- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksınAslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:
Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksınAslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:
kızlarrrrr hastane çantanıza bebekbezı kaç tane koydunuz..ben 10tane koydum yeter heralde :))
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş...Of kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
ya kızlar kasıklarımda ve belimde inceden bi ağrı var dünden beri. gaz sancısıdır diyodum ama çok afedersiniz iki kere tuvalete çıktım. gaz sancısı olma ihtimali yok. ama dünden beri de geçmedi. şimdi benim sancım olsa ben nasıl anlayacağım. bunun sancı olma olasılığı var mı? yoksa normal bi bel ağrısı ve karın ağrısı mı?? bi yardım edin bi cvp ltf. bekliyorum.
kızlarrrrr hastane çantanıza bebekbezı kaç tane koydunuz..ben 10tane koydum yeter heralde :))
ben ebe arkadaşıma sordum 10 tane koy yeter dedi
Bende doktoruma sordum hastanede kaldığın sürece hasta bezi de,bebek bezinide hastane verecek koymana gerek yok dedi.Bende ne olur ne olmaz diye 4 tane koydum.
hımmmm tam koymusum ozaman,ama ben yınede arabaya paketı koycam nolur nolmaz dursun yanımda :)))
Bende doktoruma sordum hastanede kaldığın sürece hasta bezi de,bebek bezinide hastane verecek koymana gerek yok dedi.Bende ne olur ne olmaz diye 4 tane koydum.
peki başka neler koydunuz arkadaşlar çantanıza?
zuzu sne ankaradasın snaırım nerde doğum yapıcan bellimi cnaım?
slm canım nerelerdesın yaaahuuu :)) özlettın kendını..accık otur evınde artık...herşey hallolur canım stres yapmamaya bak..beşiğini kurduysanız geriside olur onemlı olan beşiği.bizde artık cuma kontrol var ondan sonra kurcaz beşiğimizi çok guzel heycanlı yaa :))
canım senin hazırlıklar bitmiş gibi, biran önce gelir inş. mobilyasıda, yüzük işini hallettin mi? çıktı mı?
maşallah cnaım hem gezmenden kalmıyorsun hemde her işini ayarlamışsın, çantan hazırmış ne güzel. benim hala çantam hazır deil ve eksikleirm var
sen doğum fotoğrafı işini napacaksın canım? hastaneyle konuştunmu hiç?
kıs daha iyi işte gezmelerde doğurmak ne olduğunu anlamadan alıverirsin kucağınaben koçişte bana diyo yeter artık otur bi yere gitmek yok dedi sadece semt içinde dolaşıp geliyorum otobüsle bir yere gidemiyorum ohh maşallah odası da hazırlanmış hemen hemen iyi günlerde sağlıkla yatsın inşallah...bizim ki hala tadilatları halletcek evde dünya iş var ben kendi işlerimi yaptım bitti şükür bi mutfak kaldı onuda anneme bıraktım şimdi gelince canı sıkılmasın
hımmm ıyıymışş gittigimde bende soruyum belkı verıyolardır...ama koy sen yınede dediğin gibi nolur nolmaz
Haklısın canm benim hayırlısıyla kucağımıza alalım yeterki gerisi teferruat .canım benim hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına,normal yada sezeryanı dert etme sakın kendine..herşeyde vardır bir hayr mutlaka...bak ben paşa paşa gidicem sezeryana,üçbuçuk durumlarımda yok değil hani de çaktırmıyrm
:44::44:ne güzel canım, izne çıkacaksın artık, benim daha 3 haftam var bakalım, işlerde hiç olmadığı kadar yoğun biri işten çıktı, tasası bizi vurdu
Bende hiç bilmiyorum bugün nstdede meğersem karnım bir araya toplanınca sancı oluyormuş o çıktı.kesik kesik adet sancısı gibi olcakmış kızlar dr ve tecrübeliler dedi.nişan ve su gelmeden gelen sancı içinde yalancı sancı dedi dr.. ama tabi eğer sancı sıklaşırsa nişanı ve suyu beklememek en iyisi yoksa yolda falan doğururuz
Ara ara çıkması normalmiş doktor öyle söyledi bugün .anladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.
maşallah maşallah...
bebişlerimiz 14 olmuş...dün çok verimli geçmiş..Allahım bizi de kavuştur bebeklerimize.......
Banada 36yı geçersen sorun yok dedi.Evet aynen öyle dedi bnm ki de...sıkı sıkı tembih etti, önümüzdeki 2 hafta adet sancısı girince saate bak, 1-2 dakika sürerse ve 10 dakikada bir düzenli olursa hmn telefon et dedi. Bu iki haftayı atlatıp 36 yı geçersen bebiş gelse de sorun yok dedi...
Oy maşallah tatlım herbişey hazır sayılır .Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksınAslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:
İnce giyiniyorum üşüyorum, kalın giyiniyorum terliyorum .rica ederim canım...canım bide üşütme kendini ben ince giyiniyordum hep sürekli ağrım oldu şimdi kalın giyiniyom ağrılarım eskisi gibi değil biraz daha iyiyim...
Hastane vercekmi bilmiyorum ama ben 16 tane koydum :)) Biri ebeye verilecek poşette diğerleri ayrı yerde. Bide pişikkremide koydum .kızlarrrrr hastane çantanıza bebekbezı kaç tane koydunuz..ben 10tane koydum yeter heralde :))
:26:Çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
Canım benim 2.doğumum olacak inş ama ilk'i dönmemişti o sebepten 40+4 te doğurmama rağmen ne sancı biliyorum,ne su biliyorum ne de nişan.Şimdi bu bebişim döndüğü için aynı bende senin gibi her ağrıda telaş edip acaba mı diyorum.Doktora da sordum hocam ben sancı nedir bilmiyorum nasıl anlıcam ya bu normal yolla gelmeye çalışırsa dedim.Oda sen hiç tedirgin olma,sancı kendini belli eder ve anlaşılır dedi.Sanırım sancı bayağı ciddi bişey bu bizim ara sıra girenlere benzemiyo.
Canım valla annem sagolsun bır an olsun destegını esırgemedı her an yanımdaydı bana dogru duzgun bırsey yaptırmadı bıle Allah onu basımdan eksık etmesın emegı cok yanı sende yavas yavas eksıklerını tamamla hazırla cantanı canım ne olur ne olmaz bır kenarda dursun en azından ınsanın ıcı rahat edıyor ben fotografcı tutmayı dusunmuyorum canım ya esım dogumuma gırecek Allah ızın verırse onun elıne tuttururum makınayı en yakın arkadasımda hastanede olacak oda bebısın fotolarını ceker bır sekılde hallederız dıye dusunuyorum sen ne yapmayı dusunuyorsun
evet bellı canım bılgı hastanesınde yapıcam batıkente..sen karar verdınmı=?
hımmmm tam koymusum ozaman,ama ben yınede arabaya paketı koycam nolur nolmaz dursun yanımda :)))
benim bebek için aldıklarım eksikmi yeterlimi karar veremiyorum,aldıklarımın hepsi 0-3 ay. 3-6 ve üstü hiç yok. 9 tane çıtçıtlı body, 5 çorap, 3 eldiven, 3 şapka,3 patik, 3 takım 7li hastane çıkışı, 5 takım alt-üst pijama ( altları patikli) , 7 tane tek alt pijama, 3 tulum , 20 ağız bezi, 4 penye battaniye, 2 pazen battaniye, 1 nohut gibi kabartmalı olan pufidik battaniyeden,1 peluş battaniye.
ne dersin azmı, yoksa çabucak büyüyüorlar yeterlimi dersin burcucum? kendime emzirme sütyeni vs alıp çantamı inşallah ctesi hazırlayıp kapatıyorum.
fotoğraf konusunda bende kararsızım, hastanenin fotoğrafçısıyla görüşmedim.
canım benim muhtemelen medicana olacak. bilgiye ben de giidyorum, mine hanımın hastasıyım. snein dr kim? mine? selçuk? bilgide nstye hangi haftada başlanıyor biliyormusun cnaım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?