benim doktorum 36. haftadan sonra yapılması gerek demişti ben 2 kez yaptırdım
ben bide yurumekte zorluk cekiyorum assaya cok sanci giriyor kaplumbalar bile benden hizli yurur yolda acidan sonrada cok akiyor bende ciban gibi aciyo assasi herkez cok erken daha acimasi assanin diyor cok indiginde bebis boyle seyler olurmus sende varmi assa taraf acisii yururkene ben 34 hafta 1 gunlukum sen
slm kızlaar,
bugün bebişimi gördük..canım benim..keyfi yerinde parmağını emiyodu..
2900 olmuş..dr. 25 aralığı beklemez bu dedi..çünkü bayaa inmiş aşağılara..nstde sancı falan çıkmadı ama 2 hafta sonra nolur bilemem..bu arada her gece doğuruyorum ben ağrılardan..resmen aşağıya baskıdan duramıyorum..2-3 haftaya gelir gibi ya bu sağlıkla gelsin ne zaman gelirse gelsin diyorum artık..
çelikçim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..bak imrendim sana bebişine kavuşmana az kaldı..
evet sorumu tekrar edeyim. bebeğin aşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz?ultrasonda doktor mu söylüyor? benim oğlum 32+3 te başı aşağı dönmüştü. ama ayaklarını hala yukarda kaburgamda hissediyorum. üstte bir boşalma olmadı yani..
canım dr da söyler ama senin anlaman şu şekilde olur karnın şuan diktir doğuma yakın o diklik aşağıya kayar alt kısma daha yakın olur
hmm. peki, karnım inmeden doğurmam değil mi? yani hiç karnı hala sivriyken doğumu başlayan var mıdır?
arkadaşlar bu nst ne zaman yapılıyo benim 37 haftam bitti ama bunu hiç duymamıştım herkese yapılıyo mu?
ayy cok güzel bir hıkaye bu çehregül aglayarak okudum yanımda kımsenın olmamasıda avantaj oldu:) inş bu sefer bende böyle yaşarım rabbim inş bu sefer benimde sancılarım gelir de o suni sancıyı almam..cok duygulandım yaa
benim doktorum sanırım dogum yapacagım zaman yapacak nst ama bazı doktorlar erken sokuyorlar nstye belli olmuyor
İnşallah canım ama merak ettim suni sancı nasıl bişi, sonuçta yine aynı tarz bi sancıdır herhalde.
evet sorumu tekrar edeyim. bebeğin aşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz?ultrasonda doktor mu söylüyor? benim oğlum 32+3 te başı aşağı dönmüştü. ama ayaklarını hala yukarda kaburgamda hissediyorum. üstte bir boşalma olmadı yani..
Aynen cnm ben de ayaklarını göğsümün hmn altında hissediyorum, sallıo ara sıra mintoşum
suni sancı, serumla koldan veriliyor ilaç. rahim kasılmasını sağlıyor. normal sancı gelmediğinde yapılıyor. bir de sanırım hızlandırılmış versiyon:)
annem aşağı indiğinde yürüyemezsin bile, bacaklarının arasında gibi olur diyor.
yok anacım aynaya bakıyorum, sipsivri duruyor. zaten normali 36 da falan inermiş.
O zmn 2 haftamız var daha, senle ben aynı sayılırız cnm... :13:
Nerde doğum yapacaksın?
ben devlet hastanesinde yapacağım inş.
sezaryen olacak .38in sonunda alıyorlar...17 aralığa geliyor. kesin tarihi bu perşembe verecek doktor. bakalım.
Ben şimdi 34 haftayı bitirmek üzereyim, doktorum 36 dan itibaren başlayacağız dedi...bu iki hafta kendine dikkat et erken doğum olabilir dedi, iki haftayı atlattıktan sonra bebiş gelse de sorun yok dedi.
ben bugun 33+6 olarak gittim doktora, haftaya ctesi 34+6 da nst için çağırdı beni doktorum.
Hangi hastane cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?