2011 Aralık Anneleri

gunaydın canım ya nstye neden para alıyolar,çok saçma zaten muaynede verıyosun artı yaptıkları bişey yokkı??valla ben şanslıymısım ozaman para falan vermıyorum

kazıklanıyoruz ama yapacak bişey yok. nst cok önemli artık bu haftalardan sonra

canım şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun. ne güzel yarın bebişin kucağında olacak inşallah :))))

kazıklanıyoruz ama yapacak bişey yok. nst cok önemli artık bu haftalardan sonra

canım şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun. ne güzel yarın bebişin kucağında olacak inşallah :))))

sağol cnm içimde bi heycan var bi yandanda inanamıyorum bide iyiyim ağrım sızım yok dr emin mi 3 cm açıklık var mı diye şüpheleniom şimdi evleri süpüreyimde belki suni sancıya gerek kalmadan doğururum inş havada çok üzel kaloriferleri bile yakmadık sonrada yürüyüş yapayım

çantaları arabaya yerleştirdik herşeyi aldım yanıma ama hep sanki bişeyleri unutuyomuşum gibime gelio planlı olması da kötü yahu

dikkat et kendine. çok yorulma.
netten doğum çantası listelerine bi kere daha bak. için rahat esin canım

ayy çok heyecanlı canım ya. allah yardımcın olsun.

benim heryerim ağrıyo kızlar. dün iki odanın yerini değiştirdi eşim. bi arkadaşı yardıma geldi ama tabi ne kadar olsa şunu ver bunu uzat ben de aşırı yorulmşum. şuan varya heryerim çürümüş gibi ağrıyo. oturduğum yerden bi kalkmam var ah vah ederek. biz normalde küçük bi odada oturuyoduk, biraz daha büyük olanında kitaplık,bilgisayar ıvır zıvır vardı. eşim de illa o büyük odaya biz geçelim dedi. kızıyla rahat rahat oynayamazmış küçücük odada. velhasıl bilgisayar falan küçük odaya geçti, şimdi daha iyi oldu. kuzucuğuma yer açtık oynasın diye ama ben de bittim. ellerim falan şişmiş, yüzüğümü zor çıkardım şimdi açıp kapayamıyorum ellerimi.

slm kızlaar,
bugün bebişimi gördük..canım benim..keyfi yerinde parmağını emiyodu..

2900 olmuş..dr. 25 aralığı beklemez bu dedi..çünkü bayaa inmiş aşağılara..nstde sancı falan çıkmadı ama 2 hafta sonra nolur bilemem..bu arada her gece doğuruyorum ben ağrılardan..resmen aşağıya baskıdan duramıyorum..2-3 haftaya gelir gibi ya bu sağlıkla gelsin ne zaman gelirse gelsin diyorum artık..

çelikçim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..bak imrendim sana bebişine kavuşmana az kaldı..

kızlarrr herkese selammmm

doktordan geldim az önce

prensesim sonunda dönmüş yolunu bulmuş

kilosu 2900 olmuş plasentası daha gençmiş suyu falan ıyıymış

benim rahatsızlıgım içinde yine serum verdi yedim yine bir şişe serumu benzini doldurdum bu hafta kalan işlerimi hemen halledeyim bari

bir daha aralıgın 15inde cagırdı yani öyle haftaya falan gel demedi bebek dönmüş bir problem yok aralık 15de görüşürüzz dedi:26:

ya inş o kadar bekletmez bu kızım beni daha önce dogar

benden haberler bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılara dilerim

maşallah prensesine. döndüğüne çok sevindim canım:))

canım ya çok sevindim gözün aydın. biraz geç çağırmamış mı? sen o zamana belki de doğurursun

geçmiş olsun cnm ama normaldır o agrılar sancılar bebeğine yaklaştırıyor onlar seni:)

ayy ne güzel cnm ya yarın sende bebişine kavuşacan çiçekte olabılır bır kutu cukulata falanda olabılır cnm

ayy ya aynısını bende gece yaşadım baktım hiç hareketleri yok kalktım bişeyler yedim yok cok canım sıkıldı bır önceki gece sabaha kadar hıc durmayan cocuk dün gece hareketsiz..ne kadar zaman sonra bır ıkı hafif kımıldandı o bıle rahatlattı beni bugunde baktık baş aşağı dönmüş meger o sabaha kadar kıpırdandıgı gece dönme cabalarındaymış:))

hadi hayırlı haberlerle gel inş cnm

cnm benim öncekiler öyle oluyordu işte açıklık var diyordu doktor ama hiçbirşey hissetmıyordum ben..verilen tarıhte hastaneye gıdıyordum doguma evden cıkarken lohusa yatagımı bıle hazırlıyordum:)) sen yıne de cok yormamaya bak kendini

cnm ıyı yapmışsınız geniş odaya gecerek bebekle daha rahat olur buyuk oda..bizde kızım için evde epey değişiklik yaptık:)

ay cnm sendemi bugun doktora gıttın kıloları aynıymış bebişlerin :) inş 2-3 haftaya dogururuz cnm cok beklemeden maşallah senin bebişede cnm

maşallah prensesine. döndüğüne çok sevindim canım:))

tesekkurler cnm valla bugun buyuk rahatladım dönmüş haberini alınca uykularımı kacırıyordu ya dönmesse diye bu arada ben hiç nst ye baglanmadım bır dahada 15 aralıkta gelırsın dedı ozamana dogum olmazsa tabiii

canım ya çok sevindim gözün aydın. biraz geç çağırmamış mı? sen o zamana belki de doğurursun
cok sagol cnm
bende sasırdım 15 aralık deyınce ama doktorum cok relax biri plesantası daha genç suyu normal başıda dönmüş bır problem yok dedi o yuzden taaa 15ine cagırdı:))

birde 15ine kadar beklemek istemiyorum ben yaa 38 olunca dogurayım inş

34 haftalık oldum ve doktorum sımdılık normel doğum olabılır gıbısın aralık 15 de gel ozaman tam karar verırız dedı... ama ben normelden korkuyor o heycanı yasaya bılcemı dusenemıyorum fakat sezaryanlada daha sonra kotu oluyormus cok kararsızım(( acıkcası normel doğumda vajınada bıraz kesılme yapıla bılıyorlarmıs onadan korkuyorumm (( hangısı doğruu olur kendımı nasıl hazılamalıyım bu duruma...:18:

sağol cnm ama sende yorma kendini biz yoruldukmu bebişlerde yoruluyomuş
dikkat et kendine. çok yorulma.
netten doğum çantası listelerine bi kere daha bak. için rahat esin canım
yaptım cnm iyi aklıma getirdin çıktı 1-2 eksik eşimle çıkar alırız birazdan
maşallah cnm bebişine ama sende 38 den sonra doğurursun heralde bende senin gibiydim

maşallah cnm bebişine dönmüş annesini de üzmemiş kilosuda süper 15 ini bencede beklemez dr da tahmin etmiştir bence

bende sabah kurayım diyorum yatağımı da nereye kurayım karar veremiyorum efe de evimiz sobalıydı mecbur sobalı odaya kurmuştuk maşallah kaynatamlar her akşam geliyolardı ben yatsam yatamam kalksam kalkamam çocuğu emzirmek problem annem 10 gün kaldı doğumdan sonra ne zaman kalkacak bu deyip durdular şakayla karışık annemde sinir oldu sinirden gitti bunlar beni istemiyolar sen yatınca ne oluyo ben bakıom sana diyodu geliyolardıya kadın çay kahve bide onları ağırlıyodu

şimdi kat kaloriferi bağlattık yatak odasında yatsam gelen giden arkadaşlar olur oturmaları için yer yok salona kursam rahat edemiycm annemin gelememe ihtimali devam ediyo ayrıca ne yapsam ki çocuk odamız yok olsaydı iyi olurdu acil cvp verin ne olur fikirlerinizi merak ediyorum

durdum durdum sonunda stresi patlattım koçişin yüzündenşakalşırken şakalaşırken başladım ağlamaya ya bana stres yapma ne bu stresin diyo anlamıyo halden keşke şu erkekler doğursaydı bi kerede...dedim kime yapayım naz stres zaten evdeyim semt içinden bi yere çıkamıyom her gün aynı şeyler sıkıldım daraldım bi de doğum telaşı nasıl ocak edicek napım dedim başladım ağlamaya ohhhh be açıldımmmmmmmmm

Ben de bugünkü randevumda sordum nst ücretsizmiş

destına :)
hadı gözunaydın canım,,maşşallahh prensese.demek hazırlanmış yavaştan yavaştan:..ay darısı başımıza...

Son düzenleme:

bazen ağlamak ıyı gelıyo :)) bende eşimle bazen şakalaşırken oturup ağlıyorum oda şaşırıyo noluyo sana dıye ağlıyorum ağlıyorum bende rahatlıyorum :) hep bu hamılelıkten yaa

canım bende senin gibiyim sırf alt tarafa kesik atılacagı için normal dogumdan cok korkuyorumk sezeryan olucam oda zor ama napalım

canım bende senin gibiyim sırf alt tarafa kesik atılacagı için normal dogumdan cok korkuyorumk sezeryan olucam oda zor ama napalım

eeee anne ollmak kaolay değilmiş :) mecbur ya oyle ya boyle bişekılde doğurcaz.bende sezeryan olucam ama keyfı değil daha donmemiş benimki.ama normal doğum daha ıyı onda hemen ıyıleşiyormussun kesselerde zaten sen o acıyla hıssetmıyorsundur,hem ondada uyuşturma var ıstersın alttan uyuştururlar olur bıter.:):18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…