2011 Aralık Anneleri

valla cnm öyle bi ağrım yok benim ama karnım sürekli kasılıyor sanki. ben bebiş diye düşünüyorum ama ANNİS onların sancı olduğunu yazmış en son :18: kaşıntıya gelince; ben de öyleyim bugün. inşallah çatlamayız. valla çok korktum şimdiiii

sakin gidip ikinma bendede var ayni sorun ben ikindiydim baya agriyo karnim annem yalanci dogum sancisi onlar sakin oturma dogurursun ikinmaktan dedi bende yasiyorum ayni seyi isalim diyede yapmadimi birakmadim
aaa panik oldum birden;bugun ayakta cok durdum utu yapmıstım saatlerce acaba ondan mı oldu kı?

İYİ AKŞAMLAR canım....dayanır merak etme dayansın zaten..bol bol dınlen hareket çok etme yuruyuş yapma o bekler inşallahhhhhhh...cimcimemız bıraz daha dursun içerde

cnm buyuk tuvalet hissi bende yok ama bende bebis cikack sniorm cunku altt tarafta baski oluyorr karnimda asagida sanirim oglumu kucaklamamdanda kaynaklaniyor asagida olmasii benm karnim catlarken az kasintim oldu ama elleyemedim sanki diken gibi batiyor ve curumus gibi aciodu bu hamislikte heryerimde curuk agrisii hayrlisi bakalim

doktor o güne yazdıysa vardır bir bildiği.. bebeği nekadar fazla tutarsa içerde okadar daha iyi..
ama kasım topiğinde arkadaşım var 25 ekime sezeryan tarihi vardı.. 22 ekimde suyu geldi ve yine sezeryan oldu..

sonracıma başka bir arkadaşım var.. ikinci kızına hamile 41. haftasında şu anda.. pazartesiye kadar gelmezse önce suni sancı denenecek..
ilk kızı da 40 haftasında doğmuştu

dayanır inş.h annesi sen içini ferah tutbenimde ılk bebegım ve kızım olacak ama bizim bellı degıl dun gıtmıstık 23 aralık gozukuo normal dogum bakalım sorun olmazsa

inşallah cnm yaa. benim eşim uzakta. doğumdan 3 gün önce gelecek. kuzum dayanamazsa babamız yanımızda olamicak

nabersiniz canlar??? bugün doğuran yok mu yaw

valla ben henüz doğurmadım cnm :)

Son düzenleme:
aynenn bende senin gibiym cnm bazeen basi basski yapioo dioom cikcak cocuk suyum gelcek gibi kizimin adini begenmene sevindim rana babadan zulal benden seniiin prensesin adi bellimi

evet canım belli...bizim kızın adında hiçbir katkım yok tamamen baba-kız olayı:)adı GÜLCE olacak.güle benzeyen demekmiş...

canım kıloyu o kadar takma yeterkı kuzularımızın saglıgı yerınde olsun;saglıcakla kucaklarımıza alırız inş.h

bu yavruların sağı solu belli olmuyor yanii...

çatlaklara gelince... dünyanı bırak.. uzay haritasi gibi oldum.. kremmii yağmış oymuş buymuş.. çatlayacağın varsa çatlıyorsun..
aynada kendime bakmaya korkuyorum.. 26. haftadan sonra karnım hızla çıkmaya başlayınca, birden çatlayıverdim.. ilk baktım 2-3 tırnak izi gibi umursamadım.. 1 haftasonra abbaaw... çatladıkça çatladım..
o yüzden 1-2 çizik bişiy çıkarsa takma okadar :)) aklına beni getir rahatla

İYİ AKŞAMLAR canım....dayanır merak etme dayansın zaten..bol bol dınlen hareket çok etme yuruyuş yapma o bekler inşallahhhhhhh...cimcimemız bıraz daha dursun içerde

ya ben de tam aksine duramıyorum yerimde. ama haklısın. artık yatma vaktii. kızıma battaniye örüyorum ponpon iplerden. dizimi kırayım da onu bitireyim bari :)

senindee az kalmisss hemdee cook azz cnmm heyecnlandm bak senin cizelgeyi gorunceee
RABBIM HEPIMIZE DE SANADA KOLAY DOGM VERSIN CNM

HALIMEM IYI AKSAMLAR CNMM INS DUN E GORE DAHA IYISINDIIR

benim 23 aralık normalde 17 sine alalım dedi ben kabul etmedim.gelişiminde bi problem olmaazsa ne gerek var kasmaya.bi anda suyum gelipte sezeryana kontrolsüz gitmek istemiyorum.sonuçta gece gelse suyum ben o stresi neden yaşayayım madem sezeryan olacak demi ama.oda 10 aralık dedi sonra kısmet artık...

sen de haklısın cnm. ama bu haftadan sonra inşallah çatlamaz yahuu... 8,5 aylık oldu. 18 gün daha dayanır inşallah kızım da, karnım da :)

Son düzenleme:
seni o kadar ii anlıyorum ki cnm. dün de ben aynı durumdaydım. 10 günde sadece 16 gr almış görünüyor. ama artık söz verdim kendime. üzülmicem ve kızımı etkilemicem. sen de ii düşün e mi?[/QUOTE

evet malesef aynı hüznü yaşamışız canım kızlarımıza yansımamıştır umarım... en son isteyeceğimiz şey onları üzmek olur. bu arada benim dr de doğum için en ideal zaman 39. hafta diyor inşallah bekler kuzularımız ve 3000gr mı tuttururlar

bu arada 4 gün önce sezeryan olan bi arkadaşımı ziyarete gittim bebek 4 kilo ya yakın doğmuş kesiği 20 cm kadar daha önce bu kadar iz hiç görmemiştim acaba bebek büyük diyemi kesiği çok ki kendiside bi anlam verememiş soracam dr ye dedi.

inşallah cnm yaa. benim eşim uzakta. doğumdan 3 gün önce gelecek. kuzum dayanamazsa babamız yanımızda olamicak
inşallah kızın babasını bekler;saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza
aynen bende dıyorum şimdi cıkacak bıyerden kafası asagıda zaten benım fıstıgın;bıde bugun acaıp tuv. gıdıyorum saat bası masallah sanırsam son ay sıkıntıları bunlar olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…