gunaydın canım ya nstye neden para alıyolar,çok saçma zaten muaynede verıyosun artı yaptıkları bişey yokkı??valla ben şanslıymısım ozaman para falan vermıyorum
ya kızlar inş yarın 4 kişilik kocaman bi aile olacağız küçücük ultrasonda ağzını burnunu görmek istediğim kuzumun ağzını burnunu yiycem özel dr ve hast olmadığı için hep dev hast gittim ama dr özelde ilgilenilenden kat kat iyi ilgilendi yarın nöbetçiymiş güzel güzel mamalar yapayım götüreyim diyorum nöbette yer bide hediye alsam diorum yoksa teşekkür çiçeğimi yaptırsam
kazıklanıyoruz ama yapacak bişey yok. nst cok önemli artık bu haftalardan sonra
canım şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun.ne güzel yarın bebişin kucağında olacak inşallah :))))
sağol cnm içimde bi heycan var bi yandanda inanamıyorum bide iyiyim ağrım sızım yok dr emin mi 3 cm açıklık var mı diye şüpheleniom şimdi evleri süpüreyimde belki suni sancıya gerek kalmadan doğururum inş havada çok üzel kaloriferleri bile yakmadık sonrada yürüyüş yapayım
çantaları arabaya yerleştirdik herşeyi aldım yanıma ama hep sanki bişeyleri unutuyomuşum gibime gelio planlı olması da kötü yahu
sağol cnm içimde bi heycan var bi yandanda inanamıyorum bide iyiyim ağrım sızım yok dr emin mi 3 cm açıklık var mı diye şüpheleniom şimdi evleri süpüreyimde belki suni sancıya gerek kalmadan doğururum inş havada çok üzel kaloriferleri bile yakmadık sonrada yürüyüş yapayım
çantaları arabaya yerleştirdik herşeyi aldım yanıma ama hep sanki bişeyleri unutuyomuşum gibime gelio planlı olması da kötü yahu
kızlarrr herkese selammmm
doktordan geldim az önce
prensesim sonunda dönmüş yolunu bulmuş
kilosu 2900 olmuş plasentası daha gençmiş suyu falan ıyıymış
benim rahatsızlıgım içinde yine serum verdi yedim yine bir şişe serumu benzini doldurdum bu hafta kalan işlerimi hemen halledeyim bari
bir daha aralıgın 15inde cagırdı yani öyle haftaya falan gel demedi bebek dönmüş bir problem yok aralık 15de görüşürüzz dedi:26:
ya inş o kadar bekletmez bu kızım beni daha önce dogar
benden haberler bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılara dilerim
canım ya çok sevindimkızlarrr herkese selammmm
doktordan geldim az önce
benim rahatsızlıgım içinde yine serum verdi yedim yine bir şişe serumu benzini doldurdum bu hafta kalan işlerimi hemen halledeyim bari
bir daha aralıgın 15inde cagırdı yani öyle haftaya falan gel demedi bebek dönmüş bir problem yok aralık 15de görüşürüzz dedi:26:
telden baılandım sabahın bu saatinde gece acildeydik bebek hareketlerini hissedemedim meğersem dönmüş doğum kanalına bizim sıpa ama kızlar dönünce böylemi oluyor çok fena adet sancım var düzensiz yürüyemlyorum yatağa yatıp kalkamıyorum çok ağrım var ne zormuş valla mide yanmam geçti bu seferde bulantı başladı birde üşütmüşüm etlerim çürümüş gibi ağrıyor ne yapsam ne iyl gelir bana çok fenayım sanırım benim doğumda yakın hemen eve kadın almalıyım bacaklarımın arası çok ağrıyor sizinde öylemi ölücem galiba bu gece bitmedi
ya kızlar inş yarın 4 kişilik kocaman bi aile olacağız küçücük ultrasonda ağzını burnunu görmek istediğim kuzumun ağzını burnunu yiycem özel dr ve hast olmadığı için hep dev hast gittim ama dr özelde ilgilenilenden kat kat iyi ilgilendi yarın nöbetçiymiş güzel güzel mamalar yapayım götüreyim diyorum nöbette yer bide hediye alsam diorum yoksa teşekkür çiçeğimi yaptırsam
günaydınlaaar...duruskocum dönerken abanada aynı öyle olmştu geçen hafta hatta,,doğurcam sanıydm yok böyle bi ağrı ama geçti çok şükür...sennde geçer inş...çelikcik annnneeeeeeeeeemmmmmmmmm geliyo sennki yarına inşllah haa,,ne heycanlı yawww,,herşey çok gzl gçer inşallah
ben bu gece pek huzursuzdum,annem kızdı ya bana neden temzlk yaptın ya bebeğe bişey olursa diye evhamlandım uyuyamayınca..hareketleride çok azdı zaten yavrumun..sabah namaznda bi başladım ağlamaya bebeğim hareket etmiyo diyo,eşimyapma böyle uyuyodur falan desede bikaç tekmecik yiyene kadar kendime gelemedim,,yoksa sabahın ilk ışıklarıyla dra gideceketk..şimdi bebeğimde bnde iyiyim inşallah.. hayırlısıyla bitsin şu günlerimz yaa,,kucağımza alalım inşallah sağlıkla yavrularımızı...
Kızlarrr selaaam;
Birazdan kontrole gidices paşayı görmeyee,bu sefer abimizde geliyo,daha 1 kerecik gördü kardeşini ultrasonda.Nst ye de girices ve sonucu göre doğum tarihini kararlaştırıcas.Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Bu arada benim hastanemde nst için para alıyor hemde hatrı sayılır bi miktar
ayy çok heyecanlı canım ya. allah yardımcın olsun.
benim heryerim ağrıyo kızlar. dün iki odanın yerini değiştirdi eşim. bi arkadaşı yardıma geldi ama tabi ne kadar olsa şunu ver bunu uzat ben de aşırı yorulmşum. şuan varya heryerim çürümüş gibi ağrıyo. oturduğum yerden bi kalkmam var ah vah ederek. biz normalde küçük bi odada oturuyoduk, biraz daha büyük olanında kitaplık,bilgisayar ıvır zıvır vardı. eşim de illa o büyük odaya biz geçelim dedi. kızıyla rahat rahat oynayamazmış küçücük odada. velhasıl bilgisayar falan küçük odaya geçti, şimdi daha iyi oldu. kuzucuğuma yer açtık oynasın diye ama ben de bittim. ellerim falan şişmiş, yüzüğümü zor çıkardım şimdi açıp kapayamıyorum ellerimi.
slm kızlaar,
bugün bebişimi gördük..canım benim..keyfi yerinde parmağını emiyodu..
2900 olmuş..dr. 25 aralığı beklemez bu dedi..çünkü bayaa inmiş aşağılara..nstde sancı falan çıkmadı ama 2 hafta sonra nolur bilemem..bu arada her gece doğuruyorum ben ağrılardan..resmen aşağıya baskıdan duramıyorum..2-3 haftaya gelir gibi ya bu sağlıkla gelsin ne zaman gelirse gelsin diyorum artık..
çelikçim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..bak imrendim sana bebişine kavuşmana az kaldı..
maşallah prensesine. döndüğüne çok sevindim canım:))
cok sagol cnmcanım ya çok sevindimgözün aydın. biraz geç çağırmamış mı? sen o zamana belki de doğurursun
sağol cnm ama sende yorma kendini biz yoruldukmu bebişlerde yoruluyomuşayy çok heyecanlı canım ya. allah yardımcın olsun.
benim heryerim ağrıyo kızlar. dün iki odanın yerini değiştirdi eşim. bi arkadaşı yardıma geldi ama tabi ne kadar olsa şunu ver bunu uzat ben de aşırı yorulmşum. şuan varya heryerim çürümüş gibi ağrıyo. oturduğum yerden bi kalkmam var ah vah ederek. biz normalde küçük bi odada oturuyoduk, biraz daha büyük olanında kitaplık,bilgisayar ıvır zıvır vardı. eşim de illa o büyük odaya biz geçelim dedi. kızıyla rahat rahat oynayamazmış küçücük odada. velhasıl bilgisayar falan küçük odaya geçti, şimdi daha iyi oldu. kuzucuğuma yer açtık oynasın diye ama ben de bittim. ellerim falan şişmiş, yüzüğümü zor çıkardım şimdi açıp kapayamıyorum ellerimi.
yaptım cnm iyi aklıma getirdin çıktı 1-2 eksik eşimle çıkar alırız birazdandikkat et kendine. çok yorulma.
netten doğum çantası listelerine bi kere daha bak. için rahat esin canım
maşallah cnm bebişine ama sende 38 den sonra doğurursun heralde bende senin gibiydimslm kızlaar,
bugün bebişimi gördük..canım benim..keyfi yerinde parmağını emiyodu..
2900 olmuş..dr. 25 aralığı beklemez bu dedi..çünkü bayaa inmiş aşağılara..nstde sancı falan çıkmadı ama 2 hafta sonra nolur bilemem..bu arada her gece doğuruyorum ben ağrılardan..resmen aşağıya baskıdan duramıyorum..2-3 haftaya gelir gibi ya bu sağlıkla gelsin ne zaman gelirse gelsin diyorum artık..
çelikçim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..bak imrendim sana bebişine kavuşmana az kaldı..
kızlarrr herkese selammmm
doktordan geldim az önce
ben muayeneye 20 tl nst ye 20 tl veriyorum(
geçmiş olsun canım. olumsuz şeyler düşünme. çoğu gitti azı kaldı. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde atlatıcaz bugünleri.
çok güzel canım. gelince tadınada bakarım artık inşallahD
ara ara bende de oluyor. benim doktorumda hiç bi kontrol yapmadan normal diyo
geçmiş olsun canım. benim 28. haftadan beri dönük olduğu için adet sancısı pek yok. bi kaç gündür çok hafif hissediyorum.
ıhlamur içmeye çalış. doktorlar her bitkiye izin vermiyo. otlarıda dikkatli tüketmek lazım.
Ben de bugünkü randevumda sordum nst ücretsizmiş
durdum durdum sonunda stresi patlattım koçişin yüzündenşakalşırken şakalaşırken başladım ağlamaya ya bana stres yapma ne bu stresin diyo anlamıyo halden keşke şu erkekler doğursaydı bi kerede...dedim kime yapayım naz stres zaten evdeyim semt içinden bi yere çıkamıyom her gün aynı şeyler sıkıldım daraldım bi de doğum telaşı nasıl ocak edicek napım dedim başladım ağlamaya ohhhh be açıldımmmmmmmmm
34 haftalık oldum ve doktorum sımdılık normel doğum olabılır gıbısın aralık 15 de gel ozaman tam karar verırız dedı... ama ben normelden korkuyor o heycanı yasaya bılcemı dusenemıyorum fakat sezaryanlada daha sonra kotu oluyormus cok kararsızım(( acıkcası normel doğumda vajınada bıraz kesılme yapıla bılıyorlarmıs onadan korkuyorumm (( hangısı doğruu olur kendımı nasıl hazılamalıyım bu duruma...:18:
canım bende senin gibiyim sırf alt tarafa kesik atılacagı için normal dogumdan cok korkuyorumk sezeryan olucam oda zor ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?