evet doğumevindeki doktor da suyun az dedi ama alınması lazım demedi 2 hafta önce ilişkiden sonra biraz suyum gelmişti yarım çay bardağı kadar devamı gelmedihemen doğumevine gitmiştim 1 parmak açılman var demişti şuan açılma ne kadar bilmiyorum en son gittiğim doktor alttan muayene etti normal doğuma uygunsun dedi ama açılmadan bahsetmedi:26::26:
cnm bir kaç gün daha bekle olmadı tekrar dogumevindeki doktora git bir daha baksın durumuna..off ne zor böyle her doktorun farklı bişey söylemesibu arada hangi şehirdeydin sen??
yrn doğuma gitmicem direk doğumevindeki doktora gidicem açılmam nekadar bebeğin suyu nasıl hemen alınması lazımmı bütün sorularımı soracağım inşallah diğer doktorların söylediklerini anlatırım o ne derse öyle yaparım beklerim büyük ihtimalle.hataydayım.
Fatmaaa...sabahtan yoktum anca yazıyrm..tüm gece rüyamdaydınannemle nevresim dikiyodunz bnm oğluşa bende ha doğurdum ha doğuracakmışım,sizi bekliyor gibiydim,nevresim bitmeden doğurmayacak gibi ıkınıyordum
hehehhe:)) hayır olsun cnm dur dikelim bari hemende bitirelimde dogur sende cnm
sen beni dünden doğuma hazırla ama nevresimimi dikme olurmu hiç?
heyecan yaptın dün gece dimi
ama varya suana kadar dogum yapanların içinde 38haftayı gören tek çelik oldu digerleri en fazla 37+larda dogum yapmışlar
selam kızlar
celik1984 arkadaşımız bana mesaj attı bugun dogum yapmış geçmişe bakamadım bilmiyorum daha önce haber veren oldumu ben tekrar yazayım
gece saat 4e karşı kendi sancıları gelmiş 13:30 da oglu AHMET MERT 4000gr olarak dünyaya gelmiş
aslında gündüz haberim oldu ama bugun hep dışardaydım ancak musait olabıldım sizlere haber verebilmek için...
başka varmı bu arada dogum yapan acaba:44::44:
destinaaa bu arada 36 haftayı tamamlamışsın canım maşallah
iyi düşünmüşsün cnm hakkında hayırlısı olsun bizide bilgilendir doktordan gelince
Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?