kabul ettim cnm :)
ayy yarın acaba bana da bakarmıkı doktor off hazırlıklı gitmek lazım ne olur ne olmaz
ya aslına bakarsan benım acıklık cıksa hıc üzülmeyecem sanırım cünku cok zor geciyor bu son gunlerim bir iyi bir kötü bugun yıne birden kötüleştim aniden kırıklık gelıyor vucuduma titreme başlıyor sonra ateş yapıyor nıye böyle oluyom anlamıyom..ama cok zorluyor beni ya(
daha önce duymamıştım böyle birşeyi bilgilendirdiğin için sagol cnm..sana da geçmiş olsun..
cnm ya hadi hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..bugun deryamla konuşurkende dedim sanırım 9.bebegımız çelikten gelicek:))
eşim dün kız kardeşime diyor ki kadınları anlamak en cok hamılelıkte zor oluyor sanırım ne yapacagını şaşırıyorsun:))) bende zaten sıkıntı var bıde o bişeyleri anlamazsa yada tepkı verirse hiç tahammul edemıyorum neyseki idare ediyor beni bu halimle artık gün sayıyordur şu kadın bir eski haline dönse diye:)))
bende daha hiç girmedim yarın kontrole gıttıgımde inş sokar nstye ya merak ediyom artık..bu sancılar ne sancısı??
geçmiş olsun cnm inş düzelir..
cnm o nasıl oluyor kı nasıl bakabılıyorsun bizlere:))
bu arada ben sana dolap içi örtüsünün resmini koyacaktım dimi:26: ya bugun yıne rahatsızlandım aniden gelıyor bu kırıklık ishalde vardı yatırdı beni hep..şimdide yatak odasında yattıgım yerden bakıyorum ne var ne yokmuş diye..
gruptaki kişileri görüyorum sadece cnm...üyelerin profil resmini...cnm uğraşma boşver fotoyla falan.
bende çok merak ettım nstyı hiç umdugum gıbı olmadı :)) sancı falan yok :))
normalde varmı peki sancı yada oluyormuydu??
ya bende son zamanlarda oluyor hep böyle ya karnıma ya belime sancı giriyor 1-2 dakka sonra geçiyor ama düzensiz cok yanı karışık zamanlarda oluyor..kasılma ise yürürken cok oluyor kaskatı kesiliyor karnım taş gibi oluyor adım atmamı bıle engellıyor..bende o ara ara giren sancının ne oldugunu cok merak ediyom daha öncekılerde hiç yaşamadıgım için böyle şeyleri neyin ne oldugunu bende bilemiyom:)) sözüm ona ıkı dogum yaptım ama ne sancıyı ne nişanı ne de suyun ne oldugunu bılmıyorum
sen bızlerden tecrubelesın anlaman lazım....düşün artıksen bıle anlamıyosan bızler napcaz
Cnm bişi sorcam senin hastanede nst ücreti ne kadar?
canm bnm hastanede 10tl aldılar,25de muayne ücreti...çok bişey değil ama yinede çok saçma geldi ayrı bi para almaları:44:
Bence de saçma, hangi hastaneye gidiyorsun cnm?
kızlar hastanede gelenlere ikram etmeye kız kardeşim bu kurabıyelerden yaptırmak istiyor nasıl sizce?? ben cok begendim cukulata yerine böyle bişey olsun istiyorum bende daha hoş duruyor sanki:44:
Eki Görüntüle 290998
şekerlerim nabersiniz stres varmı son zamanlarda
Bugün dr a gittik. nst ye bağlandık,idrar ve trioit için kan tahlil i yaptırdık... sonra başladı kabussss!!!! nst de bi normal gibi görünen ama bikaç ani iniş oldugunu gördügünde dr um dedi ki doppler e gir bi bakalım belki bebek hareketlenince boğazına kordonu dolandıgı icin bu düşüşler oluyordur dedi ! o an ölsem daha iyiydi... neyse gittik doppler e çektirdik doppler dr herşey yolunda bebeğin baş kısmındaki suyu az oldugu icin olmuştur muhtemelen dedi.. neyse içimize su serpildi adeta! ama sonra test sonuclarını aldık ve dr a göstermye gittik doğal olarak: sonuç yine hüsrandı: trioit im yükse cıkmıştı ve muhtemelen bebek kalp ritmin ondna ani düşüş yaşıyor olabilir dahiliyeye görün dedi :83::83: benim zaten tiroir problemim 6 yıldır var ... yani zaten hep kontrol altındayım ve ilaç kullanıyorum.. ama simdi diorki düşmezse ameliyata alamam.. yani sezeryan olamazsın.. normal dogumda olmuyor ilk kızım sezeryandı! anlıyacagınız bugün cok zordu halada zor! umarım geri kalan 3-4 haftada yoluna koyabilirler şu trioitlerimi.... aksini düşünmek istemiyorum bile:2:
kızlar hastanede gelenlere ikram etmeye kız kardeşim bu kurabıyelerden yaptırmak istiyor nasıl sizce?? ben cok begendim cukulata yerine böyle bişey olsun istiyorum bende daha hoş duruyor sanki:44:
Eki Görüntüle 290998
fatmacım çook güzel bunlar bnde istyrm ama bayaa pahalıydı netten baktığm kadaryla...ben de kedm yapmayı düşündüm ama şeker hamuru vs..gene aynı kapıya çıkcak..bizim hastaneyede pek gelen olmayacğından vazgeçtm..
olmaz mı yaaaaaaaaaaaaa???
cnm Allah yardımcın olsun... inşallah trioitlerin düzene girer...
çok güzellermiş cnm... ben de bi araştırayım, bakalım yapan yerler var mı? ben mevlit şekerlerinden mi götürsem diyordum ama kurabiyeler de çok güzelllll
pek duyuldğnu sanmyrm bahat hast.adı..ben arnavutköyde oturuyrm ve maalesef yakınlarda bu hastaneden daha iyisi yok...daha kazıkçısıda
cok hoşlar bende bayıldımkız kardeşimin manen hiçbir faydası olamıyor bana çalıştıgı için oda madden destek veriyor sagolsun elifcim normalde bende uzun zamandır düşünüyordum hazır alsam pahalıya gelicek kendim yapmaya kalksam malzemelerim yok birde artık ugraşacak halimde yok kızkardeşimin yaptıracak olması cok hoşuma gitti
o kız kardeş bana da kardeş olsun:))) şimdi fiyatlara baktım da uçmuşlar resmen:) benim cnm ablacım da yapmak isterdi ama çalışmıyor. bak cnm sıkıldı şimdi
neysee.... hepinize ii geceler... benim gibi uykusuzlara da bol şanslar :)) fatmacım uykusuz bir gecede tekrar buluşmayız inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?