2011 Aralık Anneleri

bendede ayni sorun var biraz fazla diyorum doktorada normal diyor her wc gidisimde samasir deistiriyorum bazen donuma kadar islaniyorum gecende dusa girerkene bacaklarimdan assa islandim normal diyo doktorum aama bidaki kontrolde dicem alttan baksin

cnm ya su nasıl gelir nasıl olur hi fikrim yok ya :44::44: ama perşembeyede baya varmış olmassa pazartesi bi görün için rahat eder

bendede ayni sorun var biraz fazla diyorum doktorada normal diyor her wc gidisimde samasir deistiriyorum bazen donuma kadar islaniyorum gecende dusa girerkene bacaklarimdan assa islandim normal diyo doktorum aama bidaki kontrolde dicem alttan baksin

cnm ya su nasıl gelir nasıl olur hi fikrim yok ya :44::44: ama perşembeyede baya varmış olmassa pazartesi bi görün için rahat eder

bilemedim ki... hani doğum yapan kızlar yazmış ya, az az suyum geliyordu diye. öyle bir şey olmasın sakın...

bilemedim ki... hani doğum yapan kızlar yazmış ya, az az suyum geliyordu diye. öyle bir şey olmasın sakın...

ay valla anlamadim bende disarda oyle bi akiyo ki eve gelinde pantalonumu cikariyorum bacaklarima kadar nemli bu 1 haftadir dahada yogunlasti kime sorarsam hic yasamadim diyor doktoruma biraz fazla geliyo akintim dedim normal dedi gunluk ped islaniyo tasiyo ic camasirima kadar cok rahatsiz oluyorum ama bu sefer dicem cok geliyo olmamz boyle nasi normal dicem biyerlerde sizinti var varda nerde o seyden bendemi alsam bilemedim ki burda varmidir oyle seyler yaa

seninki çokmuş yaa....bi alttan baktır bence.ya da aynı ilevi gören testler var. eczanede bulamazsan netten siparş verirsin.

seninki çokmuş yaa....bi alttan baktır bence.ya da aynı ilevi gören testler var. eczanede bulamazsan netten siparş verirsin.

yurtt disina getirirlermi ki cok ya cok gecen suyum geldi sandim resmeen anlamiyorum sut beyazi akti normalde simdi sariya dondu bende ne yapcami anlamadim burdada doktoru aramak sormak zor mail atabiliyon bakam esim gelsin bi tane daha mail attirayim cok su geliyo diye

anneme sordum, hatta ayıp oldu ama çamaşırımı görmek istedi, gösterdim. "olur böyle, bebek baskı yaptığı için" dedi. ama emin olamıyor insan.

anneme sordum, hatta ayıp oldu ama çamaşırımı görmek istedi, gösterdim. "olur böyle, bebek baskı yaptığı için" dedi. ama emin olamıyor insan.

ben bide yurumekte zorluk cekiyorum assaya cok sanci giriyor kaplumbalar bile benden hizli yurur yolda acidan sonrada cok akiyor bende ciban gibi aciyo assasi herkez cok erken daha acimasi assanin diyor cok indiginde bebis boyle seyler olurmus sende varmi assa taraf acisii yururkene ben 34 hafta 1 gunlukum sen

Kizlar ben pek iyi degilim ya.belime ara ara agri giriyo bacaklarim sizliyo.umarim dogurmam ama pekte beklicek gibi durmuyo.esimde iste gececi evde yalnizim.ama herkes bugunki durumu bildiginden telefonu acik yaticak.birsey olursa once esimi aricam yarim saate gelirim dedi.sonrz kaynanami aricam oda yakinda gelir hemen.o kizima bakar biz gideriz artik.allaha sigindim insallah biraz daha tutabilirim kizimi icimde.birsey olursa destinaya yazarim.herkes hakkini helal etsin..

aman ne ayip olcak sen bizi gorsen anne ve babayla konusmalarimizi hehe cekinme hic ben babamdan bile cekinmem gecen annemlerle msnede konusuyom dedim assasi cok aciyo yururkene anne dedim babamda cocuk assa inmis bak fatmaaa goruyonmu dedi hehehe

canim benim gecmis olsun cok dikkat et kendine usutmede sar sarmala belini yat oylece allah yardimcin olsun duvalarimiz seninle amaa aksi bisi olursada korkma allah melekleerimizi koruyor icini rahat tut sikinti yaparsan bisi olur cok rahat tut kendini

ayy cnm benim yaa hadi hayırlısı inş:18::18: ya biz senle şafak sayıyorduk beni bırakma yalnız haberlerini bekliyecegiz cnm dualarımız seninle allaha emanet ol

cnm dikkat t yat dinlen gelirsede panik yapma kocaman oldu artık 9 numara kim olcak bakalım
cnm ya derya ya bizden de slm söle bakalım 9 numara annis mi ben miyim inş benimdirde annisin meleği birza daha büyür yada süpriz isimlere açığız

cnm bunda tam anlamıyla yaşıycan doğumu inş

o oğlunuda yerim ben ona göre

geçen hafta bugün bende aynı sıkıntıyı yaşadım..ve ertesi sabah hemen dr.a gittim..alttan muayene etti ve idrar kaçırdığımı söledi..bence de ihmal etme..en azından için rahat olur..

Kizlar doktordan geldim hemen yazip cikicam.Moralim cok bozuk.3 cm aciklik varmis.Eger sadece tuvalete kalkmak sartiyla yatarsan belki 2 hafta daha tutabilirsin dedi.Yoksa yarina dogurursun dedi.Kilosu 2567 gr mis.Ne olur dua edin.

dualarım seninle

bende de olmuştu karnımın üzerindeki kasılmaymış.

nazar değdirceksin kendine maşallah de, kilo da almamıştın sen dimi seni şanslı senii. al benden kocaman bi MAŞALLAH!!

kendine dikkat et canım..

bununla ilgili problem yaşamamak için kegel egzersizlerini öneriyorlar, hem doğumda da normal doğum yapacaklar için vajinadaki kasları kontrol etmede ıkınmada falan işe yarıyormuş. bilenler vardır vajinismus sorunu olanlara önerdikleri egzersiz aynı zamanda.

burdakinde 500tl canm doğum sezeryanda,normal daha uygun,,fiyatıda söylemişlerd ama hatırlamyrm tam..

ayy cnm ya ne güzel moral veriyorsun bana inş allahım inş

yaaa ben neden bulamıyorum facede sizi banada söyleyinnnn

cnm 2011 Aralık Anneleri diye yaz ama aynı bu şekilde arat.. olmazsa bana mesat at ismini ben eklıyeyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…