2011 Aralık Anneleri

kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum

cnm ıns bı an once kavus melegınee hayırlı olsuun

Cnm ocak annelerine uğruyo msn hiç, ben ne zamandır bakmıyorum...

biz ocak anneleri olarak facedeyiz, burdaki topikteki kişileri pek tanımıyoruz, ama ben hatim olayının takibini yaptığım için kendim çok yazmasamda her gün mesajları okuyorum belki hatimle ilgili birşey yazılır diye.
medıcanada doğum nekadar canım?

6000 mi ne, ama ben memurum emekli sandığı ödedikten sonra biz 2500 ödüycez.

herkese günaydınnnn en güzel pazarlar sizin olsunnn

gece uyku yok sabah uyumak yok nolcam ben böyle yaaaa kızımın hareketlerine kalktım kıpır kıpır uyutmadı annesini acıktı heralde diye kalkıp kahvaltı ettim

cnm sana cok geçmiş olsun paşana da maşallah tosuncuk olmuş annesi o
inş sıkıntıların tez zamanda gecer lohusalık depresyonuna da hiç girmessin inş
ben en cok ne olduda erken doguma gittin onu merak ediyom cnm o gün en son yazıştıgımızda pazara dogum yapacaktın gece nolduda aniden dogum oldu cnm:44::44: müsait oldugun bir ara dogum hıkayenı yaz cnm
sütün bol olsun inş

günaydın kızlar

atlet almadım ama südyen kullanışlı dediler o yüzden aldım

Annisciğim ya o kemik ağrısı bende de var. 2 aydır çekiyorum. ama son günler iice berbat oldu. her gece yatakta oflayıp duruyorum. inşallah dediğin gibi kolay doğum yaparım

Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum

Bir an önce yoğun bakımdan çıkar inşallah canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah

canim tahminim yuzeysel bir yogun bakimdir. haftan benimle ayni gidiyorsu cunku. plesenta yaslanmasindan bahsetmistin gecen hafta herhalde o nedenle sez aldilar diye dusunuyorum. bebisin kilosu boyu vs olculenle uyumlu cikti mi ne kadar dogdu prensesin. bu ara ben bu duruma takmis durumdayim cunku bebek kilo almiyor. gerilemeye baslarsa erken alma ihtimalleri var benim bocugumu

Canim gule gule buyutmek nasib olsun insallah. sezeryan sonrasi durumlarin en kisa zamanda gecer umarim. eve cikmaniza cook sevindik. bizim durumlar bu ara biraz karisik. kizlara haberini ilettim ama seninle yeterince ilgilenemedim nolur kusura bakma.. opuyorum cookk

celikcim allah yardimcin olsun. hayirli guzel haberlerini bekliyoruz insallah :)

Son düzenleme:
haklısın canım aslında. benim bebek biraz iri, bi de annemde ve ablamda bebekler dönse bile doğum kanalına bi türlü yerleşmemişlerdi, bi ebe arkadaşım var, bebğin başı ve pelvis kemiği uyumsuzluğu denir ona ve ırsidir dedi. ben senin yerinde olsam riske atmam, sezeryanle doğururum dedi. bi aklım bekle bi de sen dene diyo, bi aklım da hadi bişey olursa riske atmaya değer mi diyo.. bilemiyorum çok kararsız kaldım.
maşallah ellerine sağlık. güle güle kullansın kızların...
canım yüzüğüm düne kadar oluyordu, normalde biraz boldu. dünden sonra hala ellerimdeki şiş inmedi. davul gibi oldular.
yaaa öyle demeyin ama içimde tutacam doğurmayacam beennnn:18::18::18::18::18:
canım sezeryan olan bi arkadaşla konuştum dün. hiçbişey hissetmedim, hatta doğumdan sonrai gün ayağa kalktım diyo. hiç canını sıkma. sezeryan ameliyatlar içinde en basiti. moral verene bak
canım gözün aydın hayırlı olsun. dualarımız seninle. tedbir amaçlı koymuşlardır yoğun bakıma. yoksa haftası falan bayağı iyi. insallah tez zamanda yanına gelir bebişin.

maşallah poyraz bebeğe.seni de bebişi de öptük annesi.

daha gelmedi cnm... sezeryan tarihinin kesinleşmesini bekliyoruz. o da yarına inşallah.... tek temennim sağlıkla bebişime kavuşmak, tabii eşim de yanımda olsun ((

Merjcanım gözün aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

çelikcimAllah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar herkese iyi pazarlar foruma girmeyeli 2 bebiş daha doğmuş maşallah
STARİMU cnm Allah analı babalı büyütsün maşallah bebişine öp bizim yerimize
MERJ canım sanada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inşalllah
ikinizde kendinize ve bebişlere iyi bakın bol bol sütünüz olsun inş.

abooooooooooooooo vallaa suan soktayım :))

maşallah bebişine canım.çok geçmiş olsun.

ılkoncelıkle gozunaydın canım allah analaı babalı buyutsun ınaşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini......

Cnm bişi merak ettim, hiç dikişim yok demişsin, kendiliğinden yırtık falan oldu mu ya da pörsüme tarzı bişey??? Yoksa eski halini aldı mı zamanla?

Cnm bebişin sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz?

Gözün aydın cnm...Allah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin minnoşuna.

kızlarr bebeğim erken geldi.çarşamba günü sezeryan oldum.çok rahat geçti.herkese böyle güzel doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…