2011 Aralık Anneleri

ayyyyyyyyyyyyy bebislerimiz kasimda geliyorlar yaaaaa allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsinnn
canim insallahhhhhh benimkide yolu bulkur fatmacim ama ben senin adina cok sevindim bende ilk duydugumda cok uzuldum ve onun icin surekleri uzatyioyurm 1 ihtimal doner diye
yoksa bende 15 bebisimi almis olacakdim kucaguima,....

ohh mis gibi oldu desene her yerfazla yorma kendini ama oğluşun tekrardan kirlenmişama olsun içtiği sütler yarasın ona seninde mi kayınvalide alt katta bugün benimkide indi yarım saat gelmedi uykudan uyandı kahvaltı yaptı aşağı indi geldi üstünü giydi işe gitti benimle ilgilenmedi bile bide ağlattı gitti keşke uzakta olsaydık ailesinden

ayyy canım sen yarın doğuma mı gidiyosunRabbim bebişinede sanada sağlık versin hayırlısıyla al kucağına inşallah Allah yar ve yardımcın olsun

selam kızlarrrr
nasılsınız
destina dolabını beğendim güle güle kullansın yavruların
Benimde bugün annem geldi eşimle beraber oglumun yatagını kurdular kızımın odasına yerlestirdik
Dogumdan sonra ben kızımın odasında yatıcam bi müddet çünkü yatak odama beşik sıgmaz
Cok güzel oldu insallah fotografını cekip yüklerim .....

iyi geceler kızlar bugün misafirim vardı anca geçmişi okuyabildim eğer gözden kaçırmadıysam henüz doğuran yok herhalde
bizim oturduğumuz odadaydı bilgisayar biz de küçük odaya alacaz bilgisayarı. kablosuz interneti de iptal edip kablolu yapacaz çocuğa zarar vermesin diye. ama işte bunları ne zaman yapacaz acaba şurda doğuma 3 gün kaldı. Siz bizden hızlıymışsınız benim kociş aheste aheste davranıyor hala
hadi gözün aydın canım inşallah bu defa kendi sancınla doğurursun

benim doktorum normal doğum yanlısı olmasına rağmen benim bebişin boynunda kordon var diye tehlikeye atamam sezeryan olsun diyor. acaba bana söylemediği bişey mi var ya
ya ben ne zaman ve nasıl doğurcam acaba. bıktım bunu düşünmekten.. kızımın artık yanımda olmasını istiyourm. çok bencilim dimi
ben de bebişime alışabilecek miyim diye heyecan yapıyorum.ben de kesin tuhaflık var
arkadaşlar bu nst ne zaman yapılıyo benim 37 haftam bitti ama bunu hiç duymamıştım herkese yapılıyo mu?
ben her hafta gidiyoum nst ye. bu arada hastane ücret almıyor ama alsalar valla sinir olurdum bi dünya para ödüyoruz zaten
işte becerikli kadın başka söze gerek yok
ben hem emzirme sütyeni hem atletini aldım kullanılır herhalde ya
hadi inşallah kızın vaktinde doğar ve kilosu da iyi olur
ya sen yarın doğuma gitmeyecek misin ben mi yanlış hatırlıyorum niye temizlik yapıp yoruyorsun kendini
topiğin adı değişmeli bence kasım anneleri diye

inş cnm döner seninkide..küçük bir ihtimal olsa da olsun beklemeye değer..

teşekkürler cnm saglıkla dogsun oglusun mutlu mutlu yatsın inş beşiğinde

keşke benimde öyle birileri gelse de beraber hazırlasam bende..daha yatagını hazırlamadım ben toz olmasın diye beklıyorum kasım sonu belkı hazırlarım

sagol cnm inş:)

bebişin dogsun bak nasıl alışırsın gör:)) kimselere vermeye kıyamıyacaksın sonra

ben kesin aralık annesi olurum cnm :))

cnm kordon kısaysa ve bebeğin boynuna dolandıysa o zmn sorun oluyomuş, bebek aşağı inemiyomuş ve sezaryene geçiliyomuş hmn...ama kordon uzunsa bebek aşağı kdr inerse sorun yok dedi doktor, hatta yaptığım normal doğumların dörtte birinde bebeğin boynunda kordon oluyo dedi... ama bnm doktorun gözü kara biraz galiba, aslında hakkaten riskli....ama ben çooook istiyorum normal olmasını....hayırlısı....

benim oglumda kordon dolanmasıyla dogdu:) kızımda eliyle geldi:)

maşallah canım en azından ne istediğini biliyosun bende baştan beri normale adapte ettim ama son günlerde yan çizmeye başladım

Çok zor oldu mu peki cnm?

cnm kızımda zorlandım çünkü eliyle başı aynı anda cıkarken kolay olmadı tabi ama oglumunkinde sorun olmadı cunku tam başı cıkınca beni uyuttular gerisini bilmiyom:)
bi 15 dakka uyumuşum uyandıgımda herşey bitmişti birde oglumda hiç dikişim olmadı onun için hemen kalktım sankı dogum yapmamış gibiydim..beni en zorlayan kısmı dogumların suni sancı kısmı oldu yoksa son dogumhane kısmı öyle zor gecmıyor ıkı ıkınmada cıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…