kizlar bisi sorcam kahve icmek bebise zarar verirmi ben son gunlerde dozu kacirdim biraz ama bebiste bi sorun yok massallah haftayada ins bisi cikmaz sabah ayilamiyorum esim cok kiziyor aksam yatmadanda iciyorum kocca bi bardak turk kavesile bulgar kavesini karistirip iciyorum miydem cok fena yediklerimi hazmedemiyorum icince rahatliyo miydem sabah yemek yiyim aksam 7 8 e kadar miydemde duruyo bide calisyorum otursam yatsam tamam dicemde ogutme sorunummu var anlamadim zarari olurmu yaaaaaaa korkuyoooooom olursada kendim anliyabilirmiyim ben sey bide ozel bisi sorcam assa taraf curuk gibi aciyo sanki darbe gormus zor taratlaniyorum bu durumu yasiyan varmi normalmi 1 aydir boyle
kızz nerden dedin bulgar kayfesinihemde türk kahvesiyle karıştırıp içiyorsun..
ikisi ayrı ayrı zaten çok kuvvetliler.. günde 1 fincandan fazla içmemeye çalış.. fazlası zarar..
bana da BG kahvesi sindirime iiyi geliyordu önceden ama baktım alışkanlık haline geldi bu durum kestim onu.. (ve çok özlemişim onu fark ettim sen bahsedince)
bol bol meyve tüket sindirim için.. ve ılık su iç.. bundan iyi çözüm yok..
ay gercekten bagimlilik yapiyo kiz aksamlari iciyom sonra sabaha kadar oturuyom bi harekete geciyo benimki durmuyo kuduruyo resmen su ve sut cok iciyorum yarimkilo sut iciyorum 12 kilo su 3 gunde bitiriyorum esim diyo inek gibi iciyon valla diyo mandira accam sana diyo meyvede yiyom iste kave ise gidince ayilmak icin iciyom sonra oylen arkadaslarla bulusursam aksamda iciyodum ama aksamkini biraktimdi bu aksam dayanamadim gene ictim hemde bi su bardagiiiiiiii ama bulgar kavesinin ustune tanimam kardesss
AA ozaman baska canem benim ilk oldugu icin ikincide anam dedi basinin caresine bak dedi bi kere gelirim tek dedi kadincagiz hasta zaten psikolojisi bozuk anacimin gencecik yasinda kardesini kaybetti ardindan anasini sonra anzaymirli dedeme bakti yillarca bide ustune rahminde ur vardi aldilar rahmini komple mecburi menepoza girdi dert ustune dert 40 yasinda yoktu daha anacim hala ayakta ilaclarla iste ondan sikintiya gelemem diyo simdi 3 ay nasi durcak yanimda kara kara dusunuyo
canım kesinlikle kahveye dikkat et.. hem demir eksikliği yapıyor hem sinir sistemini çok etkiliyor senin de çocuğun da.. süt ve su tamam :) ona bişey demiyorum.. eğer kendini alıştırabilirsen kahveden biraz uzak dur.. emzirirken hele zaten bizim yediğimiz içtiğimiz çocuğu da etkiliyor..
kahvekolik olan ben.. şu anda sadece haftada 1 bilemedin 2 kupa içerim ama o da nasıl.. süte yarım kahve kaşığı nes kafe koyuyorum.. sırf azcık kokusu gelsin nefsim körelsin diye..
ben başardıysam sende başarırsın :)
canım kesinlikle kahveye dikkat et.. hem demir eksikliği yapıyor hem sinir sistemini çok etkiliyor senin de çocuğun da.. süt ve su tamam :) ona bişey demiyorum.. eğer kendini alıştırabilirsen kahveden biraz uzak dur.. emzirirken hele zaten bizim yediğimiz içtiğimiz çocuğu da etkiliyor..
kahvekolik olan ben.. şu anda sadece haftada 1 bilemedin 2 kupa içerim ama o da nasıl.. süte yarım kahve kaşığı nes kafe koyuyorum.. sırf azcık kokusu gelsin nefsim körelsin diye..
ben başardıysam sende başarırsın :)
ayyy bende kahve icmezdiimm canim nasil cekioo bebekler icin herseyden vazgeciliooosen guzel bii yontem bulmssun cnmm sutle karistirmakk buarada seninle ayni gorunuyooz son 38 gun 30 aralik dimii senindee
ay birakirimm yawrum iicin zaten ona kavusmak icin 1 sene bekledim aman bisi olmasin ben miyde hazimsizligida cekmeye raziyim kansizlikta ona bisi olmasiiiiiiiin bende kaveyi oyle iciyordum ama alistim ekspressoya falan bu sabah icmedim ilk defa ama simdi ictimicmicem artik kararliyim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 aralik benimdeeeeeee ama doktorum 23 le 30 arasi dedi satim 25 mart ayni gundemi olcak bebeler kismetse inssheycan yaptim
kızlar yarın kontrolüm var geçen hafta tam 35 haftalıkken 2850 gr dı. yarın tam 36 haftalık olacak bakalım ne kadar olacak.herkes bebeğinin kilosundaki azalmalardan,gerilemelerden bahsetmiş umarım bizde bir sürprizle karşılaşmayız.her ne kadar kilolu bebek sağlıklı bebektir gibi bir inanışımız olmasada ilk bebek olunca kendimize anlatamıyoruz bu gerçeği hemen kaygı düzeyimiz artıyor.hadi hayırlısı bakarsınız 3 kg olmuş olur hep kötü sürpriz olacak değil ya...
selam annecikler bugün kızımızı görmeye gittik hevesle 20 gündür görmüyorduk son gittiğimizde 2200 gr dı. 2300 olmuş 20 günde 100 gr almış çok üzüldüm halbuki iyi besleniyorum, ama meleğime yaramamış çok şükür sağlığı yerinde dedi içim rahatladı ama yinede üzülüyor insan hayırlısıyla sağ salim bi kucağımıza alıp, bi büyütüp, bi okutup, meslek sahibi yapıp, bide evlendirseydik :))))))))) şaka bi yana eşimde çok üzüldü çaktıramıyorda beni teselli etmekten kendi hislerini yaşayamıyor adam... ben ne kadar sorunsuz geçirdiysem hamileliğimi dr ler o kadar sorun çıkardılar inadına sağlıkla doğacak inşallah bebeğim... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
ins cnmistedigin giibi olurr
benmde sat 25 martnormal dogumdaa ayni gun olma sanssi cok az ama ayni gunu beklemek guzeel heyecanimzzz takvimde saydigimiz gun ortak
evt sen sancim var doguruyom dersen bende heycandan hemen dogururum meraketme sen kontrolun nezaman bebisinin cinsiyeti ney
kızlar yarın kontrolüm var geçen hafta tam 35 haftalıkken 2850 gr dı. yarın tam 36 haftalık olacak bakalım ne kadar olacak.herkes bebeğinin kilosundaki azalmalardan,gerilemelerden bahsetmiş umarım bizde bir sürprizle karşılaşmayız.her ne kadar kilolu bebek sağlıklı bebektir gibi bir inanışımız olmasada ilk bebek olunca kendimize anlatamıyoruz bu gerçeği hemen kaygı düzeyimiz artıyor.hadi hayırlısı bakarsınız 3 kg olmuş olur hep kötü sürpriz olacak değil ya...
kontrol ayin 30 una aaaaa evettt seninde dogurdgunu ben duyunca bende dogurabilrm heyecandanbunu hic dusunmediim kiz cnimm bebisim senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?