kızlar slm
geçmişe gözatmadan önce yazayım doktordan geldim bebeğm 1 -hafta geriye kalmış kilomuz 3100 olmuş 28 kasım sabah 9 da sezeryan yapılacak bugun yarın olacak derken tarih belli olunca heyecan yaptım.birçok eksik gözümün önünde sıralandı ve herzamnaki gbhastaneye tek başıma gittimkan aldılar kendimi iyi hissetmyrm birde hastanede sezeryan formu doldururken kendimi o kadar yanlız hissettimki birisi bişeyinmi mi var dese sarılıp ağlıyacaktım sanki tek başıyım gbydim herkes eşleriyle gelmiş her seferinde üzülüyordum ama bu sefer daha bir fazla koydu tek başıma gitmek birde sezeryan formunda risklerinden filan bahsedilmiş 12 den beri hastanedeydim şimdi eve kendimi attım hemen size yazıyorum iyiki varsınız rabbim tüm anne ve bbeklerini korusun yanlız kimseye muhtaç kalbi kırık bırakmasın hepinizi çok seviyoruz bebeğimle birlikte
nanan cnm geçmişe hiç bakamadım ama ilk acar acmaz senın yazını gördün ayy kıyamam ben sana yahaftasonlarıdamı eşin çalışıyor keşke haftasonu gitseydiniz beraber kontrole ben hep öyle yapıyorum..o yalnızlık duygusu cok kötüdür tabi..bende annemlerin falan burda olmayışına bazen kırılıp üzülüyorum dogum yapacam annemler tatildeler diye içerliyorum burda olsada gelip yine bana yardımcı olamıyacak biliyorum saglıgı acısından ama nebilim varlığı bile yetecek..ama hiç belli etmiyorum onlara telde görüştüğümüzde falan..
bebişin kılosu bence cok güzel cnm hiç dert etme maşallah tarihinde belli olmuş inş o gün saglıkla sıhhatle kavuşursun bebişe..
kızlar slm
geçmişe gözatmadan önce yazayım doktordan geldim bebeğm 1 -hafta geriye kalmış kilomuz 3100 olmuş 28 kasım sabah 9 da sezeryan yapılacak bugun yarın olacak derken tarih belli olunca heyecan yaptım.birçok eksik gözümün önünde sıralandı ve herzamnaki gbhastaneye tek başıma gittimkan aldılar kendimi iyi hissetmyrm birde hastanede sezeryan formu doldururken kendimi o kadar yanlız hissettimki birisi bişeyinmi mi var dese sarılıp ağlıyacaktım sanki tek başıyım gbydim herkes eşleriyle gelmiş her seferinde üzülüyordum ama bu sefer daha bir fazla koydu tek başıma gitmek birde sezeryan formunda risklerinden filan bahsedilmiş 12 den beri hastanedeydim şimdi eve kendimi attım hemen size yazıyorum iyiki varsınız rabbim tüm anne ve bbeklerini korusun yanlız kimseye muhtaç kalbi kırık bırakmasın hepinizi çok seviyoruz bebeğimle birlikte
yeni aldığınız cicileride iyi günlerde kullansın bebeişin canım ya insan almadan suramıyorki görünce bende o sinirle gelirken e-bebeğe uğradım alışveriş yapayım biraz diye ama tulum fiyatlarını 65 civarı grnce hayatımın en hızlı alışverişini yaptım çorak dışarda giyecek ve evde giyecek şapkalardan aldım birde bebek dergisi aldım :) çıktım 15 dk sürmedi kısmetse yarın alayım bişeyler diyorum en azından araba koltuğumuzu telsizimizi en acil olanlar listesini çıkarıp birde evin misafire kalacak odalarını düzenlemem ay çok işim var benimyattım yattım son ana sıkıştırdım gene yarın sabahtan itibaren 4 nala koşturcam gibi görünüyor eve yardıma gelen bayanda hasta olmuş şansıma bakarmısın benim ya hemen birini ayarlamam lazım şimdi
kızlar geldim ben ve canım inanılmaz sıkkınne oldu nasıl oldu hiç anlamadım. bebişim en başından beri hep önde giderdi. 10 günde sadece 16 gr almış ultrason aletinin standart sapmalarından bahsetti doktor ama ben hep aynı alette ölçüm yaptırdım. ne kadar hatalı ölçse de bi artış olması gerekiyordu bu durumu görünce de ( bana belli etmese de), doğum tarihini 10 aralığa çekti. yani 38+6 olacak. neden büyümedi ki kızım? inanın hiç anlamadım
kızlar geldim ben ve canım inanılmaz sıkkınne oldu nasıl oldu hiç anlamadım. bebişim en başından beri hep önde giderdi. 10 günde sadece 16 gr almış ultrason aletinin standart sapmalarından bahsetti doktor ama ben hep aynı alette ölçüm yaptırdım. ne kadar hatalı ölçse de bi artış olması gerekiyordu bu durumu görünce de ( bana belli etmese de), doğum tarihini 10 aralığa çekti. yani 38+6 olacak. neden büyümedi ki kızım? inanın hiç anlamadım
halimem tam cıkıyordum ki seni gördüm..üzülme cnm kılosunu okadar dert etmeyin ayrıca sanırım bazı bebekler baştan cok kılo alıp sonlara dogru yavaşlıyor kılo alımı genelde burda gözlemlediğim hep o..haftasıyla uyumlu olsun yeterli cnm önceleri öndeymiş şimdi biraz durulmuş bu cok sorun olacak bişey deil be cnm üzülme saglıklı olsunda kılosu normal olsun..
38+6 iyi bencede bebeğin için 37lere göre..hadi hayırlısı inş..sen moralini bozma ki bebişinde üzülmesin annesi..hep iştahlıda olamaz ki bebişler demekki son zamanlarda iştahı kapanmış prensesinbelkı sona yaklaşıyor oldugu için oda oralarda stres yapmıştır
Canım benimde c.tesi günü kontrolüm vardı bende 36.haftamdayım senin gibi benimde 10 günde 700 gr alan oğlum bu hafta 180 gr almış.Öyle şaşırdım ki,içten içede üzüldüm açıkçası.Doktorda anladı üzüldüğümü,ve bana ama geçen hafta gribal enfeksiyon geçirdin bu çok normal dedi.Sende hastalık geçirdin mi geçen haftalarda.O etkilemiş olabilir?
kızlar slm
Bence hassas bir anne adayı gibi düşünüyorsun tatlımKızlar size saçma bi soru daha soracağım, bebek için hastane çantasını ayrı, kendiminkini ayrı yapacağım. Benimki neyse de bebeğin kıyafetleri yıkanmış ütülenmiş, çantanın içi hijyenik değil ki...
Ay çok mu ayrıntı düşünüyorum?? :26:
akraba bile değildi canım;ilçede calısan öğretmen arkadaslar.Merkezde işleri varmıs cumadan gelıp hem alısveriş yaptılar hem de işlerini hallettiler.Etmicem canım ya zaten bugun annem aradı kızdı ne mısafır kabul edıyorsun dıye :18::18:
Aynen canm ya bazıları sahiden anlayışsız oluyor önce kendimiz kendimizi korumalıymışız meğer .Canım nereden nereye bak yormussun kendını hem ınsanlarda da dusunce yok ya bende ona cok kızıyorum yaa bu kadarda olmaz yanıartık 9.ayına gırmıssın hıcmı demıyorlarkı bu kız yorulacak edecek Yok yok kımsede anlayıs namına bırsey yok
yok canım bu bana ıyı bı ders oldu akıllandım artık kımseyı kabul etmıcem 2-3 saat oturmaya gelsın tmm ama;kesinlikle anlayıs yok ustelık hamılelık basından gecmıs bır aıle cocukları bıle var 4 yasında
buarada hasta bezınden bahsetmıssınız ben almadım daha;hiç hastaneyede sormadım 1 saat sonra gıdecegız kontrole o zaman sorayım bari
Evet canım banada bazı seyler bayramda ders olduda oradan bılıyorum kımse dusunupte sen otur hamılesın demedıİnsanlarda anlayıs yok herkes kendini düşünğyor yazık Bende bundan sonra kendimi düşüneceğim kim ne derse desin umurumda değil Canım ben hasta bezi koymadım sezeryan olacagım ıcın ped koydum sezeryanda zaten fazla kanaman olmuyormuş bilmiyorum artık kanama fazla olursa da artık biri gider alır
Sağ ol canm hepimiz için inşallah.16.30 da cnm...gelir gelmez yazarım inşallah. saol bu arada merakın için...
cnm hiç sıkma canını. hayırlısı neyse o olsun inşallah...
valla bu tarihe kadar çalışanları ayakta alkışlıyorum. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...
ya 37+5 e göre 16 günün kalması gerekmiyor mu cnm ya? orda 13 yazıyor???
cnm naptın yüzüğünü? çıkarabildin mi?
10 tane koydum cnm ben de :)
sen yine de çantanı hazırla cnm ya, nolur nolmaz:)
Hayırlısı inşallah .bizim terslikler oldu bi dolu son donem. 4 kasimda bebegi aliyolardi nerdeyse. sonra yogun bakim riskinden dolayi bayramdan sonraya sarkti. bayramdan sonra ben biraz toparladim 23 kasimakadar kalsin dedik. gecen hafta da 23 kasimi 30 kasima oteledik. normal dogum tarihi 12 aralikti.. bu gidisle bebis beklerse oraya kadar oteleyecegiz :)))
simdi guluyorum cok sukur ama zor zamanladi.. simdilik 30 kasim sezeryan tarihim. ama oglum acele edip cikmaya kalkarsa oncesi de olabilir.. senin ne zaman?
Evet canım yaa zaten bu haftada gıdılecek 2yerım kaldı ondan sonra bende evımde oturacagım yeter artık gez gez nereye kadarCanım yaa sende sıkma canını bebısın saglıkla sıhhatle gelsınde yat dınlen bosver en guzelı benım gıttıgım yerlerınde cogu mecburı cogundada fazlasıyla yoruluyorum
iyiyim cok sukur.. takiliyorum sadece...
evde gezmek bile buyuk nimetken dun aksam disarda yemek yedik 3 haftalik yatak mahkumiyetinden sonra super geldi :) bi de oglus biraz kilo aldi derse carsamba gunu doktorumuz iste o zaman degme keyfime
dedigin aynen dogru hayatim direk etkileniyo. hastaneye yattigim donemden beri durdu resmen kilo almasi. nerdeyse 20 gunde sadece 200 gr aldi. aklim almiyo yaa ne balli sut kaldi ne pekmez ne muz. herseyi yiyorum. son 9 gunum kaldi yemeye ve moralimi yuksek tutmaya devam ediyorum. bu cars kontrolum var insallah kilo almistir minigim.
direncle ilgili bir durum kalmadi sukur. hemoroid ve onun apselenmesine bagli enfeksiyon sorunu yasadik. ama simdi iyiyim. artik saglicakla bekliyoruz oglumuzu. kucuk mucuk besler buyuturuz hayirlisiyla. yeterki saglikla gelsinler :))
bence de zorlaniyosan 35te birak. hele ki araba olayini hic aklim almiyo. ben yan koltukta resmen yatay pozisyondayim sen hala nasil kullaniyosun. yenidogan sunnetini bizimki de oneriyor ve yaptiricas sanirim. hemen dogumda degil ilk hafta kontrolunde ya da dogumdan 2-3 gun sonra olacak ins.
merj de bizde. hatta haberlesiyoruz. cars cikmamis olurlarsa onu da goreyim istiyorum. tabii duam hep kiziyla birlikte biran once cikmasi yonunde..
Kıyamam canm sanakızlar slm
Kalın giyinince oluyor bana o his canm .kızlar özellikle akşamları bana ateş basıyo!!!anlık böyle kafamdan aşağı yayılıyo böyle,çıldırcak gibi oluyorum.dar koşup kaloriferi kapatıyorum.öyle eşoftmansız gecelikle yatıyorum,yorgan da örtünmüycem bana kalsa da eşim ona razı gelmiyo .nedir bu ya!!!sizde de oluyo mu?
bu arada ebnim 2 tane hastane cıkısım var,3.almaya gerek var mı?20 tane body alanlar var galiba,o kadar lazım olcak mı kızlar ya...bi de bu salak mothercare'in bedenlerinin içinden çıkamıyorum.hepsi 0-3 ay aldım ama gözüme büyük geliyo.newborn almalı mı ki yav....
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah tatlım .canım cumartesi çalışıyor pazar ünüde çocuklarda evde olduğundan hep beraber çıkamayız zaten ya kendi işi istese gelebilirdi bugun ama kendi tercihi ve bana verdiği değer bu kadar elimden bişey gelmiyor pazartesi bakalım hastaneye gelecekmi benimle o bile meçhul 3 gün hastanede kalacakmışım sezeryanı anestezi istedim birde perşembe günü kardeşiminde katkılarıyla annem babam geliyorlar çok şükür çocuklar başıboş kalmıyacak en azından hastaneye sabah 7.30 da yatışım olacak 9 da da sezeryan zaeten uyandığımda bebeğimide yanıma verrlerse inşllh verrlr bana o da yeter babası gelmessede fazla üzülmüyeceğim kendimi bu dururmada hazırlayarak gdcm hayalkırıklığı yaşamamak için hayırlısı artık ama artık not alıcam bu eksileri
Canm doktor aynılarından banada bahsetti bugün dr geçen haftayla bugün bebişim dahazayıflamışkızlar geldim ben ve canım inanılmaz sıkkınne oldu nasıl oldu hiç anlamadım. bebişim en başından beri hep önde giderdi. 10 günde sadece 16 gr almış ultrason aletinin standart sapmalarından bahsetti doktor ama ben hep aynı alette ölçüm yaptırdım. ne kadar hatalı ölçse de bi artış olması gerekiyordu bu durumu görünce de ( bana belli etmese de), doğum tarihini 10 aralığa çekti. yani 38+6 olacak. neden büyümedi ki kızım? inanın hiç anlamadım
Canm doktor aynılarından banada bahsetti bugün dr geçen haftayla bugün bebişim dahazayıflamış
halimem üzülme kuzum yaaa
banada gecen hafta bebek 2 hafta geriden geliyor dedi 35-6 da bebek 2270 cıktı ama 34-6 da ise 2510 cıkmıstı hiç kafama takmadım zayıflamıs olamaz diye düşündüm
mutlaka doktorun yanlışı vardır dedim kendi kendime bende bu carsamba gidicem tekrar beni artık her hafta cagırıyor şişli etfaldeki doktor bebeğin gelişimini küçük buluyor sanırım
saglıklı olsunda küçük olsun napalımmm zaten ben epi topu 5 kilo aldım suan 36-3 oldum öyleee tosun bi bebk beklemiyorum çünkü hala ne yersem midemde en fazla 2 saat kalıyor sonra cıkarıyorumm
küçük olması hiç sorun diil bitanem ama gerilemesi can sıkıyor işte. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzuları. şu son günler belli ki çok stresli geçecek
cnmm hic uzulme yeterki saglikli dogsuun toparlanir senin sutunledee efe 3 kg deildi dogdugunda toparlanirlarr sonradan ins buarada adana daki doktorun kiim
bak benimkide 300 gr gerilemiş gözüküyor ama bana pek inandırıcı gelmedi ultrason verileri ben devlet hastanesine gidiyorum çünkü belki ayarları falan bozulmustur diye teselli ettim kendimi 2 hafta geriden geldiğini falan söyleyince beni sonra doblere yönlendirdi ordadi uzman doktor bebeğin sağlıgı iyi dedi içim rahatladı yoksa 300 gr cokk önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?