2011 Aralık Anneleri

bugun gittim cnm cok şükür dogru yolu bulmuş benim prenses dönmüş herşeysi iyi dedi doktor benim rahatsızlıklar içinde bir şişe serum verdi toparlasın beni diye bır ıkı hafta bu enerjı götürür beni kılosuda 2900gr olmuş kızımın..

hadi darısı sana inş 37yı gören bebişler geliyor cnm

elifcim seninlede günlerimiz aynıymışş...:) hayırlısı hadi 37i bitirdik 38e adım atmışız

maşallah senn prensese yaa :)) sonunda yolu bulmuş çok şükür,üzmemiş anneciğini bana gelinceeeee,daha doğrusu oğluma gelincee duy yavrucuğum Fatma teyzeni,ona göre başla çalışmalara,ben sabırsızlanıyorum nasılsa

Fatmacım gerçekçi olalım lütfen:)))))))))))) şaka bir yana hayırlı zamanda gelsinler inşallah yaa,,tabi 42yi falanda beklemesinler ama :))

hehehe bana benzerseniz 42yi görürsünüz benim bebişler beni cok seviyorlar hiç çıkmak istemiyorlar ama bu sefer buna izin vermiyecem rahatsız etcem onu ki biran önce cıkmak istesin

neyse kızlar yeni bir bebiş haberiyle heyecan yaparaktan forumdan cıkayım:)))

herkese iyi geceler dilerim allah rahatlık versinn

celik 9.olacak dedik 10.culuga düştü sabaha kadar yeni bir gelişme olmssa inş çeliğin haberiyle yarına başlarız

öpüldünüz hepiniz

Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum

gözün aydın canım.. ALLAHIM tez zamanda kuzucunu yanına getirsin.. dualarımız seninle...

iyi geceler canımmm

slm kıslar
bir süt sağımlık zamanım var , bakayım dedim bi yandan ve yatmadan
kuşumla bugün çıktık eve
msj gönderen arkadaşlarıma çok teşk. en yakın zamanda tek tek dönerim inşallah
oğluşum ii şükürler olsun benim sez. sonrası ağrı ve sıkıntılarım var , lohusa gerginliği de cabası
paşam 52 cm - 3938 gr olarak dünyaya geldi
Allah geride kalan tüm arkadaşlara sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

cnm ben sadece emzirme atleti aldım. kış için en kullanışlısı o dediler. yaza da südyene geçeriz artık...

maşallah tosununa cnm benim... tekrar geçmiş olsun ve bebişin de sağlıkla büyüsün inşallah. bu arada bebeğin kilosu ultrasonla uyumlu muydu??? son günlerde en merak ettiğim şeylerden biri :)) çok çok öptm cnm

sağol canım . değildi tabiki . ctesi 3250 ölçtü bir dr. salı 3450 , çarş doğumdan öneki nöb. dr 3650 . ama biz 3. ölçümü hiç kaale bile almadık , hayatta yoktur o kadar felan dedik , ama paşam o ölçüme fark bile attı maşallah
ben de seni çokkkk öptüm canım

cnm şimdiden bol şanslar...hayırlı haberlerle dön inşallah...

yahu bu nasıl iş:) genelde az doğmuyor mu bu canavarlar:))))

Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah

cnm hayırlı olsun bebeğin. inşallah biran önce toparlanır da gelir annesinin yanına... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...

inşallah bebiş sağlığına tez vakitte kavuşur ve mis kokusunu hemen annesine ulaştırır .. sağlıkla büyüt meleğini dualarımdasınız ...

bakalım bizimkiler napacak :)) tekrar gözün aydın cnm... benimki ben burda kasmaktan sıkılmadı. ben pes edip yatağa geçiyprum. herkese ii geceler...

sağol canım , sana da iyi geceler ve yeniden gelene kadar doğurursan felan sorunsuz ve kolay bir doğum dilerim sana şimdide , ama mümkünse eşin gelmeedn doğurma emi geldi dimi buarada eşin
beim de asli görevim bitti iyi geceler everybody

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…