İyimiş ozaman canım masallah cocuklarınada.ewet canım kendı arabamızla gıdecegiz bız bayramda gıdemdık araba alamamıştık dun eşimde istıyorsan gıdelım dedı gitcez bakalım inş.h bişi olmaz hem kızımın yorganını falan getırcem annem dıkmişti nevresimini de öle yani
evet canım yarın doğuracam saat sayıyorum artık. birazdan annemle ablam gelecek onlar gelince daha da heyecan yaparım herhaldecanım benimki henüz belli değil. ama ben doktor tamam derse 38+3de yani 16 aralıkta doğurmayı planlıyorum..
canım takma kafana. bebeklerimiz de sonuçta insan. sürekli kilo almayabiliyolar demekki. sağlıklı olsun da kilosu önemli değil. canım ya kıyamam sana.
kızlar geçmişi biraz okuyum dedim ama inanın dayanamadım aşırı yorgunum. doğuran yok herhalde. en son mavisis de kalmışız tabloya göre. yoksa var mı doğuran??? aysalhcım yarın doğurcan galiba. allah yardımcın olsun canım.
aysalh cnm ALLAH yardimcin olsun guzel haberlerlee don insALLAH bebisini saglikla al kucagina
değişiklik olursenin için bence bebişine dikkat et
Meleğim olsun bende evimde kenara köşeye müdahele edenlere gıcık oluyorum .
Evliliğimin 3 yılı şimdilik bişi yok inş.h olmazda yasayıp görcez bkalım canımen güzelini sen yapıon gülerek geçiştirmek
kız kardeşim var oda dogum yapacagım hastanede çalışıyo o olucak hastanede işallah eve gelincede işallah annem gelir oglum 10 kızım 5 yaşında
canım bence dikkatli ol yolculukta kendi arabanızlamı gideceksiniz
kiz serme aaa bosver bende gecen sene trye tatile gittigimde evime girdigimde tam bi sok yasadim cok sinir oldum ben yapma cicekten nefret ederim evimde tutmam kaynanamda bayilir oyle seylere vermisti bi cuval hepsini kaldirdim koymam zorlama dedim tamam dedi gecen sene eve bi girdim sanki evlilik teklifi aliyorum heryer cicek banyomda el yikama dolabinin ustu uzunlamasina cicek assolis makyaj aynasi gibi olmus odalarin koseleri heryeri kudurdum tabi ertesi gune topladim begendinmi evi diye sordu he begendim saol dedim sonra geldi bakti cicekler yok eger laf desedi bende dicektim cicek istiyosa alsin eviine koysun aaa
Canm normal zaman olsa neysede şimdi hamileyiz ve son riskli aylardayız küçük işler neysede öyle tüm gün ağır işlerde önce kendimizi korumamız gerekiyor . Geçte olsa dank etti bana :)
eğer sürekli gelirse dediğin gibi yapıcam canım başka çarem yok zatenkapiyi acma kizim ben trde oldugmda acmiyodum kapi calinca gidiyodum dusa cesmeyi aciyodum bariyodum dustayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye sende uyuyodu bebis bende uzandim duymamisim ayy ozurrrr dersin hehehahaaha zilide calmasinlar izin verme calarlarsada kablosun cikar pilini bisiysini cikart kafan rahat olsun
slm kizlarr nasilsinizz kaynana muhabbeti olmussbenmkide geliyor onumuzdeki hafta carsamba ama ccok sukur bi problemimiz yok ben yinede kastiim:18: temzlik filan diee essim dio ocumu gelioo sanki annemde dun dedii kizim evini topla kaynananin mutfak ortulerini serr dedii susleee evini dedii bende anneme sinir oldum ben yeni gelin evi duzmuyorm dogurana kadr kimse bise beklemesin benim kendime cocuguma hayrim yok ki dediiim ama yinede yikadm kaynanamin yaptigi ortuleriii utuleyp serecem yazik kadin gormk istioo ama ben dinlenemiceem sanki gelse bileee insan kaynanasi yaparken nasil oturur ki
slm kızlar nasılsınız ben acaip yoruldum bütün gün ütü yaptım ama bu sefer eşimin ütüsü.1 aydan fazla gider toptan yaptım.şuan karnım taş gibi ayakta cok durdugum içindir demi?kaynanalardan bahsetmişsiniz benimkide aralık başı gibi gelcek.şüküröşimdiye kadar bı problemımız olmadı zaten bayrramdan bayrama tatıldede 1 hafta kalıyoruz ynyana.ilkkez bu kadar uzun klcaz 15 tatıle kadar bizde kbabam gelcek tatılde o zaman bırlıkte gıdecekler.bende o gelmeden temızlık yapacam eşimde annemle yaprsın diyo dedim olmaz ılk kez bızım ewe gelıyor hayırlısı bakalım :18:
ayy alemsin cnm yaaa benm hic problemim olmadi bu zmana kadarins olmaz bundan sonrada :18: bi ortuden nolcak sankii serreyim gonllu hos olsuun zaten 2 ay kalack sen hangi ulkedesin
aynen cnm benmkidee 30 unda gelioo subat 15 e kadr bizde ilk defa bu kadr uzun kalcz turkiyeye gittigimdee hep 2 hafta fillan kaldim ilk defa gelicek ins uzakda oldugumuz gibi problemsiz atlatiriiz :18: bana verdigii ortuleri filan sereyim mutlu olsun diyorm hayirlisii bakalim
kizlar hemen yazip cikicam birazdan annemle babam evimde olucaklar daha giremem bugun.ebeye gittim ve nts de 15 dakikada bir sanci cikti.ebede kesinlikle yatmam gerektigini soyledi.1 hafta daha durursa daha saglikli ve kilosu yerinde dogar.umarim o kadar durur dedi.bakalim yatiyorum insallah bir hafta daha dururda 37 haftalikken gelir.o zaman ortalama kilosuda 3 kilo falan oluyo.simdi yatma ve dua etme zamani.
bu arada o cektigim gerilmeler ates basmalari arka kismimdaki basinc hepsi sanciymis.sizdede varsa dikkat edin onemsememezlik yapmayin.ben bu sancilari 3 haftadir cekiyordum normal cocuk geriliyo saniyordum.meger sanciymis.bakalim artik hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
:)bende 3 u doldurdum eylulde ama esim yonunden sanki su gibi gecti ama aile yonunden 10 yil esimle cok mutluyuz oda biliyo trde olsak gecinemicemizibosarim dedim cekemem dedim gencecik kizim dedim ayy kizim olursa cocukesirgemeden alcam damadi
İnsallah canım sorunsuz atlatırız sizde bizm gibiymişsiniz boşver sergıtsın sevınsın oda hem ilk kz gelıyormus hosuna gıder onunda emınımaynen cnm benmkidee 30 unda gelioo subat 15 e kadr bizde ilk defa bu kadr uzun kalcz turkiyeye gittigimdee hep 2 hafta fillan kaldim ilk defa gelicek ins uzakda oldugumuz gibi problemsiz atlatiriiz :18: bana verdigii ortuleri filan sereyim mutlu olsun diyorm hayirlisii bakalim
kızlar minnakımın mevlüttünde dağıtılacak şeker kutularını ve,hastanede evde dağıtacağım bebek şekerlerini yaptım bakalım beğenecek misiniz??[bebek şekerimize birde isim çıktısını alıp yapıştıracağız
eğer sürekli gelirse dediğin gibi yapıcam canım başka çarem yok zaten
kıs bizimde şükür büyük bi problemimiz yok ama işte kayınvalide çekiştirmesi güzel oluyoayy benim annem de sürekli nasihat eder saygıda kusur etme güleryüzlü ol karşısından cevap falan verme der hep benim annem gelinden çektiği için sanırım biliyor o yüzden hep iyi olayım istiyor
:)
İnsallah hayırlı insanlarla karsılasır kuzularımız
İnsallah canım sorunsuz atlatırız sizde bizm gibiymişsiniz boşver sergıtsın sevınsın oda hem ilk kz gelıyormus hosuna gıder onunda emınım
ay sendemi yurtdisindasin nerdesin cok kalcakmis kiz yandin valla ana cekilirde kaynana cekilmez ben istemedim gelirse dogurmam kacarim die tehtit ettim benimkini
cnm benm esim saolsun annemi teklif etti ama ben ve annemde dediik oda annee sonucta annem oglumun dogumuna geldiii hariiici 2 defa daha geldi oda torununu gorsn dediik sira onun hakki diee ins problemsiz gecerr bende amerikadayim cnmm zten k.validem gidince annem gelcek insALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?