2011 Aralık Anneleri

değişiklik olursenin için bence bebişine dikkat et

evet canım yarın doğuracam saat sayıyorum artık. birazdan annemle ablam gelecek onlar gelince daha da heyecan yaparım herhalde
aysalh cnm ALLAH yardimcin olsun guzel haberlerlee don insALLAH bebisini saglikla al kucagina

amin canım inşallah en kısa zamanda size iyi haberlerle dönecem
herkes kendine ve bebişine iyi baksın kızlar. dualarınızı esirgemeyin. ben yokken doğuracak olanlara şimdiden allah kolaylıklar versin hepinize iyi akşamlar

Evliliğimin 3 yılı şimdilik bişi yok inş.h olmazda yasayıp görcez bkalım canımen güzelini sen yapıon gülerek geçiştirmek

bende 3 u doldurdum eylulde ama esim yonunden sanki su gibi gecti ama aile yonunden 10 yil esimle cok mutluyuz oda biliyo trde olsak gecinemicemizi bosarim dedim cekemem dedim gencecik kizim dedim ayy kizim olursa cocukesirgemeden alcam damadi

massallah kiz sana burda arkadaslarim cocuk istemiyo 5 yasinda hepsininki ikinciyi istemiyolar yok kilo alcaklarmis yok eve kapancaklarmis kocalar yirtiyo kendilerini ama yapmiyolar helal sana 3 cocuk bende zengin olursam en az 4 tene yapcam simdi 2 tene istioz bakacamiz kadar bebe yapcaz ins zengin oluruz bi duzine yaparim allah nasip ederde yaa

ayy alemsin cnm yaaa benm hic problemim olmadi bu zmana kadar ins olmaz bundan sonrada :18: bi ortuden nolcak sankii serreyim gonllu hos olsuun zaten 2 ay kalack sen hangi ulkedesin

Canm normal zaman olsa neysede şimdi hamileyiz ve son riskli aylardayız küçük işler neysede öyle tüm gün ağır işlerde önce kendimizi korumamız gerekiyor . Geçte olsa dank etti bana :)

haklsiin cnmm ins yormaam kendimi ama bu biraz zor gorunuyoo esim dun biraz yorldum yatakda ahhh filan yapinca kizdii kalk is yap belki ggecer agrin diyo

eğer sürekli gelirse dediğin gibi yapıcam canım başka çarem yok zaten

kıs bizimde şükür büyük bi problemimiz yok ama işte kayınvalide çekiştirmesi güzel oluyo ayy benim annem de sürekli nasihat eder saygıda kusur etme güleryüzlü ol karşısından cevap falan verme der hep benim annem gelinden çektiği için sanırım biliyor o yüzden hep iyi olayım istiyor

aynen cnm benmkidee 30 unda gelioo subat 15 e kadr bizde ilk defa bu kadr uzun kalcz turkiyeye gittigimdee hep 2 hafta fillan kaldim ilk defa gelicek ins uzakda oldugumuz gibi problemsiz atlatiriiz :18: bana verdigii ortuleri filan sereyim mutlu olsun diyorm hayirlisii bakalim

Son düzenleme:
kizlar hemen yazip cikicam birazdan annemle babam evimde olucaklar daha giremem bugun.ebeye gittim ve nts de 15 dakikada bir sanci cikti.ebede kesinlikle yatmam gerektigini soyledi.1 hafta daha durursa daha saglikli ve kilosu yerinde dogar.umarim o kadar durur dedi.bakalim yatiyorum insallah bir hafta daha dururda 37 haftalikken gelir.o zaman ortalama kilosuda 3 kilo falan oluyo.simdi yatma ve dua etme zamani.

bu arada o cektigim gerilmeler ates basmalari arka kismimdaki basinc hepsi sanciymis.sizdede varsa dikkat edin onemsememezlik yapmayin.ben bu sancilari 3 haftadir cekiyordum normal cocuk geriliyo saniyordum.meger sanciymis.bakalim artik hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

ayy alemsin cnm yaaa benm hic problemim olmadi bu zmana kadar ins olmaz bundan sonrada :18: bi ortuden nolcak sankii serreyim gonllu hos olsuun zaten 2 ay kalack sen hangi ulkedesin

tabi bi ortuden nolcak ser ser ins bidaki gelisinde seve seve serersin belcikadayim ben

ay sendemi yurtdisindasin nerdesin cok kalcakmis kiz yandin valla ana cekilirde kaynana cekilmez ben istemedim gelirse dogurmam kacarim die tehtit ettim benimkini

hadi gözün aydın canım benim de annem gelsin artıkkkvalla benimde arada kasılmam ağrım oluyo anlamıyom ben yarın belli olur nts de...sende yat dinlen canım bol bol inşallah bebişin vaktinde gelir sağlıkla kendine çoooook iyi bak Allah yar ve yardımcınız olsun

bende 3 u doldurdum eylulde ama esim yonunden sanki su gibi gecti ama aile yonunden 10 yil esimle cok mutluyuz oda biliyo trde olsak gecinemicemizi bosarim dedim cekemem dedim gencecik kizim dedim ayy kizim olursa cocukesirgemeden alcam damadi
:)
İnsallah hayırlı insanlarla karsılasır kuzularımız
İnsallah canım sorunsuz atlatırız sizde bizm gibiymişsiniz boşver sergıtsın sevınsın oda hem ilk kz gelıyormus hosuna gıder onunda emınım

bu kıyafeetler ne eee...çok şeker şeyler bunlarrr

benm annemin gelini yok henuzz sanirim oda kendi gelin oldugu icin soluyoorr insan annesinde oldugu gibi rahat olamiyo bidee daha saygili ollmak zorundayizz tabi annee affeder ama esleerin karisiyla anasi arasinda kalmasi zor olurr sikinti cekenlere bu konuda ALLAH yardim etsin kotu tarafada merhamet versin

Son düzenleme:

zaten sermedigimi gordu nette konusurken annem antepdeydi k.validemdee gezmeye gittiler bi kac gnlugunee demisss gidince serecem annem hemen dedii gelmeden ser diee

ay sendemi yurtdisindasin nerdesin cok kalcakmis kiz yandin valla ana cekilirde kaynana cekilmez ben istemedim gelirse dogurmam kacarim die tehtit ettim benimkini

cnm benm esim saolsun annemi teklif etti ama ben ve annemde dediik oda annee sonucta annem oglumun dogumuna geldiii hariiici 2 defa daha geldi oda torununu gorsn dediik sira onun hakki diee ins problemsiz gecerr bende amerikadayim cnmm zten k.validem gidince annem gelcek insALLAH

AA ozaman baska canem benim ilk oldugu icin ikincide anam dedi basinin caresine bak dedi bi kere gelirim tek dedi kadincagiz hasta zaten psikolojisi bozuk anacimin gencecik yasinda kardesini kaybetti ardindan anasini sonra anzaymirli dedeme bakti yillarca bide ustune rahminde ur vardi aldilar rahmini komple mecburi menepoza girdi dert ustune dert 40 yasinda yoktu daha anacim hala ayakta ilaclarla iste ondan sikintiya gelemem diyo simdi 3 ay nasi durcak yanimda kara kara dusunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…