2011 Aralık Anneleri

Saol canımm cok tesekkur ettımm

Annis gecmis olsun canim

Destinam gozun aydin donmus yavrun. bu kez insallah kendi sancinla hayirli dogumlar olur

Celik masallah bebegine ve sana.. ben 4000gr normal dogumda dusunemiyorum bile..

Yagmursesi, Gamzelikiz ve Mavisis hayirli olsun sizin de bebislerinizzz..

Lunecim masallah bebisine guzel gidiyor kilosu biz 2400te cakili kaldik. 2 haftadir hic kilo almadi moralim coook bozuk bu duruma ama toparlamaya calisiyorum. Moral bozuk olunca hic kilo almiyolar malum..

Mardin canim az gez diicem ama bosver gezebiliyoken gez.. bak ben yatiyorum cogunlukla

Son düzenleme:

canım senin de bayağı az kalmış. doğum tarihin belli oldu mu?

Evet canım yaa zaten bu haftada gıdılecek 2yerım kaldı ondan sonra bende evımde oturacagım yeter artık gez gez nereye kadar Canım yaa sende sıkma canını bebısın saglıkla sıhhatle gelsınde yat dınlen bosver en guzelı benım gıttıgım yerlerınde cogu mecburı cogundada fazlasıyla yoruluyorum

canım senin de bayağı az kalmış. doğum tarihin belli oldu mu?

bizim terslikler oldu bi dolu son donem. 4 kasimda bebegi aliyolardi nerdeyse. sonra yogun bakim riskinden dolayi bayramdan sonraya sarkti. bayramdan sonra ben biraz toparladim 23 kasimakadar kalsin dedik. gecen hafta da 23 kasimi 30 kasima oteledik. normal dogum tarihi 12 aralikti.. bu gidisle bebis beklerse oraya kadar oteleyecegiz :)))

simdi guluyorum cok sukur ama zor zamanladi.. simdilik 30 kasim sezeryan tarihim. ama oglum acele edip cikmaya kalkarsa oncesi de olabilir.. senin ne zaman?

iyiyim cok sukur.. takiliyorum sadece...

evde gezmek bile buyuk nimetken dun aksam disarda yemek yedik 3 haftalik yatak mahkumiyetinden sonra super geldi :) bi de oglus biraz kilo aldi derse carsamba gunu doktorumuz iste o zaman degme keyfime

canım bende seni merak ediyordum nasıl oldun? denk geldiğimiz iyi oldu, bozma moralini, o kendini hemen toparlar annesi, doktor ne dedi peki hamileliğin başında sanki bebeğe giden damarda bir direnç vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgili yoksa hemoroid sorunundan mı? allah daha kötülerinden korusun canım, zayıf bebekler daha çabuk toparlıyorlarmış sıkma sen canını, doğum tarihin belli oldumu?
bende cumartesi gittim doktora, biraz yoğundu bizimkisi, herşey normal dedi, bebek aşağı dönmüş ama daha pelvis kemiğine girmemiş, 2 haftaya kadar doğmaz dedi, ama çalışmasan iyi olur,35 te bırak bence arabada kullanma dedi, biraz kafam karıştı, aralıkta tekrar bakacak, bu arada 6. katı gezdim tek bir boş oda yoktu doğuran doğurana, hemşirelerle falan konuştum, neler getirilecek diye. Birde yenidoğan sünneti sorduk doktora oda öneriyor, siz düşündünüz mü hiç?
bu arada merjde bizim hastaneye gidiyordu galiba doğum yapmış belki haberin vardır, bebeği küvezde galiba, onun doktoru kimdi?

ammada yazdım, sen moralini yüksek tut canım bak kaç haftadır bebeğin için yatıyorsun, inşallah kısa süre sonra düzelecek herşey gönlünü ferah tut lütfen sen moralini bozarsan oda etkilenir annesi,

Son düzenleme:
iyiyim cok sukur.. takiliyorum sadece...

evde gezmek bile buyuk nimetken dun aksam disarda yemek yedik 3 haftalik yatak mahkumiyetinden sonra super geldi :) bi de oglus biraz kilo aldi derse carsamba gunu doktorumuz iste o zaman degme keyfime

Ayy canım benimm yaaa Allah yardımcın olsun hıc bozma moralını dedıgın gıbı bak ne guzel yemege cıkmıssınız dısarda oglusunda kılo alır merak etme annesi sen ona direk kilo yapacak seyler yemeye calıs mesela seker problemın yoksa sabahları ac karnına pekmez sonra muzlu sut yada dırek muz bunlar bebıse dırek kılo yaparmıs eger yıyemezsende hıc sıkma canını zayıf bebısler dahada cabuk toparlarmıs kendını onemlı olan onun saglıgı bence

dedigin aynen dogru hayatim direk etkileniyo. hastaneye yattigim donemden beri durdu resmen kilo almasi. nerdeyse 20 gunde sadece 200 gr aldi. aklim almiyo yaa ne balli sut kaldi ne pekmez ne muz. herseyi yiyorum. son 9 gunum kaldi yemeye ve moralimi yuksek tutmaya devam ediyorum. bu cars kontrolum var insallah kilo almistir minigim.

direncle ilgili bir durum kalmadi sukur. hemoroid ve onun apselenmesine bagli enfeksiyon sorunu yasadik. ama simdi iyiyim. artik saglicakla bekliyoruz oglumuzu. kucuk mucuk besler buyuturuz hayirlisiyla. yeterki saglikla gelsinler :))

bence de zorlaniyosan 35te birak. hele ki araba olayini hic aklim almiyo. ben yan koltukta resmen yatay pozisyondayim sen hala nasil kullaniyosun. yenidogan sunnetini bizimki de oneriyor ve yaptiricas sanirim. hemen dogumda degil ilk hafta kontrolunde ya da dogumdan 2-3 gun sonra olacak ins.

merj de bizde. hatta haberlesiyoruz. cars cikmamis olurlarsa onu da goreyim istiyorum. tabii duam hep kiziyla birlikte biran once cikmasi yonunde..

kızlar slm
geçmişe gözatmadan önce yazayım doktordan geldim bebeğm 1 -hafta geriye kalmış kilomuz 3100 olmuş 28 kasım sabah 9 da sezeryan yapılacak bugun yarın olacak derken tarih belli olunca heyecan yaptım.birçok eksik gözümün önünde sıralandı ve herzamnaki gbhastaneye tek başıma gittim kan aldılar kendimi iyi hissetmyrm birde hastanede sezeryan formu doldururken kendimi o kadar yanlız hissettimki birisi bişeyinmi mi var dese sarılıp ağlıyacaktım sanki tek başıyım gbydim herkes eşleriyle gelmiş her seferinde üzülüyordum ama bu sefer daha bir fazla koydu tek başıma gitmek birde sezeryan formunda risklerinden filan bahsedilmiş 12 den beri hastanedeydim şimdi eve kendimi attım hemen size yazıyorum iyiki varsınız rabbim tüm anne ve bbeklerini korusun yanlız kimseye muhtaç kalbi kırık bırakmasın hepinizi çok seviyoruz bebeğimle birlikte

kızlar özellikle akşamları bana ateş basıyo!!!anlık böyle kafamdan aşağı yayılıyo böyle,çıldırcak gibi oluyorum.dar koşup kaloriferi kapatıyorum.öyle eşoftmansız gecelikle yatıyorum,yorgan da örtünmüycem bana kalsa da eşim ona razı gelmiyo .nedir bu ya!!!sizde de oluyo mu?

bu arada ebnim 2 tane hastane cıkısım var,3.almaya gerek var mı?20 tane body alanlar var galiba,o kadar lazım olcak mı kızlar ya...bi de bu salak mothercare'in bedenlerinin içinden çıkamıyorum.hepsi 0-3 ay aldım ama gözüme büyük geliyo.newborn almalı mı ki yav....

herkese merhaba son ağdamı da yaptırdım artık çarşamba günü rahat rahat doğuma gidebilirim. bu arada maşallah kaç kişi doğurmuş öyle ya oysa sırada ben varım zannediyordum.
çok geçmiş olsun kendine dikkat et. benim de en büyük korkum banyoda falan düşmek
evet canım yaa benım içinde gun azaldı:))) sezeryan olucak daha gunu bellı değil ama bakalm bu hafta kesınleşir heralde :))) benım sonum gelıyoooooo
seninle aramızda bir gün var ben çarşambaya sezeryana alınacam
anladım kızlar galiba benimki yalancı sancı çünkü şu anda yok. geçti. teşekkür ederim cevaplarınız için.
ayyy kıızzz doğuruyor musun yoksa. bekle ya sırada ben varım
ben de cumartesi misafir kabul ettim ama artık kabul etmem ya şurda iki günüm kaldı. Doğum sonrası için kuvvet lazım bize ama gelene de gelme denmiyorki
herkes kendini düşünüyor haklısın o yüzden sen de kendini ve bebişini düşün misafir falan alma. hasta bezini benim hastane istemedi.neler gerekir diye sordum. kendi kıyafetlerinizi bebeğin kıyafetlerini ve ıslak mendilini getirin yeter dedi
hadi inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın ben de çok korkuyorum

canim uzme kendini. sen guclu bir annesin zaten.. kendinden olan ve olmayan tum yavrulara kucak acmissin. bu yavrunun da sana ihtiyaci var ve en azindan onun icin gormiiceksin duymayacaksin. bu seni yalniz birakanlarin yanlisini asla hafifletmez ama allah adildir. onlar da bu cektigin yalnizligi bir gun anlayacaklar merak etme..

yeterki sağlıkla gelsinlerde gerisi boş canım, ben hala araba kullanıyorum, işyerine ev 15 dk. yanyoldan geliyorum zaten çok yoğun değil, ama arabayla gitmezsem otobüs yada minibüse bineceğim, ve akşam sabah çok dolu oluyor ve malum şöförler çok kötü kullanıyorlar, bakalım 37. haftam 9 aralıkta dolacak ama 4 gün yıllık iznim var onuda alcam öncesinde, ama 2 hafta daha çalışmam lazım, merj içinde dua ediyorum, biranönce bebeğiyle birlikte evlerine çıkarlar inş.

nanancım lütfen üzme kendini bak az kaldı bebeğine kavuşacaksın yakında, onları görünce bütün derdimiz tasamız geçecek bence, moralini yüksek tut canım

,

canımm kıyamam.peki neden yalnız basına gittin?keşke hafta sonuna getirseydin de eşin de olsaydı.anlıyorum seni zaten yeterince hassasız en çok bu dönemde ilgiye şefkate ihtiyacımız oluyo..sıkma canını sen,çok güzel şeyler olucak hayatımızda inşallah en kısa zamnda )

Canım benim yaa hiç üzülme lütfen bak sunun surasında 1haftan kalmıs bebegıne kavusmana kendını uzup onuda rıske atma oda uzulmesın annesii bebişin sana anlam katacak cok az kaldı az sabret seni yalnız bırakıyorsada bu eşinin ayıbı ama eminim oda bebeğinle vicdana gelecektir sana yaptıgı haksızlıkların farkına varacaktır sen şimdi hiçbirşeyi düşünme yalnızca bebeğine odaklan Allahın izniyle o sana neşe katacak

Canım bende kac gundur senınle aynı durumdayım ozellıkle aksamları ınanılmaz derecede ates basıyor sıkıntı gelıyor delırecek gıbı oluyorum bende kendımı balkona atıyorum genelde sanırım normal ama sen yınede gecelerı sıkı gıyınmeye calıs sunun surasında az kalmıs hasta etme kendını valla ben 20tane body fln almadım bırde cabuk buyurlerde heba olursa yazık yanı mothercareın bodylerı hakkında da yorum yapamayacagım tatlım bodysını hıc almadım cunku

Canım hadı gozun aydın agdanıda halletmıssın super olmus Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın Valla ben mısafır fln almıyorum cnm ama mısafırlıge gıttım yerde de oturtmuyıelar sagolsunlar dusunen yok yanı bu kızın karnı burnunda dıye bende bu duruma sınırlenıyorum ustelık bunu yapanda kv olunca ıyıce sınır basıyor

nanancım lütfen üzme kendini bak az kaldı bebeğine kavuşacaksın yakında, onları görünce bütün derdimiz tasamız geçecek bence, moralini yüksek tut canım

Son düzenleme:

nanancım bebişinin kilosu iyi bence hem 28 inde kadar biraz daha alır. Yalnız kaldım diye de üzülme inan bu tür problemleri birçok kişi yaşıyor.Benim çarşamba doğum var ama annem ve ablam salı gecesi gelecekler. Ablam çalışıyor ama annem erken gelebilirdi aslında. eşim sürekli anneni çağır sana yardım etsin son haftanda dedi durdu ama annemden hiç böyle bir istek gelmeyince ben de çağırmadım valla sezeryan olmasa doğuma bile gel demeyecektim çok kırıldım. ama üzülmüyorum artık ben kızıma daha özenli bir anne olup onu yalnız bırakmam diyorum.

canım cumartesi çalışıyor pazar ünüde çocuklarda evde olduğundan hep beraber çıkamayız zaten ya kendi işi istese gelebilirdi bugun ama kendi tercihi ve bana verdiği değer bu kadar elimden bişey gelmiyor pazartesi bakalım hastaneye gelecekmi benimle o bile meçhul 3 gün hastanede kalacakmışım sezeryanı anestezi istedim birde perşembe günü kardeşiminde katkılarıyla annem babam geliyorlar çok şükür çocuklar başıboş kalmıyacak en azından hastaneye sabah 7.30 da yatışım olacak 9 da da sezeryan zaeten uyandığımda bebeğimide yanıma verrlerse inşllh verrlr bana o da yeter babası gelmessede fazla üzülmüyeceğim kendimi bu dururmada hazırlayarak gdcm hayalkırıklığı yaşamamak için hayırlısı artık ama artık not alıcam bu eksileri

bizimkilerde doğsun gelebiliriz deyip duruyorlardı kardeşimin ısrarıyla geliyorlar sankş kardeşim anane olacak gb heyecanlı :) eşimde ne zaman gelecekler deyip duruyor beni düşündüğünden değilde kendi işinden geri kalmasın diye neyse canım sende üzme kendini haklısın biz evlatlarımıza böyle durumlarda herzaman destekçisi olucaz iyi ki varlar dedirtcez inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…