Kızlar merhaba, çok uzun zamandır ben de girmiyorum nete, 1.si satıma göre şuan 10 haftalık olacağımıza, doktor satınla bebek uyuşmuyor dedi, yani şuanda 7+2 yim. birden 2 hafta geriye attı, 2.si son dönemler son 2 gün hariç, berbat durumdaydım, hayattan hiç tat alamaz hale gelmiştim, ya öyle ilginç insan evinden tiksinir mi, evimden tiksiniyordum, hele mutfak... o mutfak mahvetti beni. eve girmek canım istemiyordu. Birde herşey anlamsız gelmeye başlamıştı. sürekli ağlıyordum, sigara krizlerim 2 hafta öncesine kadar hat safadaydı, bir de düşük riski gördü doktor... ufffff derken resmen hayattan soğudum,Eşim çok üzülüyor... şimdi son iki gündür kendimi toparlamaya başladım... bu tarz şeyler yaşayan var mı yoksa ben mi çok hassaslaşmışım?
Kızlar merhaba, çok uzun zamandır ben de girmiyorum nete, 1.si satıma göre şuan 10 haftalık olacağımıza, doktor satınla bebek uyuşmuyor dedi, yani şuanda 7+2 yim. birden 2 hafta geriye attı, 2.si son dönemler son 2 gün hariç, berbat durumdaydım, hayattan hiç tat alamaz hale gelmiştim, ya öyle ilginç insan evinden tiksinir mi, evimden tiksiniyordum, hele mutfak... o mutfak mahvetti beni. eve girmek canım istemiyordu. Birde herşey anlamsız gelmeye başlamıştı. sürekli ağlıyordum, sigara krizlerim 2 hafta öncesine kadar hat safadaydı, bir de düşük riski gördü doktor... ufffff derken resmen hayattan soğudum,Eşim çok üzülüyor... şimdi son iki gündür kendimi toparlamaya başladım... bu tarz şeyler yaşayan var mı yoksa ben mi çok hassaslaşmışım?
canım olur böyle bebek zaten geriden gelir baştan sonra toparlıyor.bende aynıyım merak etme.bebişinide üzme.düşük belirtin var mı kanama yada leklenme bunlar yoksa iyidir bebişin hamilelik hassaslaştırıyor.üzme kendini
canim cok gecmis olsun oncelikle. dusuk riski vs gibi durumlar oldukca moral bozucu zaten. uzerine bir de bu hormonal dengesizlik gelince insan cidden mahvoluyor. dun cok benzer bir gun gecirdim ben de. kendimi berbat hissediyordum, bulanti zaten olmazsa olmazim haline geldi. ne tadim ne tuzum ne keyfim vardi. ne olacaksa olsuna falan geldim hatta buradaki arkadaslarin kayiplarini da ogrenince..
ama sonra toparlamaya zorladim kendimi. arayan esimin telefnlarinda zoraki guldum, bulantimi soran anneme superim hicbirseyim yok dedim. boyle boyle aslinda biraz rol de yapsam aksama elim kolum kalkmasa da sabaha daha bi toparlanmis uyandim. bu surec biraz boyle. cok sukur ki neden oldugunu biliyoruz ve elimizden geldigince mudahale etmeye calismaliyiz.
Aynaya bak... dunyanin en sansli bebeginin annesisin sen hic unutma
kızlar içinide benim gibi sivilcelenen var mı? ergenlik günlerime geri döndün resmenne zaman geçer acaba.
bir de vitamin haplarına kaçıncı haftada başlanıyor?
Allahımmmm şu johnsons baby reklamlarında bir bebek çıkıyor ne tatlı birşey yaww maşallahhhşimdi reklamlarda izledim de kızlar hakkaten johnsons baby demişken çatlaklara karşı birşey kullanmaya başlayan varmı acaba :97:
yasmin_84 ne heyecanlısındır şimdi, hayırlı haberlerini bekliyoruz
masal 800bende de arada bel ağrısı oluyor. özellikle adet tarihimin yaklaştığı dönemlerde. doktorum normal olduğunu söyledi. çok ayakta kalmamaız gerekiyormuş.
gnc24 nolucak bu uyku halimizbütün forum uyurgezer olduk
YALYAHUKAN yaşadıkların gayet normalhamilelik nedeniyle hormonlarımızda değişiklikler oluyor. moral bozukluğu, depresyon hali vs...ara ara herkeste oluyor. evden uzaklaşmanda muhtemelen mutfağa girememenden kaynaklanıyordur. benim evi görsen aldı başını gidiyor. inan zor topluyorum, yeni evli olmasam iyice salıcam kendimi. insanın bir şey yapası gelmiyor. ilk 3 aydan sonra bu belrtiler hafifliyormuş.
kızlar içinide benim gibi sivilcelenen var mı? ergenlik günlerime geri döndün resmenne zaman geçer acaba.
bir de vitamin haplarına kaçıncı haftada başlanıyor?
Canım teşekkür ederim, doğru söylüyorsun... aslında dediğin gibi yapmak lazım, kötüyüm dedikçe insan daha kötü oluyor...midem bulanıyor dedikçe midem bulanıyor, ya son zamanlar dedimki kendi kendime , benim çevremde benim gibi bir insan olsa acaba ona nasıl tahammül edebiirdim dedimmm:):):) eşimi annemi yakın arkadaşlarımı düşündüm.... ayyy hakaten çok iticiyim bu aralar...
Canım teşekkür ederim, doğru söylüyorsun... aslında dediğin gibi yapmak lazım, kötüyüm dedikçe insan daha kötü oluyor...midem bulanıyor dedikçe midem bulanıyor, ya son zamanlar dedimki kendi kendime , benim çevremde benim gibi bir insan olsa acaba ona nasıl tahammül edebiirdim dedimmm:):):) eşimi annemi yakın arkadaşlarımı düşündüm.... ayyy hakaten çok iticiyim bu aralar...
ilk aylarda kullanmak iyi değilmiş diye duymuştum. göbüşümüz çıkmaya başlayınca kullanmamız gerekiyormuş. ablam badem yağı sürüyordu, hiç çatlağı olmadıtabi bünyeden bünyeye değişiyormuş. bu sitede bir sürü şey sürmesine rağmen çatlağım var diyenler var:18:
bi ara bende de benzer şeyler olmuştu sonra burda bi arkadaşın yazdıklarını okudum ve çook etkilendim... aynen şöyleydi... KIZLAAAAARRR!!! BİZ HAMİLEYİZ,HASTA DEĞİL...şimdi güne böyle başlıyrm,bebğimle konuşuyor,fırsat buldukça kuaföre gidiyrm..gidemedikçe kendim ewde uğraşıyrm kendimle...odaktan uzaklaşınca da en az derecede problem yaşyrm..çoğu arkadaşın yazdığı mide bulantısı,karın,bel ağrısı bende de oluyo ama önemsiz derece de...kendimizi bu kadar dinlemeyelim bence...bide sabahları abdest alıp elim karnımda ayetel kürsi okuyrm bi ablam demişti,psikolojk olarak çook iyi geliyor..benden tavsiye:89::89::89:
bi ara bende de benzer şeyler olmuştu sonra burda bi arkadaşın yazdıklarını okudum ve çook etkilendim... aynen şöyleydi... KIZLAAAAARRR!!! BİZ HAMİLEYİZ,HASTA DEĞİL...şimdi güne böyle başlıyrm,bebğimle konuşuyor,fırsat buldukça kuaföre gidiyrm..gidemedikçe kendim ewde uğraşıyrm kendimle...odaktan uzaklaşınca da en az derecede problem yaşyrm..çoğu arkadaşın yazdığı mide bulantısı,karın,bel ağrısı bende de oluyo ama önemsiz derece de...kendimizi bu kadar dinlemeyelim bence...bide sabahları abdest alıp elim karnımda ayetel kürsi okuyrm bi ablam demişti,psikolojk olarak çook iyi geliyor..benden tavsiye:89::89::89:
ya özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar böyle oluyor, hastalık gibi geliyor bize, çook dinliyorum çok dinliyoruz kendimizi...bu olaylardan başka birşey düşünmez hale geldim... biraz dikkatimizi de dağıtmamı lazım, 1 ayın geçmesini bekliyorum, hamilelik yogasına başlayacağım...
ya özellikle benim gibi ilk gebeliği olanlar böyle oluyor, hastalık gibi geliyor bize, çook dinliyorum çok dinliyoruz kendimizi...bu olaylardan başka birşey düşünmez hale geldim... biraz dikkatimizi de dağıtmamı lazım, 1 ayın geçmesini bekliyorum, hamilelik yogasına başlayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?