2011 Aralık Anneleri

haklısın ama ne bileyim normal dogumla ilgili hep kötü şeyler duyuyorum oturup kalkması falan zor oluyomuş,sezeryanda çok zor biliyorum ama hayırlısı artık

bazen ağlamak ıyı gelıyo :)) bende eşimle bazen şakalaşırken oturup ağlıyorum oda şaşırıyo noluyo sana dıye ağlıyorum ağlıyorum bende rahatlıyorum :) hep bu hamılelıkten yaa

ayy bi doğursak tüm kimyamız değişcek adamlarda nasıl davrancaklarını sapıtıyorama hiç kadının halinden anlamıyorlar yada benim ki anlamıyor...ona göre hamilelik ve doğurmak çok kolay doğum geldiği gün çok merak ediyorum nasıl olucak biliyorum eli ayağına karışcak

oh ıyıymış bak senınkıde..çogu kışı para verıyormuş....ee doktor sana ne dedı pekı,girdinmi nstye

Hmn anlatıyım cnm...bebişim dönmüş ve doğum pozisyonunu almış, kilosu 2200 gram (bana az geldi ama dr normal dedi)
Normal doğum için elimden geleni yapacağım dedi, kordonu sordum, eğer kordonu kısa değilse boynuna dolanmış dahi olsa normal doğuma engel değil dedi.
Bi de bnm tipime bakarak bacak boyu kalça falan, senden normal doğum bekliyorum dedi, tabi olağanüstü durum olm
Nst ye henüz girmene gerek yok dedi, 15 gün sonraya randevu verdi
Doğum için muhasebeye gittik eşimle, 1500 dışında extra masraf çıkartmayacaklarını söylediler, küvez de ücretsiz
Kendi doktorumun doğuma gireceğine garanti verdiler

Benden haberler bu kadar canlarrrrr!!!!

Cnm oraya atılan kesik minnacık oluyo, forumdan bi arkadaşın 1 dikişi vardı mesela, düşünsene 1 tanecik...elin kesilmiş gibi yani...

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin hepimize...bence bebişinin maşallahı var kg gayet iyi ben 36 haftalığım 2500 kg benim ki bana da haftasında dediler...dikiş meselesini bende kafaya takıyorum gerçekten küçük mü oluyormuş ayyy inş.bizimde dikişimiz az olur yada hiç olmasın daha iyi

Cnm oraya atılan kesik minnacık oluyo, forumdan bi arkadaşın 1 dikişi vardı mesela, düşünsene 1 tanecik...elin kesilmiş gibi yani...

1 tanemi nasıl olur ama ya benim duydugum kadarıyla en az 10 yada 15 dikiş atılıyımuş iç ve dış olmak üzere 1 dikişlik bişeyse sezeryandan cok daha kolaydır

canım maşallah bebişine 2-3 hafta nedir ki biraz daha dayan sonra bebişin gelicek ne güzel.
canım ben de aynı sen gbiyim. bazen diyorumki boşver ol sezeryan, kurtul gitsin, çünkü çok bunaldım artık dayanamıyorum. bazen de diyorumki belki de normal doğursam herşey çok kolay olacak,şak diye doğurcakken boşu boşuna sezeryan olacağım. sonrasında belki sıkıntı yaşayacağım, yok dikiş mikiş. yok mu bize akıl verebilecek biri yaw:26::26::26:

canım valla sen bence en güzeli gene salona kur yatağını. yatak odasında millet oturcak yer bulamaz. boşver kaynananları fln aman ya. hiçbişeye karışmasalar bi seferde nolur acaba. sen gönlünden ne geçiyorsa öle yap ama bence ilk zamanlar salonda yatmak iyi olabilir.

ya ben ne zaman ve nasıl doğurcam acaba. bıktım bunu düşünmekten.. kızımın artık yanımda olmasını istiyourm. çok bencilim dimi

Dikişsiz de olabiliyomuş cnm ama mesela bana sorarsan orayı zorlayıp yırtılma riskine gireceğime dikişi tercih ederim, düzgün dikiş ayılırsa hiç deforme olmaz bence.

ya ben cok dikiş atıldıgını duymustum dediğn gibi deforme olup yırtılmasından sa bi kaç dikiş daha mantıklı, pazartesi kontrolüm var dogum şeklim belli olucak özelliklle bu dikiş olayını sorucam bakalım ne diyecek

cnm herhangi bir problemın yoksa normal dogumdan yana yap tercıhını hem senın hem bebek ıcın daha ıyı böylesi..o kesi denilen sey cok küçük bir şey bazen 1-yada 2 dikişile tutturuluyor ve 2-3 güne kendiliğinden düşüyor..sezeryanda daha cok dikişin olacak unutma 7 kat kesiliyor karın..

cnm ben yatak odasına yap derim gelen kişiler uzun durmasınlar zaten yanında salonda olursa mılletın içinde ne rahat yatabılırsın ne uyuyabılırsın yatak odasında olursa yeri geldiğinde rahatca yatar uyursun bebişle dinlenmen cok önemli unutma süt için bol bol yat dinlen ılk günler bebeğinin sana ve süte ihtiyacı olacak..

cnm ya bazen aglamak rahatlatıyor ıyı yapmışsın ben aglayacak olsamda aglayamıyorum tutuyorum hep kendimi hadi cocukların yanında zayıf düşmüş olmayayım diye kasıyorum hep kendimi

destına :)
hadı gözunaydın canım,,maşşallahh prensese.demek hazırlanmış yavaştan yavaştan:..ay darısı başımıza...

sagol cnm evet sonunda yolu bulmuş prensesim başlamış hazırlıga:)

canım bende senin gibiyim sırf alt tarafa kesik atılacagı için normal dogumdan cok korkuyorumk sezeryan olucam oda zor ama napalım

cnm ya normal dogumda atılan kesik çok küçük bişey 2-3 güne hemen düşüyor cok etkılemıyor seni..o na bakarsan sezeryanda daha cok kesileceksin hemde 7 kat:))

yaşamadan yaşadıklarımızı anlamaları cok zor cnm hiç bekleme anlamalarını bizi ancak yıne biz anlarızz:))

maşallah cnm sana da bebişede ne güzel haberlerle gelmişsin sende

1 tanemi nasıl olur ama ya benim duydugum kadarıyla en az 10 yada 15 dikiş atılıyımuş iç ve dış olmak üzere 1 dikişlik bişeyse sezeryandan cok daha kolaydır

cnm ya o senin duydukların cok nadir olan durumlarda olabılır yoksa yok okadar dikiş falan hatta hiç dikişsiz bile olma şansı var benim ikinci dogumumda hiç dikişim olmamıştı dogum yaptım yarım saat sonra bagdaş kurup bebeğimi emzirmiştim hastaneye ziyarete gelenleri ayakta karşılamıştım:)) ama ilkinde olmuştu dikişim oda bebek eliyle beraber geldiği için

neslihancım cnm bak eger hiçbir problemın riskin yoksa ılk bebekte hemen sezeryanı düşünme..bırak normal seyrinde olsun herşey inan bana böylesi daha saglıklı..bak ben 3.ye dogum yapacam ve herseye ragmen yıne normal dogum diye diretiyorum en azından bir gün sıkıntım olur ama dogum sonrasına hiçbirşeyin kalmıyor sankı hıc dogurmamışsın gibi..sezeryanda ne kadar cabuk düzelsende kesilen bır yer eskısı gıbı olamaz ..
mecburıyet olsa tamam boynumuz kıldan ince tabıkı sezeryan ama herşey normal seyrındeyken bırak süreçte normal olsun bebekte kendi istegiyle gelsin zorla mudaheleyle cıkmasın ordan..

ayy cok güzel bir hıkaye bu çehregül aglayarak okudum yanımda kımsenın olmamasıda avantaj oldu:) inş bu sefer bende böyle yaşarım rabbim inş bu sefer benimde sancılarım gelir de o suni sancıyı almam..cok duygulandım yaa

arkadaşlar bu nst ne zaman yapılıyo benim 37 haftam bitti ama bunu hiç duymamıştım herkese yapılıyo mu?

benim doktorum sanırım dogum yapacagım zaman yapacak nst ama bazı doktorlar erken sokuyorlar nstye belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…