2011 Aralık Anneleri

ben de o yüzden panik yaptım işte. varsın 300 gr zayıf doğsun ama gerilemesin kuzum. hepimizinkiler için bu dualarım...

Aminnnn Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin insallah
Ben şimdilik cıkıyorum koca işten gelecek yemek hazırlamaya baslayayım yavastan yavastann gece yine katılırım aranıza beni bekleyin anacımmmm[/QUOTE]

hoşçakallllllllllllll

iyiakşamlar güzel anneler ve anne adayları

ben 2. bebeğime hamileyim.. ilki kızım Duru 1518 gr. doğdu ama son derece sağlıklıydı! hatta küvezde bile 1 gece kaldı.. şimdi 36. haftayı geçtim 2750 gr civarındayız oğluşumla yani anlıyacagınız kiloylla cok doğru orantılı değil sanırım sağlıklı bebişlerin olması... sağlıklı beslenelim yeter.. ki inanıyorum herkes canını dişine takıp en iyi şekilde sağlıklı besleniyor.. herşey bebişşlerimiz için.. moralimizi yüksek tutmalıyız herne olursa olsun ... çünkü bebişleri dünyada büyütecek olan sütümüzün bol ve kaliteli olması gerekiyor.. iyi düşünelim iyi olsun

bu annelik denilen şey nasıl birşeymiş ya Rabbim... bütün dünyam o oldu. birşey olacak diye aklını oynatıyor insan :'43:
:18::18:

Merhaba canm ilki kaçıncı haftada doğdu .Allah (cc.) bağışlasın çocuklarını.

tanemm senden nbr cnm buarada halimem esin ne zmn gelck yanina kuzum

Son düzenleme:
Oy oy Cenabı Allah nasip ederse dünyada yiyecek ekmeği varsa gayet sağlıklı büyüyorlar .

Çok doğru söylüyorsun.Alnımıza ne yazıldıysa o ne eksik ne fazla! ALLAH a binlerce kere şükür olsun bana da bi güç kuvvet verdi ki sorma! hiç tereddüt etmedim ,hiç endişelenmedim... aksine sanki 5 cocuk büyütmüş bir anne gibiydim..

cnm çok çok haklısın ama annelik denilen şey demek ki bu. insan çok kötü oluyor

tanemm senden nbr cnm buarada halimem esin ne zmn gelck yanina kuzum

cnm doğumdan 3 gün önce izin alıp gelecek. 10 aralık dedi doktor. 7 sinde gelir. daha önce sancım başlarsa eşim yanımda olmicak. bu beni o kadar üzüyor ki anlatamam...

katılıyorum. tanıştığım bir kadın, 35. haftada kontrole gittiğinde bebeğin hala 1500 gr olduğunu görmüşler. zaten yüksek tansiyon sorunu varmış. acil sezaryene almışlar. kadın diyor ki daha doktor tam doğurtmamıştı bile, kafası çıkar çıkmaz bağırmaya başlamış doktor da dalga geçmiş "bunun ciğerler süper, küvöze falan gerek yok" diye..gerçekten kalmamışlar da... sadece emme problemi olmuş. çabuk yoruluyormuş emerken. biberonla beslenmiş.şimdi 3 yaşındaydı. gayet de iyi görünüyordu.

kuzuuuum üzülme...aynı korku bende de var. ama şöyle teselli oluyorum. doğuma yetişemese bile, benim o perişan halim geçmiş, oğlumla temizlenmiş paklanmışi süslenmiş olarak karşılarız babasınıne bileyim..şişim falan inmiş olur...züğürt tesellisi işte

orası öyle tabii cnm ama doğum anı çok özel bi an. bu heyecanı eşimle yaşamayı çok isterim. eminim sen de bunu çok istiyorsun... hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah...

aynen bende preklamsi diye bir rahatsılıktan( yüksek tansiyon) dolayı kızımı erkenden almıştım kucagıma :44::44: çok şükür dediğim gibi hiç bi problem yaşamamıştım! ama dediğin gibi çabuk yoruldugu icin az emebiliyordu bu nedenle sık sık emziriyordum cokkkkk uykusuz kalıyordum ama değerdi herşeye ikimizde sağ salim kurtulmuş hayata tutunmuştuk ... bi insan daha ne ister ki! dipnot: kızım ilk ayda 1800 gr almıştı bunun mutluluğunuda anlatmak ne mümkün...bu sebeple moral cok önemli güzel anneler

orası öyle tabii cnm ama doğum anı çok özel bi an. bu heyecanı eşimle yaşamayı çok isterim. eminim sen de bunu çok istiyorsun... hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah...

inşallah...ne kadar çok şey kaçırdığımızın farkındayız.. 28 haftalıkken geldim. eşim, karnımın oğlum hareket ettikçe nasıl şekilden şekile girdiğini, karanlıkta ışık tutunca nasıl ışığın altında sivrildiğini, sesime tepki verdiğini...hiç bir şeyi göremedi.hıçkırık tuttuğunda ...amaaan neyse. inşallah başka şeyler kaçırmayız. ömrümüz beraber sağlıkla geçer.

canım, ikinci gebeliğinde aynı sorunu yaşadın mı? o kadın iki kerer daha hamile kalmışi ikisinde de karnında ölmüş ilk 10 haftada..çok üzülmüştüm. şans var ama demekki?

kuuzum cook haklisin ins bebisin beklerrr babasiniii uzme kendiniii inss geleck ya ALLAHIN IZNIYLEE ONU DUSUN

canım, ikinci gebeliğinde aynı sorunu yaşadın mı? o kadın iki kerer daha hamile kalmışi ikisinde de karnında ölmüş ilk 10 haftada..çok üzülmüştüm. şans var ama demekki?

yok yaşamadım! ama bu benim 2. evliliğim.. ve ben tam boşanırken hamile oldugumu öğrenmiştim!!! herkes bebeği aldır herşey geride kalsın demişti o dönemlerde.. ben kimseyi dinlemedim ayrıldım ve bebeğimden vazgeçmedim... hayatım boyunca aldıgım en iyi karardı benim için... ben kızım sayesinde tutunmuştum hayata hemde tek başıma! o da bana tutundu! cok şükür zor günler geride kaldı şimdi cok mutlu ve en önemliside cok huzurlu bir evliliğim var ,üstelikte kızıma cok iyi davranan onunla son derece ilgilenen bir kocam var
anlıyacagın karışık bi hikayem var ... kusura bakma birden dökülüverdi yaşadıklarım bu sayfaya... tüm yaşadıgım olumsuzluklara rağmen ben hep iyi düşünmüşümdür... demem o ki; iyi düşünelim iyi olsun

slm annişleer nasılsınız.?dr ye gittik kızımın kilosu 2640 tahmini boyuda 44 cm dg tarihimizde 23 aralık oldu bu sefer.bebişim normal dogum pozisyonunda ınsallah bı sıkıntı olmazda normal yapabılırım.dr den cıkınca kocişle dısarda yemek yedik.bide engüzeli pers.gunu babamlara gıdecegız bayramda gıdememıstık araba alamamıştık otobusede cesaret edemedık.cok özlemiştim babamları eşimde gıdelım dedı umarım bişi olmaz 3 saatlık yol ama bakalımbizden haberler böyşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…