2011 Aralık Anneleri

mrb kızlar geçmişi ancak bitirebildim hemen yazayım dedim eşim gelmeden birazdan gelir dışarı çıkacağız yemeğe bu akşam bi yaramazlık yok okuduğum kadarıyla henüz doğuranda yok destina bebişine maşlh kilosu güzel dönmüştee inş seni üzmeden 2 haftaya kadar kendi arzusuyla gelir küçük hanım

Hakka suresinin sirlari
el-Hâkka suresi baştan sona kadar yazılır ve hamile olan kadının boynuna takılırsa, karnında bulunan yavru her türlü tehlikeye karşı korunmuş olur. Bu surenin yazılıp temiz bir su içerisine bırakılması ve yeni doğan bir çocuğun ağzına bu sudan sürülmesi, ileride çocuğun zeki olmasına tesir eder. Ayrıca bu çocuk, çocukluk çağında her türlü tehlikelere karşı da korunmuş olur. Bir kimse bu surenin tamamını zeytinyağı üzerine okuyup küçük çocuğu bu yağ ile yağlarsa, hiç bir haşere kendisine zarar veremez.
aklınızda bulunsun şekerler bebişlerimize yaparız inşallah

cnm bildiğim doktorda söylüyor sende anlıyorsun sanırım ama yürüşünden oturuşundan..yalnız inmediğide oluyor yani bende oldugu gibi kızım inmemişti mesela:)

evet ya bunu bende merak ediyorum aşagı indiğini nasıl anlıyosunuz benim 37 hafta bitti ama hala aşağıdamı yukarıdamı bilmiyorum ama kaburgalarım inanılmaz ağrıyo

genelde 38den sonra falan ınıyormuş bakalım yaşayıp görecez ultrasonda bakılıncada belli oluyor bizim gelin 38.haftasında gittiğinde aşağı inmiş baya demişti doktor 38+5de dogum yaptı:)

İnşallah canım ama merak ettim suni sancı nasıl bişi, sonuçta yine aynı tarz bi sancıdır herhalde.

cnm suni sancı başladımı aralıksız geliyor ve şiddeti normal sancıdan daha fazla..normal sancıda aralarda rahatlama payın oluyor ben normal sancıyı yaşamadım hiç ama gelinimizin normal sancıyla oldu sancı aralarında biz konuşup şakalaşıyorduk hatta resime poz bile veriyorduk ama suni sancıda böyle şansın olmuyor biri bitip yenisi başlıyor

aminnn cnm inş ya ne güzel cıkın tabii cnm bebek gelmeden ne yaparsanız kar sonra en azından lohusalık bitene kadar böyle rahat olamıyacanız..

bu da benim prensesimin dolabı tabii ablasıyla ortak paylaşacakları dolap yarısı ablasının yarısı onun olacak:)

ÇEHREGÜL; buda dolap içine kapitoneden diktiğim örtülü haliyle görüntüsü

bu da yakından görüntüsü cnm

iy akşamlar arkadaşlar işallah bi sıkıntı yok kimsede geçmişi fazla okuyamadım amam kimse dogurmamış dünden beri ama ben sanki heran dogura bilirmişim gibi geliyo bebegin başı artık okadar yakın ki rahmimde hareket edince karnımda degil baş tarafını altta hissediyorum
kızlar bide inşirah suresi var bu süreyi arapça yazıp suya koyuyosun hergün içebildigin kadar içiyosun dogumu kolaylaştırıyor deneyin faydası nı gören çok

hmm. peki, karnım inmeden doğurmam değil mi? yani hiç karnı hala sivriyken doğumu başlayan var mıdır?

herkeste aynı olmuyormuş bazılarınınki hiç belirti vermiyormuş bende gelip geçip bakıyorum aynaya bi numara yok 38+2 deyim zaten daha ne zaman inecek anlamadım herhalde inmeyecek benimkisi nişan falanda yok sadece akıntım çok az vardı 2 gündür biraz çoğaldı ama renk kıvam aynı. ağrı sızı da yok bekle bekle sıkıldımmmm

ayyy başını o kadar hissediyorsan gelmek üzere seninki :18: kaygı korku sevinç hamilelikten kurtulacak olmanın mutluluğu bütün duygularım birbirine karışmış benim yaww

iyi akşamlar canım...valla bende her an doğurcakmışım gibi oğlum hareket ettikçe küçük tuvaletimi yapcak gibi oluyom...inşirahı duymamıştım ama kime yazdırcaz ben yazamam arapça birini bulmak lazım kayınvalideye sormak lazım belki yazar

dolabın içine serdıgın çok guzelll ne marıfetlı hatusun sen yaaa maşalahhhhhh bızde boyle yetenek yok vallaaaaaaa yaaaaaa gule gule kullansın çok guzel olmuşş

ayyy başını o kadar hissediyorsan gelmek üzere seninki :18: kaygı korku sevinç hamilelikten kurtulacak olmanın mutluluğu bütün duygularım birbirine karışmış benim yaww

ya ni hergün sanki akaşam doguracak mışım gibi geliyor ama bişey yok dr kalsa ta geçen hafta her an dogurabilirdim ama bekliyoz ya 1 hafta daha dursa yeter sern hiç alttan muayene oldunmu dr un nediyor

ohh maşallah her şeyi hazır bebişin çok güzel görünüyor canım Hepsini sağlıklı günlerde giysin inş.

bebeğin eşyaları hazırda benimkiler hala hazır deil:) cok sagol teyzesi bu arada

Çok güzel ve muntazam görünüyo cnm, güle güle kullan...

cnm sagol dikmek istersen cok kolay bir tek sarkacak kısmını 2cm uzun bırakıyorsun üsten 2mmden dikiş geçiyon ucunada istediğin bir süs..

okunmasından yanayım ben cnm..oglumda aklıma geldikçe okuyordum hep.şimdide okumaya başladım

Son düzenleme:

yok kuzum yok.. o da yapılır istenirse ama birden ablamın işten ayrıldığını düşününce üzüldüm sadece. yoksa Allah sağlık, huzur versin. gerisi boş...

ya ni hergün sanki akaşam doguracak mışım gibi geliyor ama bişey yok dr kalsa ta geçen hafta her an dogurabilirdim ama bekliyoz ya 1 hafta daha dursa yeter sern hiç alttan muayene oldunmu dr un nediyor

alttan muayene oldum geçen hafta 1 cm açıklık var o da normal 2 haftan daha var ama normalde ama heran doğurabilirsin hazırlıklı ol dedi banada hergece doğuracakmışım gibi geliyor çook çok hafif bir ağrı oluyor bazen belimde ahanda geliyor diyorum ama yokk 2 gündürde çok uykum geliyor hamileliğin ilk aylarında da çok uyumuştum belki benim belirtimde budur kimbilir :26:

kızlar Ankara'da oturanlardan yardım istiyorum. Çağ hast. doğum yapmaya karar vermiştim, doktorumla doğum tarihimiz çakışınca beni Veni Vidi hast. yönlendirdi. Çağ hast. bağlı bir kurummuş. bilgisi olan var mı? fiyatı da çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…