2011 Aralık Anneleri

teşekkür ederim kızlar tosuncuk çıakrtıcam ben bu gidişle sanırım...
mislin tek olmadığıma sevindim dicem ksurua bakma :) acaba anormal bir durummu var diye endişe ediyorum bu kadar kilo aldığı için... sağlıklı olsunlarda 10 defa sezeryan olmaya razıyım genede ne kadar normal doğum istesemde....

yarın bebişini kucağına alıcan inşallah hayırlısıyla ne güzel.. kolay doğumlar diliyorum canım sana sizin tarihte pek şık olucak 20 11 20 11

annis
canım yat dinlen dert edinme kendine bebeğinde kilosu gayet iyi merak etme kayınvaliden yakıındaysa şimdiden gelsin annenler gelene kadar yanında kalsn canım ne olur ne olmaz yardımcı olur en azından kalkmaman gerekiyorsa...dikkat et kendine..

2 açılması olan arkadaşlar var ağrılarını merak ediyorum ne gibi ağrılar çekiyorsunuz???

bu günde doğuran olmamış bakalım yarın kim doğuracak??? alışkanlık oldu artık...

telden baılandım sabahın bu saatinde gece acildeydik bebek hareketlerini hissedemedim meğersem dönmüş doğum kanalına bizim sıpa ama kızlar dönünce böylemi oluyor çok fena adet sancım var düzensiz yürüyemlyorum yatağa yatıp kalkamıyorum çok ağrım var ne zormuş valla mide yanmam geçti bu seferde bulantı başladı birde üşütmüşüm etlerim çürümüş gibi ağrıyor ne yapsam ne iyl gelir bana çok fenayım sanırım benim doğumda yakın hemen eve kadın almalıyım bacaklarımın arası çok ağrıyor sizinde öylemi ölücem galiba bu gece bitmedi

ücretsız canımmm sen paramı verıyosun yoksaaa???????

ben muayeneye 20 tl nst ye 20 tl veriyorum (

geçmiş olsun canım. olumsuz şeyler düşünme. çoğu gitti azı kaldı. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde atlatıcaz bugünleri.

çok güzel canım. gelince tadınada bakarım artık inşallah D

ara ara bende de oluyor. benim doktorumda hiç bi kontrol yapmadan normal diyo

geçmiş olsun canım. benim 28. haftadan beri dönük olduğu için adet sancısı pek yok. bi kaç gündür çok hafif hissediyorum.
ıhlamur içmeye çalış. doktorlar her bitkiye izin vermiyo. otlarıda dikkatli tüketmek lazım.

bu arada günaydın demeyi unuttum :)

bi de Annis ciğim nasıl oldun? inşallah bi problem yoktur canım.

dün akşam yaşadıklarımı yazdıktan sonra kendimi daha da kötü hissetigim icin aniden cıkıverdim forumdan ... bütün gece ağladım diyebilirim.. iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim gerçekten moral oldunuz hepiniz.. umarım dediğiniz gibi hersey yoluna girer... dualarınızı bekliyorum...

inş bebişin sağlıklı bi şekilde doğar bende çok korkuyodum 4 ü geçerse diye ama geçememiş çok şükür 3800 normal olacak inş Rabbim seninde yardımcın olsn

ağrılara gelince aynı latife elif in anlattığı gibiydi (bebek indiği için sanırım ) yalnız şuan hiç bişeyim yok ama ben ilk oğlumdada hissetmemiştim sancı falan

geçmiş olsun cnm bu ağrılar bebeğime yaklaştığımı gösterdiği için benim hoşuma gidiyorrrrr
bu arada günaydın demeyi unuttum :)

bi de Annis ciğim nasıl oldun? inşallah bi problem yoktur canım.
sanada günaydınnnnnnnnnnn

dualarımız seninle cnm kib

veeeeeee

herkese günaydınnnnnnnnnn

Çok teşekkür ederim canımmmm... sanada günaydınnnnnnn

gunaydın canım ya nstye neden para alıyolar,çok saçma zaten muaynede verıyosun artı yaptıkları bişey yokkı??valla ben şanslıymısım ozaman para falan vermıyorum

ya kızlar inş yarın 4 kişilik kocaman bi aile olacağız küçücük ultrasonda ağzını burnunu görmek istediğim kuzumun ağzını burnunu yiycem özel dr ve hast olmadığı için hep dev hast gittim ama dr özelde ilgilenilenden kat kat iyi ilgilendi yarın nöbetçiymiş güzel güzel mamalar yapayım götüreyim diyorum nöbette yer bide hediye alsam diorum yoksa teşekkür çiçeğimi yaptırsam

günaydınlaaar...duruskocum dönerken abanada aynı öyle olmştu geçen hafta hatta,,doğurcam sanıydm yok böyle bi ağrı ama geçti çok şükür...sennde geçer inş...çelikcik annnneeeeeeeeeemmmmmmmmm geliyo sennki yarına inşllah haa,,ne heycanlı yawww,,herşey çok gzl gçer inşallah
ben bu gece pek huzursuzdum,annem kızdı ya bana neden temzlk yaptın ya bebeğe bişey olursa diye evhamlandım uyuyamayınca..hareketleride çok azdı zaten yavrumun..sabah namaznda bi başladım ağlamaya bebeğim hareket etmiyo diyo,eşimyapma böyle uyuyodur falan desede bikaç tekmecik yiyene kadar kendime gelemedim,,yoksa sabahın ilk ışıklarıyla dra gideceketk..şimdi bebeğimde bnde iyiyim inşallah.. hayırlısıyla bitsin şu günlerimz yaa,,kucağımza alalım inşallah sağlıkla yavrularımızı...

Ne güzel ne mutlu sana hayırlısı olsun inşallahhhh ALLAH bi avazda kurtarsın acısız ,ağrısız geçsin inşallah... darısı biz bekleyen tüm annelere olsun... dualarımız seninle ...Bebişin ağzını burnunu yersin bi de bizim icin" koklarsan" cok seviniriz özel ya da devlet ne farkeder sonuçta madem icine sinen bi dr . insan daha ne ister ki! ne güzel el emeği mamalar yiyecek o da cok şanslı bi dr hmm hediye de olabilir ,çiçekte içine ne siniyorsa öyle yap canım...

gnc cim teşekkür ederim moral oldun... merak etme minnoşların hareket alanı daraldıkça daha az hissediyoruz sanırım... e eskiden meydan boştu fırıl fırıl dönüyorlardı e şimdi malum doğuma yakın yer azalıyor boşuna kendini üzme... gerçi haklısın insanın elinde değil günler yaklaştıkça insan evhamlaşıyor! dediğin gibi bitsin şu günler kucağımıza sağ sağlim alalım yavrularımızı...

Kızlarrr selaaam;
Birazdan kontrole gidices paşayı görmeyee,bu sefer abimizde geliyo,daha 1 kerecik gördü kardeşini ultrasonda.Nst ye de girices ve sonucu göre doğum tarihini kararlaştırıcas.Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Bu arada benim hastanemde nst için para alıyor hemde hatrı sayılır bi miktar

Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim o halde oooo abisi de görecek cok heyecanlıdır eminim... benim kızım 3 kere geldi kardeşini görmeye biri dört boyutluydu hatta kendine bezente benzete bitiremedi topuğu bile benziyormuşşşş

Hastaneler de bi standart olmalı ama nerdeeeee.... şansımıza işte...

iyi haberlerle gel canım...

ayy cnm ya gözün aydın inan annen gelince herşey 2 kat daha güzel olacak bebişinede izin ver annesi zaten sığamıo oraya bi çıksın bi bitsin mapushane günleri o zaman sana ne maymunluklar edecek
amin cnm cümlemizi inş eşim biraz burun kırın eder para yok diye ama bi çiçek yapıralım diycem

ayyy cnm ya oğlun kaç yaşında ben hiç götürmedim anlamaz die

devlette yaptırsanız nst yi kağıdı gösterseniz zor olur ama sizin için git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…