mardin47 canım yüzüğü çıkarmana sevindim.bende aynı sorunla karşılaşmıştım.facebooktan yazmıştım zaten..
doktora gidecek arkadaslar iyi haberlerle dönün inşallah hepiniz.
bu arada arkadaslar konumuzla alakası yok ama bir arkadasım bana bir link gönderdi formu dolduran 5.000 kişiye kırışık karşıtı krem veriyorlarmış.ben doldurdum belki ilginizi çeker işinize yarar diye sizinlede paylaşmak istedim.AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli bir bakın isterseniz
Annis gecmis olsun canim
Destinam gozun aydin donmus yavrun. bu kez insallah kendi sancinla hayirli dogumlar olur
Celik masallah bebegine ve sana.. ben 4000gr normal dogumda dusunemiyorum bile..
Yagmursesi, Gamzelikiz ve Mavisis hayirli olsun sizin de bebislerinizzz..
Lunecim masallah bebisine guzel gidiyor kilosu biz 2400te cakili kaldik. 2 haftadir hic kilo almadi moralim coook bozuk bu duruma ama toparlamaya calisiyorum. Moral bozuk olunca hic kilo almiyolar malum..
Mardin canim az gez diicem ama bosver gezebiliyoken gez.. bak ben yatiyorum cogunlukla
Annis gecmis olsun canim
Destinam gozun aydin donmus yavrun. bu kez insallah kendi sancinla hayirli dogumlar olur
Celik masallah bebegine ve sana.. ben 4000gr normal dogumda dusunemiyorum bile..
Yagmursesi, Gamzelikiz ve Mavisis hayirli olsun sizin de bebislerinizzz..
Lunecim masallah bebisine guzel gidiyor kilosu biz 2400te cakili kaldik. 2 haftadir hic kilo almadi moralim coook bozuk bu duruma ama toparlamaya calisiyorum. Moral bozuk olunca hic kilo almiyolar malum..
Mardin canim az gez diicem ama bosver gezebiliyoken gez.. bak ben yatiyorum cogunlukla
canım senin de bayağı az kalmış. doğum tarihin belli oldu mu?
Evet canım yaa zaten bu haftada gıdılecek 2yerım kaldı ondan sonra bende evımde oturacagım yeter artık gez gez nereye kadarCanım yaa sende sıkma canını bebısın saglıkla sıhhatle gelsınde yat dınlen bosver en guzelı benım gıttıgım yerlerınde cogu mecburı cogundada fazlasıyla yoruluyorum
Annis gecmis olsun canim
iyiyim cok sukur.. takiliyorum sadece...
evde gezmek bile buyuk nimetken dun aksam disarda yemek yedik 3 haftalik yatak mahkumiyetinden sonra super geldi :) bi de oglus biraz kilo aldi derse carsamba gunu doktorumuz iste o zaman degme keyfime
canım bende seni merak ediyordum nasıl oldun? denk geldiğimiz iyi oldu, bozma moralini, o kendini hemen toparlar annesi, doktor ne dedi peki hamileliğin başında sanki bebeğe giden damarda bir direnç vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgili yoksa hemoroid sorunundan mı? allah daha kötülerinden korusun canım, zayıf bebekler daha çabuk toparlıyorlarmış sıkma sen canını, doğum tarihin belli oldumu?
bende cumartesi gittim doktora, biraz yoğundu bizimkisi, herşey normal dedi, bebek aşağı dönmüş ama daha pelvis kemiğine girmemiş, 2 haftaya kadar doğmaz dedi, ama çalışmasan iyi olur,35 te bırak bence arabada kullanma dedi, biraz kafam karıştı, aralıkta tekrar bakacak, bu arada 6. katı gezdim tek bir boş oda yoktu doğuran doğurana, hemşirelerle falan konuştum, neler getirilecek diye. Birde yenidoğan sünneti sorduk doktora oda öneriyor, siz düşündünüz mü hiç?
bu arada merjde bizim hastaneye gidiyordu galiba doğum yapmış belki haberin vardır, bebeği küvezde galiba, onun doktoru kimdi?
ammada yazdım, sen moralini yüksek tut canım bak kaç haftadır bebeğin için yatıyorsun, inşallah kısa süre sonra süzelecek herşey gönlünü ferah tut lütfen sen moralini bozarsan oda etkilenir annesi,
çok geçmiş olsun kendine dikkat et. benim de en büyük korkum banyoda falan düşmekOf kizlar ya aksilik yakami birakmiyo.Biliyorsunuz aciklik yuzunden erken dogum riskim var bu yuzden devamli yatiyorum.Dun gece tuvalete kalktigimda yere su dokulmus ve ben onu goremedim.Ayagim kaydi son anda dusmekten kurtuldum.Ama bir anda bacaklarimayrildigi icin zaten agiran cati kemigim tamamen costu.Dun geceden beri yatakta donemiyorum bile.Yurumek icin kalktigimda tutuna tutuna gidiyorum.Durumum cok kotu bugun doktora gidicez bakalim ne oldu kemigim heralde iyice ayrildi cocuk tam yerlesti.Valla cok beter acilar cekiyorum her hareketimde.Nasil dayanicam bilmiyorum.Oysa ne guzel yatmaya basladigimdan beri bu kemigimin acisi tamamen kesilmisti.Simdi misliyle geri dondu.Birde zaten acikligin vermis oldugu aci.Valla dogumum cok kolay olucak heralde ama oncesi cektigim acilar doguma bedell oldu valla
seninle aramızda bir gün var ben çarşambaya sezeryana alınacamevet canım yaa benım içinde gun azaldı:))) sezeryan olucak daha gunu bellı değil ama bakalm bu hafta kesınleşir heralde :))) benım sonum gelıyoooooo
ayyy kıızzz doğuruyor musun yoksa. bekle ya sırada ben varımanladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.
ben de cumartesi misafir kabul ettim ama artık kabul etmem ya şurda iki günüm kaldı. Doğum sonrası için kuvvet lazım bize ama gelene de gelme denmiyorkiakraba bile değildi canım;ilçede calısan öğretmen arkadaslar.Merkezde işleri varmıs cumadan gelıp hem alısveriş yaptılar hem de işlerini hallettiler.Etmicem canım ya zaten bugun annem aradı kızdı ne mısafır kabul edıyorsun dıye :18::18:
herkes kendini düşünüyor haklısın o yüzden sen de kendini ve bebişini düşün misafir falan alma. hasta bezini benim hastane istemedi.neler gerekir diye sordum. kendi kıyafetlerinizi bebeğin kıyafetlerini ve ıslak mendilini getirin yeter dediEvet canım banada bazı seyler bayramda ders olduda oradan bılıyorum kımse dusunupte sen otur hamılesın demedıİnsanlarda anlayıs yok herkes kendini düşünğyor yazık Bende bundan sonra kendimi düşüneceğim kim ne derse desin umurumda değil Canım ben hasta bezi koymadım sezeryan olacagım ıcın ped koydum sezeryanda zaten fazla kanaman olmuyormuş bilmiyorum artık kanama fazla olursa da artık biri gider alır
hadi inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın ben de çok korkuyorumherkese merhabaaa. maşşallah 15i bulmuşuz yauw:) allah hepimizinkine hayırlı, sağlıklı ,uzun ömürler versn. ay ben de en geç hataya çarşamba doğurcam yoksa drum tutmicak riskli diye. bu hafta çrş de kontrolüm var bakalım... çok korkuyorum
kızlar slm
geçmişe gözatmadan önce yazayım doktordan geldim bebeğm 1 -hafta geriye kalmış kilomuz 3100 olmuş 28 kasım sabah 9 da sezeryan yapılacak bugun yarın olacak derken tarih belli olunca heyecan yaptım.birçok eksik gözümün önünde sıralandı ve herzamnaki gbhastaneye tek başıma gittimkan aldılar kendimi iyi hissetmyrm birde hastanede sezeryan formu doldururken kendimi o kadar yanlız hissettimki birisi bişeyinmi mi var dese sarılıp ağlıyacaktım sanki tek başıyım gbydim herkes eşleriyle gelmiş her seferinde üzülüyordum ama bu sefer daha bir fazla koydu tek başıma gitmek birde sezeryan formunda risklerinden filan bahsedilmiş 12 den beri hastanedeydim şimdi eve kendimi attım hemen size yazıyorum iyiki varsınız rabbim tüm anne ve bbeklerini korusun yanlız kimseye muhtaç kalbi kırık bırakmasın hepinizi çok seviyoruz bebeğimle birlikte
dedigin aynen dogru hayatim direk etkileniyo. hastaneye yattigim donemden beri durdu resmen kilo almasi. nerdeyse 20 gunde sadece 200 gr aldi. aklim almiyo yaa ne balli sut kaldi ne pekmez ne muz. herseyi yiyorum. son 9 gunum kaldi yemeye ve moralimi yuksek tutmaya devam ediyorum. bu cars kontrolum var insallah kilo almistir minigim.
direncle ilgili bir durum kalmadi sukur. hemoroid ve onun apselenmesine bagli enfeksiyon sorunu yasadik. ama simdi iyiyim. artik saglicakla bekliyoruz oglumuzu. kucuk mucuk besler buyuturuz hayirlisiyla. yeterki saglikla gelsinler :))
bence de zorlaniyosan 35te birak. hele ki araba olayini hic aklim almiyo. ben yan koltukta resmen yatay pozisyondayim sen hala nasil kullaniyosun. yenidogan sunnetini bizimki de oneriyor ve yaptiricas sanirim. hemen dogumda degil ilk hafta kontrolunde ya da dogumdan 2-3 gun sonra olacak ins.
merj de bizde. hatta haberlesiyoruz. cars cikmamis olurlarsa onu da goreyim istiyorum. tabii duam hep kiziyla birlikte biran once cikmasi yonunde..
kızlar slm
geçmişe gözatmadan önce yazayım doktordan geldim bebeğm 1 -hafta geriye kalmış kilomuz 3100 olmuş 28 kasım sabah 9 da sezeryan yapılacak bugun yarın olacak derken tarih belli olunca heyecan yaptım.birçok eksik gözümün önünde sıralandı ve herzamnaki gbhastaneye tek başıma gittimkan aldılar kendimi iyi hissetmyrm birde hastanede sezeryan formu doldururken kendimi o kadar yanlız hissettimki birisi bişeyinmi mi var dese sarılıp ağlıyacaktım sanki tek başıyım gbydim herkes eşleriyle gelmiş her seferinde üzülüyordum ama bu sefer daha bir fazla koydu tek başıma gitmek birde sezeryan formunda risklerinden filan bahsedilmiş 12 den beri hastanedeydim şimdi eve kendimi attım hemen size yazıyorum iyiki varsınız rabbim tüm anne ve bbeklerini korusun yanlız kimseye muhtaç kalbi kırık bırakmasın hepinizi çok seviyoruz bebeğimle birlikte
,kızlar slm
kızlar slm
kızlar özellikle akşamları bana ateş basıyo!!!anlık böyle kafamdan aşağı yayılıyo böyle,çıldırcak gibi oluyorum.dar koşup kaloriferi kapatıyorum.öyle eşoftmansız gecelikle yatıyorum,yorgan da örtünmüycem bana kalsa da eşim ona razı gelmiyo .nedir bu ya!!!sizde de oluyo mu?
bu arada ebnim 2 tane hastane cıkısım var,3.almaya gerek var mı?20 tane body alanlar var galiba,o kadar lazım olcak mı kızlar ya...bi de bu salak mothercare'in bedenlerinin içinden çıkamıyorum.hepsi 0-3 ay aldım ama gözüme büyük geliyo.newborn almalı mı ki yav....
herkese merhaba son ağdamı da yaptırdım artık çarşamba günü rahat rahat doğuma gidebilirim. bu arada maşallah kaç kişi doğurmuş öyle ya oysa sırada ben varım zannediyordum.
herkes kendini düşünüyor haklısın o yüzden sen de kendini ve bebişini düşün misafir falan alma. hasta bezini benim hastane istemedi.neler gerekir diye sordum. kendi kıyafetlerinizi bebeğin kıyafetlerini ve ıslak mendilini getirin yeter dedi
canim uzme kendini. sen guclu bir annesin zaten.. kendinden olan ve olmayan tum yavrulara kucak acmissin. bu yavrunun da sana ihtiyaci var ve en azindan onun icin gormiiceksin duymayacaksin. bu seni yalniz birakanlarin yanlisini asla hafifletmez ama allah adildir. onlar da bu cektigin yalnizligi bir gun anlayacaklar merak etme..
nanancım lütfen üzme kendini bak az kaldı bebeğine kavuşacaksın yakında, onları görünce bütün derdimiz tasamız geçecek bence, moralini yüksek tut canım
canımm kıyamam.peki neden yalnız basına gittin?keşke hafta sonuna getirseydin de eşin de olsaydı.anlıyorum seni zaten yeterince hassasızen çok bu dönemde ilgiye şefkate ihtiyacımız oluyo..sıkma canını sen,çok güzel şeyler olucak hayatımızda inşallah en kısa zamnda )
Canım benim yaa hiç üzülme lütfen bak sunun surasında 1haftan kalmıs bebegıne kavusmana kendını uzup onuda rıske atma oda uzulmesın annesii bebişin sana anlam katacak cok az kaldı az sabret seni yalnız bırakıyorsada bu eşinin ayıbı ama eminim oda bebeğinle vicdana gelecektir sana yaptıgı haksızlıkların farkına varacaktır sen şimdi hiçbirşeyi düşünme yalnızca bebeğine odaklan Allahın izniyle o sana neşe katacak
çok sağolun haklısınız zaten bebeğim haftasından geriye kalıyor üzüldüğümde dahada fazla geri gidiyor. inşllh bebeklerimiz uğurlarıyla gelirler dünyaya hayatımızın anlamları onlarr yaşama kaynaklarımız
yeni gelen bebeklerimize sağlık hayırlı uzun ömür diliyorum anneleride geçmiş olsun ve gözleriniz aydın.darısı diğer annelerimizin ve benim başıma inşllh
bu arada oğlumda 7 kilo almıştım oğlum 3300 doğmuştu bu bebeğimde 16 kilo almışım ki 1 haftaya kadar 1 kilo daha alıp 17 ile kapatıcam görünüyor ve bu bebeişimde haftaya 3300 olması bekleniyor aradaki uçuruma bakın ben kilo sadece kendime alıyormuşum demek
kızlar slm
,
canımm kıyamam.peki neden yalnız basına gittin?keşke hafta sonuna getirseydin de eşin de olsaydı.anlıyorum seni zaten yeterince hassasızen çok bu dönemde ilgiye şefkate ihtiyacımız oluyo..sıkma canını sen,çok güzel şeyler olucak hayatımızda inşallah en kısa zamnda )
nanancım bebişinin kilosu iyi bence hem 28 inde kadar biraz daha alır. Yalnız kaldım diye de üzülme inan bu tür problemleri birçok kişi yaşıyor.Benim çarşamba doğum var ama annem ve ablam salı gecesi gelecekler. Ablam çalışıyor ama annem erken gelebilirdi aslında. eşim sürekli anneni çağır sana yardım etsin son haftanda dedi durdu ama annemden hiç böyle bir istek gelmeyince ben de çağırmadım valla sezeryan olmasa doğuma bile gel demeyecektim çok kırıldım. ama üzülmüyorum artık ben kızıma daha özenli bir anne olup onu yalnız bırakmam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?