2011 Aralık Anneleri

selam kızlar

celik1984 arkadaşımız bana mesaj attı bugun dogum yapmış geçmişe bakamadım bilmiyorum daha önce haber veren oldumu ben tekrar yazayım

gece saat 4e karşı kendi sancıları gelmiş 13:30 da oglu AHMET MERT 4000gr olarak dünyaya gelmiş

aslında gündüz haberim oldu ama bugun hep dışardaydım ancak musait olabıldım sizlere haber verebilmek için...

başka varmı bu arada dogum yapan acaba:44::44:

alıntıdır:

Vajinadan su gelmesi durumun (normal vajinal akıntı kıvamlı ve konsantredir. amniyon sıvısı zarı yırtıldığı zaman gelen su idrar gibi bir sudur, kıvamlı değildir. Tereddüt edilirse evde tunusol kağıdı bulundurulmalı sarı turnusol kağıdına gelen akıntı birkaç damla dökülür. Renk mavi olursa (alkaliktir) gelen su, su kesesinden geliyordur acilen doktora haber vermek gerekir. Eğer turnusol kağıdında renk değişikliği olmazsa vajinal akıntıdır (asidiktir) endişelenecek bir durum yoktur.

kaçıncı haftadaydı?gerçi tosun paşa 4000 gr olduğuna göre pek erken değildir

kızlarr bebeğim erken geldi.çarşamba günü sezeryan oldum.çok rahat geçti.herkese böyle güzel doğumlar diliyorum.

cnm gözün aydın:))

Canlarim 19 kasim aksami dogdu kizim 47cm 2490gr halen yogun bakimda oksijen tedavisi goruo alamadm kucagima ama pek miniminnacik bi tavsancik Allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

inşallah en yakın zamanda kavuşursun cnm yavruna...

sana da hayırlı doğumlar cnm...

cnm masal arkadaşımız da doğurmuş.

cnm gözün aydın:))

inşallah en yakın zamanda kavuşursun cnm yavruna...

sana da hayırlı doğumlar cnm...

cnm masal arkadaşımız da doğurmuş.

ayy öylemiş galiba şimdi alıntılardan gördüm biz çeliğe 9.olacak derken 11.liğe düştü maşallah dogan bebeklerimize rabbim saglık sıhhat versin hepsine inş..

kızlar yaa... hani hep derler ya 38. haftanın bitmesi gerekiyor en sağlıklı doğum için. ama arkadaşlarımızın çoğu 37+ larda doğurdular ve normal süreçlerinde doğdu. çok şükür bebekleri de sağlıklı. 37 ve sonrasından korkmamak lazım mı bu durumda? ciğer-göz gelişimi tamamlanmış mı oluyor acaba???

11 degil canim 12. oldu.gamzelikiz arkadasimizda dogum yapmis bu hafta

ayyyyyyyyy 9.bebegi beklerken 12.bebek dogmussss masalllahhhhh allah hepsini anali babali buyutsun arkadaslarimizinda gozleri aydinnn...
yaaaa ilk dogum su40 derken kac arkadasimiz dogurdu nasip isteeeee...

kızlarr bebeğim erken geldi.çarşamba günü sezeryan oldum.çok rahat geçti.herkese böyle güzel doğumlar diliyorum.

maşallah cnm hayırlı olsun bebişin

maşallah cnm ya sen sezeryan günü beklerken kendi sancıların gelmiş ne kadar güzel ben normal dogum yapıp ıkı kere hıc bırınde kendi sancım gelmedi inş bu sefer bende sizler gibi olurum yaaa

11 degil canim 12. oldu.gamzelikiz arkadasimizda dogum yapmis bu hafta

ayy artık sayılarıda karıştırıyom

ivet ivettt liste suan 13. bebegi bekliyo.yokmu arttirannnn

yarın mavisisten geelicek inş 13. bebek

Son düzenleme:
benim muhtemel doğum tarihimde 15 aralık 2011 Allah hepimizi kolayca kurtarsın inşallah az kaldı ve çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese nasip etsin...

gamzelikız,starimu,aydamld,çelik Allah yavrularınızı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin bende kucağıma almak istiyorum.cuma günü doğumevine gittim suyun azalmış dedi ama bir tehlikeden bahsetmedi doktor. cumartesi de hamileliğin başından beri takip eden doktora gittim "nst çok iyi dedi suyun az pazartesi suni sancı verelim doğuma alalım" dedi.doktorum konusunda emin değilim çünkü bana alttan muayene yapmadı nasıl normal doğum yapabileceğimi anladı.ayrıca "epidural normal doğum mu yoksa epiduralsiz mi yapayım tavsiyeniz nedir" dedim pazartesi gel konusalım dedi:26::26:doğum yapacağım gün mü konuşucazbende ordan başka bir özel hastaneye gittim hep adını duyduğum süleyman beye.durumumu anlattım "doktor pazartesi normal doğum için yatışımı yapacak suni sancı verilecekmiş suyum azmış ama benim nomalde normal doğum tarihim 8 aralık" dedim.ultrasonda baktı suyun normal dedi:26::26:alttan muayene etti "normal doğum yapabilirsin" dedi."nstdeçok iyi" dedi "ama şuan doğum vaktin değil sana sunci sancı sancı verirler 10 saat yine doğuramazsın %80 sezeryan yaparlar gününü bekle"dedi."şimdiden suni sancı versek en yakın cumaya doğurursun "dedi.kaynım da doktor eşim aradı anlatmış durumu özeldeki doktorlara güvenmeyin ben eşimi doğumevindeki doktora yönlendiririm demiş biri çabucak işini bitirip sezeryan yapmak istiyor diğeride müşteri kapma derdinde demiş napacağımı şaşırdım doğumevinde ki doktor iyi fakat epidural yapılmıyor devlet hastenesinde, ayrıca burdaki doğumevi çok pis ebeler canavar gibi o ortamda doğum yapamam.
tam doğum yapacağım doktoruma güvenim sarsıldı diğeride alttan muayene yaptı normal doğuma hazırsın dedi iyi tamam buraya kadarda suyun normal diyor herşey güllük gülistanlık gibi gösteriyor doğumevindeki doktorda suyun az demişti iyice kafam karıştı

Son düzenleme:

cnm ilk doktorun suyun az ama tehlıke var dememiş dimi bence ozaman biraz daha bekle yanı bır kaç gün daha belkı kendı sancın gelir cnm birde açılma falan yok galıba sanırım dimi acılma oldugunda suni sancıyı veriyorlar benim bildiğim..

Anaaaamm kaç kişi doğurmuş öyle yaa? maşallah maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inş,,Çelik,masal ve gamzelikız arkadaşlarımızın yavrularını...

evet doğumevindeki doktor da suyun az dedi ama alınması lazım demedi 2 hafta önce ilişkiden sonra biraz suyum gelmişti yarım çay bardağı kadar devamı gelmedihemen doğumevine gitmiştim 1 parmak açılman var demişti şuan açılma ne kadar bilmiyorum en son gittiğim doktor alttan muayene etti normal doğuma uygunsun dedi ama açılmadan bahsetmedi:26::26:

bu arada listemiz hızla ilerlerken dikkatimi bişi çekti..erkekler 7-5 önde..hani kızlar erken doğardı?zamane bebelerinde buda mı değişti yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…