2011 Aralık Anneleri

selam kızlar iki gündür cok yogunum cumartesi serum alıp kendime geldimya hazır enerjım varken ıkı gundur sabahtan akşama kadar hep dısarda gecti..nıye cocuklara alışveriş yapmak için:) güya kendime bişeyler bakayım dedim dogum sonrası giymek için ama malesef mumkun olmadı ablaya abiye bebege derken bana fırsat kalmadı cok yorulmuşum ama şimdi farkettim 5 dakka uzanıp kalkıp yemek yapıcam ..dünde geldim dısardan direk mutfaga girdim birde misafırlerım vardı yemege neyse saglık olsun dinlerim inş bundan sonra..hazır annemler yokken babam arabayı almamışken onlar gelmeden arabayla gidilecek yapılacak işlerimi halledeyim dedim yoksa babam hayatta trafıge cıkmama izin vermiyor artık yarına geliyorlar inş..aynen kullandıgım gibi geri bıraktım yerine

prensesimede yine ciciler aldık tamam artık almayalım dedikçe yine dayanamıyoruz

nanan cnm geçmişe hiç bakamadım ama ilk acar acmaz senın yazını gördün ayy kıyamam ben sana ya haftasonlarıdamı eşin çalışıyor keşke haftasonu gitseydiniz beraber kontrole ben hep öyle yapıyorum..o yalnızlık duygusu cok kötüdür tabi..bende annemlerin falan burda olmayışına bazen kırılıp üzülüyorum dogum yapacam annemler tatildeler diye içerliyorum burda olsada gelip yine bana yardımcı olamıyacak biliyorum saglıgı acısından ama nebilim varlığı bile yetecek..ama hiç belli etmiyorum onlara telde görüştüğümüzde falan..
bebişin kılosu bence cok güzel cnm hiç dert etme maşallah tarihinde belli olmuş inş o gün saglıkla sıhhatle kavuşursun bebişe..

canım benim ya hftasonu pazar sadece evde ondada çocukları bırakıp gidemiyoruz,isteyen gelebilir kendi işi zaten.

yeni aldığınız cicileride iyi günlerde kullansın bebeişin canım ya insan almadan duramıyorki. görünce bende o sinirle gelirken e-bebeğe uğradım alışveriş yapayım biraz diye ama tulum fiyatlarını 65 civarı grnce hayatımın en hızlı alışverişini yaptım çorak dışarda giyecek ve evde giyecek şapkalardan aldım birde bebek dergisi aldım :) çıktım 15 dk sürmedi kısmetse yarın alayım bişeyler diyorum en azından araba koltuğumuzu telsizimizi en acil olanlar listesini çıkarıp birde evin misafire kalacak odalarını düzenlemem ay çok işim var benim yattım yattım son ana sıkıştırdım gene yarın sabahtan itibaren 4 nala koşturcam gibi görünüyor eve yardıma gelen bayanda hasta olmuş şansıma bakarmısın benim ya hemen birini ayarlamam lazım şimdi

Son düzenleme:
kızlar geldim ben ve canım inanılmaz sıkkın ne oldu nasıl oldu hiç anlamadım. bebişim en başından beri hep önde giderdi. 10 günde sadece 16 gr almış ultrason aletinin standart sapmalarından bahsetti doktor ama ben hep aynı alette ölçüm yaptırdım. ne kadar hatalı ölçse de bi artış olması gerekiyordu bu durumu görünce de ( bana belli etmese de), doğum tarihini 10 aralığa çekti. yani 38+6 olacak. neden büyümedi ki kızım? inanın hiç anlamadım

Son düzenleme:

Canım benim boşver ya hiç takma kafana.Yavruna doğuma odakla sen kafanı.Olumlu düşün,sütün falan etkilenmesin canım.Bebeğinin gelişiyle herşey çok güzel olacak inşallah.

ayy cnm allah yardımcın olsun şimdi günün belli olunca daha bir farklı olur ben sankı hiç dogurmayacakmışım gibiyim daha yapılacak cok şeyim var..bugun benimde temizlikçi gelecekti dişçiye gidecekmiş gelmedi ben de evi bıraktım öylece aldım kızımı cıktım dışarı:) istanbulda oturup forum istanbula hiç gitmemiştim bebek dogmadan gideyim dedim iyide oldu merak ediyordum cok görmüş oldum:)) bende e-bebek e girecektim ama baktım oglumun okul saati gelmiş acil döndük zaten daha takılsaymışım arabayı kullanamıyacakmışım oturunca alt taraftan cok agrım oldu..
inş birini bulursun cnm evi temizletmeye kolaylıklar dilerim sana

halimem tam cıkıyordum ki seni gördüm..üzülme cnm kılosunu okadar dert etmeyin ayrıca sanırım bazı bebekler baştan cok kılo alıp sonlara dogru yavaşlıyor kılo alımı genelde burda gözlemlediğim hep o..haftasıyla uyumlu olsun yeterli cnm önceleri öndeymiş şimdi biraz durulmuş bu cok sorun olacak bişey deil be cnm üzülme saglıklı olsunda kılosu normal olsun..
38+6 iyi bencede bebeğin için 37lere göre..hadi hayırlısı inş..sen moralini bozma ki bebişinde üzülmesin annesi..hep iştahlıda olamaz ki bebişler demekki son zamanlarda iştahı kapanmış prensesin belkı sona yaklaşıyor oldugu için oda oralarda stres yapmıştır

Canım benimde c.tesi günü kontrolüm vardı bende 36.haftamdayım senin gibi benimde 10 günde 700 gr alan oğlum bu hafta 180 gr almış.Öyle şaşırdım ki,içten içede üzüldüm açıkçası.Doktorda anladı üzüldüğümü,ve bana ama geçen hafta gribal enfeksiyon geçirdin bu çok normal dedi.Sende hastalık geçirdin mi geçen haftalarda.O etkilemiş olabilir?

valla cnm bilmiyorum yaa... inan çok kötü oldum. son bi saattir durduramıyorum kendimi inşallah bi sorun yoktur. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah

şimdi kalkıp yemek telaşına başlıyayım akşama işlerim bitince rahat rahat takılır geçmişe bakarım inş bakalım yeni gelen bebiş haberi falanda varmıymış

şimdilik iyi akşamlar kızlarr

he buarada bugun ılk bebeğimizin annesi lüveyla yani leylayla konuştum cok selamı var herkese detayları daha sonra musait oldugumda yazarım inş..

son 10 günde hiçbir şey olmadı cnm ya, ben de kendime ilk bunu sordum ama gayet iyi gidiyordu herşey. 16 gr da çok az yaa

canım benim üzülme ben hamileliğimin basından beri hep tek basıma gidiyorum kontrollere eşim gelemiyor işten izin alması problem oldugu için
yalnız değilsin yani

Bence hassas bir anne adayı gibi düşünüyorsun tatlım Bebeğin çantasını nihayet bitirdim bir ay oldu başlayalı. Kendi çantamı yıkadım ama bebeğin çantasını yıkayamafım O yüzden şöyle yaptım büyük buzdolabı poşeti ya da şeffat poşetlere ayrı ayrı koydum ve etiketledim ebeye verilecek, fazla çorap,iç zıbın, iç pijama, ilk gün yedek kıyafetler falan fıstık tarzında Kendi çantamada başladım yalnız sabahlık ya da pijama takımı katlayıp koyunca bile kırışacak gibi

Aynen canm ya bazıları sahiden anlayışsız oluyor önce kendimiz kendimizi korumalıymışız meğer .

Sağ ol canm hepimiz için inşallah.
Hayırlısı inşallah .
iyiyim cok sukur.. takiliyorum sadece...

evde gezmek bile buyuk nimetken dun aksam disarda yemek yedik 3 haftalik yatak mahkumiyetinden sonra super geldi :) bi de oglus biraz kilo aldi derse carsamba gunu doktorumuz iste o zaman degme keyfime

Hayırlısıyla alır inşallah bebeğin kilo almaması bizleri çok üzüyor Benim bebişimde bir haftadır daha kilosu düşmüş

Kıyamam canm sana Kalın giyinince oluyor bana o his canm .
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah tatlım .
Canm doktor aynılarından banada bahsetti bugün dr geçen haftayla bugün bebişim dahazayıflamış

halimem üzülme kuzum yaaa
banada gecen hafta bebek 2 hafta geriden geliyor dedi 35-6 da bebek 2270 cıktı ama 34-6 da ise 2510 cıkmıstı hiç kafama takmadım zayıflamıs olamaz diye düşündüm
mutlaka doktorun yanlışı vardır dedim kendi kendime bende bu carsamba gidicem tekrar beni artık her hafta cagırıyor şişli etfaldeki doktor bebeğin gelişimini küçük buluyor sanırım
saglıklı olsunda küçük olsun napalımmm zaten ben epi topu 5 kilo aldım suan 36-3 oldum öyleee tosun bi bebk beklemiyorum çünkü hala ne yersem midemde en fazla 2 saat kalıyor sonra cıkarıyorumm

küçük olması hiç sorun diil bitanem ama gerilemesi can sıkıyor işte. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzuları. şu son günler belli ki çok stresli geçecek

cnmm hic uzulme yeterki saglikli dogsuun toparlanir senin sutunledee efe 3 kg deildi dogdugunda toparlanirlarr sonradan ins buarada adana daki doktorun kiim

küçük olması hiç sorun diil bitanem ama gerilemesi can sıkıyor işte. inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzuları. şu son günler belli ki çok stresli geçecek

bak benimkide 300 gr gerilemiş gözüküyor ama bana pek inandırıcı gelmedi ultrason verileri ben devlet hastanesine gidiyorum çünkü belki ayarları falan bozulmustur diye teselli ettim kendimi 2 hafta geriden geldiğini falan söyleyince beni sonra doblere yönlendirdi ordadi uzman doktor bebeğin sağlıgı iyi dedi içim rahatladı yoksa 300 gr cokk önemli

cnmm hic uzulme yeterki saglikli dogsuun toparlanir senin sutunledee efe 3 kg deildi dogdugunda toparlanirlarr sonradan ins buarada adana daki doktorun kiim

ortadoğu da türkan cengize gidiyorum cnm.

ben de o yüzden panik yaptım işte. varsın 300 gr zayıf doğsun ama gerilemesin kuzum. hepimizinkiler için bu dualarım...

ben de o yüzden panik yaptım işte. varsın 300 gr zayıf doğsun ama gerilemesin kuzum. hepimizinkiler için bu dualarım...[/QUOTE]

Aminnnn Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin insallah
Ben şimdilik cıkıyorum koca işten gelecek yemek hazırlamaya baslayayım yavastan yavastann gece yine katılırım aranıza beni bekleyin anacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…