2011 Aralık Anneleri

kızlar bende bugün yeni oturdum sayılır temizlik için bana yardımcı olan bayan geldi evi temizledi,halıları temiz kaldırmıştık zaten onları da serdik...bende bebişimin kıyafetlerini ütüledim,doğum çantamı hazırladım...ütü en nefret ettiğim ev işidir kocam sağolsun hiç ütüsünü bana yaptırmaz ama söz konusu GÜLCE sultan olunca el kadar bi ton şeyi büyük bi sabırla ütüledim...yemek koydum ocağa yenice eşim gelecek yarım saate kadar...güzel ve yorucu bi gündü,en azından kafam daha rahat

ayyyyy burdan ben sinir oldum yaaaa nasıl görmemiş ya hem de beyaz çamaşırlar neyse bi daha yaparsa direk yukarı çıkar yüzüne söylersin anlar herhalde

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben de keşke ishal olsam diyecek durumdayım kaç gündür. kayısılar falan pek fayda etmedi.demekki benim doğuma daha var
canım onlar kasılma. bebeğin hareketleriyle ilgili değil. bende de oluyor özellikle iki gündür fazlalştı.

canım kızma sinirlenme valla doğuruverirsin bi terbiyesiz yüzünden. evde kaloriferin üstünde fln kurutmayı denesen hem dışarda is kokusu sinmez.yada kaloriferli değilse eviniz, çamaşırlığı eve soksan.

Herkese selamlar :)) Benim sat 15 Mart, 35+3 teyiz, kızımız olacak inşallah. Bi sorum olacak sizlere, kasılmayla bebek hareketlerini nasıl ayırt ediyorsunuz? Ben anlayamıyorum Bazen karnımın üst tarafı sanki bebiş ayaklarını dikmiş gibi sertleşiyor, bunlar kasılmamı ki?

destina canim burda prosedur boyle..bu haftalarda elle muayene edip acikliga bakiyorlar..ben hissediyordum ama aciklik oldugunu cunku ilk hamileligimde 38 haftalikken vardi 3 cm aciklik ayni agri ve ayni sikintilari yasiyordum.o yuzden bugunku muayeneden korkuyordum daha dogrusu muayene sirasinda duyacagim seylerden (

Arkadaşlar,çok şükür rahat ve keyifli bir hamilelik geçirdim ama ilk kez bugünkü kontrolümüzde nst sonucuna göre kalp atışı bebişin de benim de fazla çıktı onunki 180'lerde dr da tansiyonun çok yüksek bebek de de taşikardi var dedi netten araştırmalarıma göre kalbe bağlı bir sorun değil fizyolojik bir kalp vurum artışı bu yani aşırı yemek ,kafein tüketimi,strese bağlı...Ve o zaman dank etti ki ben bebişin kilosuna takarak son zamanlarda ciddi mana da abartılı yemeye başlamıştım AMA İŞTE SONUÇ:ŞEKER VE TANSİYONDA YÜKSELME VE BEBEĞİN BANA AYAK UYDURMAK İÇİN KENDİNİ ZORA SOKMUŞ OLMASI((

O nedenle yukarıdaki tartışmayı alıntıladım arkadaşlar sütümüzün gelmesi yemeye ya da doğum şeklimize bağlı değil direkt olarak sütün en önemli destekleyici SUdan başka bi şi değilmiş kAynak UZMAN TV,ŞEKERLİ ŞEYLER sadece HIZLI ENERJİ KAYNAKLARI OLDUKLARI İÇİN sütü artırıyor damgası yiyormuş yoksa en önemlisi bol su tüketmek,sezaryen olanların sütü geç gelir inanışını da e gebelik sitesinde KAAN KOCATEPE reddediyor 36-37.hafta bilgilerinde var dileyen araştırsın.YANİ ÖZETLE ben bugün sırf kayınvalide ve kayınpederim bebeğimizin 35. haftada 2300 olan kilosuna epey bir "aa ÇOK küçük aa hiç kilo almamış aa şöyle aaa böyle "dedikleri için fark ettim ki epey bir kompleks yaparak CAHİLCE çift kişilik yedim VE SONUÇ bebeğimi zora soktuğumu öğrenmem oldu .başından beri hep normal giderken her şeyimiz bugün drun bu sonuçlara bu kadar tepkili yaklaşması beni ürküttü ve çok üzdü ve KENDİME GETİRDİ .GEBELİK ZEHİRLENMESİ riskinden bahsetti mesela ALLAH KORUSUN !!!O YÜZDEN HAREKETLERİN TAKİBİ ÇOOOOOK ÖNEMLİ unutmayın kızlar...
Haftaya son kontrolümüz var 1 Aralık'ta da ALLAH İZİN VERİRSE KIZIMA KAVUŞACAĞIM İNŞALLAH!!!!!!!
Bu dakikadan sonra ELVEDA TUZ,ELVEDA NE BULURSAN AT AĞZINA ŞİFA NİYETİNE ZİHNİYETİ VE ELVEDA NUTELLA:))

ay canım ya dikkat et kendine ve bebişine. geçmiş olsun. çok yemek de iyi gelmiyor demekki. hem de küçük değilmişki bebeğinin kilosu. niye kayınvalidenler aklına böle şeyler sokmuşlar. zaten insanın aklına iyi bişey sokmazlarki soksalar şaşardım. neyse kızına kavuşmana az kalmış. ne güzelll

anniş yatsana annem sen. doktorun sözlerini dinle maazallah doğurma hemen. az daha kalsın bebiş içerde.

çok doğru yazmışsın cnm... sen de dikkat et kendine...

halimem doğum ne zaman karar verdin mi. pzt mi belli olcaktı?

evet cnm ya... 37+3 ya da 38+0 olacak... ilk tarih eşimin doğum günü olduğu için çok önemli benim için ama 2. tarihte de 38. hafta bitiyor en azından. tabii bi yandan da benim kızın keyfine kalmış artık.. ay kuzucum benimm, doğsun da artık sevelim di mi teyzesii???

evet ya. valla ben de öpüp koklamak istiyorum o ayaklarını ısırmak istiyorum. ben de sezeryan olursa 16 aralık düşünüyorum 38+3 olacak ama eşim 39+1de olsun istiyo o da 21 aralık oluyo. doktor da o kadar beklemeyebilir dedi. ben de sezeryan olursa o kdr beklemek istemiyorum. eşimin 21 aralık istemesinin nedeni ise çok saçma. 21.12.11 olsunmuş doğum tarihi. hep 2 ve 1lerden oluşuyomuş, uyumluymuş. allahım ya. bence 16.12.2011de gayet güzel.

eşin de süpermiş :)) ama doktorun da dediği gibi dayanmaz muhtemelen. sezeryanı hiç 40. haftaya bıraktıklarını duymadım cnm ben. ama 38+3 gayet ii bence. 11 gün önce oluyor. ama benim doktorum direkt 14 gün erken bi tarih verdi. neye göre söyledi bilmiyorum artık. pazartesi detaylıca konuşucaz inşallah...

ya aslında mademki 37+larda da olabiliyo bu sezeryan, madem eşim de hep 2 ve 1 lerden oluşsun istiyo, kimseyi kırmayalım. 12.12.11'in nesi var. orda da 37+6 olucaz. starimu gibi neyse hayırlısı artık. belki de kendiliğinden gelmek isticek kuzucuk.

benim doktorumda sezeryan olursa tarihi 1 hafta öne aldı. aralık 10 gibi alırız dedi. ama ben normal çok istiyorumda bir yandan kan sulandırıcı günlük iğnem var nasıl olacak hiç bilmiyorum. haftaya nts için gidicem ozaman artık karar vermiş olucam doğumun ne şekil olacağına hayırlısı bakalım..

kızlar geçmişi okumadım durumları yazayım okuycam ama

dr gittik sancı ve 3cm açıklık vardı bebiş 3800 küsürlede çok şükür dr yatış yaptı tüm işlemler bitti ben bi duygusala bağladım eşimlede tartışmıştık oğlumuda özlemişim ağla ağla dr yanına gittim rica ettim yatışı iptal etti yarın doğar doğmazsa suniyle doğurturuz diyodu bende hem annem yetişsin hem belki suniye gerek kalmaz diye pazar olsun dedim hemde 20.11.2011 oluyo dr bende o gün nöbetçiyim diyince pazara bağladık yani süpriz olmazsa pazar günü son günnnnnnnn

eşimlede barıştık çok komik bişey yüzünden tartıştık belki suç bendeydi ama beni alttan alması lazımdı zaten özür diledi ben anlayışsızlık yaptım dedi

bide tuhaf ama çatı kontrolu yaparken panik olurum diyodum (ilk kez erkek biri yaptı ) ama bebek o kadar aşağı inmiş ve o kadar beni rahatsız ediyoduki dr itileyince çok rahatladım ağrılarım azaldı

cnm çok güzel maşallah 3800 harika 38 haftada...nazar değmesin, inş herşey yolunda gider...demek o kütle nişanmış öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…