Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
inşallah canım. o günleri de sağsalim atlatabiliriz. sonra kızımla nasıl bi hayatımız olacak çok merak ediyorum sabırsızlanıyorumayyy evet neslihancım 36 haftamda doldu cok şükürtickerim 38 haftayı gösterdiğinde dogurayım inş
darısı sana inş cnm
Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
ya kızlar yok mu bana cevap verebilecek birisi
ya kızlar yok mu bana cevap verebilecek birisi
ya kızlar kasıklarımda ve belimde inceden bi ağrı var dünden beri. gaz sancısıdır diyodum ama çok afedersiniz iki kere tuvalete çıktım. gaz sancısı olma ihtimali yok. ama dünden beri de geçmedi. şimdi benim sancım olsa ben nasıl anlayacağım. bunun sancı olma olasılığı var mı? yoksa normal bi bel ağrısı ve karın ağrısı mı?? bi yardım edin bi cvp ltf. bekliyorum.
benim muhtemel doğum tarihimde 15 aralık 2011 Allah hepimizi kolayca kurtarsın inşallah az kaldı ve çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese nasip etsin...
bu arada listemiz hızla ilerlerken dikkatimi bişi çekti..erkekler 7-5 önde..hani kızlar erken doğardı?zamane bebelerinde buda mı değişti yaw?
ya kızlar kasıklarımda ve belimde inceden bi ağrı var dünden beri. gaz sancısıdır diyodum ama çok afedersiniz iki kere tuvalete çıktım. gaz sancısı olma ihtimali yok. ama dünden beri de geçmedi. şimdi benim sancım olsa ben nasıl anlayacağım. bunun sancı olma olasılığı var mı? yoksa normal bi bel ağrısı ve karın ağrısı mı?? bi yardım edin bi cvp ltf. bekliyorum.
GÜNAYDIN ARKadaşlar geçmişi okuyamayacağım şu anda. çok yoğunum. hafta sonu internetimiz yoktu çok merak ettim doğum yapan var mı diye ve bir sürü bebek gelmiş. maşallah çok sevindim. zaman yaklaştıkça bebek sayımız artıyor. hepsini Allah analı babalı büyütsün. tüm anne olan arkadaşları tebrik ediyorum. en çok da çelik1984 4000 gr çok iyi maşallah:)günaydınnnn
ayy yeni bebişlerimiz gelmiş, Allah hayırlı uğurlu etsinnnn
Masal800, Gamzelikız, Merj, Celik198408 güle güle büyütün yavrularınızı inşallahhhh
darısı vaktinde ve hayırlısıyla hepimizin başına inşallah
canım benim hiç sancı yaşamadım henüz ben, bişi diyemiycem. ne sancı ne bel ağrısı ne çatı ağrısı bişi yok, üstelik dün tüm gün iş yaptım misafir ağırladım. 37de doğuranların sancıları kaçıncı haftada başlamıştı acaba?
yeni gelen bebişler hayırlı olsun allah ailelerine bağışlasın uzun ve sağlıklı bi yaşam diliyorum
hadi artık sıra bize gelsinnnnn çok sıkıldım ben hamileliktençokk piss doğurasım war
çook geçmiş olsun canım yaa...Önceki haftalarda bnmde kemiklerimde ağrılarım vardı biraz,o ağrı bile bana ne çok gelmişti..seni tahmin edemyrm yaa,,inşallah bu son ağrın olur,drdan gelincede yaz canım...Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
herkese merhaba kızlar, maşallah haftasonu doğuran doğurana
yeni annelerimizi tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına,
destiancım prensesin dönmüş çok sevimdim,
bizde cumartesi doktor amcamızı gördük, şimdilik herşey normal 2 hafta sonra gel dedi, minnakım 2465 gr olmuş, şimdilik doğum pozisyonunda ama pelvise yerleşmemiş, erken doğum gözükmüyor dedi, hayırlısı artık,
2 hafta daha çalışacağım, resmen izin için gün sayıyorum,
sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım
şimdi de biz atağa geçicez sanırım. zaten 1 haftan kaldı :)))
druma göre daha 2haftam var yaa..37+2oldum bugün ben diyrm 38.haftanın içindeyim o diyo 37nin içindesin...39da almayı düşünüyo bnm sıpacığı,kaldı 13 gün
hayırlı haberlerle gelin foruma inşallah,çoook güzel,az ağrılı,az sancılı,bol doğumlu bigün olsun biizm için inşallah
bu arada listemiz hızla ilerlerken dikkatimi bişi çekti..erkekler 7-5 önde..hani kızlar erken doğardı?zamane bebelerinde buda mı değişti yaw?
anacım herşey değişiyo buda değişir nolcakkı :))sabırsız bu zamanın bebelerı :)
anacım herşey değişiyo buda değişir nolcakkı :))sabırsız bu zamanın bebelerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?