kızlar Ankara'da oturanlardan yardım istiyorum. Çağ hast. doğum yapmaya karar vermiştim, doktorumla doğum tarihimiz çakışınca beni Veni Vidi hast. yönlendirdi. Çağ hast. bağlı bir kurummuş. bilgisi olan var mı? fiyatı da çok uygun.
kızlar Ankara'da oturanlardan yardım istiyorum. Çağ hast. doğum yapmaya karar vermiştim, doktorumla doğum tarihimiz çakışınca beni Veni Vidi hast. yönlendirdi. Çağ hast. bağlı bir kurummuş. bilgisi olan var mı? fiyatı da çok uygun.
ayy çok heyecanlı canım ya. allah yardımcın olsun.
benim heryerim ağrıyo kızlar. dün iki odanın yerini değiştirdi eşim. bi arkadaşı yardıma geldi ama tabi ne kadar olsa şunu ver bunu uzat ben de aşırı yorulmşum. şuan varya heryerim çürümüş gibi ağrıyo. oturduğum yerden bi kalkmam var ah vah ederek. biz normalde küçük bi odada oturuyoduk, biraz daha büyük olanında kitaplık,bilgisayar ıvır zıvır vardı. eşim de illa o büyük odaya biz geçelim dedi. kızıyla rahat rahat oynayamazmış küçücük odada. velhasıl bilgisayar falan küçük odaya geçti, şimdi daha iyi oldu. kuzucuğuma yer açtık oynasın diye ama ben de bittim. ellerim falan şişmiş, yüzüğümü zor çıkardım şimdi açıp kapayamıyorum ellerimi.
kızlarrr herkese selammmm
doktordan geldim az önce
prensesim sonunda dönmüş yolunu bulmuş
kilosu 2900 olmuş plasentası daha gençmiş suyu falan ıyıymış
benim rahatsızlıgım içinde yine serum verdi yedim yine bir şişe serumu benzini doldurdum bu hafta kalan işlerimi hemen halledeyim bari
bir daha aralıgın 15inde cagırdı yani öyle haftaya falan gel demedi bebek dönmüş bir problem yok aralık 15de görüşürüzz dedi:26:
ya inş o kadar bekletmez bu kızım beni daha önce dogar
benden haberler bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılara dilerim
Eki Görüntüle 291259
bu da benim prensesimin dolabı tabii ablasıyla ortak paylaşacakları dolap yarısı ablasının yarısı onun olacak:)
Eki Görüntüle 291261
ÇEHREGÜL; buda dolap içine kapitoneden diktiğim örtülü haliyle görüntüsü
Eki Görüntüle 291265
bu da yakından görüntüsü cnm
Kızlar merhabalar.uzun bi zaman foruma girmeyince sorularıma pek cevap alamıyorum:))ama yine de soriyim dedim.facebook ta da yazmıştım.emzirme atleti ve südyeni kullanışlı oluyor mu??bazı arkadaşlarım önerdi bazıları önermedi..ona göre alayım dedim.
Kızlar merhabalar.uzun bi zaman foruma girmeyince sorularıma pek cevap alamıyorum:))ama yine de soriyim dedim.facebook ta da yazmıştım.emzirme atleti ve südyeni kullanışlı oluyor mu??bazı arkadaşlarım önerdi bazıları önermedi..ona göre alayım dedim.
dolabın içine serdıgın çok guzelll ne marıfetlı hatusun sen yaaa maşalahhhhhhbızde boyle yetenek yok vallaaaaaaa yaaaaaa gule gule kullansın çok guzel olmuşş
neslihancım ve destinacım fikirleriniz için tşk bi anneme sorayım bakalım ne diyecek
bu arada destinacım yine harikalar yaratmışın
Kızlar tekrar merhaba..
Kontrolümüzü olduk,herşey yolunda hamdolsun.Geçen haftayı full grip geçirdiğim için bu hafta oğluş fazla kilo almamış,annesi iyileşsin diye vitaminleri bana bıraktı herhalde.
Doktor doğum tarihini bana bıraktı,25 kasım da olur,2 aralıkta dedi,sancım fln olmadığı için 2 aralığa kadar verdim.2 aralıkta 38+3 olucak.
Bakalım Allah ne gösterecek,şimdilik benden haberler böyle.
Fatmacım kızının dönmesine çok sevindim,inşallah Allah gönlüne göre verirde,hayırlısıyla normal doğum yaparsın canım.
herkese slm bizde bugün muayene olduk bebegim 2800 gr olmus
30 kasıma gün verdi sezeryan için
yani son 11 gün
hayırlısı bakalım
cnm yorma sen kendini... bu arada yüzüğün oluyor mu hala yahuuu???
bebeğinin döndüğüne çok sevindim cnm. ama 15 aralık ne ya??? zaten tahmini doğum haftan 19 aralık diil mi? gerçi doktora 42. haftandan bahsettiysen, bu durumu da göz önünde bulundurmuş olabilir :)) ha bi de bebişinin ve kızının dolabı süper. sağlıklı günlerde kullanın inşallah...
Herkese selamlar kizlar..
Dunku doktor kontrolunden beri yatak dosek yatiyor sadece tuvalet ihtiyacim icin kalkiyorum.Meger ben kendimi ne kadar zorlamisim.Su 2 gundur alt kismim o kadar rahatki.Onceden cok feci acilar cekiyordum yururken kalkarken falan.Soranlar olmus bebegin asagi indigini nasil anliyorsunuz diye.Karninizin seklinden bile anliyabilirsiniz.Benim onceki halimi bilip yeni halimi gorenler oyyy karnin cok asagi inmis diyorlardi.Doktorum bile odaya girince karnin bayagi buyuk ve asagida bakalim ne durumdasin diye soylemisti.Belirti olarak kendinizde anliyorsunuz zaten.Alt kisim resmen sisiyo,kaburgalariniz rahatliyo tum yuk asagi biniyo.Yurumekte zorluk cekiyorsunuz heledeki iki bacaginizi kapatip eskisi gibi yurumeyi deneyin yapamazsiniz eger asagi indiyse.
Aciklik olup olmadigini nasil anliyorsunuz diye soranlar olmus.O konuda buyuk bir tecrube sahibi olarak soyluyorum.En buyuk belirtisi popo kisminda sanki devamli buyuk abdestiniz varmis gibi bir basinc hissetmeniz.Ve kasilmalar olunca alttan on taraftan bicak gibi saplama olmasi.Bu ikisi en buyuk belirti.Ben ilk kizimdada gittigimde 3 cm aciklik var demisti.Ayni belirtileri bundada yasamaya baslamistim.Kesin diyordum bundada basladi aciklik diye ama tabi bu kadar beklemiyordum daha erken diye.
Ve soyliyecegim en onemli sey benim gibi cati kemigi agrisi cekenler dikkat etsin.Bu agrilar kemigin acilip doguma hazirlanmasi icinmis.Ve eger dikkat etmeyip kendine yuklenirsen bu erken acilmaya sebep oluyo.Bu cati kemigi yuzunden hizli dogum yapip erken acilmalarim oluyo.Dogum kolay oluyo ama dogum oncesi hayati zindan ediyo.Bu kemigin agrilari yuzunden oturamaz kalkamaz olmustum.Ve sebepsiz degilmis.Siz dikkat edin.Ben kendime bakamadim cok yuklendim.Sonuda boyle olacagi belliydi.Simdi vicdan azabi cekiyorum.Ve hic yerimden kalkmiyorum.Insallah biraz daha durur kizim ve ideal bir kiloda dogar..
Bu arada doktor kontrolu guzel gecen arkadaslarim adina sevindim.Fatmacim seninde bebeginin donmesine cok sevindim.Allahim herkese kolay ve zamaninda dogumlar versin..
kimsecikler kalmadı sanırım
bu arada destina bebişinin dolabı çok hoş,
fatmaaaaaaa yaaaaa sen harikasin guzellim masallah cocuklar buyuk olunca zaman bulup yapmissin nekadar guzel gulerek kullansin prenseslerin ikeadan almissin dolabi cok kullanisli iyi secimmm....
buarada kizinin donmesine cok sevindim canim sen bunuda 42.haftanda dogurursun herhalde cunku burdakiler %50oyle oluyor diyorlar benim secenekler arasindada vardi suni sanci ile ayyy allah kimseye yasatmasiin sende iyi biliyorsun bendeeeeeeee..........
canim emzirme sutyeni cok rahat oluyor...
doguran arkadaslar varmi
annissssssss canim kendine cok dikkatet bende kendimde guc bulsamda bulmasamda evi toplamaliyim evin dolaplari ve kapilarini silecem allahimmmm yaaaaa
kızlar evleri dp köşe sildim süpürdüm cıbı cıbımı yaptım oğluşuda yıkadım (sonra vakit bulamam diye) kociştearabasını cilaladı yemekten sonra ohhh bi uyudu şimdide alta indi kv yanına çok mu safım ne neyse stresten dalcak yer arıyorum oğluşta koca bardak şekerli sütü üstüne devirdi kıyafetlere mi yanayım oğluşamı kendime mi bilemedim offffffff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?