kızlar, ikidir benden su gibi akıntı geliyor. çamaşırımı ıslatacak kadar. ama öyle su gelmesini tarif ettikleri gibi bardak boşanır gibi değil. akıntı sanıyorum, gidiyorum çamaşırım ıslak. bariz yani avuç içi kadar...perşembe kontrolüm var. beklesem mi, pazartesi gitsem mi?
kızlar, ikidir benden su gibi akıntı geliyor. çamaşırımı ıslatacak kadar. ama öyle su gelmesini tarif ettikleri gibi bardak boşanır gibi değil. akıntı sanıyorum, gidiyorum çamaşırım ıslak. bariz yani avuç içi kadar...perşembe kontrolüm var. beklesem mi, pazartesi gitsem mi?
bendede ayni sorun var biraz fazla diyorum doktorada normal diyor her wc gidisimde samasir deistiriyorum bazen donuma kadar islaniyorum gecende dusa girerkene bacaklarimdan assa islandim normal diyo doktorum aama bidaki kontrolde dicem alttan baksin
cnm ya su nasıl gelir nasıl olur hi fikrim yok ya :44::44: ama perşembeyede baya varmış olmassa pazartesi bi görün için rahat eder
bilemedim ki... hani doğum yapan kızlar yazmış ya, az az suyum geliyordu diye. öyle bir şey olmasın sakın...
ay valla anlamadim bende disarda oyle bi akiyo ki eve gelinde pantalonumu cikariyorum bacaklarima kadar nemli bu 1 haftadir dahada yogunlasti kime sorarsam hic yasamadim diyor doktoruma biraz fazla geliyo akintim dedim normal dedi gunluk ped islaniyo tasiyo ic camasirima kadar cok rahatsiz oluyorum ama bu sefer dicem cok geliyo olmamz boyle nasi normal dicem biyerlerde sizinti var varda nerde o seyden bendemi alsam bilemedim ki burda varmidir oyle seyler yaa
seninki çokmuş yaa....bi alttan baktır bence.ya da aynı ilevi gören testler var. eczanede bulamazsan netten siparş verirsin.
yurtt disina getirirlermi ki cok ya cok gecen suyum geldi sandim resmeen anlamiyorum sut beyazi akti normalde simdi sariya dondu bende ne yapcami anlamadim burdada doktoru aramak sormak zor mail atabiliyon bakam esim gelsin bi tane daha mail attirayim cok su geliyo diye
anneme sordum, hatta ayıp oldu ama çamaşırımı görmek istedi, gösterdim. "olur böyle, bebek baskı yaptığı için" dedi. ama emin olamıyor insan.
anneme sordum, hatta ayıp oldu ama çamaşırımı görmek istedi, gösterdim. "olur böyle, bebek baskı yaptığı için" dedi. ama emin olamıyor insan.
Kizlar ben pek iyi degilim ya.belime ara ara agri giriyo bacaklarim sizliyo.umarim dogurmam ama pekte beklicek gibi durmuyo.esimde iste gececi evde yalnizim.ama herkes bugunki durumu bildiginden telefonu acik yaticak.birsey olursa once esimi aricam yarim saate gelirim dedi.sonrz kaynanami aricam oda yakinda gelir hemen.o kizima bakar biz gideriz artik.allaha sigindim insallah biraz daha tutabilirim kizimi icimde.birsey olursa destinaya yazarim.herkes hakkini helal etsin..
Kizlar ben pek iyi degilim ya.belime ara ara agri giriyo bacaklarim sizliyo.umarim dogurmam ama pekte beklicek gibi durmuyo.esimde iste gececi evde yalnizim.ama herkes bugunki durumu bildiginden telefonu acik yaticak.birsey olursa once esimi aricam yarim saate gelirim dedi.sonrz kaynanami aricam oda yakinda gelir hemen.o kizima bakar biz gideriz artik.allaha sigindim insallah biraz daha tutabilirim kizimi icimde.birsey olursa destinaya yazarim.herkes hakkini helal etsin..
cnm dikkat t yat dinlen gelirsede panik yapma kocaman oldu artık 9 numara kim olcak bakalımKizlar ben pek iyi degilim ya.belime ara ara agri giriyo bacaklarim sizliyo.umarim dogurmam ama pekte beklicek gibi durmuyo.esimde iste gececi evde yalnizim.ama herkes bugunki durumu bildiginden telefonu acik yaticak.birsey olursa once esimi aricam yarim saate gelirim dedi.sonrz kaynanami aricam oda yakinda gelir hemen.o kizima bakar biz gideriz artik.allaha sigindim insallah biraz daha tutabilirim kizimi icimde.birsey olursa destinaya yazarim.herkes hakkini helal etsin..
cnm ya derya ya bizden de slm söle bakalım 9 numara annis mi ben miyim inş benimdirde annisin meleği birza daha büyür yada süpriz isimlere açığızkabul ettim cnm :)
ayy yarın acaba bana da bakarmıkı doktor off hazırlıklı gitmek lazım ne olur ne olmaz
ya aslına bakarsan benım acıklık cıksa hıc üzülmeyecem sanırım cünku cok zor geciyor bu son gunlerim bir iyi bir kötü bugun yıne birden kötüleştim aniden kırıklık gelıyor vucuduma titreme başlıyor sonra ateş yapıyor nıye böyle oluyom anlamıyom..ama cok zorluyor beni ya(
daha önce duymamıştım böyle birşeyi bilgilendirdiğin için sagol cnm..sana da geçmiş olsun..
cnm ya hadi hayırlısı inş güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..bugun deryamla konuşurkende dedim sanırım 9.bebegımız çelikten gelicek:))
eşim dün kız kardeşime diyor ki kadınları anlamak en cok hamılelıkte zor oluyor sanırım ne yapacagını şaşırıyorsun:))) bende zaten sıkıntı var bıde o bişeyleri anlamazsa yada tepkı verirse hiç tahammul edemıyorum neyseki idare ediyor beni bu halimle artık gün sayıyordur şu kadın bir eski haline dönse diye:)))
bende daha hiç girmedim yarın kontrole gıttıgımde inş sokar nstye ya merak ediyom artık..bu sancılar ne sancısı??
geçmiş olsun cnm inş düzelir..
cnm o nasıl oluyor kı nasıl bakabılıyorsun bizlere:))
bu arada ben sana dolap içi örtüsünün resmini koyacaktım dimi:26: ya bugun yıne rahatsızlandım aniden gelıyor bu kırıklık ishalde vardı yatırdı beni hep..şimdide yatak odasında yattıgım yerden bakıyorum ne var ne yokmuş diye..
kız ötekilerde hiç yaşamadım kı böyle şeyler günüm doluyordu üstüne bir 10 gün daha beklıyordum en son doktorum şu gel diyordu çantamı alıp sezeryana gider gibi doguma gidiyordum :)) sonra suni sancıyla dogum yapıyordum:))
o yüzden bende neyin nesi bunlar hiç bilemiyorum :26:
oglumda dogum yapacagım zaman cok aglamıştım neden bende herkes gibi sancılanmıyorum nişanım suyum gelmiyor diye:))) bunda da öyle olursa yine aglaya aglaya giderim heralde doguma
şimdi forumda ararken buldum. altest diye bişey varmış. eczaneden alıyorsun. 16 tl. sıvının bebeğin suyu olup olmadığını test için. link veriyorum bak istersen. alsam mı acaba?
ALTEST Hamilelik Sızıntı Test Kiti
Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.
ya benim karnım bazen okacaman oluyor şişiyor bebeğin hareketleri sanıyorum ama az önce okuduğum bir yazıda kasılma diyor kasılmalar nasıl oluyor sizde karnınızın üzerinde oluyor mu yoksa sadece bebeğin hareketlerimi bu
ooooooo üzüldüm bak şimdi((( demek her bebek anneyi farklı şekillerde etkileyebiliyo gerçekten ben çok şükür iyim böle hamile olursam 10 tane doğurabilirim belim ağrıyo biraz o kadar:) he bi de dün akşam biraz evi toparlarken aksadım ama sabaha bişeyim kalmamıştı az önce halılarımı getirdiler çocuğa halıları içeri atarmısın dedim baktı yüzüme hamileyim ben dedim aaaa öle mi abla dedi hehehehehe görünürde çok hamile gibi de durmuyom işte inş böle devam eder sonuna kadar çok şükür iyiceyim ben
gruptaki kişileri görüyorum sadece cnm...üyelerin profil resmini...cnm uğraşma boşver fotoyla falan.
canım bende ikitellideyim batıbahata gitsemmi diye düşünüyorum senin hastanenin şubesi...doğum ücreti falan ne kadar biliyomusun???en daha hiç muayne olmadım oraya vezneden sordum doğum ücretini sölemediler :26::26::26::26:
cnm dikkat t yat dinlen gelirsede panik yapma kocaman oldu artık 9 numara kim olcak bakalım
cnm ya derya ya bizden de slm söle bakalım 9 numara annis mi ben miyim inş benimdirde annisin meleği birza daha büyür yada süpriz isimlere açığız
cnm bunda tam anlamıyla yaşıycan doğumu inş
o oğlunuda yerim ben ona göre
yaaa ben neden bulamıyorum facede sizi banada söyleyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?