erkek benimki ayy kizlar cok narin olurrr yerim ben onu caninida fazla yakmiyodur o benimki derimi yirtiyo donerkene kemikler cok sertlesti karnim kazik gibi oluyo durmadan karnim agriyo adet olcam gibi ya bisi sorcam temink sordum ama arkalarda kaldi assa taraf cok aciyo benim taratlanirkene felan darbe yemis gibiyim resmen elimi surmek istemiyorum oyle aciyo varmi sendedde
cnm doktorlar yolunda hersey diyorsa hic korkma eger bisi varsa soyluyolar zaten merketme iyi kotu soyluyolar sak diye saklamiyolar iyi diyosa iyidir guven doktorlarina ablamiki 1 ayda 200 gram almisti dusun hemde sonn ayinda agladi ama doktor aglama super demis bosver hem cikarmasi kolay olur zayif olsun birak dogunca bol bol emzirirsin tobik yaparsin bebisini icini rahat tut sen kilolu dogmasi sana zarar fazla kilolu bebek saglikli bebek deildir zayifta sagliksiz hicc takma sikma kendini
ayyy bende kahve icmezdiimm canim nasil cekioo bebekler icin herseyden vazgeciliooosen guzel bii yontem bulmssun cnmm sutle karistirmakk buarada seninle ayni gorunuyooz son 38 gun 30 aralik dimii senindee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 aralik benimdeeeeeee ama doktorum 23 le 30 arasi dedi satim 25 mart ayni gundemi olcak bebeler kismetse inssheycan yaptim
benmde tekmeleri cok serttt :18: heybetli sankim bizim kiz cnmmm benm normaldedee darbe almis gibii bacak aralarim cati agrisida varr aynen taharet olayi bendede var ama darbe almmiss gibi hemde yaniyo gibi aciyooo ins az kaldii cnm cokk sukur agrida olsaaa herkessse versin RABBIM ismi ne oglusunnun bellimi adi bizim minnak kiz zulal rana olcak ins
benmde tekmeleri cok serttt :18: heybetli sankim bizim kiz cnmmm benm normaldedee darbe almis gibii bacak aralarim cati agrisida varr aynen taharet olayi bendede var ama darbe almmiss gibi hemde yaniyo gibi aciyooo ins az kaldii cnm cokk sukur agrida olsaaa herkessse versin RABBIM ismi ne oglusunnun bellimi adi bizim minnak kiz zulal rana olcak ins
sağol canım ya desteğin için inşallah dediğin gibi sorunsuzdur meleğim.... sağlıkla gelir tek sorun kilo olsun, annesi 5.500 doğduda ne oldu şimdi minyonum bünyem çok zayıf... hem kilosu az olan bebekler daha çabuk toparlanır derler öyle böyle oyalayacaz kendimizi görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler....
ayni gunde kontrolumuz benim doktorum ozel muaynesine gidiyorum ben surekli tek aletle bakiyor hep olsun totosu yukarda olunca anlarsin sanirim hissediyorum ben totsunu kaburgamin arasindam amasuan orda cok bosluk kofluk var assa dustu baya gibime geliyo esimde ayaklarini acip yuryon diyo bu aralar nolor anlamiyomgörümcem mesela hayatta kahve içmez ama hamileliğinde canı çok çekmiş.. doktoruna söylemiş bu durumu.. kansızlıktan ( yani demir eksikliğinden) böyle şeyler canının istemesi normal demiş.. bağlantıyı tam anlayamadım ama öyle diyor hatun.. hatta sigara kokusuna bayılıyormuş ( içmeyen biri olarak.. ve normalde tiksinir)
SAT 25 mart :) muhtemel doğum tarihi 30 aralık..
anam 3 kişi aynı gündeyiz
bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum.. kimi doktor kilosunu söylüyor kimi söylemiyor.. 2 kontrol öncesi sorduğumda doktor dedi ki bu cihaz malesef kilo bilgisini hesaplamıyor.. ve her doktorun eli farklı ölçüyor cihazın bile farklı olması yeterli gram yanılması için..
bende açıkcası kilosuna takmıyorum.. sağlıklı olması yeterli..
ve hala kilosunu bilmiyorum
28 kasımda kontrolüm.. sorucam bakalım neymiş kilosu falan .. 2500den aşağı olmaması dileğim.. küçük bebek zor bakılır.. tutamam gibime geliyor..
1 hafta önceydi diğer kontrolüm .. oğlum daha dönmemişti.. dönme olayını hissedermiyim bilmiyorum .. ama 3-5 gündür çok hareketli acaba diyorum döndü de ayacıkları mı rahatladı da tepiniyor ne
kendim de biraz kilolu hamile kaldığım için pek anlayamıyorum neremde neresi var .. sadece yusyuvarlak sertlikler oluşuyor..
senin kilo benden azmis be ben 5 700 dogmusum hehehehehahaha evt takma bosver annemde 29 dikis var bak az kiloluyu cikardiginda az dikis cok oldugunda cok dikis hehe bosver az alsin
eren oglusumun adi bendede yururkene assa tarafa aci giriyo zor yuruyom yolda gecede ayak krampiyla uyandim ikisi birden bagirdim sabahlara kadar simdi yurumekte zorluk cekiyom basladim hemen magnezyuma deger vallaa amin ins kimsenin kucagi bos kalmasin ben bi sene ugrastim cok zor cooook tedavi gordum beklemek cok acitiyo insanin canini
benim kızımında kafa aşağıda bazen kafa oynatıyor sanırım acayip bi his ağrımı desem,gıdıklanmamı desem tuhaf bişey ama rahatsız edici kemikler zaten ayrılacak gibi ağrıyor çatım genişliyormuş.ama o alt tarafta bebek kafasını oynattıkça oluşan ağrı olmasa çok güzel olacak sanki o zaman suyum geliverecek kendi de çıkıverecek gibi tuvalete zor atıyorum kendimi inanın.bu arada kızının adını çok beğendim...
allah seniiiiii emiiiiii :)))) biraz daha konuşsak bebek zayıf diye sevinecem nerdeyse :))))
slm güzel anne adayları Rabbim hepinize kolaycacık doğumlar nasip etsin ben 2011 şubat annesiyim sizleri okurken hamişliğime o heyecan dolu günlere gittim bu ahftalar bekleyiş çokk zor ben sancım gelsede doğuma gitsem diyip duruyodum :)37+3te geldi oğlum bekletmedi annesini:) sizlerde sağlıkla kucaklayın meelşeklerinizi inşallah Annelik Rabbimin verdiği en güzel duygu tarifi yokk
selam annecikler bugün kızımızı görmeye gittik hevesle 20 gündür görmüyorduk son gittiğimizde 2200 gr dı. 2300 olmuş 20 günde 100 gr almış çok üzüldüm halbuki iyi besleniyorum, ama meleğime yaramamış çok şükür sağlığı yerinde dedi içim rahatladı ama yinede üzülüyor insan hayırlısıyla sağ salim bi kucağımıza alıp, bi büyütüp, bi okutup, meslek sahibi yapıp, bide evlendirseydik :))))))))) şaka bi yana eşimde çok üzüldü çaktıramıyorda beni teselli etmekten kendi hislerini yaşayamıyor adam... ben ne kadar sorunsuz geçirdiysem hamileliğimi dr ler o kadar sorun çıkardılar inadına sağlıkla doğacak inşallah bebeğim... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
zaten sermedigimi gordu nette konusurken annem antepdeydi k.validemdee gezmeye gittiler bi kac gnlugunee demisss gidince serecem annem hemen dedii gelmeden ser diee
canım magnezyumu doktorun mu yazdı? yoksa kendin mi alıyorsun..
son haftalarda bazı doktorlar durduruyor magnezyumu sancıları kesiyor diye.. doğumu engellemesin diye..
gerçi ben hiç vitamin falan kullanmadım..
son 1 haftadır demir ilacı kullanıyorum.. hemoglobinim biraz sınırda çıktı.. gebeliğim boyunca herşeyim normaldi...
benim kızımında kafa aşağıda bazen kafa oynatıyor sanırım acayip bi his ağrımı desem,gıdıklanmamı desem tuhaf bişey ama rahatsız edici kemikler zaten ayrılacak gibi ağrıyor çatım genişliyormuş.ama o alt tarafta bebek kafasını oynattıkça oluşan ağrı olmasa çok güzel olacak sanki o zaman suyum geliverecek kendi de çıkıverecek gibi tuvalete zor atıyorum kendimi inanın.bu arada kızının adını çok beğendim...
kızlar ya bişey soracagım acık yazacagım ama ;benım sankı buyuk tuvaletım varmıs gıbı agrım var ama gıdıom bişi yok benımle aynı durumda olan var mı?ay bide kızım öle kuvvetlı vuruyorki sankı cıkacak sanırsam bide karnım catlayacak acaıp kasınıo hıc catlagım olmamıstı daha
kızlar yaaa... doktorum sezeryan tarihini 38+6 ya verdi. sizce o kadar dayanır mı?:18::18::18::26::26::26: ilk çocuğum ve kızım olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?