senindee az kalmisss hemdee cook azz cnmm heyecnlandm bak senin cizelgeyi gorunceee
RABBIM HEPIMIZE DE SANADA KOLAY DOGM VERSIN CNM
HALIMEM IYI AKSAMLAR CNMM INS DUN E GORE DAHA IYISINDIIR
[ı]saol cnm ii sayılırım. örgüye verdim kendimi. Ii düşünmeye çalışıyorum. Sen nasılsın?[/ı]
valla cnm öyle bi ağrım yok benim ama karnım sürekli kasılıyor sanki. ben bebiş diye düşünüyorum ama ANNİS onların sancı olduğunu yazmış en son :18: kaşıntıya gelince; ben de öyleyim bugün. inşallah çatlamayız. valla çok korktum şimdiiii
inşallah kızın babasını bekler;saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza
aynen bende dıyorum şimdi cıkacak bıyerden kafası asagıda zaten benım fıstıgın;bıde bugun acaıp tuv. gıdıyorum saat bası masallah sanırsam son ay sıkıntıları bunlar olsa gerek
sıkıldım işte birden ama sen i ile yazmıssın
inşallah kızın babasını bekler;saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza
evet malesef aynı hüznü yaşamışız canım kızlarımıza yansımamıştır umarım... en son isteyeceğimiz şey onları üzmek olur. bu arada benim dr de doğum için en ideal zaman 39. hafta diyor inşallah bekler kuzularımız ve 3000gr mı tuttururlar
cok sukur ıyıyım cnmm bende efeyle kayu ızlıyoruuz
turkce klavye deıl ondan sanırım cnmmCok alemsıın
ne mutlu sana tuvalete saat başı gidiyorsan ben 10 dk yı zor buluyorum oda biraz tutarsam...tuvalete döşek atıp orada yatıcam zaten:)
ben catladim hemde her wc gidisimde yagliyom heryanimi catladim valla catir catir catladim cok sinirliyim o konuda cok hassasim iki ayri krem kullaniyom gene catladim ben nnnnnnnnnnnnn
ne mutlu sana tuvalete saat başı gidiyorsan ben 10 dk yı zor buluyorum oda biraz tutarsam...tuvalete döşek atıp orada yatıcam zaten:)
turkce klavye deıl ondan sanırım cnmmCok alemsıın
Biliyorum canım sakasına yazdım kızzz aa.......evet benım çizelgedekı zencı bebe ıycene ılerlıyo sonunda nolcak bakalım ortadan kaybolcak galıba :)))))
ya ben de tam aksine duramıyorum yerimde. ama haklısın. artık yatma vaktii. kızıma battaniye örüyorum ponpon iplerden. dizimi kırayım da onu bitireyim bari :)
ayy jeton ddustu kiz evt klavye azert benim turkce deil yanlis anlamayin beni sik gibi seyler yazdigimda siz sık anlayin yane ben ayipci deilim heee
seni o kadar ii anlıyorum ki cnm. dün de ben aynı durumdaydım. 10 günde sadece 16 gr almış görünüyor. ama artık söz verdim kendime. üzülmicem ve kızımı etkilemicem. sen de ii düşün e mi?[/QUOTE
evet malesef aynı hüznü yaşamışız canım kızlarımıza yansımamıştır umarım... en son isteyeceğimiz şey onları üzmek olur. bu arada benim dr de doğum için en ideal zaman 39. hafta diyor inşallah bekler kuzularımız ve 3000gr mı tuttururlar
bu arada 4 gün önce sezeryan olan bi arkadaşımı ziyarete gittim bebek 4 kilo ya yakın doğmuş kesiği 20 cm kadar daha önce bu kadar iz hiç görmemiştim acaba bebek büyük diyemi kesiği çok ki kendiside bi anlam verememiş soracam dr ye dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?