sabah okula geldim yolda 2 defa sancım oldu. öğretmenler odasına girdim dersin başlamasına 20 dk vardı. 3 defa sancım da orda oldu. şimdi tenefüsteyiz bişi yok. ara ara sancılar geliyor.
ben de temizlik yaptırmak istiyorum. halılarımı yıkatmak istiyorum. eşim bi tasarruf yapıyor anlatamam. para ayırmıyor temizliğe halılara. ben de yapamıyorum ev pis kaldı yaaa. belki 1-2 haftaya çağırırım temizliğe kadın ama böyle pis evin içinde oturmak beni deli ediyor.. evi eşim süpürüp siliyor ama camlar var kapılar mutfak dolapları. alt kat komşum da kv gelince o yapar dedi. ben de temizlikçi çağırmmıyorsan annen gelince yapsın dedim (yapmayacağüını biliyorum) eşim de ben anneme cam sildirmem dedi. o zaman ben mi silcem dedim. bakarız bi çaresine diyor diyor oturuyor. geçen bi arkadaş doğum hikayelerinde şöyle yazmış temziliğe yardım ederken banyoda düşmüş karnının üstüne ve bebek ölmüş sezeryanla almışlar hem de rahimle birlikte. eşime bunu anlattım. biraz korktu... Allah korusun hepimizi.
az önce uzanmışım tv izlyrm..balkonda tam karşımda,ne göreym sizce??kadın battaniye silkeliyo yukardan ve bnm beyazlarım balkonda..çıktım balkona saydım ağzıma geleni,,olmazki bu kadar yaa şurda 15gün snra doğuma gidicem ayıp bu yaptğnz yaa,,sokaktakiler bile dönüp yukarı baktı yani o derece bağırdım..kadında bi yüzsüz ki maşallah,bakmışda görememiş de..Allahım sabır dedim ama diyeceklerimide dedim...inşallah bi daha olmaz dicem ama pek de ümidim yok(
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben de keşke ishal olsam diyecek durumdayım kaç gündür. kayısılar falan pek fayda etmedi.kızlar bugun sabahtan beri ishal var bende normaldır dımi bu haftalarda bıcok kişide oluyordu sanırım bugune kadar hiç olmamıştı ama sabah agrıyla kalktım ondan beri bır sancı gırıyor kıvrandırıyor beni..normaldır inş:18::18:
canım onlar kasılma. bebeğin hareketleriyle ilgili değil. bende de oluyor özellikle iki gündür fazlalştı.ya benim karnım bazen okacaman oluyor şişiyor bebeğin hareketleri sanıyorum ama az önce okuduğum bir yazıda kasılma diyor kasılmalar nasıl oluyor sizde karnınızın üzerinde oluyor mu yoksa sadece bebeğin hareketlerimi bu
az önce uzanmışım tv izlyrm..balkonda tam karşımda,ne göreym sizce??kadın battaniye silkeliyo yukardan ve bnm beyazlarım balkonda..çıktım balkona saydım ağzıma geleni,,olmazki bu kadar yaa şurda 15gün snra doğuma gidicem ayıp bu yaptğnz yaa,,sokaktakiler bile dönüp yukarı baktı yani o derece bağırdım..kadında bi yüzsüz ki maşallah,bakmışda görememiş de..Allahım sabır dedim ama diyeceklerimide dedim...inşallah bi daha olmaz dicem ama pek de ümidim yok(
canım o sorunun cevabını ben de merak ediyorum çünkü malum sezeryan tercih ediyorum.o still tealeri erkenden içmeyin demişti satış yapan bayan,çünkü erken doğumu tetikliyormuş.ama doğrusunu doktor bilir tabi.ben haftaya cuma doktorda olucam,en benden önce gideren sor bakalım doktoruna ne diycek.bu arada komposto demişken,ben bugün kayısı kompostosu yapıcam :) ilk kez yapıcam heyecan yaptım :)))hahahahah pekmeze dadandım su aralar.bebişim pekmezi içer içmez çalışmalara başlıyor :) bu hoşuna gittiği için mi gitmediği için mi bilemiyorum ama faydalı ya olsun :)
deryanın başka çalışma yöntemleri de vardı:) ben kesin doğurur hemencecik diyodum ne yalan söyleyeyim. bu arada sana haber verecek mi doğum olduğunda?
Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.
cnm dikkat et kendine. uzat ayaklarını yattt...
kızlar bugun sabahtan beri ishal var bende normaldır dımi bu haftalarda bıcok kişide oluyordu sanırım bugune kadar hiç olmamıştı ama sabah agrıyla kalktım ondan beri bır sancı gırıyor kıvrandırıyor beni..normaldır inş:18::18:
o ishal beni deli ediyor canım yaaaaaa
ya benim karnım bazen okacaman oluyor şişiyor bebeğin hareketleri sanıyorum ama az önce okuduğum bir yazıda kasılma diyor kasılmalar nasıl oluyor sizde karnınızın üzerinde oluyor mu yoksa sadece bebeğin hareketlerimi bu
valla ben de hala bu ikisinin ayrımını çözmüş diilim. ama son güzlerde sanki karnım daha gergin oluyor. belki de kasılmalarım başladıı :26::26::26::18::18::18:
şimdi site hayatımızla ilgili komik bişey anlatıyım
benim babetlerim yazın kapıda kalıyo yani genelde wcye yetişmek için koşturuyom sonra da dönüp almıyom derken sabah bi uyanıyos babetin teki kapıda teki yok bahçeye fırlatmışlar neyseki hep aynı yere fırlatıyolarda kocam gidip buluyo getiriyo bigün sinir oldum küfür yazıcam dedim işyerinden çıkmayan sticker getircem dedim kocama o da getir sen değil ben yazcam hatta dedi o zaman iş değişir ağar bişey yazar diye bende götürmedim ve halaaaaa bulamadık bu işi yapanı bulsa kocam gebertcek heheheheh haklı olabilirler ama bi ayakkabı yaaa yukarda dairelerin önlerinde neler neler var ama biz giriş kattayız diye böle yapıyolar göze batıyopisler nolcak
2 gün öncede saat 22:00 DE üst katta ki evde tamir işleri yapılıyo kocam çıktı daireyi bulmaya kapısının önünde alet çantaları vidalar falan varmış toplamış kapıda açıktı diyo almış çantayı getirdi bu ne diyom sus birazdan ses kesilir dedi 5 dk sonra hırsız vaaaarrr diye bağrıyo kadın halbuki çanta bizde ama ses kesildi gerçekten ve çanta hala bizde kocama üstüne yazı yazıp bırakalım kapılarına o saatte tamirat olmaz diyelim çocuk gibi öle şey yazılmaz diye bahçeye atcakmış o da aletleri çantasıyla attırmam da napcaz bilmiyom şimdi bi bakımada hırsız gibiyis dimi bis :26::26::26::26::26::26::26:
ama saat 10 da da tamir işi olurmu yaaa çocuğum olsa ben çıkardım valla neyse 1 ayla kurtardılar biz makine bile çalıştırmıyos aman rahatsız olurlar diye
valla kırıldım gülmektennnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar,çok şükür rahat ve keyifli bir hamilelik geçirdim ama ilk kez bugünkü kontrolümüzde nst sonucuna göre kalp atışı bebişin de benim de fazla çıktı onunki 180'lerde dr da tansiyonun çok yüksek bebek de de taşikardi var dedi netten araştırmalarıma göre kalbe bağlı bir sorun değil fizyolojik bir kalp vurum artışı bu yani aşırı yemek ,kafein tüketimi,strese bağlı...Ve o zaman dank etti ki ben bebişin kilosuna takarak son zamanlarda ciddi mana da abartılı yemeye başlamıştım AMA İŞTE SONUÇ:ŞEKER VE TANSİYONDA YÜKSELME VE BEBEĞİN BANA AYAK UYDURMAK İÇİN KENDİNİ ZORA SOKMUŞ OLMASI((
O nedenle yukarıdaki tartışmayı alıntıladım arkadaşlar sütümüzün gelmesi yemeye ya da doğum şeklimize bağlı değil direkt olarak sütün en önemli destekleyici SUdan başka bi şi değilmiş kAynak UZMAN TV,ŞEKERLİ ŞEYLER sadece HIZLI ENERJİ KAYNAKLARI OLDUKLARI İÇİN sütü artırıyor damgası yiyormuş yoksa en önemlisi bol su tüketmek,sezaryen olanların sütü geç gelir inanışını da e gebelik sitesinde KAAN KOCATEPE reddediyor 36-37.hafta bilgilerinde var dileyen araştırsın.YANİ ÖZETLE ben bugün sırf kayınvalide ve kayınpederim bebeğimizin 35. haftada 2300 olan kilosuna epey bir "aa ÇOK küçük aa hiç kilo almamış aa şöyle aaa böyle "dedikleri için fark ettim ki epey bir kompleks yaparak CAHİLCE çift kişilik yedim VE SONUÇ bebeğimi zora soktuğumu öğrenmem oldu .başından beri hep normal giderken her şeyimiz bugün drun bu sonuçlara bu kadar tepkili yaklaşması beni ürküttü ve çok üzdü ve KENDİME GETİRDİ .GEBELİK ZEHİRLENMESİ riskinden bahsetti mesela ALLAH KORUSUN !!!O YÜZDEN HAREKETLERİN TAKİBİ ÇOOOOOK ÖNEMLİ unutmayın kızlar...
Haftaya son kontrolümüz var 1 Aralık'ta da ALLAH İZİN VERİRSE KIZIMA KAVUŞACAĞIM İNŞALLAH!!!!!!!
Bu dakikadan sonra ELVEDA TUZ,ELVEDA NE BULURSAN AT AĞZINA ŞİFA NİYETİNE ZİHNİYETİ VE ELVEDA NUTELLA:))
Arkadaşlar,çok şükür rahat ve keyifli bir hamilelik geçirdim ama ilk kez bugünkü kontrolümüzde nst sonucuna göre kalp atışı bebişin de benim de fazla çıktı onunki 180'lerde dr da tansiyonun çok yüksek bebek de de taşikardi var dedi netten araştırmalarıma göre kalbe bağlı bir sorun değil fizyolojik bir kalp vurum artışı bu yani aşırı yemek ,kafein tüketimi,strese bağlı...Ve o zaman dank etti ki ben bebişin kilosuna takarak son zamanlarda ciddi mana da abartılı yemeye başlamıştım AMA İŞTE SONUÇ:ŞEKER VE TANSİYONDA YÜKSELME VE BEBEĞİN BANA AYAK UYDURMAK İÇİN KENDİNİ ZORA SOKMUŞ OLMASI((
O nedenle yukarıdaki tartışmayı alıntıladım arkadaşlar sütümüzün gelmesi yemeye ya da doğum şeklimize bağlı değil direkt olarak sütün en önemli destekleyici SUdan başka bi şi değilmiş kAynak UZMAN TV,ŞEKERLİ ŞEYLER sadece HIZLI ENERJİ KAYNAKLARI OLDUKLARI İÇİN sütü artırıyor damgası yiyormuş yoksa en önemlisi bol su tüketmek,sezaryen olanların sütü geç gelir inanışını da e gebelik sitesinde KAAN KOCATEPE reddediyor 36-37.hafta bilgilerinde var dileyen araştırsın.YANİ ÖZETLE ben bugün sırf kayınvalide ve kayınpederim bebeğimizin 35. haftada 2300 olan kilosuna epey bir "aa ÇOK küçük aa hiç kilo almamış aa şöyle aaa böyle "dedikleri için fark ettim ki epey bir kompleks yaparak CAHİLCE çift kişilik yedim VE SONUÇ bebeğimi zora soktuğumu öğrenmem oldu .başından beri hep normal giderken her şeyimiz bugün drun bu sonuçlara bu kadar tepkili yaklaşması beni ürküttü ve çok üzdü ve KENDİME GETİRDİ .GEBELİK ZEHİRLENMESİ riskinden bahsetti mesela ALLAH KORUSUN !!!O YÜZDEN HAREKETLERİN TAKİBİ ÇOOOOOK ÖNEMLİ unutmayın kızlar...
Haftaya son kontrolümüz var 1 Aralık'ta da ALLAH İZİN VERİRSE KIZIMA KAVUŞACAĞIM İNŞALLAH!!!!!!!
Bu dakikadan sonra ELVEDA TUZ,ELVEDA NE BULURSAN AT AĞZINA ŞİFA NİYETİNE ZİHNİYETİ VE ELVEDA NUTELLA:))
halimem doğum ne zaman karar verdin mi. pzt mi belli olcaktı?
çok doğru yazmışsın cnm... sen de dikkat et kendine...
evet cnm ya... 37+3 ya da 38+0 olacak... ilk tarih eşimin doğum günü olduğu için çok önemli benim için ama 2. tarihte de 38. hafta bitiyor en azından. tabii bi yandan da benim kızın keyfine kalmış artık.. ay kuzucum benimm, doğsun da artık sevelim di mi teyzesii???
evet ya. valla ben de öpüp koklamak istiyorum o ayaklarını ısırmak istiyorum. ben de sezeryan olursa 16 aralık düşünüyorum 38+3 olacak ama eşim 39+1de olsun istiyo o da 21 aralık oluyo. doktor da o kadar beklemeyebilir dedi. ben de sezeryan olursa o kdr beklemek istemiyorum. eşimin 21 aralık istemesinin nedeni ise çok saçma. 21.12.11 olsunmuş doğum tarihi. hep 2 ve 1lerden oluşuyomuş, uyumluymuş. allahım ya.bence 16.12.2011de gayet güzel.
eşin de süpermiş :)) ama doktorun da dediği gibi dayanmaz muhtemelen. sezeryanı hiç 40. haftaya bıraktıklarını duymadım cnm ben. ama 38+3 gayet ii bence. 11 gün önce oluyor. ama benim doktorum direkt 14 gün erken bi tarih verdi. neye göre söyledi bilmiyorum artık. pazartesi detaylıca konuşucaz inşallah...
eşin de süpermiş :)) ama doktorun da dediği gibi dayanmaz muhtemelen. sezeryanı hiç 40. haftaya bıraktıklarını duymadım cnm ben. ama 38+3 gayet ii bence. 11 gün önce oluyor. ama benim doktorum direkt 14 gün erken bi tarih verdi. neye göre söyledi bilmiyorum artık. pazartesi detaylıca konuşucaz inşallah...
kızlar geçmişi okumadım durumları yazayım okuycam ama
dr gittik sancı ve 3cm açıklık vardı bebiş 3800 küsürlede çok şükür dr yatış yaptı tüm işlemler bitti ben bi duygusala bağladım eşimlede tartışmıştık oğlumuda özlemişim ağla ağla dr yanına gittim rica ettim yatışı iptal etti yarın doğar doğmazsa suniyle doğurturuz diyodu bende hem annem yetişsin hem belki suniye gerek kalmaz diye pazar olsun dedim hemde 20.11.2011 oluyo dr bende o gün nöbetçiyim diyince pazara bağladık yani süpriz olmazsa pazar günü son günnnnnnnn
eşimlede barıştık çok komik bişey yüzünden tartıştık belki suç bendeydi ama beni alttan alması lazımdı zaten özür diledi ben anlayışsızlık yaptım dedi
bide tuhaf ama çatı kontrolu yaparken panik olurum diyodum (ilk kez erkek biri yaptı ) ama bebek o kadar aşağı inmiş ve o kadar beni rahatsız ediyoduki dr itileyince çok rahatladım ağrılarım azaldı
kızlar geçmişi okumadım durumları yazayım okuycam ama
dr gittik sancı ve 3cm açıklık vardı bebiş 3800 küsürlede çok şükür dr yatış yaptı tüm işlemler bitti ben bi duygusala bağladım eşimlede tartışmıştık oğlumuda özlemişim ağla ağla dr yanına gittim rica ettim yatışı iptal etti yarın doğar doğmazsa suniyle doğurturuz diyodu bende hem annem yetişsin hem belki suniye gerek kalmaz diye pazar olsun dedim hemde 20.11.2011 oluyo dr bende o gün nöbetçiyim diyince pazara bağladık yani süpriz olmazsa pazar günü son günnnnnnnn
eşimlede barıştık çok komik bişey yüzünden tartıştık belki suç bendeydi ama beni alttan alması lazımdı zaten özür diledi ben anlayışsızlık yaptım dedi
bide tuhaf ama çatı kontrolu yaparken panik olurum diyodum (ilk kez erkek biri yaptı ) ama bebek o kadar aşağı inmiş ve o kadar beni rahatsız ediyoduki dr itileyince çok rahatladım
ağrılarım azaldı[/
hayırlısı olsun canım...allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?