2011 Aralık Anneleri

cnm bir kaç gün daha bekle olmadı tekrar dogumevindeki doktora git bir daha baksın durumuna..off ne zor böyle her doktorun farklı bişey söylemesi bu arada hangi şehirdeydin sen??

cnm bir kaç gün daha bekle olmadı tekrar dogumevindeki doktora git bir daha baksın durumuna..off ne zor böyle her doktorun farklı bişey söylemesi bu arada hangi şehirdeydin sen??

yrn doğuma gitmicem direk doğumevindeki doktora gidicem açılmam nekadar bebeğin suyu nasıl hemen alınması lazımmı bütün sorularımı soracağım inşallah diğer doktorların söylediklerini anlatırım o ne derse öyle yaparım beklerim büyük ihtimalle.hataydayım.

iyi düşünmüşsün cnm hakkında hayırlısı olsun bizide bilgilendir doktordan gelince

Fatmaaa...sabahtan yoktum anca yazıyrm..tüm gece rüyamdaydın annemle nevresim dikiyodunz bnm oğluşa bende ha doğurdum ha doğuracakmışım,sizi bekliyor gibiydim,nevresim bitmeden doğurmayacak gibi ıkınıyordum

hehehhe:)) hayır olsun cnm dur dikelim bari hemende bitirelimde dogur sende cnm

maşallah ahmet mert bebeğe. çelik tebrik ediyorum canım. allah analı babalı büyütsün.

yeni gelen bebişler hayırlı olsun allah ailelerine bağışlasın uzun ve sağlıklı bi yaşam diliyorum
hadi artık sıra bize gelsinnnnn çok sıkıldım ben hamilelikten çokk piss doğurasım war

iyi düşünmüşsün cnm hakkında hayırlısı olsun bizide bilgilendir doktordan gelince

destina ilgin için ve cvp verdiğin için teşekkür ederim normal doğum için cesaret veriyorsun deneyimlerini paylaşıyorsun çok sağol cnm neredesin firuze aydamld ne güzel doğumlar yapmışlar rabbim bizlerede nasip etsin Allahım hakkımda normal doğum hayırlıysa normal olsun sezeryan hayırlıysa sezeryan olsun diyorum

Son düzenleme:
günaydınnnn

ayy yeni bebişlerimiz gelmiş, Allah hayırlı uğurlu etsinnnn
Masal800, Gamzelikız, Merj, Celik198408 güle güle büyütün yavrularınızı inşallahhhh

darısı vaktinde ve hayırlısıyla hepimizin başına inşallah

Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla

çok geçmiş olsun canım ya
aksilikler bi başladı arkası kesilmiyor
Allah beterinden saklasın

Günaydınlar..
dün internete bakamadım maaşallh bayağı bebek haberi gelmiş
Çelik, merj, gamzeli, masal ve doğum yapanlar topiğinde gördüğüm yağmursesi bebeklerine kavuşmuşlar
hepsinin gözü aydın olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah...

yeni anneleri tebrik ederim ne mutlu onlara darısı bizim başımıza özellikle çelik seni tebrik ediyorum 4000 kilo nasıl normal doğurdun heyecanla senin doğum hikayeni bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…