2011 Aralık Anneleri

canım olur böyle bebek zaten geriden gelir baştan sonra toparlıyor.bende aynıyım merak etme.bebişinide üzme.düşük belirtin var mı kanama yada leklenme bunlar yoksa iyidir bebişin hamilelik hassaslaştırıyor.üzme kendini

canim cok gecmis olsun oncelikle. dusuk riski vs gibi durumlar oldukca moral bozucu zaten. uzerine bir de bu hormonal dengesizlik gelince insan cidden mahvoluyor. dun cok benzer bir gun gecirdim ben de. kendimi berbat hissediyordum, bulanti zaten olmazsa olmazim haline geldi. ne tadim ne tuzum ne keyfim vardi. ne olacaksa olsuna falan geldim hatta buradaki arkadaslarin kayiplarini da ogrenince..

ama sonra toparlamaya zorladim kendimi. arayan esimin telefnlarinda zoraki guldum, bulantimi soran anneme superim hicbirseyim yok dedim. boyle boyle aslinda biraz rol de yapsam aksama elim kolum kalkmasa da sabaha daha bi toparlanmis uyandim. bu surec biraz boyle. cok sukur ki neden oldugunu biliyoruz ve elimizden geldigince mudahale etmeye calismaliyiz.

Aynaya bak... dunyanin en sansli bebeginin annesisin sen hic unutma

canım sıkma canını benim görümcem de çok kötü bir hamilelik geçiriyordu kaç kez serum yedi aynen senin gibi evinden mutfağından özelliklede buzdolabından tiksiniyordu birkaç gün annesinde kaldı varsa öyle bir olanağın git kal istersen birkaç gün ona baya iyi geldi topladı kendini eğer öyle bir imkanın yoksa doktora git bir bulantı hapı yazdır oda iyi geliyor diye duydum yorma sakın kendini bol bol dinlen çok geçmiş olsun canımm

Yok canım kanamam olmuyor... ben dokturumu değiştirdm, düşük riski var diyen doktor, 1 önceki doktorun ultrason sonucuna baktı rahminde kanlanma var düşük riskin var dedi, Belki de muayenehanesine gideyim diye dedi, bilmiyorum artık doktorlara da güvenim hiç yok. Ama elim kolum bağlı gittim muayenehanesine, kendi ultrasona baktı düşük riskin var dedi, progestan verdi...sadece ilişkiden sonra hafif kanamam olmuştu bir kere. onu paylaştım doktorla, mayıs sonuna kadar ilişkiyi de yasakladı. Böyle işte cnm.... Ama şunu anladım belki de ben çok üzerine gidiyorum şu durumların, belki oluruna bırakmak gerekiyor... bulunduğum süreçle eş zamanlı hareket etmem gerekiyorr, ben birazda olsun bitsin istiyorum biranda herşeyi...

yasmin_84 ne heyecanlısındır şimdi, hayırlı haberlerini bekliyoruz

masal 800bende de arada bel ağrısı oluyor. özellikle adet tarihimin yaklaştığı dönemlerde. doktorum normal olduğunu söyledi. çok ayakta kalmamaız gerekiyormuş.

gnc24 nolucak bu uyku halimiz bütün forum uyurgezer olduk

YALYAHUKAN yaşadıkların gayet normal hamilelik nedeniyle hormonlarımızda değişiklikler oluyor. moral bozukluğu, depresyon hali vs...ara ara herkeste oluyor. evden uzaklaşmanda muhtemelen mutfağa girememenden kaynaklanıyordur. benim evi görsen aldı başını gidiyor. inan zor topluyorum, yeni evli olmasam iyice salıcam kendimi. insanın bir şey yapası gelmiyor. ilk 3 aydan sonra bu belrtiler hafifliyormuş.

Canım teşekkür ederim, doğru söylüyorsun... aslında dediğin gibi yapmak lazım, kötüyüm dedikçe insan daha kötü oluyor...midem bulanıyor dedikçe midem bulanıyor, ya son zamanlar dedimki kendi kendime , benim çevremde benim gibi bir insan olsa acaba ona nasıl tahammül edebiirdim dedimmm:):):) eşimi annemi yakın arkadaşlarımı düşündüm.... ayyy hakaten çok iticiyim bu aralar...

kızlar içinide benim gibi sivilcelenen var mı? ergenlik günlerime geri döndün resmen ne zaman geçer acaba.

bir de vitamin haplarına kaçıncı haftada başlanıyor?

Allahımmmm şu johnsons baby reklamlarında bir bebek çıkıyor ne tatlı birşey yaww maşallahhh şimdi reklamlarda izledim de kızlar hakkaten johnsons baby demişken çatlaklara karşı birşey kullanmaya başlayan varmı acaba :97:

kızlar içinide benim gibi sivilcelenen var mı? ergenlik günlerime geri döndün resmen ne zaman geçer acaba.

canım bende de kocaman sivilceler çıktı.vitamin ne zaman bilmiyorum ama ben demir,folik ve b12 hapı kullanıyorum.folik tek başına kullanamadım o yüzden doktorum verdi.

ilk aylarda kullanmak iyi değilmiş diye duymuştum. göbüşümüz çıkmaya başlayınca kullanmamız gerekiyormuş. ablam badem yağı sürüyordu, hiç çatlağı olmadı tabi bünyeden bünyeye değişiyormuş. bu sitede bir sürü şey sürmesine rağmen çatlağım var diyenler var:18:

:):) Aniden çıkıp misafir gelmesinden çok korkuyorum, ya okadar bıkkın ve bitiğim ki, dağınık eşyaları toplarken, resmen kavga ediyorum onlarla, inan temizlikçi gelecek 2 seferdir kadını çağırıp sonra gelme diyorum, ona bile tahamülüm yok, evde yemek olayı yok zaten, sadece evde peynirli domatesli tost yapabiliyorum, onun dışındakileri asla...

canım dün internette okudum 8.haftada sivilcelenmeler ve ciltte fazlasıyla yağlanmalar olabilirmiş bunlar normalmiş benimde cildim çok yağlandı özellikle alın bölgem 3.ayda geçermiş oda en fazla sanırım yani kafanı takma fazla birde vitamin haplarını sanırım doktorun söyler sana bana demir hapı yazdı önce folik asidini bitir sonra demir hapına başla dedi zaten verdiği ilaçta folik asidde varmış

bi ara bende de benzer şeyler olmuştu sonra burda bi arkadaşın yazdıklarını okudum ve çook etkilendim... aynen şöyleydi... KIZLAAAAARRR!!! BİZ HAMİLEYİZ,HASTA DEĞİL...şimdi güne böyle başlıyrm,bebğimle konuşuyor,fırsat buldukça kuaföre gidiyrm..gidemedikçe kendim ewde uğraşıyrm kendimle...odaktan uzaklaşınca da en az derecede problem yaşyrm..çoğu arkadaşın yazdığı mide bulantısı,karın,bel ağrısı bende de oluyo ama önemsiz derece de...kendimizi bu kadar dinlemeyelim bence...bide sabahları abdest alıp elim karnımda ayetel kürsi okuyrm bi ablam demişti,psikolojk olarak çook iyi geliyor..benden tavsiye:89::89::89:

bi ara bende de benzer şeyler olmuştu sonra burda bi arkadaşın yazdıklarını okudum ve çook etkilendim... aynen şöyleydi... KIZLAAAAARRR!!! BİZ HAMİLEYİZ,HASTA DEĞİL...şimdi güne böyle başlıyrm,bebğimle konuşuyor,fırsat buldukça kuaföre gidiyrm..gidemedikçe kendim ewde uğraşıyrm kendimle...odaktan uzaklaşınca da en az derecede problem yaşyrm..çoğu arkadaşın yazdığı mide bulantısı,karın,bel ağrısı bende de oluyo ama önemsiz derece de...kendimizi bu kadar dinlemeyelim bence...bide sabahları abdest alıp elim karnımda ayetel kürsi okuyrm bi ablam demişti,psikolojk olarak çook iyi geliyor..benden tavsiye:89::89::89:

evet canım haklısın valla bir sürü şey kullandıkları halde çatlağı olan çok insan var dediğin gibi bünyeye göre değişiyormuş :97: badem yağı kıllanma yapar diye duydum bende en iyisi bebek yağı kullanmak diyorlar herkes birşey söylüyor gerçi yafff

ya özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar böyle oluyor, hastalık gibi geliyor bize, çook dinliyorum çok dinliyoruz kendimizi...bu olaylardan başka birşey düşünmez hale geldim... biraz dikkatimizi de dağıtmamı lazım, 1 ayın geçmesini bekliyorum, hamilelik yogasına başlayacağım...

evet canım haklısın benim doktorumda ilk muayeneden sonra ilk olarak bana bunları söyledi gebelik bir hastalık rahatsızlık değil olması gereken en güzel duygulardan birtanesi sen kendini rahatlatmalısın kendi kendinin doktoru olmalısın dedi doktoruma burdan sevgilerimi yolluyorumm bende mide bulantım başladığı anda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hemen balkona atıyorum kendimi derin bir nefes alıyorum belki psikolojik ama kendimi iyi hissediyorum dediğin gibi dua da çok önemli bol bol dua edelim birbirimize ve bebişlerimize kızlarrr

benimde ilk gebeliğim canım..hemde 2.buçuk yıl süren tedaviden sonra kendiliğinden geldi meleğim...burda okuduğum üzücü şeylerden etkilenince bende kendime uyarlyrm heşeyi,çünkü paylaşacağım başka kimsem yok...ama dedim ya başka şeylere verince kendini insan rahatlıyrm...önümüzde ki hafta yürüyüşe başlamayı düşünyrm mesela,sabah uykularımı belki azaltır diye...

canım haklısın bende aynıyım sürekli kendimi dinlityorum hiç doğru değil ama elimde değil işte.

evet hasta değil hamileyiz sloganı beni de çok etkilemişti dün esmaül hüsna dinledim, ilahi tarzda olanını. o kadar rahatladım ki anlatamam bebişimde ben de huzur bulduk her gün dinlemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…