2011 Aralık Anneleri

benim de 34 hafta bugün bitiyor.
o çiban gibi acıma bende aylardır var. kaslar doğuma hazırlanıyormuş.
ama benim karnımı gören daha inmemiş diyor. demek bir de inse seller gidecek

aşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz?

evet sorumu tekrar edeyim. bebeğin aşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz?ultrasonda doktor mu söylüyor? benim oğlum 32+3 te başı aşağı dönmüştü. ama ayaklarını hala yukarda kaburgamda hissediyorum. üstte bir boşalma olmadı yani..

evet ya bunu bende merak ediyorum aşagı indiğini nasıl anlıyosunuz benim 37 hafta bitti ama hala aşağıdamı yukarıdamı bilmiyorum ama kaburgalarım inanılmaz ağrıyo

canım dr da söyler ama senin anlaman şu şekilde olur karnın şuan diktir doğuma yakın o diklik aşağıya kayar alt kısma daha yakın olur

arkadaşlar bu nst ne zaman yapılıyo benim 37 haftam bitti ama bunu hiç duymamıştım herkese yapılıyo mu?

Ben şimdi 34 haftayı bitirmek üzereyim, doktorum 36 dan itibaren başlayacağız dedi...bu iki hafta kendine dikkat et erken doğum olabilir dedi, iki haftayı atlattıktan sonra bebiş gelse de sorun yok dedi.

İnşallah canım ama merak ettim suni sancı nasıl bişi, sonuçta yine aynı tarz bi sancıdır herhalde.

Aynen cnm ben de ayaklarını göğsümün hmn altında hissediyorum, sallıo ara sıra mintoşum

suni sancı, serumla koldan veriliyor ilaç. rahim kasılmasını sağlıyor. normal sancı gelmediğinde yapılıyor. bir de sanırım hızlandırılmış versiyon:)

Hızlandırılmış versiyon belki de daha avantajlı olur, 12 saat sancı çekmemiş olursun....

Ama destina hiç hoşlanmadığına göre pek de iyi bişi değil demekki, herşeyin doğal olanı tercih etmek lzm....

Ben şimdi 34 haftayı bitirmek üzereyim, doktorum 36 dan itibaren başlayacağız dedi...bu iki hafta kendine dikkat et erken doğum olabilir dedi, iki haftayı atlattıktan sonra bebiş gelse de sorun yok dedi.

ben bugun 33+6 olarak gittim doktora, haftaya ctesi 34+6 da nst için çağırdı beni doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…