kızlar hasta bezini neden koyuyosunuz kanama falan için mi?
Ben de öyle yapiim, çok mantıklı...
Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim, katladım koydum çekmecelerine...sancım gelince ordan alıp çanta hazırlarım diyorum...sizce???
caanmm hasta bezı deil bebek için bebek bezı,,, kanama iiçn hasta bezını hastane verıyo almana gerek yok
caanmm hasta bezı deil bebek için bebek bezı,,, kanama iiçn hasta bezını hastane verıyo almana gerek yok
Hani doğum sonrası kanama oluyorya hasta bezi daha rahat sızdırmıyor falan diye kullanılıyor canm . 8 tane falan koymak gerekiyor ne olur ne olmaz diye .kızlar hasta bezini neden koyuyosunuz kanama falan için mi?
slm güzel annişler ve bebişleri nasılsınız?cuma günü yatıya misafırım gelmıstı ve dün gittiler acaıp yoruldum anlatamam zaten c.tesi gecesi saat 11'de musade ısteyıp uyudum.Artık mısafır falan kabul etmeyeceğim.Buarada bugun kontrolumuz var normalde c.tesi gitcektık ama malum mısafır olunca bugune kaldı tam 2 saat sonra fıstıgımla bulusacagım.Geçmişi okumadan yazdım direk hasta olan arkadaslara gecmıs olsun.Maşallah en son 9.bebeği görmüştüm 14 olmuşGamzeliKiz,Merj,Yagmursesi,Celik198408,Mavisis kızlar bebişlerinizle mutlu mesut yasayın;saglıklı bişekilde inşallah.Bebişlerinizi bizim yerimize de öpün mis mis
selcuk hoca benım doktorum..mıne hanım nasıll bı doktor.valla canım o doktora gore değişiyo benıi geçen hafta aldı işte 37 inin içindeydım....ama daha erken alan doktorda var..ne zamandan berı gıdıyosun bılgıye :) doğumu neden orda düşünmüyosun....nerde oturuysun pekı :)
Kızlar size saçma bi soru daha soracağım, bebek için hastane çantasını ayrı, kendiminkini ayrı yapacağım. Benimki neyse de bebeğin kıyafetleri yıkanmış ütülenmiş, çantanın içi hijyenik değil ki...
Ay çok mu ayrıntı düşünüyorum?? :26:
Oy maşallah tatlım herbişey hazır sayılır .
benim bebek için aldıklarım eksikmi yeterlimi karar veremiyorum,aldıklarımın hepsi 0-3 ay. 3-6 ve üstü hiç yok. 9 tane çıtçıtlı body, 5 çorap, 3 eldiven, 3 şapka,3 patik, 3 takım 7li hastane çıkışı, 5 takım alt-üst pijama ( altları patikli) , 7 tane tek alt pijama, 3 tulum , 20 ağız bezi, 4 penye battaniye, 2 pazen battaniye, 1 nohut gibi kabartmalı olan pufidik battaniyeden,1 peluş battaniye.
ne dersin azmı, yoksa çabucak büyüyüorlar yeterlimi dersin burcucum? kendime emzirme sütyeni vs alıp çantamı inşallah ctesi hazırlayıp kapatıyorum.
fotoğraf konusunda bende kararsızım, hastanenin fotoğrafçısıyla görüşmedim.
canım benim muhtemelen medicana olacak. bilgiye ben de giidyorum, mine hanımın hastasıyım. snein dr kim? mine? selçuk? bilgide nstye hangi haftada başlanıyor biliyormusun cnaım?
Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim, katladım koydum çekmecelerine...sancım gelince ordan alıp çanta hazırlarım diyorum...sizce???
mine hanım çok yii bir doktor, çok seviyorum ben mine hanımı. evim de ostimde cnaım. bilgiye 10 dakka mesafedeyim. senin ev nerde?
hayır gayet mantıklı düşünüyorsun, çantanın içini sabunlu bezle sil, çok ıslatmadan. sonra tabiki bebeğn kıyafetlerini ya bi bohçaya sar, ya bir battaniyeye sar, oyle koy. çeyizinden illaki bir bohça vardır evde, anneme kızardım ne gerek var bunlara diye ama ben bohçaya koyucam. yada küçük bir hurca da koyabilirsin. bavuldna ben de huylanırım canım
Hani doğum sonrası kanama oluyorya hasta bezi daha rahat sızdırmıyor falan diye kullanılıyor canm . 8 tane falan koymak gerekiyor ne olur ne olmaz diye .
Aman canm her ne kadar misafir yakın akrabada olsa bişey yapmasanda en azından yerini göstermeye kalkıyorsun . Hiç bişey yapmasan bile ayak ayağa kalakalıyorsun . Boşver kabul etme artık misafir falan .
Kızlar size saçma bi soru daha soracağım, bebek için hastane çantasını ayrı, kendiminkini ayrı yapacağım. Benimki neyse de bebeğin kıyafetleri yıkanmış ütülenmiş, çantanın içi hijyenik değil ki...
Ay çok mu ayrıntı düşünüyorum?? :26:
akraba bile değildi canım;ilçede calısan öğretmen arkadaslar.Merkezde işleri varmıs cumadan gelıp hem alısveriş yaptılar hem de işlerini hallettiler.Etmicem canım ya zaten bugun annem aradı kızdı ne mısafır kabul edıyorsun dıye :18::18:
Canım nereden nereye bak yormussun kendını hem ınsanlarda da dusunce yok ya bende ona cok kızıyorum yaa bu kadarda olmaz yanıartık 9.ayına gırmıssın hıcmı demıyorlarkı bu kız yorulacak edecek Yok yok kımsede anlayıs namına bırsey yok
yok canım bu bana ıyı bı ders oldu akıllandım artık kımseyı kabul etmıcem 2-3 saat oturmaya gelsın tmm ama;kesinlikle anlayıs yok ustelık hamılelık basından gecmıs bır aıle cocukları bıle var 4 yasında
buarada hasta bezınden bahsetmıssınız ben almadım daha;hiç hastaneyede sormadım 1 saat sonra gıdecegız kontrole o zaman sorayım bari
Evet canım banada bazı seyler bayramda ders olduda oradan bılıyorum kımse dusunupte sen otur hamılesın demedıİnsanlarda anlayıs yok herkes kendini düşünğyor yazık Bende bundan sonra kendimi düşüneceğim kim ne derse desin umurumda değil Canım ben hasta bezi koymadım sezeryan olacagım ıcın ped koydum sezeryanda zaten fazla kanaman olmuyormuş bilmiyorum artık kanama fazla olursa da artık biri gider alır
bilmiyorum ki canım.:26:
halimem bizi habersiz bırakma. saat kaçtaydı randevun canım?
Anniş çok geçmiş olsun doktora gitsen bir daha baktırsan
Gnc24 amin canm .
Selam annecikler yeni doktordan geldim . Nstde düzenli ağrı çıktı , ultrasonda suyuma baktı doktor bir hafta daha götürür dedi . Haftaya pzt tekrar gideceğim . Yaramazlık yok sayılır çok şükür . Yalnız bebek geçen haftadan beri hiç kilo almamışBide açıklık varmı diye baktı ebe 1-2 cmmiş . Kemiğimde darmış, bebeğin kafası geçmeyebilir dedi ebe . Normal doğum taraftarıydım ama bakalım hayırlısı .
Çelik, merj, gamzeli, masal gözün aydın arkadaşlar allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz....analı babalı büyüsünler inşallah...
destina okuduğum kadarıyla kızın dönmüş gözün aydın canım
bu arada benim bu hafta son yarın doktora giidp rapor alacam sanırım cumaya kadar burdayım.. ondan sonra çok sık giremeyecem...
evet canım yaa benım içinde gun azaldı:))) sezeryan olucak daha gunu bellı değil ama bakalm bu hafta kesınleşir heralde :))) benım sonum gelıyoooooo
Kızlar herkese merhabalar kac gundur gıremedım foruma o yuzden ne oldu ne bıttı hıc haberım yok dogum yapan arkadaslar olmus sanırım hepsının gozu aydın darısı bızlere ınsallahhh..Kac gundur dugundu kınaydı mevluttu dınlenemedım de kocam dıokı bu gıdısle gezmelerde doguracaksınAslında haklıda artık otursam evımde ıyı olacak bızde babamızla dun evımızın tadılatlarını hallettık daha dogrusu babamız hallettı bızle ızledık oglumla Oglumuzun odasını boyadı babamız park yatagını kurduk cok cıcı oldu sımdı mobılyaları beklıyoruz sozde bugun gelecektı persembe getırecegız demısler Bılıyordum ama ben boyle aksılık cıkacagını cuma kadın gelece temızlıge persembeye odanın gelmesı lazım offff baslı basına strese sokuyorlar adamı bırgunde sozlerınde dursalar keske gerıye kalan herseyı hazır pamugumun hastane cantamız flnda hadı bakalım hayırlısıııı :18::18:
kızlarrrrr hastane çantanıza bebekbezı kaç tane koydunuz..ben 10tane koydum yeter heralde :))
Tesekkur ederım tatlımm
Canım aldıkların yeter bence bır suru sey almıssın bırkac tane 3-6ve ustu alabılırsın cunku bebısler cabuk buyuyorlarmıs daha fazla 0-3ay alma ama bu arada ben emzırme sutyenı almadım normal telsız desteksız sutyenlerden aldım bırkac kısı onunla rahat emzırebılırsın demıstı deneyecegım bakalımEger yanında sureklı bulunacak bırı olursa fotografcı gereksız dıye dusunuyorum tabıkı yınede sen bılırsın tatlım bu arada benım dogumda medıcanada olacak hayırlısıyla drun sana bır tarıh verdımı ?
Canım madem herseyın hazır utulu hıc bekleme bence bıran once hazırla cantanı cunku sancı anında detayları dusunemeyebılırsın benım sonradan aklıma cok sey geldı mesela sımdıden hazırlayıp kenara koymakta fayda var cantanın hıjyenıklıgınıde cok takma cnm yaa o kadar detay dusunmeye kalkarsak ısımız ıs temız bır toz bezıyle sıl yeter bence
Evet cnm evet, ben hurç alayım makineye atayım, hurca koyup çantaya koyayım...sağol
kesinlikle canım ya zaten az bı zamanımız kaldı;kımseye misafirperverlik yapamam.Benim dogumumun nasıl olcagıda bellı degıl ben normal istıyorum ama bakalım ne olacak bugun ne dıyecek dr.
cnm naptın yüzüğünü? çıkarabildin mi?
ya yetremi diyorsun ne bileyim body 20 tane alan var, 9 body azmıki dedim bende herkesin aldıklarını görünce panikledim bi an. emzirme sütyeni almıycam bende, emzirmek için sütyen yazmak istemiştim. yani telsiz panye üstyen alıcam, şimdiye kadar hep destekli kullanıyordum artık 3-4 tane ondan alırım, ilk etap için yeterli heralde 4 tane. ölçüsünü naısl alıcaz kızlar, onu bilemiyorum ben. doktorum tarih vermedi cnaım, benim sat 27mart.. bugun 34+1im. henüz erken snaırım. ilk nst bu ctesi giricem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?