Canım cok sukur cıkardım yuzugu bol su ıctım sıslık ogleden sonra ındı vazelınle ova ova zor bela cıkardım
mardin4747; cnm sezeryan tarihin belli mi?
ee hadi gözün aydın cnm. valla sevindim senin adına
Canım cok sukur cıkardım yuzugu bol su ıctım sıslık ogleden sonra ındı vazelınle ova ova zor bela cıkardım
Canım zaten o kadar cabuk buyuyorlarmıskı bazı aldıklarını gıydırmeyebılıyormussun bıle sen ıcını rahatlatmak ıstıyorsan bırkac tane 3-6ay al bence onlar lazım olur bakarsın hemen buyur mınnakınSutyenıde ıyı dusunmussun bende 3tane aldım bedende de oradakı kadın yonlendırdı benı emzırmeye basladıktan sonra gogusler dolarmıs ıyıce sımdı 80takıyorumda 90aldım ben bır tanede 85aldım bu arada tarıh vermesı ıcınde erkenmıs cnm haklısın normal sezeryan o bellı mı pekı
Yok canım henuz kesın tarıh vermedı doktorum ne kadar beklersek o kdr ıyı dedı bu gıdısle suyumu fln beklıcez heraldeAyy Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsinde öyle daha da panikler insan ayın 1inde gidicez cnm doktora muayeneye o zaman sanırım kesin tarihi verecek bana 9-15aralık arası bir tarih olur dedi zaten dogum tarihimde 17aralık :18::18: senın bellı mı pekı
çok geçmiş olsun canım ya
aksilikler bi başladı arkası kesilmiyor
Allah beterinden saklasın
Ay canım çok çok geçmiş olsun, daha kötüsüde olabilirmiş Allah korumuş
ağrıların biraz daha hafifler inşallh Allah yardımcın olsun
artık sonlara yaklaştık hepimizi ve bebeklerimizi allahım kazalardan belalardan korusun inşallah
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bize de haber ver mutlaka.
cnm çok çok geçmiş olsun... doktordan sonra haber ver e mi?
çook geçmiş olsun canım yaa...Önceki haftalarda bnmde kemiklerimde ağrılarım vardı biraz,o ağrı bile bana ne çok gelmişti..seni tahmin edemyrm yaa,,inşallah bu son ağrın olur,drdan gelincede yaz canım...
Anniş çok geçmiş olsun doktora gitsen bir daha baktırsan
Geçmiş olsun cnm bnm...
ayy canım çok üzüldüm Rabbim ağrılarını dindirsin inşallah...Allah korumuş kayıp düşmemişin inşallah birşey çıkmaz dr güzel şeyler söyler...
yeni gördüm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine habersiz bırakma bizleri
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin canım valla durumundan haberdar et ama aklımız sende kalmasın
canım bence hazırla çantanı. nolur nolmaz. panikle koyacaklarını da unutursun sonra.Ben de öyle yapiim, çok mantıklı...
Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim, katladım koydum çekmecelerine...sancım gelince ordan alıp çanta hazırlarım diyorum...sizce???
çantayı makinede bi yıka istersen ama ben yıkamadım yalan yok. o kdara da hijyene alışmasın da bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye düşündüm.Kızlar size saçma bi soru daha soracağım, bebek için hastane çantasını ayrı, kendiminkini ayrı yapacağım. Benimki neyse de bebeğin kıyafetleri yıkanmış ütülenmiş, çantanın içi hijyenik değil ki...
Ay çok mu ayrıntı düşünüyorum?? :26:
canım aldıkların yeter. 20 tane alan da var tabi ama bence gerek yok. sonuçta evde makine diye bişey atar yıkarız, kaloriferin üzerinde 2 saatte kuruyolar. bi de çabuk büyüyeceklerini düşünürsen sonra ziyan olmaları da ihtimal. ben 2 tane emzirme sütyeni aldım. zaten 15 tl idi. bana daha mantıklı geldi. yanımda bayan arkadaşlar varken bile ben göğsümü açıp emziremem utanırım ne bilyim. onun için emzirme sütyeninde sadece ucu çıkıyo diye ondan aldım.ya yetremi diyorsun ne bileyim body 20 tane alan var, 9 body azmıki dedim bende herkesin aldıklarını görünce panikledim bi an. emzirme sütyeni almıycam bende, emzirmek için sütyen yazmak istemiştim. yani telsiz panye üstyen alıcam, şimdiye kadar hep destekli kullanıyordum artık 3-4 tane ondan alırım, ilk etap için yeterli heralde 4 tane. ölçüsünü naısl alıcaz kızlar, onu bilemiyorum ben. doktorum tarih vermedi cnaım, benim sat 27mart.. bugun 34+1im. henüz erken snaırım. ilk nst bu ctesi giricem ben.
sen de sağol
hepinize tekrar tesekkur ediyorum kizlar.suanda kipirdaman yatiyorum eger gucumu toplayip doktora gidebilirsem size haber ederim..dua edin hayirli haberlerle doneyim
a yüzüğünmü kamıştı parmağında kıyamam, sevindim çıkmasına.
canım oğlumun kafa aşağıda, tansiyon ödem vs yok, yani çatıma bakılmadı ama şimdilik normale uygun herşey. bende normali istiyorum bakalım hayırlısı.
valla bana 4 aralık dedi hemen :) ama netleştirmedik henüz. bugün inşallah belli olacak... :18::18::18:
tmm canım dr den gelınce yazarım;buarada senınde parmagın şişmiş sanırsam yuzuk kalmıs gecmıs olsun canım gırmeyınce alıntılardan anladıgım kadarıyla yazıyorum.
ANNİŞCİM sanada cok gecmıs olsun canım dikkat et kendıne.
herkese merhabaaa. maşşallah 15i bulmuşuz yauw:) allah hepimizinkine hayırlı, sağlıklı ,uzun ömürler versn. ay ben de en geç hataya çarşamba doğurcam yoksa drum tutmicak riskli diye. bu hafta çrş de kontrolüm var bakalım... çok korkuyorum
kesik kesik adet sancısı gibi olcakmış kızlar dr ve tecrübeliler dedi.nişan ve su gelmeden gelen sancı içinde yalancı sancı dedi dr.. ama tabi eğer sancı sıklaşırsa nişanı ve suyu beklememek en iyisi yoksa yolda falan doğururuz
ayy yok canım bence sancılar yeterli annemin zamanında ne nişanı ne suyu gelmiş sancıları başlayınca direk hastaneye yola koyulmuşlar yolda patlamış suyu ve ben yolda pırtlatıvermişim kafayı yarım saatlik yolda 4750 gr doğmuşum birde... o yüzden sancılar sıklaşınca fazla beklememek gerek suyu nişanı haklısın :)
mardin4747 geçmiş olsun canım çıkarmışsın yüzüğü:)
annis bende sürekli banyoda senin durumuna düşüyorum bir gün ya çok fena kapaklanıcam yada bacaklarım komple ayrılacak ikiye .. dikkat etmek lazım geçen öyle kaydım oturdum ağladım sonra sinirimden fayanslar kaygan terliklerin altıda kaymak için birebir geçmiş olsun umarım daha fazla açılma yaşamamışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?