2011 Aralık Anneleri

mardin4747; cnm sezeryan tarihin belli mi?

Yok canım henuz kesın tarıh vermedı doktorum ne kadar beklersek o kdr ıyı dedı bu gıdısle suyumu fln beklıcez heralde Ayy Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsinde öyle daha da panikler insan ayın 1inde gidicez cnm doktora muayeneye o zaman sanırım kesin tarihi verecek bana 9-15aralık arası bir tarih olur dedi zaten dogum tarihimde 17aralık :18::18: senın bellı mı pekı

Son düzenleme:
Celik, merj, gamzeli, masal tebrik ediyorum hepinizi hepberaber bebislerinizle mutlu ve huzurlu bir omur diliyorum

a yüzüğünmü kamıştı parmağında kıyamam, sevindim çıkmasına.
canım oğlumun kafa aşağıda, tansiyon ödem vs yok, yani çatıma bakılmadı ama şimdilik normale uygun herşey. bende normali istiyorum bakalım hayırlısı.

valla bana 4 aralık dedi hemen :) ama netleştirmedik henüz. bugün inşallah belli olacak... :18::18::18:

çok geçmiş olsun canım ya
aksilikler bi başladı arkası kesilmiyor
Allah beterinden saklasın

oyle gercekten malesef amin canim sagol

sagol canim amin insallahh biraz azalsa acim rahatlicam yatarken iyide donerken falan feci hele zaten ayaga kalkmayi deneyince o nasil bir aci allahim dogursam ayni aciyi cekicem valla.dedigin gibi allah yardimcimiz olsun cok zor doneme girdik

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bize de haber ver mutlaka.

sagol canim artik olan oldu bebek icin dayanicam esim uyuyo gececi oldugu icin garibim sabah 7 de yatti.uyaninca gidicez olmazsa yarin ebede randevum var zaten o zaman gidicem.cunku yerimden bile kalkamiyorum nasil gidicem o yol gozumde nasil buyuyo in cik arabay bin of allahim

cnm çok çok geçmiş olsun... doktordan sonra haber ver e mi?

sagol canim ins gidebilirimde haber ederim.ayaga bile kalkamiyorum nasil yurucem ben

sagol canim.hic sorma onceleri bendede vardi ama bu onlari solda sifir birakti.yurumeyi birak ayaga kalkamiyorum.doktora gitmeyede korkuyorum ne diyecek diye.bilmiyorum ne olcak.olmazsa yarina kadar siksam disimi yarin ebede randevum var orda baksalar.iki kere git gel yapacak halde degilim malesef

Anniş çok geçmiş olsun doktora gitsen bir daha baktırsan

sagol canim bakalim ne diyecek haber ederim sizede.tabi dogurup kalmazsam hastanede :26:

Geçmiş olsun cnm bnm...

sagol guzelim

ayy canım çok üzüldüm Rabbim ağrılarını dindirsin inşallah...Allah korumuş kayıp düşmemişin inşallah birşey çıkmaz dr güzel şeyler söyler...

aminnnnn dindirsin insallahhhh.tabi yinede allah korudu dussem ne olurdu onu hic dusunemiyorum valla

yeni gördüm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine habersiz bırakma bizleri

sagol canim haber ederim insallah

Çok geçmiş olsun,Allah korumuş...

tesekkur ederim evet allah korusu cidden

hepinize tekrar tesekkur ediyorum kizlar.suanda kipirdaman yatiyorum eger gucumu toplayip doktora gidebilirsem size haber ederim..dua edin hayirli haberlerle doneyim

Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin canım valla durumundan haberdar et ama aklımız sende kalmasın

tmm canım dr den gelınce yazarım;buarada senınde parmagın şişmiş sanırsam yuzuk kalmıs gecmıs olsun canım gırmeyınce alıntılardan anladıgım kadarıyla yazıyorum.
ANNİŞCİM sanada cok gecmıs olsun canım dikkat et kendıne.

Anniscim cok gecmis olsun dikkat et kendine, hayirli haberlerini bekliyoruz
Bu arada 14 u bulmusuz isminisayamadigim dogum yapan arkadaslari da tebrik ediyorumm

Ben de öyle yapiim, çok mantıklı...

Kızlar ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim, katladım koydum çekmecelerine...sancım gelince ordan alıp çanta hazırlarım diyorum...sizce???
canım bence hazırla çantanı. nolur nolmaz. panikle koyacaklarını da unutursun sonra.
çantayı makinede bi yıka istersen ama ben yıkamadım yalan yok. o kdara da hijyene alışmasın da bağışıklık sistemi kuvvetlensin diye düşündüm.
canım aldıkların yeter. 20 tane alan da var tabi ama bence gerek yok. sonuçta evde makine diye bişey atar yıkarız, kaloriferin üzerinde 2 saatte kuruyolar. bi de çabuk büyüyeceklerini düşünürsen sonra ziyan olmaları da ihtimal. ben 2 tane emzirme sütyeni aldım. zaten 15 tl idi. bana daha mantıklı geldi. yanımda bayan arkadaşlar varken bile ben göğsümü açıp emziremem utanırım ne bilyim. onun için emzirme sütyeninde sadece ucu çıkıyo diye ondan aldım.

hepinize tekrar tesekkur ediyorum kizlar.suanda kipirdaman yatiyorum eger gucumu toplayip doktora gidebilirsem size haber ederim..dua edin hayirli haberlerle doneyim

canım insallah doğurmadan gelirsin de bebişin biraz daha büyür içinde. çok geçmiş olsun. bizi hbrdar et

kızlar ben cıkıyorum kızımla bulusacagız inş.h dr guzel seyler soyler hep... ıyı sohbetler size

herkese merhabaaa. maşşallah 15i bulmuşuz yauw:) allah hepimizinkine hayırlı, sağlıklı ,uzun ömürler versn. ay ben de en geç hataya çarşamba doğurcam yoksa drum tutmicak riskli diye. bu hafta çrş de kontrolüm var bakalım... çok korkuyorum

maşallah bebişler 14 olmuş MERJ ÇELİK GAMZELİKİZ Allah hepinizinkini analı babalı büyütsün hepinizi tebrik ediyorum minik bebişlerinizi de öpüyorum

Saol canımm Bu arada normal ıstıyorsan ınsallah normal dogum yaparsın canım Allah gonlune gore versınn

valla bana 4 aralık dedi hemen :) ama netleştirmedik henüz. bugün inşallah belli olacak... :18::18::18:

Oyyy canım ne guzell yaa tarıh bellı oldumu ınsan ıyıden ıyıye heyecanlanıyor valla Drdan gelınce mutlaka haberdar et durumundan bızı

Evet canım cıkarttım Allahtan yuzugu kurtuldum hadı bol sanslar optuk senı guzel haberlerını beklıyoruzz

Anniscimm gecmısı okuyamadım ama sımdı alıntılarla anladım durumunu cok gecmıs olsun canım yaa cok dıkkat et kendıne bır an once gıt doktora cozumu elbettekı vardır kas gevsetıcı fln verır rahatlarsın belkı

Son düzenleme:

sanada meraba canım 15 mi olmuşvalla bebişlerin hızına yetişemiyorumhakkında hayırlısı olsun cnm

ayy yok canım bence sancılar yeterli annemin zamanında ne nişanı ne suyu gelmiş sancıları başlayınca direk hastaneye yola koyulmuşlar yolda patlamış suyu ve ben yolda pırtlatıvermişim kafayı yarım saatlik yolda 4750 gr doğmuşum birde... o yüzden sancılar sıklaşınca fazla beklememek gerek suyu nişanı haklısın :)

mardin4747 geçmiş olsun canım çıkarmışsın yüzüğü:)
annis bende sürekli banyoda senin durumuna düşüyorum bir gün ya çok fena kapaklanıcam yada bacaklarım komple ayrılacak ikiye .. dikkat etmek lazım geçen öyle kaydım oturdum ağladım sonra sinirimden fayanslar kaygan terliklerin altıda kaymak için birebir geçmiş olsun umarım daha fazla açılma yaşamamışsındır...

HALİMEM cnm gözünaydın doğum tarihi belli olmuş benimde perş. günü kontrolüm vardı dr. biraz daha bekletelim dedi bi aksilik çıkmadıkça 2 hft. sonra gel dedi kesin tarihte o zamn belli olucak inş.

mardin47 canım yüzüğü çıkarmana sevindim.bende aynı sorunla karşılaşmıştım.facebooktan yazmıştım zaten..
doktora gidecek arkadaslar iyi haberlerle dönün inşallah hepiniz.
bu arada arkadaslar konumuzla alakası yok ama bir arkadasım bana bir link gönderdi formu dolduran 5.000 kişiye kırışık karşıtı krem veriyorlarmış.ben doldurdum belki ilginizi çeker işinize yarar diye sizinlede paylaşmak istedim.AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli bir bakın isterseniz

Saol canım cok sukur cıkarttım bende cok agladım sınırımden ama Aman kızlar yaa gozunuzu seveyım banyoya fln yalnız gırmeyın esınız evdeyken gırın cıkacagınız zamanda esınız yanınızda olsun ne olur ne olmaz artık son donemlere gırdık yuzduk yuzduk kuyruguna kendımızı rıske atmanın anlamı yok bıraz dıkkatlı olalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…