eeee anne ollmak kaolay değilmiş :) mecbur ya oyle ya boyle bişekılde doğurcaz.bende sezeryan olucam ama keyfı değil daha donmemiş benimki.ama normal doğum daha ıyı onda hemen ıyıleşiyormussun kesselerde zaten sen o acıyla hıssetmıyorsundur,hem ondada uyuşturma var ıstersın alttan uyuştururlar olur bıter.:):18:
bazen ağlamak ıyı gelıyo :)) bende eşimle bazen şakalaşırken oturup ağlıyorum oda şaşırıyo noluyo sana dıyeağlıyorum ağlıyorum bende rahatlıyorum :) hep bu hamılelıkten yaa
oh ıyıymış bak senınkıde..çogu kışı para verıyormuş....ee doktor sana ne dedı pekı,girdinmi nstye
canım bende senin gibiyim sırf alt tarafa kesik atılacagı için normal dogumdan cok korkuyorumk sezeryan olucam oda zor ama napalım
Cnm oraya atılan kesik minnacık oluyo, forumdan bi arkadaşın 1 dikişi vardı mesela, düşünsene 1 tanecik...elin kesilmiş gibi yani...
Cnm oraya atılan kesik minnacık oluyo, forumdan bi arkadaşın 1 dikişi vardı mesela, düşünsene 1 tanecik...elin kesilmiş gibi yani...
ya kızlar bide bütün normal dogumlarda bu dikiş olayı varmı yani dikişsiz olmuyo mu?
canım maşallah bebişineslm kızlaar,
bugün bebişimi gördük..canım benim..keyfi yerinde parmağını emiyodu..
2900 olmuş..dr. 25 aralığı beklemez bu dedi..çünkü bayaa inmiş aşağılara..nstde sancı falan çıkmadı ama 2 hafta sonra nolur bilemem..bu arada her gece doğuruyorum ben ağrılardan..resmen aşağıya baskıdan duramıyorum..2-3 haftaya gelir gibi ya bu sağlıkla gelsin ne zaman gelirse gelsin diyorum artık..
çelikçim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..bak imrendim sana bebişine kavuşmana az kaldı..
canım ben de aynı sen gbiyim. bazen diyorumki boşver ol sezeryan, kurtul gitsin, çünkü çok bunaldım artık dayanamıyorum. bazen de diyorumki belki de normal doğursam herşey çok kolay olacak,şak diye doğurcakken boşu boşuna sezeryan olacağım. sonrasında belki sıkıntı yaşayacağım, yok dikiş mikiş. yok mu bize akıl verebilecek biri yaw:26::26::26:34 haftalık oldum ve doktorum sımdılık normel doğum olabılır gıbısın aralık 15 de gel ozaman tam karar verırız dedı... ama ben normelden korkuyor o heycanı yasaya bılcemı dusenemıyorum fakat sezaryanlada daha sonra kotu oluyormus cok kararsızım(( acıkcası normel doğumda vajınada bıraz kesılme yapıla bılıyorlarmıs onadan korkuyorumm (( hangısı doğruu olur kendımı nasıl hazılamalıyım bu duruma...:18:
sağol cnm ama sende yorma kendini biz yoruldukmu bebişlerde yoruluyomuş
yaptım cnm iyi aklıma getirdin çıktı 1-2 eksik eşimle çıkar alırız birazdan
maşallah cnm bebişine ama sende 38 den sonra doğurursun heralde bende senin gibiydim
maşallah cnm bebişine dönmüş annesini de üzmemiş kilosuda süper 15 ini bencede beklemez dr da tahmin etmiştir bence
bende sabah kurayım diyorum yatağımı da nereye kurayım karar veremiyorum efe de evimiz sobalıydı mecbur sobalı odaya kurmuştuk maşallah kaynatamlar her akşam geliyolardı ben yatsam yatamam kalksam kalkamam çocuğu emzirmek problem annem 10 gün kaldı doğumdan sonra ne zaman kalkacak bu deyip durdular şakayla karışık annemde sinir oldu sinirden gitti bunlar beni istemiyolar sen yatınca ne oluyo ben bakıom sana diyodu geliyolardıya kadın çay kahve bide onları ağırlıyodu
şimdi kat kaloriferi bağlattık yatak odasında yatsam gelen giden arkadaşlar olur oturmaları için yer yok salona kursam rahat edemiycm annemin gelememe ihtimali devam ediyo ayrıca ne yapsam ki çocuk odamız yok olsaydı iyi olurdu acil cvp verin ne olur fikirlerinizi merak ediyorum
ya kızlar bide bütün normal dogumlarda bu dikiş olayı varmı yani dikişsiz olmuyo mu?
Dikişsiz de olabiliyomuş cnm ama mesela bana sorarsan orayı zorlayıp yırtılma riskine gireceğime dikişi tercih ederim, düzgün dikiş ayılırsa hiç deforme olmaz bence.
34 haftalık oldum ve doktorum sımdılık normel doğum olabılır gıbısın aralık 15 de gel ozaman tam karar verırız dedı... ama ben normelden korkuyor o heycanı yasaya bılcemı dusenemıyorum fakat sezaryanlada daha sonra kotu oluyormus cok kararsızım(( acıkcası normel doğumda vajınada bıraz kesılme yapıla bılıyorlarmıs onadan korkuyorumm (( hangısı doğruu olur kendımı nasıl hazılamalıyım bu duruma...:18:
sağol cnm ama sende yorma kendini biz yoruldukmu bebişlerde yoruluyomuş
yaptım cnm iyi aklıma getirdin çıktı 1-2 eksik eşimle çıkar alırız birazdan
maşallah cnm bebişine ama sende 38 den sonra doğurursun heralde bende senin gibiydim
maşallah cnm bebişine dönmüş annesini de üzmemiş kilosuda süper 15 ini bencede beklemez dr da tahmin etmiştir bence
bende sabah kurayım diyorum yatağımı da nereye kurayım karar veremiyorum efe de evimiz sobalıydı mecbur sobalı odaya kurmuştuk maşallah kaynatamlar her akşam geliyolardı ben yatsam yatamam kalksam kalkamam çocuğu emzirmek problem annem 10 gün kaldı doğumdan sonra ne zaman kalkacak bu deyip durdular şakayla karışık annemde sinir oldu sinirden gitti bunlar beni istemiyolar sen yatınca ne oluyo ben bakıom sana diyodu geliyolardıya kadın çay kahve bide onları ağırlıyodu
şimdi kat kaloriferi bağlattık yatak odasında yatsam gelen giden arkadaşlar olur oturmaları için yer yok salona kursam rahat edemiycm annemin gelememe ihtimali devam ediyo ayrıca ne yapsam ki çocuk odamız yok olsaydı iyi olurdu acil cvp verin ne olur fikirlerinizi merak ediyorum
durdum durdum sonunda stresi patlattım koçişin yüzündenşakalşırken şakalaşırken başladım ağlamaya ya bana stres yapma ne bu stresin diyo anlamıyo halden keşke şu erkekler doğursaydı bi kerede...dedim kime yapayım naz stres zaten evdeyim semt içinden bi yere çıkamıyom her gün aynı şeyler sıkıldım daraldım bi de doğum telaşı nasıl ocak edicek napım dedim başladım ağlamaya ohhhh be açıldımmmmmmmmm
destına :)
hadı gözunaydın canım,,maşşallahhprensese.demek hazırlanmış yavaştan yavaştan:..ay darısı başımıza...
canım bende senin gibiyim sırf alt tarafa kesik atılacagı için normal dogumdan cok korkuyorumk sezeryan olucam oda zor ama napalım
ayy bi doğursak tüm kimyamız değişcek adamlarda nasıl davrancaklarını sapıtıyorama hiç kadının halinden anlamıyorlar yada benim ki anlamıyor...ona göre hamilelik ve doğurmak çok kolay doğum geldiği gün çok merak ediyorum nasıl olucak biliyorum eli ayağına karışcak
Hmn anlatıyım cnm...bebişim dönmüş ve doğum pozisyonunu almış, kilosu 2200 gram (bana az geldi ama dr normal dedi)
Normal doğum için elimden geleni yapacağım dedi, kordonu sordum, eğer kordonu kısa değilse boynuna dolanmış dahi olsa normal doğuma engel değil dedi.
Bi de bnm tipime bakarak bacak boyu kalça falan, senden normal doğum bekliyorum dedi, tabi olağanüstü durum olm
Nst ye henüz girmene gerek yok dedi, 15 gün sonraya randevu verdi
Doğum için muhasebeye gittik eşimle, 1500 dışında extra masraf çıkartmayacaklarını söylediler, küvez de ücretsiz
Kendi doktorumun doğuma gireceğine garanti verdiler
Benden haberler bu kadar canlarrrrr!!!!
1 tanemi nasıl olur ama ya benim duydugum kadarıyla en az 10 yada 15 dikiş atılıyımuş iç ve dış olmak üzere 1 dikişlik bişeyse sezeryandan cok daha kolaydır
canım maşallah bebişine2-3 hafta nedir ki biraz daha dayan sonra bebişin gelicek ne güzel.
canım ben de aynı sen gbiyim. bazen diyorumki boşver ol sezeryan, kurtul gitsin, çünkü çok bunaldım artık dayanamıyorum. bazen de diyorumki belki de normal doğursam herşey çok kolay olacak,şak diye doğurcakken boşu boşuna sezeryan olacağım. sonrasında belki sıkıntı yaşayacağım, yok dikiş mikiş. yok mu bize akıl verebilecek biri yaw:26::26::26:
canım valla sen bence en güzeli gene salona kur yatağını. yatak odasında millet oturcak yer bulamaz. boşver kaynananları fln aman ya. hiçbişeye karışmasalar bi seferde nolur acaba.sen gönlünden ne geçiyorsa öle yap ama bence ilk zamanlar salonda yatmak iyi olabilir.
Itır ve Aylin’in Hikâyesi | Blogcu Anne
Bu doğum hikayesini okumalısınız mutlaka normal doğumdan çekinen arkadaşlar!!! Biraz uzun ama ben bir solukta okudum, epizyotomi(normal doğum kesiği) yapılmamış...
okudum canım gercekten cok güzel ve kolay gibi olmuş bende böyle kolay doğurabilirmiyi,m acaba
Itır ve Aylinin Hikâyesi | Blogcu Anne
Bu doğum hikayesini okumalısınız mutlaka normal doğumdan çekinen arkadaşlar!!! Biraz uzun ama ben bir solukta okudum, epizyotomi(normal doğum kesiği) yapılmamış...
arkadaşlar bu nst ne zaman yapılıyo benim 37 haftam bitti ama bunu hiç duymamıştım herkese yapılıyo mu?
arkadaşlar bu nst ne zaman yapılıyo benim 37 haftam bitti ama bunu hiç duymamıştım herkese yapılıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?