kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum
ewet canım..Fatmanın msjını sende üstüne alınabilirsin yanii
Cnm ocak annelerine uğruyo msn hiç, ben ne zamandır bakmıyorum...
medıcanada doğum nekadar canım?
slm kıslar
bir süt sağımlık zamanım var , bakayım dedim bi yandan ve yatmadan
kuşumla bugün çıktık eve
msj gönderen arkadaşlarıma çok teşk. en yakın zamanda tek tek dönerim inşallah
oğluşum ii şükürler olsun benim sez. sonrası ağrı ve sıkıntılarım var , lohusa gerginliği de cabası
paşam 52 cm - 3938 gr olarak dünyaya geldi
Allah geride kalan tüm arkadaşlara sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Kızlar merhabalar.uzun bi zaman foruma girmeyince sorularıma pek cevap alamıyorum:))ama yine de soriyim dedim.facebook ta da yazmıştım.emzirme atleti ve südyeni kullanışlı oluyor mu??bazı arkadaşlarım önerdi bazıları önermedi..ona göre alayım dedim.
Herkese selamlar kizlar..
Dunku doktor kontrolunden beri yatak dosek yatiyor sadece tuvalet ihtiyacim icin kalkiyorum.Meger ben kendimi ne kadar zorlamisim.Su 2 gundur alt kismim o kadar rahatki.Onceden cok feci acilar cekiyordum yururken kalkarken falan.Soranlar olmus bebegin asagi indigini nasil anliyorsunuz diye.Karninizin seklinden bile anliyabilirsiniz.Benim onceki halimi bilip yeni halimi gorenler oyyy karnin cok asagi inmis diyorlardi.Doktorum bile odaya girince karnin bayagi buyuk ve asagida bakalim ne durumdasin diye soylemisti.Belirti olarak kendinizde anliyorsunuz zaten.Alt kisim resmen sisiyo,kaburgalariniz rahatliyo tum yuk asagi biniyo.Yurumekte zorluk cekiyorsunuz heledeki iki bacaginizi kapatip eskisi gibi yurumeyi deneyin yapamazsiniz eger asagi indiyse.
Aciklik olup olmadigini nasil anliyorsunuz diye soranlar olmus.O konuda buyuk bir tecrube sahibi olarak soyluyorum.En buyuk belirtisi popo kisminda sanki devamli buyuk abdestiniz varmis gibi bir basinc hissetmeniz.Ve kasilmalar olunca alttan on taraftan bicak gibi saplama olmasi.Bu ikisi en buyuk belirti.Ben ilk kizimdada gittigimde 3 cm aciklik var demisti.Ayni belirtileri bundada yasamaya baslamistim.Kesin diyordum bundada basladi aciklik diye ama tabi bu kadar beklemiyordum daha erken diye.
Ve soyliyecegim en onemli sey benim gibi cati kemigi agrisi cekenler dikkat etsin.Bu agrilar kemigin acilip doguma hazirlanmasi icinmis.Ve eger dikkat etmeyip kendine yuklenirsen bu erken acilmaya sebep oluyo.Bu cati kemigi yuzunden hizli dogum yapip erken acilmalarim oluyo.Dogum kolay oluyo ama dogum oncesi hayati zindan ediyo.Bu kemigin agrilari yuzunden oturamaz kalkamaz olmustum.Ve sebepsiz degilmis.Siz dikkat edin.Ben kendime bakamadim cok yuklendim.Sonuda boyle olacagi belliydi.Simdi vicdan azabi cekiyorum.Ve hic yerimden kalkmiyorum.Insallah biraz daha durur kizim ve ideal bir kiloda dogar..
Bu arada doktor kontrolu guzel gecen arkadaslarim adina sevindim.Fatmacim seninde bebeginin donmesine cok sevindim.Allahim herkese kolay ve zamaninda dogumlar versin..
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
slm kıslar
kuşumla bugün çıktık eve
oğluşum ii şükürler olsun benim sez. sonrası ağrı ve sıkıntılarım var , lohusa gerginliği de cabası
haklısın canım aslında. benim bebek biraz iri, bi de annemde ve ablamda bebekler dönse bile doğum kanalına bi türlü yerleşmemişlerdi, bi ebe arkadaşım var, bebğin başı ve pelvis kemiği uyumsuzluğu denir ona ve ırsidir dedi. ben senin yerinde olsam riske atmam, sezeryanle doğururum dedi. bi aklım bekle bi de sen dene diyo, bi aklım da hadi bişey olursa riske atmaya değer mi diyo.. bilemiyorum çok kararsız kaldım.neslihancım cnm bak eger hiçbir problemın riskin yoksa ılk bebekte hemen sezeryanı düşünme..bırak normal seyrinde olsun herşey inan bana böylesi daha saglıklı..bak ben 3.ye dogum yapacam ve herseye ragmen yıne normal dogum diye diretiyorum en azından bir gün sıkıntım olur ama dogum sonrasına hiçbirşeyin kalmıyor sankı hıc dogurmamışsın gibi..sezeryanda ne kadar cabuk düzelsende kesilen bır yer eskısı gıbı olamaz ..
mecburıyet olsa tamam boynumuz kıldan ince tabıkı sezeryan ama herşey normal seyrındeyken bırak süreçte normal olsun bebekte kendi istegiyle gelsin zorla mudaheleyle cıkmasın ordan..
maşallah ellerine sağlık. güle güle kullansın kızların...Eki Görüntüle 291259
bu da benim prensesimin dolabı tabii ablasıyla ortak paylaşacakları dolap yarısı ablasının yarısı onun olacak:)
Eki Görüntüle 291261
ÇEHREGÜL; buda dolap içine kapitoneden diktiğim örtülü haliyle görüntüsü
Eki Görüntüle 291265
bu da yakından görüntüsü cnm
canım yüzüğüm düne kadar oluyordu, normalde biraz boldu. dünden sonra hala ellerimdeki şiş inmedi. davul gibi oldular.cnm yorma sen kendini... bu arada yüzüğün oluyor mu hala yahuuu???
bebeğinin döndüğüne çok sevindim cnm. ama 15 aralık ne ya??? zaten tahmini doğum haftan 19 aralık diil mi? gerçi doktora 42. haftandan bahsettiysen, bu durumu da göz önünde bulundurmuş olabilir :)) ha bi de bebişinin ve kızının dolabı süper. sağlıklı günlerde kullanın inşallah...
canım sezeryan olan bi arkadaşla konuştum dün. hiçbişey hissetmedim, hatta doğumdan sonrai gün ayağa kalktım diyo. hiç canını sıkma. sezeryan ameliyatlar içinde en basiti. moral verene bakyaaa öyle demeyin ama içimde tutacam doğurmayacam beennnn:18::18::18::18::18:
canım gözün aydın hayırlı olsun. dualarımız seninle. tedbir amaçlı koymuşlardır yoğun bakıma. yoksa haftası falan bayağı iyi. insallah tez zamanda yanına gelir bebişin.Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
slm kıslar
kuşumla bugün çıktık eve
sağol canım , sana da iyi geceler ve yeniden gelene kadar doğurursan felan sorunsuz ve kolay bir doğum dilerim sana şimdide , ama mümkünse eşin gelmeedn doğurma emigeldi dimi buarada eşin
beim de asli görevim bittiiyi geceler everybody
biz ocak anneleri olarak facedeyiz, burdaki topikteki kişileri pek tanımıyoruz, ama ben hatim olayının takibini yaptığım için kendim çok yazmasamda her gün mesajları okuyorum belki hatimle ilgili birşey yazılır diye.
6000 mi ne, ama ben memurum emekli sandığı ödedikten sonra biz 2500 ödüycez.
slm kıslar
kuşumla bugün çıktık eve
gerckteen cook guzel bisee dogm benmde oglumda dikis olmadi cok sukur kolaydi amaa yinede insaaan dogumu yasasada yinede urkuyor yani ben oyleyim belkide cinslik bendeher hamilelik birbirnden farkli oldugu gibi dogumda farkli olack die korkm sanirim amaa ne kadaar korksamda kosar adiim girerim sanirim hastaneye yeterki saglikla alalim kucagimiza dedigin cok dogru cnm gecici bi agri RABBIM YASAAMAK ISTEYEN HERKESEE YASATSIN INSALLAH ANNELIGI
İyiyiz cnm Allah'a şükür dikişlerin acısı hafifledi oğlumda ii şükür.geceleri uykusuzluk oluyo tabi ama olsun dunyanın en güzel duygusuymus annelik. Bakmaya doyamiyorum kuzuma.allahım isteyen herkese nasip etsin.su gobegi de bı düşse çok iyi olacak incitmekten korkuyorum ins hepinizde kolayca dogurup alirsiniZ kuzularınızı elinize
Cnm bişi merak ettim, hiç dikişim yok demişsin, kendiliğinden yırtık falan oldu mu ya da pörsüme tarzı bişey??? Yoksa eski halini aldı mı zamanla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?