yaaaaaşimdi bnde geçmişi okuyacaktm aydamld'ın msjını gördüm bnde 37haftalıkken yaptım yazmış içimden geçirirken ben ne zmn 37olcam die tickerıma baktım sonrada senn msjın dün çok sakindi bnm velet,bugünse coştu,şimdi sinyal arıyrm kendimde bu arada hastaneye gittin dimi?dönmüş sanırım senn meleğin?çok okuyamadım ama herşey yolunda inş??
bugun gittim cnm cok şükür dogru yolu bulmuş benim prensesdönmüş herşeysi iyi dedi doktor benim rahatsızlıklar içinde bir şişe serum verdi toparlasın beni diye bır ıkı hafta bu enerjı götürür beni kılosuda 2900gr olmuş kızımın..
hadi darısı sana inş 37yı gören bebişler geliyor cnm
elifcim seninlede günlerimiz aynıymışş...:) hayırlısı hadi 37i bitirdik 38e adım atmışız
elifcim seninlede günlerimiz aynıymışş...:) hayırlısı hadi 37i bitirdik 38e adım atmışız
maşallah senn prensese yaa :)) sonunda yolu bulmuş çok şükür,üzmemiş anneciğinibana gelinceeeee,daha doğrusu oğluma gelincee duy yavrucuğum Fatma teyzeni,ona göre başla çalışmalara,ben sabırsızlanıyorum nasılsa
bende bende istiyorum 37de doğurmak
Fatmacım gerçekçi olalım lütfen:)))))))))))) şaka bir yana hayırlı zamanda gelsinler inşallah yaa,,tabi 42yi falanda beklemesinler ama :))
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum
hehehe bana benzerseniz 42yi görürsünüzbenim bebişler beni cok seviyorlar hiç çıkmak istemiyorlar ama bu sefer buna izin vermiyecem rahatsız etcem onu ki biran önce cıkmak istesin
neyse kızlar yeni bir bebiş haberiyle heyecan yaparaktan forumdan cıkayım:)))
herkese iyi geceler dilerim allah rahatlık versinn
celik 9.olacak dedik 10.culuga düştü sabaha kadar yeni bir gelişme olmssa inş çeliğin haberiyle yarına başlarız
öpüldünüz hepiniz
Kızlar merhabalar.uzun bi zaman foruma girmeyince sorularıma pek cevap alamıyorum:))ama yine de soriyim dedim.facebook ta da yazmıştım.emzirme atleti ve südyeni kullanışlı oluyor mu??bazı arkadaşlarım önerdi bazıları önermedi..ona göre alayım dedim.
slm kıslar
bir süt sağımlık zamanım var , bakayım dedim bi yandan ve yatmadan
kuşumla bugün çıktık eve
msj gönderen arkadaşlarıma çok teşk. en yakın zamanda tek tek dönerim inşallah
oğluşum ii şükürler olsun benim sez. sonrası ağrı ve sıkıntılarım var , lohusa gerginliği de cabası
paşam 52 cm - 3938 gr olarak dünyaya geldi
Allah geride kalan tüm arkadaşlara sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
maşallah tosununa cnm benim... tekrar geçmiş olsun ve bebişin de sağlıkla büyüsün inşallah. bu arada bebeğin kilosu ultrasonla uyumlu muydu??? son günlerde en merak ettiğim şeylerden biri :)) çok çok öptm cnm
kızlar evleri dp köşe sildim süpürdüm cıbı cıbımı yaptım oğluşuda yıkadım (sonra vakit bulamam diye) kociştearabasını cilaladı yemekten sonra ohhh bi uyudu şimdide alta indi kv yanına çok mu safım ne neyse stresten dalcak yer arıyorum oğluşta koca bardak şekerli sütü üstüne devirdi kıyafetlere mi yanayım oğluşamı kendime mi bilemedim offffffff ya
sağol canım . değildi tabiki . ctesi 3250 ölçtü bir dr. salı 3450 , çarş doğumdan öneki nöb. dr 3650 . ama biz 3. ölçümü hiç kaale bile almadık , hayatta yoktur o kadar felan dedik , ama paşam o ölçüme fark bile attı maşallah
ben de seni çokkkk öptüm canım
cnm şimdiden bol şanslar...hayırlı haberlerle dön inşallah...
yahu bu nasıl iş:) genelde az doğmuyor mu bu canavarlar:))))
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
nadiren de olsa fazla çıkabiliyorlarşekil 1-A
bakalım bizimkiler napacak :)) tekrar gözün aydın cnm... benimki ben burda kasmaktan sıkılmadı. ben pes edip yatağa geçiyprum. herkese ii geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?