2011 Aralık Anneleri

benmde tekmeleri cok serttt :18: heybetli sankim bizim kiz cnmmm benm normaldedee darbe almis gibii bacak aralarim cati agrisida varr aynen taharet olayi bendede var ama darbe almmiss gibi hemde yaniyo gibi aciyooo ins az kaldii cnm cokk sukur agrida olsaaa herkessse versin RABBIM ismi ne oglusunnun bellimi adi bizim minnak kiz zulal rana olcak ins

Son düzenleme:

sağol canım ya desteğin için inşallah dediğin gibi sorunsuzdur meleğim.... sağlıkla gelir tek sorun kilo olsun, annesi 5.500 doğduda ne oldu şimdi minyonum bünyem çok zayıf... hem kilosu az olan bebekler daha çabuk toparlanır derler öyle böyle oyalayacaz kendimizi görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler....

ayyy bende kahve icmezdiimm canim nasil cekioo bebekler icin herseyden vazgeciliooo sen guzel bii yontem bulmssun cnmm sutle karistirmakk buarada seninle ayni gorunuyooz son 38 gun 30 aralik dimii senindee

görümcem mesela hayatta kahve içmez ama hamileliğinde canı çok çekmiş.. doktoruna söylemiş bu durumu.. kansızlıktan ( yani demir eksikliğinden) böyle şeyler canının istemesi normal demiş.. bağlantıyı tam anlayamadım ama öyle diyor hatun.. hatta sigara kokusuna bayılıyormuş ( içmeyen biri olarak.. ve normalde tiksinir)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 30 aralik benimdeeeeeee ama doktorum 23 le 30 arasi dedi satim 25 mart ayni gundemi olcak bebeler kismetse inss heycan yaptim

SAT 25 mart :) muhtemel doğum tarihi 30 aralık..
anam 3 kişi aynı gündeyiz

bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum.. kimi doktor kilosunu söylüyor kimi söylemiyor.. 2 kontrol öncesi sorduğumda doktor dedi ki bu cihaz malesef kilo bilgisini hesaplamıyor.. ve her doktorun eli farklı ölçüyor cihazın bile farklı olması yeterli gram yanılması için..
bende açıkcası kilosuna takmıyorum.. sağlıklı olması yeterli..
ve hala kilosunu bilmiyorum
28 kasımda kontrolüm.. sorucam bakalım neymiş kilosu falan .. 2500den aşağı olmaması dileğim.. küçük bebek zor bakılır.. tutamam gibime geliyor..
1 hafta önceydi diğer kontrolüm .. oğlum daha dönmemişti.. dönme olayını hissedermiyim bilmiyorum .. ama 3-5 gündür çok hareketli acaba diyorum döndü de ayacıkları mı rahatladı da tepiniyor ne
kendim de biraz kilolu hamile kaldığım için pek anlayamıyorum neremde neresi var .. sadece yusyuvarlak sertlikler oluşuyor..

Son düzenleme:

eren oglusumun adi bendede yururkene assa tarafa aci giriyo zor yuruyom yolda gecede ayak krampiyla uyandim ikisi birden bagirdim sabahlara kadar simdi yurumekte zorluk cekiyom basladim hemen magnezyuma deger vallaa amin ins kimsenin kucagi bos kalmasin ben bi sene ugrastim cok zor cooook tedavi gordum beklemek cok acitiyo insanin canini

benim kızımında kafa aşağıda bazen kafa oynatıyor sanırım acayip bi his ağrımı desem,gıdıklanmamı desem tuhaf bişey ama rahatsız edici kemikler zaten ayrılacak gibi ağrıyor çatım genişliyormuş.ama o alt tarafta bebek kafasını oynattıkça oluşan ağrı olmasa çok güzel olacak sanki o zaman suyum geliverecek kendi de çıkıverecek gibi tuvalete zor atıyorum kendimi inanın.bu arada kızının adını çok beğendim...

senin kilo benden azmis be ben 5 700 dogmusum hehehehehahaha evt takma bosver annemde 29 dikis var bak az kiloluyu cikardiginda az dikis cok oldugunda cok dikis hehe bosver az alsin

ayni gunde kontrolumuz benim doktorum ozel muaynesine gidiyorum ben surekli tek aletle bakiyor hep olsun totosu yukarda olunca anlarsin sanirim hissediyorum ben totsunu kaburgamin arasindam amasuan orda cok bosluk kofluk var assa dustu baya gibime geliyo esimde ayaklarini acip yuryon diyo bu aralar nolor anlamiyom

canım magnezyumu doktorun mu yazdı? yoksa kendin mi alıyorsun..
son haftalarda bazı doktorlar durduruyor magnezyumu sancıları kesiyor diye.. doğumu engellemesin diye..
gerçi ben hiç vitamin falan kullanmadım..
son 1 haftadır demir ilacı kullanıyorum.. hemoglobinim biraz sınırda çıktı.. gebeliğim boyunca herşeyim normaldi...

ay batma gibi tuhaf bisi ama tuylerim urperiyo bagiriyom yururkene cok felaket oluyo ayaklarim yoruluyo acidan rahmim aciliyo gibi oluyo sonra arkasindan sicaklik geliyo su akiyo her sancidan sonra su geliyo benim artik otururkenede olmaya basladi bi geriyo kendini kaburgamdan assa diyom rahimden cikti elini cikarivercek gibime geliyo assadan bende wc gidiyom yapiyom kalkiyom gene gelmis oturuyom tekrar iki damla geliyo bi hareket ediyo tik kesiliyo icime oturuyo kesilince sonra kalkiyom gene geliyo bu sefer tutuyom sonra artezyen gibi geliyo massallah hehe

allah seniiiiii emiiiiii :)))) biraz daha konuşsak bebek zayıf diye sevinecem nerdeyse :))))

sevin sevin valla kolaymi 4 kilo cocuk cikarmak arkadasim 4200 dogurmus oglunu assasini taniyamadim diyo daralttirmis bide genisledi diye dogumda dusun ben 3 kilo olsun rahatlicam 3 u gecince baslicam korkmaya doktora dicem suni sanci manci verde dogurt beni dicem yada bi alet var bende ona cikcam spor yapcam o aciyomus rahmi tanidik onun yuzunden erken dogum tehlikesi atlatti 37 ye gireyim cikcam tepesine bende

darısı bizim başımıza inşallah :)))

seni o kadar ii anlıyorum ki cnm. dün de ben aynı durumdaydım. 10 günde sadece 16 gr almış görünüyor. ama artık söz verdim kendime. üzülmicem ve kızımı etkilemicem. sen de ii düşün e mi?

kızlar yaaa... doktorum sezeryan tarihini 38+6 ya verdi. sizce o kadar dayanır mı?:18::18::18::26::26::26: ilk çocuğum ve kızım olacak inşallah.

pamuktarlam, gnc24, esmahatun, efee, zuzuzu06, alp_se, melegimolsun, goldenblack07, gunebkn, koprina87, gezgingun

hepinize ii akşamlar bu arada:))

Son düzenleme:
zaten sermedigimi gordu nette konusurken annem antepdeydi k.validemdee gezmeye gittiler bi kac gnlugunee demisss gidince serecem annem hemen dedii gelmeden ser diee

kızlar ya bişey soracagım acık yazacagım ama ;benım sankı buyuk tuvaletım varmıs gıbı agrım var ama gıdıom bişi yok benımle aynı durumda olan var mı?ay bide kızım öle kuvvetlı vuruyorki sankı cıkacak sanırsam bide karnım catlayacak acaıp kasınıo hıc catlagım olmamıstı daha

cnm ben tedaviyle kaldim utrogestan kullandim alttan sonra calcigestin kullaniyorum suanda gunde 4 tane hap icinde var magnezyum ama neden yaramiyo anlamadim 5 aylikkene basladi kasilmalar ozaman verdiydi 1 hafta ictim gecti diye biraktim duruyodu oyle dun gece oyle olunca gece yarisi kalkip ictim ama haftaya doktoruma sorcamama icmezsem ne gecirirki bu acilari suanda agaklarim cok aciyo yerimden kalkarkene bagiriyorum dizden assasi arka taraf tek iki ayagimda hem yuregim sizliyo resmen bez olsa evde buyuk kendime baglicam wc bile kalkmicam o derece aciyolar

aynenn bende senin gibiym cnm bazeen basi basski yapioo dioom cikcak cocuk suyum gelcek gibi kizimin adini begenmene sevindim rana babadan zulal benden seniiin prensesin adi bellimi

sakin gidip ikinma bendede var ayni sorun ben ikindiydim baya agriyo karnim annem yalanci dogum sancisi onlar sakin oturma dogurursun ikinmaktan dedi bende yasiyorum ayni seyi isalim diyede yapmadimi birakmadim

kızlar yaaa... doktorum sezeryan tarihini 38+6 ya verdi. sizce o kadar dayanır mı?:18::18::18::26::26::26: ilk çocuğum ve kızım olacak inşallah.

dayanır inş.h annesi sen içini ferah tutbenimde ılk bebegım ve kızım olacak ama bizim bellı degıl dun gıtmıstık 23 aralık gozukuo normal dogum bakalım sorun olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…