cnm kızımda zorlandım çünkü eliyle başı aynı anda cıkarken kolay olmadı tabi ama oglumunkinde sorun olmadı cunku tam başı cıkınca beni uyuttular gerisini bilmiyom:)
bi 15 dakka uyumuşum uyandıgımda herşey bitmişti birde oglumda hiç dikişim olmadı onun için hemen kalktım sankı dogum yapmamış gibiydim..beni en zorlayan kısmı dogumların suni sancı kısmı oldu yoksa son dogumhane kısmı öyle zor gecmıyor ıkı ıkınmada cıkıyor:)
cnm kızımda zorlandım çünkü eliyle başı aynı anda cıkarken kolay olmadı tabi ama oglumunkinde sorun olmadı cunku tam başı cıkınca beni uyuttular gerisini bilmiyom:)
bi 15 dakka uyumuşum uyandıgımda herşey bitmişti birde oglumda hiç dikişim olmadı onun için hemen kalktım sankı dogum yapmamış gibiydim..beni en zorlayan kısmı dogumların suni sancı kısmı oldu yoksa son dogumhane kısmı öyle zor gecmıyor ıkı ıkınmada cıkıyor:)
Cnm bebişe giden her yol güzeldir diyelim bence....ne dersin?
cnm madem normal doğurdun hem de dikişsiz..neden uyuttular acaba heyecan yapma diye mi?
ya doğumhanede insanı neden uyku basıyor acaba annem de öyle dedi...sancı aralarında insanın uyuyası geliyormuş.ilginç bişiallah tarafından demekki
cnm birden tekrar ıkınırım diye sanırım cunku kordon oldugu için aça aça cıkartıyorlar bebeği ben o hızla birden ıkınmış olsam belkıde kordon sıkacak cocugu oyuzden bası cıkacak kadar ıkındıktan sonrasını kendılerı hallettı benıde koldan iğne yaparak uyuttular:)
cnm benim uykum gelmedi de doktor koldan uyusturucu iğne yaparak uyuttu :) ama bu sefer uyutmasını istemıyecem cunku kızımda o dogum anını hatırlıyorumda cok güzel birşeydi kızım dogdu hemşirenin kucagından bana bakıyordu elinden tuttum hoşgeldin kızım dedim o bakışları hala aklımda ve onu gördüğüm an tüm acılarım bitti harika bir duygu ya anlatamam dün gibi hatırlıyom hi unutmayacagım bişey..ama oglumun o anını bilmiyorum göremedim o yüzden hala üzülürüm keşke uyutmasaydı diye
bu sefer inş birde kucagıma isteyecem kordonu kesilmeden:)
ayy ne güzel gözlerim doldu...çok güzel bir şeydir eminim zaten bu yüzden normal doğum çok güzel herşeyini hissetmek tüm acıları dindirirpeki neden uyuttu ki seni dr
kızlar evleri dp köşe sildim süpürdüm cıbı cıbımı yaptım oğluşuda yıkadım (sonra vakit bulamam diye) kociştearabasını cilaladı yemekten sonra ohhh bi uyudu şimdide alta indi kv yanına çok mu safım ne neyse stresten dalcak yer arıyorum oğluşta koca bardak şekerli sütü üstüne devirdi kıyafetlere mi yanayım oğluşamı kendime mi bilemedim offffffff ya
kızlar ya sonuçta dogum bu öyle ya da böyle mutlaka bir zorlugu var ama sonucu güzel..yani korkmamak elde deil tabiki düşündüğüm zaman bende korkuyorum ama yapacak bişey yok oyuzden düşünmemeye çalışıyorum pozitif düşünüyorum herşey güzel olacak diyorum..o gün geldiğinde de artık ne yasanacaksa yaşanacak ama geçici birşey bunu bılmek rahatlatıyor insanı :)
cnm kordon oldugu için boynunda olurda ben terslik yaparım diye endişe edip uyuttular beni kendisi yavaşça çözeek cıkarmış kordonu bebeği dogurturken:) yoksa kordon olmasa uyutmayacaktı:)
gerckteen cook guzel bisee dogm benmde oglumda dikis olmadi cok sukur kolaydi amaa yinede insaaan dogumu yasasada yinede urkuyor yani ben oyleyim belkide cinslik bendeher hamilelik birbirnden farkli oldugu gibi dogumda farkli olack die korkm sanirim amaa ne kadaar korksamda kosar adiim girerim sanirim hastaneye yeterki saglikla alalim kucagimiza dedigin cok dogru cnm gecici bi agri RABBIM YASAAMAK ISTEYEN HERKESEE YASATSIN INSALLAH ANNELIGI
AYDAMLD ; cnm nasıl oldun bebek nasıl ??
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum
İyiyiz cnm Allah'a şükür dikişlerin acısı hafifledi oğlumda ii şükür.geceleri uykusuzluk oluyo tabi ama olsun dunyanın en güzel duygusuymus annelik. Bakmaya doyamiyorum kuzuma.allahım isteyen herkese nasip etsin.su gobegi de bı düşse çok iyi olacak incitmekten korkuyorum ins hepinizde kolayca dogurup alirsiniZ kuzularınızı elinize
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
canım benm gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..en yakın zamanda yoğun bakımdan çıkar ve evinize dönersiniz inşallah...dualarımız sennle...
elifcim dikkatini çekerim 37haftalık oldun..sumak aydamld ve merj hep 37 olduklarında dogum yaptılar:)) dur seni biraz heyecanlandırayım hehehhe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?