBELİK ÖNCESİNDE ŞİMDİ ARTIK GÜNDE 2 3 TANE İÇİYORUM .DKTRM BIRAKMAMI SÖYLEDİ AMA GÜNDE 3 TANEYİ GEÇMİCEK ŞEKİLDE TİRYAKİ ANNELERE İZİN VERİYORUM MECBUREN DEDİ.STRES OLUYORMUŞ FLAN O YÜZDEN.BUNLAR BAHANE DEĞİL TABİKİİ.YANİ EN ÇOK ŞU SİGARADAN TİKSİNMEK İSTEMİŞTİM ONDANDA TİKSİNMEDİM.SÜREKLİ AZ AZ AMA SIK SIK YEMEK YİYORUM.KİLO ALMADIM HENÜZ ERKEN SANIRIM.YANİ BENİM BULANTIM KUSMAM YOK DOKTORUM SORDU VARMI ŞİKAYETİN DİYE BENDE OLMADIĞINI SÖYLEDİM O ZAMAN RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRCEKSİN İNŞ. DEDİ.PROBLEM YOKMUŞ YANİ.İLLA MİDE BULANTISI OLMASINA GEREK YOKMUŞ.(BAZI TOPİKLERDE BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ OLANLAR VAR) YALNIZ HİPOTİROİDİ RAHATSIZLIĞIM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.HEMEN İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLATTI DOKTORUM.TROİT HORMONLARIM YÜKSEK ÇIKMIŞ.AMA ALLAH'IN İZNİYLE HİÇ BİŞİY OLMUCAK DEDİ DOKTOR BEBEĞE.BENİMDE TEK SIKINTIM BU VAR.ALLAHIM ONU KORUSUN HAYIRLISI İSE BANA KUCAKLAMAYI NASİB EYLESİN RABBİM. TROİTLERİNDE PROBLEM ÇIKAN VARMI???

kızlar hemencik çorba yaptım, sofrayı kurdum netin başına koştum siz naptınız diye merak ettim, niye kimse girmiyor bugün:44: Aralık anneleri nereye kayboldunuz
DERİNal benden de o kadar çok tembel oldum kendime inanamıyorum. olan koçişime oldu. benle evlen yaşadın der dururdum. çok güzel yaşpasta yaparım vs...hava atardım. o da bayılır sağolsun. şimdi nerdeeee. ilk bir kaç hafta yaptım sonra yan gelip yattım geçen hafta 4 gün aynı çorbayı içti

slm kızlar nasılsınız.biz bebişle iyiyiz çok şükür.yarın öğlen test sonuçlarını alıcaz ve muayene olucaz.inş.güzel haberlerle döneriz

Cnm hayırlı olsun. Benimde troitlerim az çalışıyor. İlaç kullanıyorum hergün bide her ay troitleri tekrar kontrol ettiriyorum. Sen de ettir. Çünkü torid hormonuna çocuğunda ihtiyacı var ve çocuk büyüdükçe ihtiyacıda büyüyor.

Hakkatten bugün herkes nerde. Normalde bir gün açınca 10 syf geçmiş okurdum. Şimdi kimse yok.

selam kızlarrr,
uzun zamandır online olamıyorum mide bulantılarım çok fazla... bilgisayar başında oturdukça daha da fenalaşıyorum ve baş ağrım başlıyor.
cumartesi akşamı miniğim çok korkuttu bizi, hafif bi kanama geçirdim ama kahverengi leke şeklinde. çok korktuk tabi hemen ertesi gün (anneler gününde) hastaneye gittik. geçen sene de 8+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden çok paniktim. kalp atışlarını duyduğumda resmen gözümden yaş geldi. doktor yatak istirahati verdi, annemde kalıcam bi kaç gün. 7+4 üz bugün :) muhtemek doğum 23.12.2011
bu arada mimaroba ya da büyükçekmecede oturan var mı?

baharkartal aramıza hoşgeldin benimde sat:10 Mart. senle çok yakınız. bende de bulantı, aşerme, kokudan tiksinme vs. yok. çok şiddetli uyku hali ve mayışıklık var

Ben orda değil ama avcılardayım cnm. Neden sordun?

Ben de bu topiğe noluyor, herkes nerde diyorum. Mide bulantıları yüzünden topik çökecek nerdeyse.
Direnin bu yılın en güzel anne adayları. Dasha bunun doğumu var, uykusuz geceler de gaz peşinde bebek sallaması var.Oyyy böyle anlatınca benim de uyuyasım geldi.

kızlarrrr ben geldim ama kisme yok sanırım ne olacak bizim bu halimiz uyku tulumuna döndük resmen ben hele her sabah 10gibi kalkıyorum kahvaltıyı yapana kdr saat 11i geçiyor ondan sonra şuraya 5dk uzanayımda diyorum ondan sonra evi toplarlarım bir kalkıyorum saat 2yi bulmuş sonrada karnım acıkmış oluyor kendime yemek hazırlamaya çalışıyorum çünkü sabah kahvaltısını fazla yapamıyorum derken akşam oluyor tabi bugün benimde midem çok kötüydü öğürmekten bir hal oldum bulantım yok die die başlatıcam sanırımm :2: Allah yardımcımız olsun kızlarrrr nerelerdesiniizzzzz..

selam kızlar bende de sabah öğlen kusma akşamları iyiyim ama uyku hali arada bel ağrım oluyor.çalışıyorum birde çok zor oluyor.

benim de kendimi en iyi hissettiğim anda bile tansiyonum 9 a 5 hem de çookkk fazla tuz tükettiğim halde. bu bir süreç umarım atlatıcaz hepimiz bir şekilde...

tanem, efe,tulayuzum,demettube,nanan ve ismini sayamadıklarım hepiniz iyimisiniz? Aklım kaldı sizde yavv.

buseli aşkolsun biz yok muyuzbiz seninle aynıyız bende 9 haftalık oldum.doktora gittin mi bu aralar bide ayda bir mi çağırıyor doktorun.benim ki öylede endişe ediyom bende.beklemek zor.

BENİMDE yüzüm gözüm bembeyazdı tansiyonum düşüktü sanırım yemekte geç yedim eşim haline bak yemiyon ne hale glemişsin dedi

tansiyon düşmesi normal bişey ki benmi istedim düşmesini sanki((

aynen yaaa.... onlar da üzülüyolar aslında ama yanlış şekilde gösteriyolar ilgi alakalarınııı

slm kızlarr..bizde bebişimle okuldan geldik...nasıl yorgunum ya...annemin tabiriyle kırkton yük taşımış gbiyim..oysaki11e geliyordu kalktığmda ve okulda da pek ayakta durmamaya çalıştım...noolcak bizim bu uyku hali bilmem ki???:44::44: rabbim bebişlerimize sağlık versin de varsın uyuyup duralım

selam kızlar bende de sabah öğlen kusma akşamları iyiyim ama uyku hali arada bel ağrım oluyor.çalışıyorum birde çok zor oluyor.

canım geçmiş olsun bendede bel ağrısı çok fazla koltukta oturunca bile belim ağrımaya başlıyor illa uzanmam lazım ben çalışmıyorum senin için daha zor tabi ki Allah yardımcın olsun ben birde 2sene önce kaza geçirmiştim leğen kemiğim kırılmıştı onun için korkuyorum acaba tekrarlarmı diye tabiki tekrarlamaz ama insan tereddüte düşüyor birde bel ağrım olunca :44: senden duyunca şimdi rahatladım biraz demekki normal bu ağrıların olması

canım bende aynıyım bazen sınıfta uyukluyorum valla.birde çok yoruluyorum.ewt sağlıklı olsunlarda önemli değill

ya bende de durum aynıı... bugün sinirden müdüre çatacaktım okulda. yaşadığım yerin rakımı 1300 lerde ve cumartesi sabahtan akşama kadar kar yağdı. ama okul kaloriferleri yanmıyor. ben de seninle aynı şikayetlerdeyim şimdi ( sana da çokk geçmiş olsun...

canım normal canını sıkma.bazen adet ağrısı gibi ağrıda çekiyorum.hergün bişey çıkıyor.geçmiş olsun canımm.

Kızlar merhaba, çok uzun zamandır ben de girmiyorum nete, 1.si satıma göre şuan 10 haftalık olacağımıza, doktor satınla bebek uyuşmuyor dedi, yani şuanda 7+2 yim. birden 2 hafta geriye attı, 2.si son dönemler son 2 gün hariç, berbat durumdaydım, hayattan hiç tat alamaz hale gelmiştim, ya öyle ilginç insan evinden tiksinir mi, evimden tiksiniyordum, hele mutfak... o mutfak mahvetti beni. eve girmek canım istemiyordu. Birde herşey anlamsız gelmeye başlamıştı. sürekli ağlıyordum, sigara krizlerim 2 hafta öncesine kadar hat safadaydı, bir de düşük riski gördü doktor... ufffff derken resmen hayattan soğudum,Eşim çok üzülüyor... şimdi son iki gündür kendimi toparlamaya başladım... bu tarz şeyler yaşayan var mı yoksa ben mi çok hassaslaşmışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…