2011 Aralık Anneleri

maşallah cnaım hem gezmenden kalmıyorsun hemde her işini ayarlamışsın, çantan hazırmış ne güzel. benim hala çantam hazır deil ve eksikleirm var

sen doğum fotoğrafı işini napacaksın canım? hastaneyle konuştunmu hiç?

kıs daha iyi işte gezmelerde doğurmak ne olduğunu anlamadan alıverirsin kucağınaben koçişte bana diyo yeter artık otur bi yere gitmek yok dedi sadece semt içinde dolaşıp geliyorum otobüsle bir yere gidemiyorum ohh maşallah odası da hazırlanmış hemen hemen iyi günlerde sağlıkla yatsın inşallah...bizim ki hala tadilatları halletcek evde dünya iş var ben kendi işlerimi yaptım bitti şükür bi mutfak kaldı onuda anneme bıraktım şimdi gelince canı sıkılmasın

Çok geçmiş olsun,Allah korumuş...

Canım benim 2.doğumum olacak inş ama ilk'i dönmemişti o sebepten 40+4 te doğurmama rağmen ne sancı biliyorum,ne su biliyorum ne de nişan.Şimdi bu bebişim döndüğü için aynı bende senin gibi her ağrıda telaş edip acaba mı diyorum.Doktora da sordum hocam ben sancı nedir bilmiyorum nasıl anlıcam ya bu normal yolla gelmeye çalışırsa dedim.Oda sen hiç tedirgin olma,sancı kendini belli eder ve anlaşılır dedi.Sanırım sancı bayağı ciddi bişey bu bizim ara sıra girenlere benzemiyo.

hımmmm tam koymusum ozaman,ama ben yınede arabaya paketı koycam nolur nolmaz dursun yanımda :)))

Bende doktoruma sordum hastanede kaldığın sürece hasta bezi de,bebek bezinide hastane verecek koymana gerek yok dedi.Bende ne olur ne olmaz diye 4 tane koydum.

peki başka neler koydunuz arkadaşlar çantanıza?
zuzu sne ankaradasın snaırım nerde doğum yapıcan bellimi cnaım?

Sorma canım valla bende ozledım sızlerı bende artık evımde oturcam bır yere cıkmak yok dıyorum sonra bır bakıyorum yıne yollardayım Allahtan hep araba yada taksıyle gıdıyorum sevenım cok acıyorlar bana Hadi bakalım emınım cok eglenırsınız besıgı kurarken cok zevklı bırsey Sankı bebıs ıcınde yatıyormus gıbı oluyor sag salım kucaklarımıza almayıda nasıp etsın ınsallah Allah
canım senin hazırlıklar bitmiş gibi, biran önce gelir inş. mobilyasıda, yüzük işini hallettin mi? çıktı mı?

Saol canımmm merak ettıgın ıcınn cok sukur hallettım yuzugu aksamustune kdr bekledım bol su ıctım ındı sıslıkler vazelınle ova ova cıkardım ama canım cıktı valla yaa cok zor bırsey

Canım valla annem sagolsun bır an olsun destegını esırgemedı her an yanımdaydı bana dogru duzgun bırsey yaptırmadı bıle Allah onu basımdan eksık etmesın emegı cok yanı sende yavas yavas eksıklerını tamamla hazırla cantanı canım ne olur ne olmaz bır kenarda dursun en azından ınsanın ıcı rahat edıyor ben fotografcı tutmayı dusunmuyorum canım ya esım dogumuma gırecek Allah ızın verırse onun elıne tuttururum makınayı en yakın arkadasımda hastanede olacak oda bebısın fotolarını ceker bır sekılde hallederız dıye dusunuyorum sen ne yapmayı dusunuyorsun

Valla canım bende otobusle dolmusla fln hıc gıtmıorum bır yere esım yollamıyor ya taksı yada araba salı ve cars kaldı gıdılecek yerler ondan sonra benden finito Sndalyede otur outr yoruluyor ınsan gezmede bır yere kadar Canım ıste esyaları fln hep utulendı bır tek yerlesmesı kaldı tabı bırde buyuk temızlıkk Onada kadın gelecek cuma gunu sanada masallah tatlımm Bu arada meraak etme tadılatlarda bır gunde hallolur bızımde cok ıs vardı esım dun hepsının ustesınden geldı bol bol gaz ver kocısıne bak nasılda motoru takıp calısıyor

slm güzel annişler ve bebişleri nasılsınız?cuma günü yatıya misafırım gelmıstı ve dün gittiler acaıp yoruldum anlatamam zaten c.tesi gecesi saat 11'de musade ısteyıp uyudum.Artık mısafır falan kabul etmeyeceğim.Buarada bugun kontrolumuz var normalde c.tesi gitcektık ama malum mısafır olunca bugune kaldı tam 2 saat sonra fıstıgımla bulusacagım.Geçmişi okumadan yazdım direk hasta olan arkadaslara gecmıs olsun.Maşallah en son 9.bebeği görmüştüm 14 olmuş GamzeliKiz,Merj,Yagmursesi,Celik198408,Mavisis kızlar bebişlerinizle mutlu mesut yasayın;saglıklı bişekilde inşallah.Bebişlerinizi bizim yerimize de öpün mis mis

Haklısın canm benim hayırlısıyla kucağımıza alalım yeterki gerisi teferruat .
ne güzel canım, izne çıkacaksın artık, benim daha 3 haftam var bakalım, işlerde hiç olmadığı kadar yoğun biri işten çıktı, tasası bizi vurdu
:44::44:

Bende hiç bilmiyorum bugün nstdede meğersem karnım bir araya toplanınca sancı oluyormuş o çıktı.
anladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.
Ara ara çıkması normalmiş doktor öyle söyledi bugün .
maşallah maşallah...
bebişlerimiz 14 olmuş...dün çok verimli geçmiş..Allahım bizi de kavuştur bebeklerimize.......
Amin canm . Banada 36yı geçersen sorun yok dedi.
Oy maşallah tatlım herbişey hazır sayılır .
rica ederim canım...canım bide üşütme kendini ben ince giyiniyordum hep sürekli ağrım oldu şimdi kalın giyiniyom ağrılarım eskisi gibi değil biraz daha iyiyim...
İnce giyiniyorum üşüyorum, kalın giyiniyorum terliyorum . Ama ince giyinince kaburgalarımda ağrı falan oluyor .
kızlarrrrr hastane çantanıza bebekbezı kaç tane koydunuz..ben 10tane koydum yeter heralde :))
Hastane vercekmi bilmiyorum ama ben 16 tane koydum :)) Biri ebeye verilecek poşette diğerleri ayrı yerde. Bide pişikkremide koydum .
:26:

benim bebek için aldıklarım eksikmi yeterlimi karar veremiyorum,aldıklarımın hepsi 0-3 ay. 3-6 ve üstü hiç yok. 9 tane çıtçıtlı body, 5 çorap, 3 eldiven, 3 şapka,3 patik, 3 takım 7li hastane çıkışı, 5 takım alt-üst pijama ( altları patikli) , 7 tane tek alt pijama, 3 tulum , 20 ağız bezi, 4 penye battaniye, 2 pazen battaniye, 1 nohut gibi kabartmalı olan pufidik battaniyeden,1 peluş battaniye.

ne dersin azmı, yoksa çabucak büyüyüorlar yeterlimi dersin burcucum? kendime emzirme sütyeni vs alıp çantamı inşallah ctesi hazırlayıp kapatıyorum.

fotoğraf konusunda bende kararsızım, hastanenin fotoğrafçısıyla görüşmedim.

evet bellı canım bılgı hastanesınde yapıcam batıkente..sen karar verdınmı=?

canım benim muhtemelen medicana olacak. bilgiye ben de giidyorum, mine hanımın hastasıyım. snein dr kim? mine? selçuk? bilgide nstye hangi haftada başlanıyor biliyormusun cnaım?

selcuk hoca benım doktorum..mıne hanım nasıll bı doktor.valla canım o doktora gore değişiyo benıi geçen hafta aldı işte 37 inin içindeydım....ama daha erken alan doktorda var..ne zamandan berı gıdıyosun bılgıye :) doğumu neden orda düşünmüyosun....nerde oturuysun pekı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…