2011 Aralık Anneleri

Ay canım çok çok geçmiş olsun, daha kötüsüde olabilirmiş Allah korumuş
ağrıların biraz daha hafifler inşallh Allah yardımcın olsun
artık sonlara yaklaştık hepimizi ve bebeklerimizi allahım kazalardan belalardan korusun inşallah

ayyy evet neslihancım 36 haftamda doldu cok şükür tickerim 38 haftayı gösterdiğinde dogurayım inş

darısı sana inş cnm
inşallah canım. o günleri de sağsalim atlatabiliriz. sonra kızımla nasıl bi hayatımız olacak çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bize de haber ver mutlaka.

ya kızlar kasıklarımda ve belimde inceden bi ağrı var dünden beri. gaz sancısıdır diyodum ama çok afedersiniz iki kere tuvalete çıktım. gaz sancısı olma ihtimali yok. ama dünden beri de geçmedi. şimdi benim sancım olsa ben nasıl anlayacağım. bunun sancı olma olasılığı var mı? yoksa normal bi bel ağrısı ve karın ağrısı mı?? bi yardım edin bi cvp ltf. bekliyorum.

ya kızlar yok mu bana cevap verebilecek birisi

canım benim hiç sancı yaşamadım henüz ben, bişi diyemiycem. ne sancı ne bel ağrısı ne çatı ağrısı bişi yok, üstelik dün tüm gün iş yaptım misafir ağırladım. 37de doğuranların sancıları kaçıncı haftada başlamıştı acaba?

herkese merhaba kızlar, maşallah haftasonu doğuran doğurana

yeni annelerimizi tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına,

destiancım prensesin dönmüş çok sevimdim,

bizde cumartesi doktor amcamızı gördük, şimdilik herşey normal 2 hafta sonra gel dedi, minnakım 2465 gr olmuş, şimdilik doğum pozisyonunda ama pelvise yerleşmemiş, erken doğum gözükmüyor dedi, hayırlısı artık,

2 hafta daha çalışacağım, resmen izin için gün sayıyorum,

sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım

canım bende seninle aynı haftalardayım, açıkcası sancı nasıl oluyor kestiremiyorum, bende merak ediyorum nasıl anlayacağım diye yorulunca bazen aşağı tarafta biraz ağrı hissediyorum, bazen karnım taş gibi oluyor ama sancı değil galiba, doktor cumartesi herşey normal dedi

benim muhtemel doğum tarihimde 15 aralık 2011 Allah hepimizi kolayca kurtarsın inşallah az kaldı ve çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese nasip etsin...

hoşgeldin aramıza :))

bu arada listemiz hızla ilerlerken dikkatimi bişi çekti..erkekler 7-5 önde..hani kızlar erken doğardı?zamane bebelerinde buda mı değişti yaw?

şimdi de biz atağa geçicez sanırım. zaten 1 haftan kaldı :)))

cnm çok çok geçmiş olsun... doktordan sonra haber ver e mi?

valla kuzum. hiçbir fikrim yok. en fazla kasılma hissediyorum. o da doğruysa tabii benim de bugün randevum var. muhtemelen nst ye giricem. eğer sancım çıkarsa hakikaten çok gülerim

GÜNAYDIN ARKadaşlar geçmişi okuyamayacağım şu anda. çok yoğunum. hafta sonu internetimiz yoktu çok merak ettim doğum yapan var mı diye ve bir sürü bebek gelmiş. maşallah çok sevindim. zaman yaklaştıkça bebek sayımız artıyor. hepsini Allah analı babalı büyütsün. tüm anne olan arkadaşları tebrik ediyorum. en çok da çelik1984 4000 gr çok iyi maşallah:)

bilmiyorum ki canım.:26:

halimem bizi habersiz bırakma. saat kaçtaydı randevun canım?

lune maşallah kuzuna.

selam kızlar nasılsınız?doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımıza inşallah bende cumartesi günü bebişimi görmeye gittim nst ye girdim bir sorun yok şuan için normal mi sezeryan mı belli değil 2 hafta sonra çatı muayenesinde belli olacak inşallah bebişim 2876gr olmuş çok kilo alamamış bu sefer ben geçen hafta çok hastaydım vücut bebişe çok bakamamış ama doktorum herşeyi iyi dedi oğlum sürekli ellerini emiyor sanırım hep aç nasıl doyuracağım ben bu sıpayı

yeni gelen bebişler hayırlı olsun allah ailelerine bağışlasın uzun ve sağlıklı bi yaşam diliyorum
hadi artık sıra bize gelsinnnnn çok sıkıldım ben hamilelikten çokk piss doğurasım war

tuttum ben bu tabiri..heheheeee çok pis doğurasım var

çook geçmiş olsun canım yaa...Önceki haftalarda bnmde kemiklerimde ağrılarım vardı biraz,o ağrı bile bana ne çok gelmişti..seni tahmin edemyrm yaa,,inşallah bu son ağrın olur,drdan gelincede yaz canım...

tecrubesiz anneciklerin en büyük sıkıntısı bu sanırım neslihancım...bende dün gece netteyken soldan bi sancı girdi nefesim kesildi ahaa dedim sancı bu olsa gerek hemen dakikaya baktım ama ardı arkası gelmediideğilmiş demekki..nasıl anlıcaz hiiç bilemyrm

bebeğine koccaman maşallah canım

hayırlı haberlerle gelin foruma inşallah,çoook güzel,az ağrılı,az sancılı,bol doğumlu bigün olsun biizm için inşallah

Anniş çok geçmiş olsun doktora gitsen bir daha baktırsan
Gnc24 amin canm .
Selam annecikler yeni doktordan geldim . Nstde düzenli ağrı çıktı , ultrasonda suyuma baktı doktor bir hafta daha götürür dedi . Haftaya pzt tekrar gideceğim . Yaramazlık yok sayılır çok şükür . Yalnız bebek geçen haftadan beri hiç kilo almamış Bide açıklık varmı diye baktı ebe 1-2 cmmiş . Kemiğimde darmış, bebeğin kafası geçmeyebilir dedi ebe . Normal doğum taraftarıydım ama bakalım hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…