2011 Aralık Anneleri

güle güle canım dikkat et kendine sıkma canını uzat ayaklarını oğlunun kımıldayışının keyfini çıkar dünyanın en güzel şeyi zaten sayılı günler kaldı karnımızdayken keyfini çıkaralımhoşçakal...

olbeycim güle güle kullan aldıklarını çok beğendim :) ne de güzel hazırlamışssın,otri bebe'yi görünce hafif bi gülümseme yayıldı yüzüme,ona varıncaya kadar ben de aldım.göbek filesidir,yeni doğan yıkama bezidir vs vs :)ama ennnnn hoşuma giden çekmeceye yerleştirdiğin sabun.eminim çok güzel kokuyordur.ya bana da kokulu sabun tavsiyesi verin lütfennnn :) ne güzel misler gibi kokar dimi kızlar???

bi de hastane çantamızı biz de yerleştirmedik.eşyaları koyacak poşet veya da hurc arıyorum...onlar olsa yerleşcek yani :) düştüğümüz hale bakın ya,sil valizi koy çamaşırları da işte dimiii.yooook!:))) bi de biberon steril etme olayı var şimdi.göğüs pompası emzik göğüs kalkanı da koyulcak tabi sterilazötöre..

hadi Allah yardımcın olsun canım
sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
amin canım darısı başına
canım Rabbim kolaylık versin doğumun da kolayca atlatırsınız inşallahhh Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin
amin hepimizin bebişine sağlık versin allah
geçmiş olsun bebeğinin durumu iyiymiş ne güzel
bu ne ya senin kayınvalide de felaket tellalı mübarek amaa boşver ne de olsa uzaktaymışsın he he der geçersin ne olacak.

canım benimki henüz belli değil. ama ben doktor tamam derse 38+3de yani 16 aralıkta doğurmayı planlıyorum..

canım takma kafana. bebeklerimiz de sonuçta insan. sürekli kilo almayabiliyolar demekki. sağlıklı olsun da kilosu önemli değil. canım ya kıyamam sana.

kızlar geçmişi biraz okuyum dedim ama inanın dayanamadım aşırı yorgunum. doğuran yok herhalde. en son mavisis de kalmışız tabloya göre. yoksa var mı doğuran??? aysalhcım yarın doğurcan galiba. allah yardımcın olsun canım.

slm kizlarr nasilsinizz kaynana muhabbeti olmuss benmkide geliyor onumuzdeki hafta carsamba ama ccok sukur bi problemimiz yok ben yinede kastiim:18: temzlik filan diee essim dio ocumu gelioo sanki annemde dun dedii kizim evini topla kaynananin mutfak ortulerini serr dedii susleee evini dedii bende anneme sinir oldum ben yeni gelin evi duzmuyorm dogurana kadr kimse bise beklemesin benim kendime cocuguma hayrim yok ki dediiim ama yinede yikadm kaynanamin yaptigi ortuleriii utuleyp serecem yazik kadin gormk istioo ama ben dinlenemiceem sanki gelse bileee insan kaynanasi yaparken nasil oturur ki

tekrar tekrar gözün aydın cnmmm

cnm benim, Allah yardımcın olsun. hayırlısıyla doğacaktır bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah...

çok güzeller cnm

valla çok üzüldüm cnm yaa bu arada ben de adanadayım. hangi hastanedeler? fazlaca ağırlaştım son zamanlarda ama yapmam gereken birşey olursa bana haber ver. elimden geldiğince yaparım...

maşallah cnm kızına ama keşke daha fazla çalışmasan. çok dikkat et kendine...

merhaba hanımlar.. bende 2011 Aralık annesi olacağım hayırlısıyla .. (allah kısmet ederse)

inşallah cnm... hoşgeldin aramıza...

herkese günanydın
ben yarın doğuma gidiyorummm çok heyecanlıyım yaaaa
bu arada çelik maşallah oğluna
geçmişi okumadım henüz doğuran var mı bir bakayım

ayyyyyyyyyyyyyyyyy heyecan bastıııı

dualarımız seninle cnm...

maşallah cnm bebeğinee

hayırlısı olsuncnm. bebeğin sağlıkla doğsun da sezeryan ya da normal hiç fark etmez bence...

10 aralıkta doğuracak olan 4. anne :))))

ay ben okurken sinir oldum..sen nasıl olmayasın...
onlara neymiş kaç kilo aldığın..
zaten sırf kuru kalabalık bu eşlerin aileleri..evlilik hazırlığı yaparken de başka işlerde de..gereksiz güruh...

benimki de ne sordu biliyor musun???*
çatladın mı???????????????????? ay bak yine sinir oldum yaaaa

canım takma kafana. bebeklerimiz de sonuçta insan. sürekli kilo almayabiliyolar demekki. sağlıklı olsun da kilosu önemli değil. canım ya kıyamam sana.

tabii ki cnm ya, sağlıklı olsunlar da gerisi boş...

bu arada tülay uzun nerdeeeee???

İyi akşamlar annecikler keyifler nasıl iyidir inşallah herkes .Pof yat yat vakitte geçmiyor .

kiz serme aaa bosver bende gecen sene trye tatile gittigimde evime girdigimde tam bi sok yasadim cok sinir oldum ben yapma cicekten nefret ederim evimde tutmam kaynanamda bayilir oyle seylere vermisti bi cuval hepsini kaldirdim koymam zorlama dedim tamam dedi gecen sene eve bi girdim sanki evlilik teklifi aliyorum heryer cicek banyomda el yikama dolabinin ustu uzunlamasina cicek assolis makyaj aynasi gibi olmus odalarin koseleri heryeri kudurdum tabi ertesi gune topladim begendinmi evi diye sordu he begendim saol dedim sonra geldi bakti cicekler yok eger laf desedi bende dicektim cicek istiyosa alsin eviine koysun aaa

slm kızlar nasılsınız ben acaip yoruldum bütün gün ütü yaptım ama bu sefer eşimin ütüsü.1 aydan fazla gider toptan yaptım.şuan karnım taş gibi ayakta cok durdugum içindir demi?kaynanalardan bahsetmişsiniz benimkide aralık başı gibi gelcek.şüküröşimdiye kadar bı problemımız olmadı zaten bayrramdan bayrama tatıldede 1 hafta kalıyoruz ynyana.ilkkez bu kadar uzun klcaz 15 tatıle kadar bizde kbabam gelcek tatılde o zaman bırlıkte gıdecekler.bende o gelmeden temızlık yapacam eşimde annemle yaprsın diyo dedim olmaz ılk kez bızım ewe gelıyor hayırlısı bakalım :18:

İyi akşamlar annecikler keyifler nasıl iyidir inşallah herkes .Pof yat yat vakitte geçmiyor .

Kesinlikle ya yat yat bakıt gecmıyor eskısı gıbı dolaşamıyorumda havalar sogudu.bebişlerimiz gelincede yatacak zaman bulamayacagız sanırsam

Canm normal zaman olsa neysede şimdi hamileyiz ve son riskli aylardayız küçük işler neysede öyle tüm gün ağır işlerde önce kendimizi korumamız gerekiyor . Geçte olsa dank etti bana :)

canim bi durum varsa anlarsin simdi zati mutlaka hissettirir ins cok iyi vakitler gecirirsinizz bizde ilk zamanlarda cok iyi geciniyoduk halada oyle biz aslinda iyi geciniyoz ama gulerek birbirimize laf sokuyoz annemlere cok laf ediyolar gulerekten altini ciziyorum bende artik onlara uymaya basladim

Kesinlikle ya yat yat bakıt gecmıyor eskısı gıbı dolaşamıyorumda havalar sogudu.bebişlerimiz gelincede yatacak zaman bulamayacagız sanırsam

iyi akşamlar arkadaşlar gerçektende vakit geçmek bilmiyo gerçi ben hergün biyerelere gezmeye gidiyorum ama yine de çok sıkıldım zaten oldum olası şu hamilelik zor gelmiştir bana
herkesin kaynanası geliyo benimkiler burda yok haca gittiler aman iykide yok olsada zaten faydası ndan çok zararı var annemde şu an burda degil yanlızım sanırım tek dogurucam 3. çocugu :18:

Evliliğimin 3 yılı şimdilik bişi yok inş.h olmazda yasayıp görcez bkalım canımen güzelini sen yapıon gülerek geçiştirmek

Canım yanına gelcek kımse yokmu diger cocukların kac yasındalar?bende cok sıkldım pers.günü annemlere gtcez 3 gün ordayız 3 saatlık yol inş.h bişi olmaz

Canım yanına gelcek kımse yokmu diger cocukların kac yasındalar?bende cok sıkldım pers.günü annemlere gtcez 3 gün ordayız 3 saatlık yol inş.h bişi olmaz

kız kardeşim var oda dogum yapacagım hastanede çalışıyo o olucak hastanede işallah eve gelincede işallah annem gelir oglum 10 kızım 5 yaşında
canım bence dikkatli ol yolculukta kendi arabanızlamı gideceksiniz

İyimiş ozaman canım masallah cocuklarınada.ewet canım kendı arabamızla gıdecegiz bız bayramda gıdemdık araba alamamıştık dun eşimde istıyorsan gıdelım dedı gitcez bakalım inş.h bişi olmaz hem kızımın yorganını falan getırcem annem dıkmişti nevresimini de öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…