kız çehregulll pörsume dedınyaaaaaaaahiç gülceğim yoktu sağolasın :))
kızlarr bebeğim erken geldi.çarşamba günü sezeryan oldum.çok rahat geçti.herkese böyle güzel doğumlar diliyorum.
kızlarr bebeğim erken geldi.çarşamba günü sezeryan oldum.çok rahat geçti.herkese böyle güzel doğumlar diliyorum.
Kız süpersin :)Hangi kelimeyi kullansam dedim, onu uygun buldum ama tam anlatabildim mi bilmiyorummm
Kizlar hastaneden yaziorum acil bi durumla sezeryana girdim bebegim simdilik oksijen takviyesi icin yogun bakimda henuz goremedim ama iyiyiz elhamdulillah
Daha ayrintili taburcu olunca yazarim hepinizi opuorum dua bekliorum
Merjciğim senide tebrik ederim tekrar .Allah güzelbir ömür nasip etsin inşallah .
Bu arada selam annecikler . Birtek ufak tefek işler için kalkıyorum ayağa sürekli soluma yatıyorum evin hali desen çorbaAman oğluşumla canımız sağ olsun .
Aynen canm ya bana biraz geçte olsa dank etti nihayet:)))selammm... sanırım hepimiz aynı durumdayız.. evler çarşamba pazarı gibi maşallahama napalım bebişlerimizin iyiliği için... seninde dediğin gibi bebişlerle bizim canımız sağolsun. iş yapmakla bitmiyor ki sonu yok dimi ama
9. bebeğimiz gelmiş. .Allah analı babalı büyütsün Merjcim.. ..darısı başımıza..
artık bu günler sabırsızlıkla geçmek bilmiyor..2 hafta sonra kontrolüm var..38 oluyorum o zaman..ama sanki yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum..:26:
Kızlar arada kaçırmayın masal arkadaşımız da çarşamba doğum yapmış yani 10. bebişimiz geldi, bugün çelik de doğuma gidecekti yani bugün itibariyle 11 bebiş var elimizde
Masal arkadasimi ekledim listeye.eksik bilgiler var ama gelince hallederiz onlari.birde bugun dogum yapicak olan celik vardi onu henuz yazmadim duzgun kesin bir haber gelene kadar bekliyelim.ama su bir gercek 11. bebis yolda.hadi bakalim kasim sonu geldi patir patir dokulmeler basladi.hayirlisi diyelim artik.bende durumlar ayni yatmaya devam sukur duracak gibi bakalim artik
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/480917-2011-aralik-annelerinin-dogum-listesi.html
buyur canim girip bakabilirsin
kızlar ne zaman 9 oldu inanamıyorum.. hergün bakmalıyım kaçırıyorum herşeyi ama..
herkesin bebeğini Allah sağlıkla, analı babalı bütmelerini nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar olsun.. güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah..
kızlar bi ara bu 9 bebek hangi cici annelerin ve bebekler nasıl küçük bi listeyle özetleyebilirmisiniz? :18:ben kaçırdım ama..
aynen ben de öyle 2 hafta sonraki, kontrolüm için sabırsızlanıyorum..
çok yaklaşmış olcak.. ama bi taraftanda dün bi arkadaşım doğum yaptı.. taaa 42. haftada.. bir de o ihtimal var tabi..
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de inşallah.. sağlıkla.. bekleriz de , acele etmelerine uyum sağlarız da..
ama bu heyecanları yaşamamız gerekiyor sanırım...
:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?