2011 Aralık Anneleri

bende çok merak ettım nstyı hiç umdugum gıbı olmadı :)) sancı falan yok :))

gruptaki kişileri görüyorum sadece cnm...üyelerin profil resmini...cnm uğraşma boşver fotoyla falan.

hımm anladım oda iyiymiş:)) benim profilimde gerci ogluşumun 1bucuk yaşındaki tokalı resmi var:)) sende üye olsana face sadece gruba katılırsın face kullanmak istemiyorsan..

yarına inş çeker koyarım cnm..

normalde varmı peki sancı yada oluyormuydu??

valla canım sancı nedır halen bılemıyorum :) ama kasılmayı artık seçebiliyorum yavaş yavaş...2 haftam kaldı zaten,ama sancı falan çıkmadı bı ara nstede kasılma çıktı onuda hemşire dedı suanda kasılman var dımı dedı bende elımı değidim sertleştı ıycene karnım evet dedım o,,,,,, sancı ne bilmiyorum

ya bende son zamanlarda oluyor hep böyle ya karnıma ya belime sancı giriyor 1-2 dakka sonra geçiyor ama düzensiz cok yanı karışık zamanlarda oluyor..kasılma ise yürürken cok oluyor kaskatı kesiliyor karnım taş gibi oluyor adım atmamı bıle engellıyor..bende o ara ara giren sancının ne oldugunu cok merak ediyom daha öncekılerde hiç yaşamadıgım için böyle şeyleri neyin ne oldugunu bende bilemiyom:)) sözüm ona ıkı dogum yaptım ama ne sancıyı ne nişanı ne de suyun ne oldugunu bılmıyorum

sen bızlerden tecrubelesın anlaman lazım....düşün artıksen bıle anlamıyosan bızler napcaz

sen bızlerden tecrubelesın anlaman lazım....düşün artıksen bıle anlamıyosan bızler napcaz

kız ötekilerde hiç yaşamadım kı böyle şeyler günüm doluyordu üstüne bir 10 gün daha beklıyordum en son doktorum şu gel diyordu çantamı alıp sezeryana gider gibi doguma gidiyordum :)) sonra suni sancıyla dogum yapıyordum:))
o yüzden bende neyin nesi bunlar hiç bilemiyorum :26:

oglumda dogum yapacagım zaman cok aglamıştım neden bende herkes gibi sancılanmıyorum nişanım suyum gelmiyor diye:))) bunda da öyle olursa yine aglaya aglaya giderim heralde doguma

kızlar hastanede gelenlere ikram etmeye kız kardeşim bu kurabıyelerden yaptırmak istiyor nasıl sizce?? ben cok begendim cukulata yerine böyle bişey olsun istiyorum bende daha hoş duruyor sanki:44:

fatmacım çook güzel bunlar bnde istyrm ama bayaa pahalıydı netten baktığm kadaryla...ben de kedm yapmayı düşündüm ama şeker hamuru vs..gene aynı kapıya çıkcak..bizim hastaneyede pek gelen olmayacğından vazgeçtm..

şekerlerim nabersiniz stres varmı son zamanlarda

olmaz mı yaaaaaaaaaaaaa???

cnm Allah yardımcın olsun... inşallah trioitlerin düzene girer...

çok güzellermiş cnm... ben de bi araştırayım, bakalım yapan yerler var mı? ben mevlit şekerlerinden mi götürsem diyordum ama kurabiyeler de çok güzelllll

cok hoşlar bende bayıldım kız kardeşimin manen hiçbir faydası olamıyor bana çalıştıgı için oda madden destek veriyor sagolsun elifcim normalde bende uzun zamandır düşünüyordum hazır alsam pahalıya gelicek kendim yapmaya kalksam malzemelerim yok birde artık ugraşacak halimde yok kızkardeşimin yaptıracak olması cok hoşuma gitti

pek duyuldğnu sanmyrm bahat hast.adı..ben arnavutköyde oturuyrm ve maalesef yakınlarda bu hastaneden daha iyisi yok...daha kazıkçısıda

canım bende ikitellideyim batıbahata gitsemmi diye düşünüyorum senin hastanenin şubesi...doğum ücreti falan ne kadar biliyomusun???en daha hiç muayne olmadım oraya vezneden sordum doğum ücretini sölemediler :26::26::26::26:

o kız kardeş bana da kardeş olsun:))) şimdi fiyatlara baktım da uçmuşlar resmen:) benim cnm ablacım da yapmak isterdi ama çalışmıyor. bak cnm sıkıldı şimdi

neysee.... hepinize ii geceler... benim gibi uykusuzlara da bol şanslar :)) fatmacım uykusuz bir gecede tekrar buluşmayız inşallah :))

o kız kardeş bana da kardeş olsun:))) şimdi fiyatlara baktım da uçmuşlar resmen:) benim cnm ablacım da yapmak isterdi ama çalışmıyor. bak cnm sıkıldı şimdi

cnm 2ila 4tl arasında değişiyormuş fiyatlar:44: paketlenip sepetiyle gönderiyormuş..30 tane falan yaptıracak sanırım ben cok tutmasın diye 20 tane yeter dedim zaten ailecek biz kendimiz 10kişi oluyoruz diyor:)) neyse napim karışmadım bende madem istedi yaptırsın maddi destek dışında başkada yardımda bulunamıyor zaten yiğenlerine karşı cok cömert sagolsun..
üzülme halimem olsun illa şart deil ya o olmaz başka şey olur cokta önemli şeyler deil bunlar..ötekilerde bende hiç yapamamıştım eh artık bu 3.de final olsun bari:)

kızlar, ikidir benden su gibi akıntı geliyor. çamaşırımı ıslatacak kadar. ama öyle su gelmesini tarif ettikleri gibi bardak boşanır gibi değil. akıntı sanıyorum, gidiyorum çamaşırım ıslak. bariz yani avuç içi kadar...perşembe kontrolüm var. beklesem mi, pazartesi gitsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…