2011 Aralık Anneleri

Eşinle barışmana da ayrıca sevindimmm

o da iyiymiş :))) ben 37+3 yapayım o zaman yaaaaaaaaaaa

hayırlısı olsun cnm benim. inşallah Allah gönlüne göre verir...

inşallah pazar gününe kadar bekler bebeğin canım benim...

canım maşallah bebeğine
doğumun inşallah hayırlı geçer canım kolay doğumların olsun eşinle barışmanda çok iyi olmuş çünkü son zamanlarda insan eşine ihtiyaç duyuyor en büyük destekçindir o senin ahh şu çatı yokmu ondan çok korkuyorum canım bende valla bu korkudan dolayı sancım geldiği zaman çatı muayenesi yaptırıcam oda doğum zamanı artık mecburiyetten

cnm bence sen bu sefer kendi sancınla doğuracaksın son noktayı güzel koyacaksın(daha düşünmüodun bebiş galiba buda süpriz yapmıştı demi)
Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.
cnm ya dikkat et dinlen bendede 3cm açıklık var ve zor oturuyom kalkıom çıkçak gibi sende dikkat et ne olur
bende az önce annemle konuştum pazar burda olacaktı pztesie kaldı kendi iş yrimiz var yetiştiremediler işleri
tatlım doktorum bana cumartesi gittiğim kontrolde humana süt arttıran çay almamı söyledi.. günde 1-2 fincan içmeye başlamam gerekiyormuş dedi..
ben oğlumda içmiştim tadını çok sevdim 2 kupa biirden içtim sabah kalktım geceliğim sırılsıklam ve süt düğümlenmiş dokuna mıyorum sıcak suyla duşta ovdum sütü öyle boşlttım mahvolmuştum

cnm ya gitseydin keşke niye tartıştınız ki tam dogum yapacakken
ben hast randevu alamadım eşimde yanımdaydı ama anlamamış sabah namazadan sonra ben yatıyorum görümcemi arada sıra alsın sabah dedim (hemşire görümcem)oda kızdı almadın mı falan bende sen benle ilgilenmion zaten dedim oda akşam söyleseydin izinde şimdi sabah sabah arayamam dedi biz ilçedeyiz yetişmemiz imkansız bende kardeşin nasıl arayamazsın falan dedim biraz abarttım korkak falan dedim sonra bizim bi köylümüz vardı hastanede hizmetli ona msj attım aldırdım .........
cnm çok güzel maşallah 3800 harika 38 haftada...nazar değmesin, inş herşey yolunda gider...demek o kütle nişanmış öyle mi?
sağol cnm +_300 gr oynayabilir dedi

Hayırlısıyla inşallah Kilosuda çok güzel maşallah .

Canımcım herşyin yolunda olmasına çook sewndm,bebişine kocaman maşallah Allahın iznyle 1güncük snra bebeğin kollarında...darısı bnm gbi sabırıszların başına inş

cnm herşey yolunda gidiyor muydu, ağrı sızı ya da ne bileyim farklı ne gibi belirtiler vardı?

cnm adet sancısı gibi sancılarım oluyodu onun dışında dün resmen sümük gibi akıntı geldi nişanmış ilk oğlumda pembelik vardı bu resmen sümük gibiydi

hadi kızlar hepinizi öpüyorum doğum yaparsam destinaya yazarım inş
by by

yuhhh diyorum kendime ya ((( yıllarca iştahsızlıktan zayıflıktan çektim şimdide boğazıma dur diyemiyorum. 20 gün önce 14 kilodaydım şimdi 20 ye yaklaşmışım allahtan 54 le hamile kaldım çok zayıftımda belli olmuyor 74 olmuşum (((( ben 58 kilonun üstünü görmedim ömrümde kızım sağlıkla doğsun önemli değil kilo verilir diyorum ama hakkaten aşırı oldu bu kadarı da ki daha 3 haftamız var 30 kilo alırım toplamda (((

Ne olsun cnm 33+4 üm işte, zmn geçmiyooooo..... midem alev alev o da ayrı bi konu :120:
Geçer canm hayırlısıyla
Canımcım herşyin yolunda olmasına çook sewndm,bebişine kocaman maşallah Allahın iznyle 1güncük snra bebeğin kollarında...darısı bnm gbi sabırıszların başına inş
Naber kız ?
Hoşça kal canm hayırlı haberler bekliyoruz . Canm arabesk olacak ama hayırlısıyla doğsunlarda inşallah tek derdimiz kilo olsun .
Ya kızlar ben hiç bakmıyorum tuvalet taşına...bakmak lazım aslında bu zamanlarda de mi?
Daha erken bi kaç hafta sonra başlarsın dikkat etmeye tatlım .

[video=youtube;GOdKTw4dSAw]http://www.youtube.com/watch?v=GOdKTw4dSAw&feature=share[/video]
Bu çirkinin totosunu, kollarını yerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…