ankara medicana. sen akropoldeydin dimi?
Evet cnm...memnun musun hastaneden?
evet canım memnunum.
evet sorumu tekrar edeyim. bebeğin aşağıya indiğini nasıl anlıyorsunuz?ultrasonda doktor mu söylüyor? benim oğlum 32+3 te başı aşağı dönmüştü. ama ayaklarını hala yukarda kaburgamda hissediyorum. üstte bir boşalma olmadı yani..
evet ya bunu bende merak ediyorum aşagı indiğini nasıl anlıyosunuz benim 37 hafta bitti ama hala aşağıdamı yukarıdamı bilmiyorum ama kaburgalarım inanılmaz ağrıyo
İnşallah canım ama merak ettim suni sancı nasıl bişi, sonuçta yine aynı tarz bi sancıdır herhalde.
mrb kızlar geçmişi ancak bitirebildim hemen yazayım dedim eşim gelmeden birazdan gelir dışarı çıkacağız yemeğe bu akşambi yaramazlık yok okuduğum kadarıyla henüz doğuranda yok destina bebişine maşlh kilosu güzel dönmüştee inş seni üzmeden 2 haftaya kadar kendi arzusuyla gelir küçük hanım
Eki Görüntüle 291259
bu da benim prensesimin dolabı tabii ablasıyla ortak paylaşacakları dolap yarısı ablasının yarısı onun olacak:)
Eki Görüntüle 291261
ÇEHREGÜL; buda dolap içine kapitoneden diktiğim örtülü haliyle görüntüsü
Eki Görüntüle 291265
bu da yakından görüntüsü cnm
Eki Görüntüle 291259
bu da benim prensesimin dolabı tabii ablasıyla ortak paylaşacakları dolap yarısı ablasının yarısı onun olacak:)
Eki Görüntüle 291261
Eki Görüntüle 291265
Hakka suresinin sirlari
el-Hâkka suresi baştan sona kadar yazılır ve hamile olan kadının boynuna takılırsa, karnında bulunan yavru her türlü tehlikeye karşı korunmuş olur. Bu surenin yazılıp temiz bir su içerisine bırakılması ve yeni doğan bir çocuğun ağzına bu sudan sürülmesi, ileride çocuğun zeki olmasına tesir eder. Ayrıca bu çocuk, çocukluk çağında her türlü tehlikelere karşı da korunmuş olur. Bir kimse bu surenin tamamını zeytinyağı üzerine okuyup küçük çocuğu bu yağ ile yağlarsa, hiç bir haşere kendisine zarar veremez.
aklınızda bulunsun şekerler bebişlerimize yaparız inşallah
hmm. peki, karnım inmeden doğurmam değil mi? yani hiç karnı hala sivriyken doğumu başlayan var mıdır?
iy akşamlar arkadaşlar işallah bi sıkıntı yok kimsede geçmişi fazla okuyamadım amam kimse dogurmamış dünden beriama ben sanki heran dogura bilirmişim gibi geliyo bebegin başı artık okadar yakın ki rahmimde hareket edince karnımda degil baş tarafını altta hissediyorum
kızlar bide inşirah suresi var bu süreyi arapça yazıp suya koyuyosun hergün içebildigin kadar içiyosun dogumu kolaylaştırıyor deneyin faydası nı gören çok
iy akşamlar arkadaşlar işallah bi sıkıntı yok kimsede geçmişi fazla okuyamadım amam kimse dogurmamış dünden beriama ben sanki heran dogura bilirmişim gibi geliyo bebegin başı artık okadar yakın ki rahmimde hareket edince karnımda degil baş tarafını altta hissediyorum
kızlar bide inşirah suresi var bu süreyi arapça yazıp suya koyuyosun hergün içebildigin kadar içiyosun dogumu kolaylaştırıyor deneyin faydası nı gören çok
ankara medicana. sen akropoldeydin dimi?
Eki Görüntüle 291259
Eki Görüntüle 291261
Eki Görüntüle 291265
ayyy başını o kadar hissediyorsan gelmek üzere seninki :18:kaygı korku sevinç hamilelikten kurtulacak olmanın mutluluğu bütün duygularım birbirine karışmış benim yaww
ohh maşallah her şeyi hazır bebişin çok güzel görünüyor canım Hepsini sağlıklı günlerde giysin inş.
Çok güzel ve muntazam görünüyo cnm, güle güle kullan...
cnm 2ila 4tl arasında değişiyormuş fiyatlar:44: paketlenip sepetiyle gönderiyormuş..30 tane falan yaptıracak sanırım ben cok tutmasın diye 20 tane yeter dedim zaten ailecek biz kendimiz 10kişi oluyoruz diyor:)) neyse napim karışmadım bende madem istedi yaptırsın maddi destek dışında başkada yardımda bulunamıyor zaten yiğenlerine karşı cok cömert sagolsun..
üzülme halimem olsun illa şart deil ya o olmaz başka şey olur cokta önemli şeyler deil bunlar..ötekilerde bende hiç yapamamıştım eh artık bu 3.de final olsun bari:)
ya ni hergün sanki akaşam doguracak mışım gibi geliyor ama bişey yok dr kalsa ta geçen hafta her an dogurabilirdimama bekliyoz ya 1 hafta daha dursa yeter sern hiç alttan muayene oldunmu dr un nediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?