oooooooffffffffffff sıkılıyorum artık yaaaaaaaaaaa
kızlar ya bişey soracagım acık yazacagım ama ;benım sankı buyuk tuvaletım varmıs gıbı agrım var ama gıdıom bişi yok benımle aynı durumda olan var mı?ay bide kızım öle kuvvetlı vuruyorki sankı cıkacak sanırsam bide karnım catlayacak acaıp kasınıo hıc catlagım olmamıstı daha
sakin gidip ikinma bendede var ayni sorun ben ikindiydim baya agriyo karnim annem yalanci dogum sancisi onlar sakin oturma dogurursun ikinmaktan dedi bende yasiyorum ayni seyi isalim diyede yapmadimi birakmadim
kızlar yaaa... doktorum sezeryan tarihini 38+6 ya verdi. sizce o kadar dayanır mı?:18::18::18::26::26::26: ilk çocuğum ve kızım olacak inşallah.
pamuktarlam, gnc24, esmahatun, efee, zuzuzu06, alp_se, melegimolsun, goldenblack07, gunebkn, koprina87, gezgingun
hepinize ii akşamlar bu arada:))
kızlar ya bişey soracagım acık yazacagım ama ;benım sankı buyuk tuvaletım varmıs gıbı agrım var ama gıdıom bişi yok benımle aynı durumda olan var mı?ay bide kızım öle kuvvetlı vuruyorki sankı cıkacak sanırsam bide karnım catlayacak acaıp kasınıo hıc catlagım olmamıstı daha
kızlar yaaa... doktorum sezeryan tarihini 38+6 ya verdi. sizce o kadar dayanır mı?:18::18::18::26::26::26: ilk çocuğum ve kızım olacak inşallah.
pamuktarlam, gnc24, esmahatun, efee, zuzuzu06, alp_se, melegimolsun, goldenblack07, gunebkn, koprina87, gezgingun
hepinize ii akşamlar bu arada:))
dayanır inş.h annesi sen içini ferah tutbenimde ılk bebegım ve kızım olacak ama bizim bellı degıl dun gıtmıstık 23 aralık gozukuo normal dogum bakalım sorun olmazsa
nabersiniz canlar??? bugün doğuran yok mu yaw
aynenn bende senin gibiym cnm bazeen basi basski yapioo dioom cikcak cocuksuyum gelcek gibi kizimin adini begenmene sevindim rana babadan zulal benden seniiin prensesin adi bellimi
selam annecikler bugün kızımızı görmeye gittik hevesle 20 gündür görmüyorduk son gittiğimizde 2200 gr dı. 2300 olmuş 20 günde 100 gr almış çok üzüldüm halbuki iyi besleniyorum, ama meleğime yaramamış çok şükür sağlığı yerinde dedi içim rahatladı ama yinede üzülüyor insan hayırlısıyla sağ salim bi kucağımıza alıp, bi büyütüp, bi okutup, meslek sahibi yapıp, bide evlendirseydik :))))))))) şaka bi yana eşimde çok üzüldü çaktıramıyorda beni teselli etmekten kendi hislerini yaşayamıyor adam... ben ne kadar sorunsuz geçirdiysem hamileliğimi dr ler o kadar sorun çıkardılar inadına sağlıkla doğacak inşallah bebeğim... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
doktor o güne yazdıysa vardır bir bildiği.. bebeği nekadar fazla tutarsa içerde okadar daha iyi..
ama kasım topiğinde arkadaşım var 25 ekime sezeryan tarihi vardı.. 22 ekimde suyu geldi ve yine sezeryan oldu..
sonracıma başka bir arkadaşım var.. ikinci kızına hamile 41. haftasında şu anda.. pazartesiye kadar gelmezse önce suni sancı denenecek..
ilk kızı da 40 haftasında doğmuştu
nie sikilion kiz
valla cnm öyle bi ağrım yok benim ama karnım sürekli kasılıyor sanki. ben bebiş diye düşünüyorum ama ANNİS onların sancı olduğunu yazmış en son :18: kaşıntıya gelince; ben de öyleyim bugün. inşallah çatlamayız. valla çok korktum şimdiiii
İYİ AKŞAMLAR canım....dayanır merak etme dayansın zaten..bol bol dınlen hareket çok etme yuruyuş yapma o bekler inşallahhhhhhh...cimcimemız bıraz daha dursun içerde
İYİ AKŞAMLAR canım....dayanır merak etme dayansın zaten..bol bol dınlen hareket çok etme yuruyuş yapma o bekler inşallahhhhhhh...cimcimemız bıraz daha dursun içerde
doktor o güne yazdıysa vardır bir bildiği.. bebeği nekadar fazla tutarsa içerde okadar daha iyi..
ama kasım topiğinde arkadaşım var 25 ekime sezeryan tarihi vardı.. 22 ekimde suyu geldi ve yine sezeryan oldu..
sonracıma başka bir arkadaşım var.. ikinci kızına hamile 41. haftasında şu anda.. pazartesiye kadar gelmezse önce suni sancı denenecek..
ilk kızı da 40 haftasında doğmuştu
Sıkıldım işte birden Ama sen i ile yazmıssın
çatlaklara gelince... dünyanı bırak.. uzay haritasi gibi oldum.. kremmii yağmış oymuş buymuş.. çatlayacağın varsa çatlıyorsun..
aynada kendime bakmaya korkuyorum.. 26. haftadan sonra karnım hızla çıkmaya başlayınca, birden çatlayıverdim.. ilk baktım 2-3 tırnak izi gibi umursamadım.. 1 haftasonra abbaaw... çatladıkça çatladım..
o yüzden 1-2 çizik bişiy çıkarsa takma okadar :)) aklına beni getir rahatla
evet canım belli...bizim kızın adında hiçbir katkım yok tamamen baba-kız olayı:)adı GÜLCE olacak.güle benzeyen demekmiş...
inşallah kızın babasını bekler;saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınızainşallah cnm yaa. benim eşim uzakta. doğumdan 3 gün önce gelecek. kuzum dayanamazsa babamız yanımızda olamicak
aynen bende dıyorum şimdi cıkacak bıyerden kafası asagıda zaten benım fıstıgın;bıde bugun acaıp tuv. gıdıyorum saat bası masallah sanırsam son ay sıkıntıları bunlar olsa gerekcnm buyuk tuvalet hissi bende yok ama bende bebis cikack sniorm cunku altt tarafta baski oluyorr karnimda asagida sanirim oglumu kucaklamamdanda kaynaklaniyor asagida olmasii benm karnim catlarken az kasintim oldu ama elleyemedim sanki diken gibi batiyor ve curumus gibi aciodu bu hamislikte heryerimde curuk agrisiihayrlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?