2011 Aralık Anneleri

starimu yazmış boyunu kilosunu, gözden kaçtıysa listeye eklersin diye alıntı yapayım dedim..
""paşam 52 cm - 3938 gr"" demiş..
maşallah ona da tüm bebişlerimize de..

ben de çok farklı değilim.. inşalah doğru zaman da gelirler..
totosunu bi dayıyor sıpam sağ tarafıma, nefesimi kesiyor, çekmiyor da..
doğsun yicem onun totosunu
son zamanlarımızda Allah yardımcımız olsun inşallah.. Bebişlerimizi de korusun..

listemiz 11 kisi oldu.12. kisi celik ama henuz bilgiler yok diye eklemedim.masallah bu gidisle araliga girmeden yarimiz dogurucaz.vay anasini

oyyyyy oyyyyyyyy doğuran bütün annelerin gözü aydın. allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. darısı bekleyenlerin başına. benim bebekte 35+5 günlük. kızımı görmek için sabırsızlanıyorum. bide bir şey soracam bana önceden arada bir sancı olur diyorlar. ben böyle bir şey farketmiyorum. acaba erkenmi daha? haftaya dr. kontrolüm var. inş. herşey yolundadır. dualarım sizlerle

maşallah poyraz bebeğe.seni de bebişi de öptük annesi.

maşallah bebişine canım.çok geçmiş olsun.

starimu yazmış boyunu kilosunu, gözden kaçtıysa listeye eklersin diye alıntı yapayım dedim..
""paşam 52 cm - 3938 gr"" demiş..
maşallah ona da tüm bebişlerimize de..

güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederis bis oğluşumla
olbeycim , aşkolsun ya ne demek ilgilenemedim felan . inan ben de henüz ne gelen tel doğru dürüst bakabildm , sms lere hiç dönemedim bile sen kendine ve bebişimize , paşamıza iyi bak yeter
destinacım , inşallah bu kez yazarım doğum hikayemi .. çarş saat 22.25ten itibaren düzenli kasılmalarım oldu (22:25-22:42-22:52-23.:00 ) ne olur ne olmaz diye gittik hast. nst de 10 dak.da art arda 3 kasılma çıktı ,dr.um aramamı istediler, dr.um ve nöb dr konuştu ve maalesef açılma varmı muayenesi oldum , açılma başlamak üzereymiş ve başlayınca durdurulamaz deyip , kısacası bebiş normal doğum sürecine girince benim sez. dikişlerimin patlama riskini göze alamayacaklarından sez. kararını verdi dr.um. 2:30da ameliyathanedeydim , genel istedim bu kez ve 2:46da bebişim dünyaya gelmiş detaylıca yazarım bir ara

kızlarr bebeğim erken geldi.çarşamba günü sezeryan oldum.çok rahat geçti.herkese böyle güzel doğumlar diliyorum.

canım gözün aydın , sağlıkla büyüt bebeğini

Son düzenleme:

Canlarim 19 kasim aksami dogdu kizim 47cm 2490gr halen yogun bakimda oksijen tedavisi goruo alamadm kucagima ama pek miniminnacik bi tavsancik Allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

maşallahhhhh vallaa kasım ayında hepımız doğurcaz heralde.liste çok guzel olmuş bakalımbız nezaman gırce o lısteye..çok heycanlandım yaaaaaa şimdi ben..:)):26::26:

Canlarim 19 kasim aksami dogdu kizim 47cm 2490gr halen yogun bakimda oksijen tedavisi goruo alamadm kucagima ama pek miniminnacik bi tavsancik Allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

canim ins en kisa zamanda bebegini alirsin kucagina.bu arada kizinin adi ne?

maşşaallahdoğum yapan annnelere ve sabırsız bebeklereAllah analı babalı büyütsün hepsini inşaallah...
ben de sizi hergün okuyorum aslında birçok şey öğrendim burdan birçok eksiğimi tamamladım doğum yapmadan teşekkürler topik....
ben de aralık annesiyim nasipse... 40. haftam 16 aralıkta doluyor bugün itibariyle 36+2 yim... 4 gün daha işe gideyim izne ayrılacağım inşaallah.. bir çok kişi erken doğum yapmış arada korksam da nstde sancım olmadığı için dr işe gidebilirsin dedi ve ben de devam ettim... hayırlı zamanda hayırlısıyla bebeğime kavuşurum inşaallah...
hepimize hayırlı rahat doğumlar sağlıklı bebekler inşaallah...

kızlar ya doğum listesine baktım da hep erken doğumlar.hatta erken normal doğumların olması da beni şaşırtıyor.bunun nedeni nedir?erken suyun gelmesi ,sancılar vs ,ne tetikler bu tarz durumları?bikaç hafta erken doğuran arkadaslarım sebebi neymiş ya,yorgunluk mu?yoksa suyun azalması mı kordon durumu mu?ay panik oldum burda iyice.ben de bugün 34+0 dayım yani 34 haftayı bitirmiş oluyorum dimi.az kaldı dimi kızlarrr?:)) bi de benim bebeğim daha nazik vuruyo bu aralar,suyu mu azaldı acaba?sizce normal mi?

allah hayırlı etsın ıns hepımız sagsaglım aalırız meleklerımızı kucagımıza bebısın cınsıyetı ne adı bellımı?

evet cnm 34 hafta dolmus oluo demek 2 gun var aramızda ıns bızde kavusuruz bebısmızee bende erken dogmları gorunce panık oluyormm ama ıns zamanında alırız kucagımıza hepımızz sorduklarını ınan bılmıyorm cnm :26:

maşallahhhhh vallaa kasım ayında hepımız doğurcaz heralde.liste çok guzel olmuş bakalımbız nezaman gırce o lısteye..çok heycanlandım yaaaaaa şimdi ben..:)):26::26:

INS ZMANNLA HEPIMIZ GIRECEEZ AMA SEN COK YAKIN GORUNUYORSUN INSALLAH RABBIM KOLAY DOGMLAR NASIP ETSIN

yarın kontrole gidebilirim. kararsızım. şu su meselesini soracağım. ama hastanede koca hastanede turnusol kağıdı yokmuş. hani suyun bebekten gelip gelmediğini anlayan...ultrasonda su azalmış mı diye bakıyorlarmış sadece. gerçi maşallah oğum iki gündür anamı ağlatıyor. her dönüşüyle...güçlenmiş demekkine bileyim...su azalsa bu kadar vahşi olamazdı değil mi???

bir de yeni öğrendim doktordan, 2500 gr geçince normal doğum aralığına ulaşıyormuş...zaten 35 hafta dolmuşsa sancıları engellemiyorlar.. doğunca problem olmaz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…