2011 Aralık Anneleri

Canm sen eşinide çok özledin ondanda hassas olabilirsin .

canım uzme sakın canını belkıde bı yanlışlık olmuştur.haftasına gore kılosu bence normal sağlıgı yerındeyse kıloyu dert etme doğuncada alır kıloyu.......hayırlısı olsun canım bence uzme canını bebişide uzme

bence de canım yeterki sağlıklı olsunlar kg o kadar da önemli değil

maşallahh canım.....aman dıkkat edın giderken.....of yaa bıde benım gunum bellı olsa artık yaaaa dayanamıyorummm

maşallahh canım.....aman dıkkat edın giderken.....of yaa bıde benım gunum bellı olsa artık yaaaa dayanamıyorummm

teşekkür ederim canım.Aslında benımde günüm belli değil kızımın gelısımıne gore 23 aralık gozuktu en son gıttıgımızde 21 aralıktı.Dr.15 gün sonraya randevu verdı dogum olmazsa 15 gun sonra gorusuz dedi hatta ben dedim kızımın erken gelme gıbı bı durumu varmı dıye hıc bellı olmaz sımdı yok derım gece gece gelırsın buraya dedı :18::18:
Halimecim sıkma canını tatlım alıntılardan anladıgım kadarıyla bebeğin fazla kılo almamıs doktor bı sıkıntı gormedıyse saglıgında bişey yoksa takma kafana bebişini de üzme annesi

bugün doktora giden anneler gözünüz aydın. bebişlerinizi görmüşsünüz. ben perşembe gidecem daha (
kilolara da takmayın. sağlıklı olsunlar inşallah. doğunca alırlar kilolarını bol bol inşallah

canım helal olsun demek geldi içimden. Allah her zaman yardımcın olsun inşallah. sen o cana kıymadığın için Allah sana ödül olarak eşini vermiş gibi hissettim. Allah nazardan saklasın inşallah

güzel haberlerini alırsın sende ınsallah canım perş.gunu

canımmmm cok teşekkür ederim. toplumumuz herne kadar böyle durumları hoş görmesede! herşey insanlar için malesef... ama dediğin gibi bitanecik kızım benim hayatımın anlamı oldu ve ödül olarak eşimle tnaıştım.. binlerce kere şükrediyorummm ...AMİN CÜMLEMİZİİİİ KORUSUN NAZARLARDAN

Merhaba kızlaaar !!! Nolur bebişlerinizin kilosu için endişe etmeyin, sizin endişeleriniz hmn yansır onlara.

Benim minnoşum ilk aylar çok az ilerliyodu, ben de kafama takıyordum, ben de kilo alamıyordum o da...1500 gramı geçince rahatladım, doğsa da yaşar inşallah diye kafama takmayı bırakdım. Ben endişelenmeyi bırakınca oğluşum hızla kilo aldı...şimdi 34 haftamdayım, 2200 gram olmuş cnm bnm...

Kızlar bişi sorcam, bugün çok acayip bişi oldu, kadınlar kulübünün sitesi açıktı sadece, sonra birden bire kendiliğinden bir sşte açıldı, aşağıdaki çubukta beliriverdi, tıkladım neymiş diye, çoooook fenaaaa müstehcen bi site reklamı ama çoook kötüüü...eşim de arka çaprazımda oturmuş tv seyrediyodu, farketmedi, ben de hmn kapattım, yine açıldı, bida kapattım, çok şükür gelmedi bidaha, eşime söylemek zorunda kalmadım kendiliğinden gidince...onun da görmesini istemezdim yani

Size böyle oldu mu hiç, ilk defa başıma gelio, üstelik bu pc yi bi tek ben kullanırım, eşim msn ye bakar çıkar hmn... nerden çıktı bu salak şey sinir oldum...

kızlar acil bakarmısınız.. geçmiş sayfalarda nişanın sümüksü bişi oldugunu yazmışsınız geriye gittim ama kaynagını bulamadım c.tesi günü sölemesi ayıp sümüksü bişi geldi benden jel gibi daha doğrusu ablama falan sordum normal dedi üstüne düşmedim şimdi okuyunca şaşırdım nişan kanlı olmuyomuydu lütfen aydınlatın benii yoksa doktora 3 günüm dha var:18:

amin cnm inşallah...

kuuzum cook haklisin ins bebisin beklerrr babasiniii uzme kendiniii inss geleck ya ALLAHIN IZNIYLEE ONU DUSUN

ahh kübram ahh... inşallah dediğin gibi olur...

maşallah sana da kızına da eşine de cnm... hep mutlu olun inşallah

gözün aydın cnm. sağsalim gidin gelin inşallah...

Canm sen eşinide çok özledin ondanda hassas olabilirsin .

sanırım tanem yaaaaaaaaaaaaa

çok tşk ederim kızlar desteğiniz için... bu arada çehregülcüm ben hiç karşılaşmadım bahsettiğin sitelerlee :26:

cnm bi arkadaş büyük tuvaletinin üstünde sümüksü bişe görmüştü yanılmıyorsam. istersen bi ara doktorunu. ne olur ne olmaz...

kizlar lutfen ama lutfen kg takmayin tam tersi pozitif yanini dusunun
kolay dogum olur
bebisiniz cabuk toplanir
hemde onemli olan kg degil sagliklari saglikli olsunlarda kus etli olsunlar
kg bebek olupda sekeri ve benzeri hastaligi olmasi dahami iyi....

valla cnm bilmiyorum yaa... inan çok kötü oldum. son bi saattir durduramıyorum kendimi inşallah bi sorun yoktur. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inşallah

sorun yoktur halimem rahat ol sonuçta ultrason aleti %100 dogruyu yansıtmıyor esas dogduklarında beli olacak kıloları oyuzden ben hiç üstünde durmuyom kılosunun bazen sormuyom bile doktor söylüyor :)

annis;cnm cok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inş bişey yoktur seninde agrıların diner biran önce..

neslihancım ıkı dogum yaptım ama sancının nasıl işey oldugunu bilmiyom bende merak ediyom nasıl bişey oluyor acaba diye ama suni sancıyı sor sana cok güzel anlatırım

lunecim cok sagol cnm bende cok sevindim dönmesine..seninde kuzucuguna maşallah herşeyin yolunda gitmesinede cok sevindim

hayırlısı olsun inş cnm bebişine de maşallah bence kılosu gayet güzel..sütün bol olur inş bol bol emzirir doyurursun merak etme

tanem seninkide fazla beklemıyecege benziyor neyse 36 olmana az kalmış ondan sonra daha rahat edersin

sagol nihalcim seninde gözün aydın az kalmış izine cıkmana maşallah bu zamana kadar ıyı dayandın cnm inş doguma kadarda iyice dinlenirsin

ooo maşallah mardincim geriye bişey kalmamış cogu gitmiş azı kalmış gelir inş perşembeye mobılyalarınız illa verilen tarihte getirmiyorlar bende cok cektım o ustalardan

cnm ben bebeğin eşyalarını da kendiminkıleride bır bohcaya sarıp koyacam öyle direk cantanın içine yerleştirmeyecem ve daha hala hazırlamadım cantamı

cnm ben emzirme südyenını tavsiye ederim diğer südyenlerde tamamını cıkarmak zorunda kalıyorsun gögsünün ama emzirme südyenınde öyle olmuyor sadece emeceği kadarı dışarda oluyor bana cok pratık gelıyor ben hepsinde kullandım bunda hatta emzirme atleti aldım o dahada hoşuma gitti

neslihancım katılıyorum sana cnm emzirme südyeni konusunda:) yalnız emzirme atletide cok rahat belinde üşümüyor acıkta kalmıyor

olbeycim cok sagol cnm aminn inşşş bu arada biraz daha ıyı olmana cok sevindim cnm yemege bıle cıkmışsınız maşallah bebişte en güzel vakitte saglıkla gelir inş..kılosunu sorun etme dogduktan sonrada alır

ayşegül cnm sen dogurana kadar kaç kişi girdi araya yarın son gün hadı hayırlısı inş carsamba gunu saglıkla kavusursun bebişine inş

maşallah cnm bebişe inş normal dogurursun sende kendini iyi hissediyorsan sorun olmaz heralde cnm 3saatlık yol hayırlısıyla git gel inş

cnm nişan nasıl olur bilmiyorum ama gecen gün çelik arkadaşımızın o şekilde gelmişti doktora gittiğinde 3cm acıklıgı vardı ve 2gun sonrada dogum yaptı..belkı olabılırde nişan ne desem boş ama

kızlar az öncede yazmıştım bugun lüveyla(leyla)yla konuştum yani ilk dogum yapan annemizle:)) oglu 28günlük olmuş ama henüz 3kıloyu bulmamış daha kılosu toparlanıyor yavaş yavaş dedi kendisi iyileşmiş maşallah..ilk zamanlar cok küçüktü zor tuttum ,yıkadım diyor o konuda zorlanmış cok..annesinin yanında kaldıgı için orda da net olmadıgı için girip yaşadıklarımı paylaşamıyorum sizlerle dedi herkesi cok merak ediyor selam söyledi doguranları tebrik etti..kendisi bodrumda yaşıyormuş ama bebek cok küçük oldugu için şimdilik uçaga binmesine doktor izin vermemiş beklıyorlar..

demetcim naber nasılsın cnm kacıncı haftadasın ??

İnşalllah canım cok istıyorum normali.inş.h bişi olmaz gideriz hem kızımın yorganını yastıgını minderini getirecem annem dikmisti nevresim takımını bile cok merak ediyorum nasıl bişi oldu.babam kargoya vercektı dedım vermeyın kirlenır falan

İnşallah en kısa zamanda daha da toparlar bebişi.ay bende kızımı yıkamak koklamak istıom yaaa

selam kizlarr
beni bu aralar korku sardi normal dogum istiyorum ama korkuyorum da dr.da bile rahat muayene olamiyyorum acaba dogumda kendimi kasarmiyim diye cok dusunuyorum.lutfen akil verin kizlar bana.

Kızlar aranızda çatı muayenesi yaptıran var mı??Ben gelcek hafta yaptırcam ama tırsıyorumm..arkadaşlar kolay olduğunu sölediler ama..nasıl bakıyor doktor eliyle mi??

Iyi olmaya calisiyorum canim 38+2deyim canim
sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…