2011 Aralık Anneleri

cnm madem normal doğurdun hem de dikişsiz..neden uyuttular acaba heyecan yapma diye mi?

ya doğumhanede insanı neden uyku basıyor acaba annem de öyle dedi...sancı aralarında insanın uyuyası geliyormuş.ilginç bişiallah tarafından demekki

kızlar ya sonuçta dogum bu öyle ya da böyle mutlaka bir zorlugu var ama sonucu güzel..yani korkmamak elde deil tabiki düşündüğüm zaman bende korkuyorum ama yapacak bişey yok oyuzden düşünmemeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum herşey güzel olacak diyorum..o gün geldiğinde de artık ne yasanacaksa yaşanacak ama geçici birşey bunu bılmek rahatlatıyor insanı :)

Cnm bebişe giden her yol güzeldir diyelim bence....ne dersin?

haklısın canım bebişler sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsinler

bu arada herkese iyi geceler ben biraz dizimi izleyeyim eğer yabancı bilimkurgu seviyorsanız fringe dizisini tavsiye ederim. bebişlerinize iyi bakın

cnm madem normal doğurdun hem de dikişsiz..neden uyuttular acaba heyecan yapma diye mi?

cnm birden tekrar ıkınırım diye sanırım cunku kordon oldugu için aça aça cıkartıyorlar bebeği ben o hızla birden ıkınmış olsam belkıde kordon sıkacak cocugu oyuzden bası cıkacak kadar ıkındıktan sonrasını kendılerı hallettı benıde koldan iğne yaparak uyuttular:)

ya doğumhanede insanı neden uyku basıyor acaba annem de öyle dedi...sancı aralarında insanın uyuyası geliyormuş.ilginç bişiallah tarafından demekki

cnm benim uykum gelmedi de doktor koldan uyusturucu iğne yaparak uyuttu :) ama bu sefer uyutmasını istemıyecem cunku kızımda o dogum anını hatırlıyorumda cok güzel birşeydi kızım dogdu hemşirenin kucagından bana bakıyordu elinden tuttum hoşgeldin kızım dedim o bakışları hala aklımda ve onu gördüğüm an tüm acılarım bitti harika bir duygu ya anlatamam dün gibi hatırlıyom hi unutmayacagım bişey..ama oglumun o anını bilmiyorum göremedim o yüzden hala üzülürüm keşke uyutmasaydı diye
bu sefer inş birde kucagıma isteyecem kordonu kesilmeden:)

ayy ne güzel gözlerim doldu...çok güzel bir şeydir eminim zaten bu yüzden normal doğum çok güzel herşeyini hissetmek tüm acıları dindirirpeki neden uyuttu ki seni dr

ayy ne güzel gözlerim doldu...çok güzel bir şeydir eminim zaten bu yüzden normal doğum çok güzel herşeyini hissetmek tüm acıları dindirirpeki neden uyuttu ki seni dr

cnm kordon oldugu için boynunda olurda ben terslik yaparım diye endişe edip uyuttular beni kendisi yavaşça çözeek cıkarmış kordonu bebeği dogurturken:) yoksa kordon olmasa uyutmayacaktı:)

Canımmm yarın doğuma gidiyorsun dimi? ayyy hadi bakalım hayırlısı...ALLAH bi avazda ağrısız,sancısız kurtarsın seni... sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin inşaallahhhh son dakika streslerinden uzak durmaya çalış!!! iyi düşün iyi dinlen yarın herşeyi unutuvereceksin o mis kokulu bebişini kucagına aldıgında şimdiden tebrik ediyorum ... sağlıkla dönün aramıza ..

gerckteen cook guzel bisee dogm benmde oglumda dikis olmadi cok sukur kolaydi amaa yinede insaaan dogumu yasasada yinede urkuyor yani ben oyleyim belkide cinslik bende her hamilelik birbirnden farkli oldugu gibi dogumda farkli olack die korkm sanirim amaa ne kadaar korksamda kosar adiim girerim sanirim hastaneye yeterki saglikla alalim kucagimiza dedigin cok dogru cnm gecici bi agri RABBIM YASAAMAK ISTEYEN HERKESEE YASATSIN INSALLAH ANNELIGI

cnm kordon oldugu için boynunda olurda ben terslik yaparım diye endişe edip uyuttular beni kendisi yavaşça çözeek cıkarmış kordonu bebeği dogurturken:) yoksa kordon olmasa uyutmayacaktı:)

anladım canım iyi olmuş aslında panik yapardın o anda bi terslik olduğunu anlarsa insan kötü olur müdahale falan etmek ister Allah korusun

aminnn cnm:)

en güzeli erken zamanda düşünüp stres yapmamak dogum anını aklıma getirmiyorum daha cok sonrasıyla ilgili hayaller kuruyorum..onu severken koklarken öperken..

AYDAMLD ; cnm nasıl oldun bebek nasıl ??

İyiyiz cnm Allah'a şükür dikişlerin acısı hafifledi oğlumda ii şükür.geceleri uykusuzluk oluyo tabi ama olsun dunyanın en güzel duygusuymus annelik. Bakmaya doyamiyorum kuzuma.allahım isteyen herkese nasip etsin.su gobegi de bı düşse çok iyi olacak incitmekten korkuyorum ins hepinizde kolayca dogurup alirsiniZ kuzularınızı elinize

Son düzenleme:
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum

Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah

Canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı olsun...en kısa zamanda tabucu olursunuz inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun...

maşallah cnm bebişine düşer cnm bir kaç güne merak etme..sütün bol olsun cnm allah olaylık versin

aaaa dogum mu yaptın cnm 9.bebek senden geldi kılosu boyu ve adını yazarsan listeye eklerler cnm hayırlı olsun geçmiş olsun cnm..inş cıkar hemen kuvezden

canım benm gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..en yakın zamanda yoğun bakımdan çıkar ve evinize dönersiniz inşallah...dualarımız sennle...

Hayırlı olsun cnm bende 37. Haftamın ilk gunü dogum yaptım saglikla evinize gidersiniz ins

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım tez zamandada kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlerin başına inşallah...

canım benm gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..en yakın zamanda yoğun bakımdan çıkar ve evinize dönersiniz inşallah...dualarımız sennle...

elifcim dikkatini çekerim 37haftalık oldun..sumak aydamld ve merj hep 37 olduklarında dogum yaptılar:)) dur seni biraz heyecanlandırayım hehehhe:)))

elifcim dikkatini çekerim 37haftalık oldun..sumak aydamld ve merj hep 37 olduklarında dogum yaptılar:)) dur seni biraz heyecanlandırayım hehehhe:)))

yaaaaaşimdi bnde geçmişi okuyacaktm aydamld'ın msjını gördüm bnde 37haftalıkken yaptım yazmış içimden geçirirken ben ne zmn 37olcam die tickerıma baktımsonrada senn msjın dün çok sakindi bnm velet,bugünse coştu,şimdi sinyal arıyrm kendimde bu arada hastaneye gittin dimi?dönmüş sanırım senn meleğin?çok okuyamadım ama herşey yolunda inş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…