İyiyim bende canm haldolsun .iyiyim Tanemcim senden nbr?nasılsın?
tanem, canm nerden buldun bu çooooook şeker afacanı yaa.. ooyy oyyy ooyyy şundaki neşeye bak hele... tam sıpa yaaaaa..
iyi akşamlar guzel anneler...nasılsınızzz,,dun ılk defa nstye gırdım sonunda:))) ama hiç umdugum gıbı olmadı sancı mancı çıkmadı....15dk falan surdu ama kalıp atımlarını duydukça insan nasılda devınıyo hareketlendıkçe kalp atımlarıda hızlanıyo haftaya tekara gırcekmısım ne zaman doğurcaksam artık yaaaaaa doğsa bıranonce :)))))
Cnm bişi sorcam senin hastanede nst ücreti ne kadar?
ücretsız canımmm sen paramı verıyosun yoksaaa???????
Ben daha nst ye girmediğim için bilmiyorum ücretli olup olmadığını ama ücretlidir diye düşünüyordum açıkcası.... inşallah bnm kinde de ücretsizdir. muayenede ödeme yapıosn ama de mi
sen neden facede yoksunnnnnn,,yoksa varsında benmı göremıyorum senı
cnm bnm facem yok, hiç olmadı..... eşimin var aslında, ondan girip bakıyorum bzn size, tanımaya çalışıyorumseni keşfedemedim henüz
anaaaaa hemde benı hemde benııı :)))) nasıl keşfedemessınnnnnnn
Adını bilmiyorum kiiii
Bugün dr a gittik. nst ye bağlandık,idrar ve trioit için kan tahlil i yaptırdık... sonra başladı kabussss!!!! nst de bi normal gibi görünen ama bikaç ani iniş oldugunu gördügünde dr um dedi ki doppler e gir bi bakalım belki bebek hareketlenince boğazına kordonu dolandıgı icin bu düşüşler oluyordur dedi ! o an ölsem daha iyiydi... neyse gittik doppler e çektirdik doppler dr herşey yolunda bebeğin baş kısmındaki suyu az oldugu icin olmuştur muhtemelen dedi.. neyse içimize su serpildi adeta! ama sonra test sonuclarını aldık ve dr a göstermye gittik doğal olarak: sonuç yine hüsrandı: trioit im yükse cıkmıştı ve muhtemelen bebek kalp ritmin ondna ani düşüş yaşıyor olabilir dahiliyeye görün dedi :83::83: benim zaten tiroir problemim 6 yıldır var ... yani zaten hep kontrol altındayım ve ilaç kullanıyorum.. ama simdi diorki düşmezse ameliyata alamam.. yani sezeryan olamazsın.. normal dogumda olmuyor ilk kızım sezeryandı! anlıyacagınız bugün cok zordu halada zor! umarım geri kalan 3-4 haftada yoluna koyabilirler şu trioitlerimi.... aksini düşünmek istemiyorum bile:2:
facede beni de kabul etsenize. istek gönderdim size..
destina canim burda prosedur boyle..bu haftalarda elle muayene edip acikliga bakiyorlar..ben hissediyordum ama aciklik oldugunu cunku ilk hamileligimde 38 haftalikken vardi 3 cm aciklik ayni agri ve ayni sikintilari yasiyordum.o yuzden bugunku muayeneden korkuyordum daha dogrusu muayene sirasinda duyacagim seylerden(
Arkadaşlar,çok şükür rahat ve keyifli bir hamilelik geçirdim ama ilk kez bugünkü kontrolümüzde nst sonucuna göre kalp atışı bebişin de benim de fazla çıktı onunki 180'lerde dr da tansiyonun çok yüksek bebek de de taşikardi var dedi netten araştırmalarıma göre kalbe bağlı bir sorun değil fizyolojik bir kalp vurum artışı bu yani aşırı yemek ,kafein tüketimi,strese bağlı...Ve o zaman dank etti ki ben bebişin kilosuna takarak son zamanlarda ciddi mana da abartılı yemeye başlamıştım AMA İŞTE SONUÇ:ŞEKER VE TANSİYONDA YÜKSELME VE BEBEĞİN BANA AYAK UYDURMAK İÇİN KENDİNİ ZORA SOKMUŞ OLMASI((
O nedenle yukarıdaki tartışmayı alıntıladım arkadaşlar sütümüzün gelmesi yemeye ya da doğum şeklimize bağlı değil direkt olarak sütün en önemli destekleyici SUdan başka bi şi değilmiş kAynak UZMAN TV,ŞEKERLİ ŞEYLER sadece HIZLI ENERJİ KAYNAKLARI OLDUKLARI İÇİN sütü artırıyor damgası yiyormuş yoksa en önemlisi bol su tüketmek,sezaryen olanların sütü geç gelir inanışını da e gebelik sitesinde KAAN KOCATEPE reddediyor 36-37.hafta bilgilerinde var dileyen araştırsın.YANİ ÖZETLE ben bugün sırf kayınvalide ve kayınpederim bebeğimizin 35. haftada 2300 olan kilosuna epey bir "aa ÇOK küçük aa hiç kilo almamış aa şöyle aaa böyle "dedikleri için fark ettim ki epey bir kompleks yaparak CAHİLCE çift kişilik yedim VE SONUÇ bebeğimi zora soktuğumu öğrenmem oldu .başından beri hep normal giderken her şeyimiz bugün drun bu sonuçlara bu kadar tepkili yaklaşması beni ürküttü ve çok üzdü ve KENDİME GETİRDİ .GEBELİK ZEHİRLENMESİ riskinden bahsetti mesela ALLAH KORUSUN !!!O YÜZDEN HAREKETLERİN TAKİBİ ÇOOOOOK ÖNEMLİ unutmayın kızlar...
Haftaya son kontrolümüz var 1 Aralık'ta da ALLAH İZİN VERİRSE KIZIMA KAVUŞACAĞIM İNŞALLAH!!!!!!!
Bu dakikadan sonra ELVEDA TUZ,ELVEDA NE BULURSAN AT AĞZINA ŞİFA NİYETİNE ZİHNİYETİ VE ELVEDA NUTELLA:))
kızlar geçmişi okumadım durumları yazayım okuycam ama
dr gittik sancı ve 3cm açıklık vardı bebiş 3800 küsürlede çok şükür dr yatış yaptı tüm işlemler bitti ben bi duygusala bağladım eşimlede tartışmıştık oğlumuda özlemişim ağla ağla dr yanına gittim rica ettim yatışı iptal etti yarın doğar doğmazsa suniyle doğurturuz diyodu bende hem annem yetişsin hem belki suniye gerek kalmaz diye pazar olsun dedim hemde 20.11.2011 oluyo dr bende o gün nöbetçiyim diyince pazara bağladık yani süpriz olmazsa pazar günü son günnnnnnnn
eşimlede barıştık çok komik bişey yüzünden tartıştık belki suç bendeydi ama beni alttan alması lazımdı zaten özür diledi ben anlayışsızlık yaptım dedi
bide tuhaf ama çatı kontrolu yaparken panik olurum diyodum (ilk kez erkek biri yaptı ) ama bebek o kadar aşağı inmiş ve o kadar beni rahatsız ediyoduki dr itileyince çok rahatladım ağrılarım azaldı
cnm adet sancısı gibi sancılarım oluyodu onun dışında dün resmen sümük gibi akıntı geldi nişanmış ilk oğlumda pembelik vardı bu resmen sümük gibiydi
hadi kızlar hepinizi öpüyorum doğum yaparsam destinaya yazarım inş
by by
iyi akşamlar guzel anneler...nasılsınızzz,,dun ılk defa nstye gırdım sonunda:))) ama hiç umdugum gıbı olmadı sancı mancı çıkmadı....15dk falan surdu ama kalıp atımlarını duydukça insan nasılda devınıyo hareketlendıkçe kalp atımlarıda hızlanıyo haftaya tekara gırcekmısım ne zaman doğurcaksam artık yaaaaaa doğsa bıranonce :)))))
Bugün dr a gittik. nst ye bağlandık,idrar ve trioit için kan tahlil i yaptırdık... sonra başladı kabussss!!!! nst de bi normal gibi görünen ama bikaç ani iniş oldugunu gördügünde dr um dedi ki doppler e gir bi bakalım belki bebek hareketlenince boğazına kordonu dolandıgı icin bu düşüşler oluyordur dedi ! o an ölsem daha iyiydi... neyse gittik doppler e çektirdik doppler dr herşey yolunda bebeğin baş kısmındaki suyu az oldugu icin olmuştur muhtemelen dedi.. neyse içimize su serpildi adeta! ama sonra test sonuclarını aldık ve dr a göstermye gittik doğal olarak: sonuç yine hüsrandı: trioit im yükse cıkmıştı ve muhtemelen bebek kalp ritmin ondna ani düşüş yaşıyor olabilir dahiliyeye görün dedi :83::83: benim zaten tiroir problemim 6 yıldır var ... yani zaten hep kontrol altındayım ve ilaç kullanıyorum.. ama simdi diorki düşmezse ameliyata alamam.. yani sezeryan olamazsın.. normal dogumda olmuyor ilk kızım sezeryandı! anlıyacagınız bugün cok zordu halada zor! umarım geri kalan 3-4 haftada yoluna koyabilirler şu trioitlerimi.... aksini düşünmek istemiyorum bile:2:
cnm bnm facem yok, hiç olmadı..... eşimin var aslında, ondan girip bakıyorum bzn size, tanımaya çalışıyorumseni keşfedemedim henüz
zuhal adım canımmm :)) zuzu onun kısaltımışı :)))
kabul ettim cnm :)
ayy yarın acaba bana da bakarmıkı doktor off hazırlıklı gitmek lazım ne olur ne olmaz
ya aslına bakarsan benım acıklık cıksa hıc üzülmeyecem sanırım cünku cok zor geciyor bu son gunlerim bir iyi bir kötü bugun yıne birden kötüleştim aniden kırıklık gelıyor vucuduma titreme başlıyor sonra ateş yapıyor nıye böyle oluyom anlamıyom..ama cok zorluyor beni ya(
daha önce duymamıştım böyle birşeyi bilgilendirdiğin için sagol cnm..sana da geçmiş olsun..
cnm ya hadi hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..bugun deryamla konuşurkende dedim sanırım 9.bebegımız çelikten gelicek:))
eşim dün kız kardeşime diyor ki kadınları anlamak en cok hamılelıkte zor oluyor sanırım ne yapacagını şaşırıyorsun:))) bende zaten sıkıntı var bıde o bişeyleri anlamazsa yada tepkı verirse hiç tahammul edemıyorum neyseki idare ediyor beni bu halimle artık gün sayıyordur şu kadın bir eski haline dönse diye:)))
bende daha hiç girmedim yarın kontrole gıttıgımde inş sokar nstye ya merak ediyom artık..bu sancılar ne sancısı??
geçmiş olsun cnm inş düzelir..
cnm o nasıl oluyor kı nasıl bakabılıyorsun bizlere:))
bu arada ben sana dolap içi örtüsünün resmini koyacaktım dimi:26: ya bugun yıne rahatsızlandım aniden gelıyor bu kırıklık ishalde vardı yatırdı beni hep..şimdide yatak odasında yattıgım yerden bakıyorum ne var ne yokmuş diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?