Anniş çok geçmiş olsun doktora gitsen bir daha baktırsan
Gnc24 amin canm .
Selam annecikler yeni doktordan geldim . Nstde düzenli ağrı çıktı , ultrasonda suyuma baktı doktor bir hafta daha götürür dedi . Haftaya pzt tekrar gideceğim . Yaramazlık yok sayılır çok şükür . Yalnız bebek geçen haftadan beri hiç kilo almamışBide açıklık varmı diye baktı ebe 1-2 cmmiş . Kemiğimde darmış, bebeğin kafası geçmeyebilir dedi ebe . Normal doğum taraftarıydım ama bakalım hayırlısı .
Çelik, merj, gamzeli, masal gözün aydın arkadaşlar allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz....analı babalı büyüsünler inşallah...
destina okuduğum kadarıyla kızın dönmüş gözün aydın canım
bu arada benim bu hafta son yarın doktora giidp rapor alacam sanırım cumaya kadar burdayım.. ondan sonra çok sık giremeyecem...
Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
ya kızlar kasıklarımda ve belimde inceden bi ağrı var dünden beri. gaz sancısıdır diyodum ama çok afedersiniz iki kere tuvalete çıktım. gaz sancısı olma ihtimali yok. ama dünden beri de geçmedi. şimdi benim sancım olsa ben nasıl anlayacağım. bunun sancı olma olasılığı var mı? yoksa normal bi bel ağrısı ve karın ağrısı mı?? bi yardım edin bi cvp ltf. bekliyorum.
canım bende seninle aynı haftalardayım, açıkcası sancı nasıl oluyor kestiremiyorum, bende merak ediyorum nasıl anlayacağım diye yorulunca bazen aşağı tarafta biraz ağrı hissediyorum, bazen karnım taş gibi oluyor ama sancı değil galiba, doktor cumartesi herşey normal dedi[/Q
Taş gibi kaskatı kesilince de kasılma olmuş oluyo sanırım, o da yorulduğum zaman oluyo arasıra...
zuhalcim 13 gün kaldı yazıyo tickerında. doğum ne zaman sezeryan mı olcan? eğer öyleyse çok az kaldı sanırsam
Cnm ben tecrübeli diilim ama doktorum adet sancısı olacak dedi...bana 2 kere düzensiz bi şekilde gece geldi mesela, uykudan uyandırdı hatta uyku mahmurluğunda adet oldum sanarak uyandım. Hamile olduğumu unutmuşum...
evet canım yaa benım içinde gun azaldı:))) sezeryan olucak daha gunu bellı değil ama bakalm bu hafta kesınleşir heralde :))) benım sonum gelıyoooooo
kesik kesik adet sancısı gibi olcakmış kızlar dr ve tecrübeliler dedi.nişan ve su gelmeden gelen sancı içinde yalancı sancı dedi dr.. ama tabi eğer sancı sıklaşırsa nişanı ve suyu beklememek en iyisi yoksa yolda falan doğururuz
kesik kesik adet sancısı gibi olcakmış kızlar dr ve tecrübeliler dedi.nişan ve su gelmeden gelen sancı içinde yalancı sancı dedi dr.. ama tabi eğer sancı sıklaşırsa nişanı ve suyu beklememek en iyisi yoksa yolda falan doğururuz
ama mutlu soonnnn
Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksınAslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:
anladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.
Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksınAslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?