2011 Aralık Anneleri

Çelik, merj, gamzeli, masal gözün aydın arkadaşlar allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz....analı babalı büyüsünler inşallah...

destina okuduğum kadarıyla kızın dönmüş gözün aydın canım

bu arada benim bu hafta son yarın doktora giidp rapor alacam sanırım cumaya kadar burdayım.. ondan sonra çok sık giremeyecem...

canım benim hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına,normal yada sezeryanı dert etme sakın kendine..herşeyde vardır bir hayr mutlaka...bak ben paşa paşa gidicem sezeryana,üçbuçuk durumlarımda yok değil hani de çaktırmıyrm

ne güzel canım, izne çıkacaksın artık, benim daha 3 haftam var bakalım, işlerde hiç olmadığı kadar yoğun biri işten çıktı, tasası bizi vurdu

Geçmiş olsun cnm bnm...

doğum yapan arkadaşlar Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizidarısı başımıza inşallahhh....ayy bebişler sıraya döküldüneredeyse her gün doğum var ne güzel bizimkiler ne zaman çıka gelcek acaba

Cnm ben tecrübeli diilim ama doktorum adet sancısı olacak dedi...bana 2 kere düzensiz bi şekilde gece geldi mesela, uykudan uyandırdı hatta uyku mahmurluğunda adet oldum sanarak uyandım. Hamile olduğumu unutmuşum...

ayy canım çok üzüldüm Rabbim ağrılarını dindirsin inşallah...Allah korumuş kayıp düşmemişin inşallah birşey çıkmaz dr güzel şeyler söyler...

Cnm ben tecrübeli diilim ama doktorum adet sancısı olacak dedi...bana 2 kere düzensiz bi şekilde gece geldi mesela, uykudan uyandırdı hatta uyku mahmurluğunda adet oldum sanarak uyandım. Hamile olduğumu unutmuşum...

kesik kesik adet sancısı gibi olcakmış kızlar dr ve tecrübeliler dedi.nişan ve su gelmeden gelen sancı içinde yalancı sancı dedi dr.. ama tabi eğer sancı sıklaşırsa nişanı ve suyu beklememek en iyisi yoksa yolda falan doğururuz

anladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.

maşallah maşallah...
bebişlerimiz 14 olmuş...dün çok verimli geçmiş..Allahım bizi de kavuştur bebeklerimize.......

Evet aynen öyle dedi bnm ki de...sıkı sıkı tembih etti, önümüzdeki 2 hafta adet sancısı girince saate bak, 1-2 dakika sürerse ve 10 dakikada bir düzenli olursa hmn telefon et dedi. Bu iki haftayı atlatıp 36 yı geçersen bebiş gelse de sorun yok dedi...

Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksın Aslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:

slm canım nerelerdesın yaaahuuu :)) özlettın kendını..accık otur evınde artık... herşey hallolur canım stres yapmamaya bak..beşiğini kurduysanız geriside olur onemlı olan beşiği.bizde artık cuma kontrol var ondan sonra kurcaz beşiğimizi çok guzel heycanlı yaa :))

anladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.

rica ederim canım...canım bide üşütme kendini ben ince giyiniyordum hep sürekli ağrım oldu şimdi kalın giyiniyom ağrılarım eskisi gibi değil biraz daha iyiyim...

canım senin hazırlıklar bitmiş gibi, biran önce gelir inş. mobilyasıda, yüzük işini hallettin mi? çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…