2011 Aralık Anneleri

senindee az kalmisss hemdee cook azz cnmm heyecnlandm bak senin cizelgeyi gorunceee
RABBIM HEPIMIZE DE SANADA KOLAY DOGM VERSIN CNM

HALIMEM IYI AKSAMLAR CNMM INS DUN E GORE DAHA IYISINDIIR

saol cnm ii sayılırım. örgüye verdim kendimi. ii düşünmeye çalışıyorum. sen nasılsın?

ben catladim hemde her wc gidisimde yagliyom heryanimi catladim valla catir catir catladim cok sinirliyim o konuda cok hassasim iki ayri krem kullaniyom gene catladim ben nnnnnnnnnnnnn

ne mutlu sana tuvalete saat başı gidiyorsan ben 10 dk yı zor buluyorum oda biraz tutarsam...tuvalete döşek atıp orada yatıcam zaten:)

inşallah kızın babasını bekler;saglıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza

amin cnm inşallah...

tuttururlar cnm inşallah. sen hiç merak etme. bak üzmicek annelerini görürsün:)

cok sukur ıyıyım cnmm bende efeyle kayu ızlıyoruuz

efecimi öp kocaman :)

bu arada herkese ii geceler. benim kız oturtmuyor beni... öptük sizii

ben catladim hemde her wc gidisimde yagliyom heryanimi catladim valla catir catir catladim cok sinirliyim o konuda cok hassasim iki ayri krem kullaniyom gene catladim ben nnnnnnnnnnnnn

bu çatlak işi ırsiymiş.eğer ailendeki bayanlar çatlamışsa doğumlarında annen ablan her neyse sende ne kullanırsan kullan çatlarmışsın.nitekim ben 20.haftamdan bu yana çok kaliteli bi krem kullandım ona rağmen karnımda çatlak var.Allah tan sadece karnıma aldım kilolarıda sadece orası çatladı.

ya ben de tam aksine duramıyorum yerimde. ama haklısın. artık yatma vaktii. kızıma battaniye örüyorum ponpon iplerden. dizimi kırayım da onu bitireyim bari :)

dur yerınde canımmmm bebişi yorma çıkıverır yoksa battanıyesı bıtınce resım koyarsın dımı canım bızde görelım

meraba kızlaar
nası heycanlıdırsınız siz şimdi az kaldı tabi hazırlıklar falan yarabbim banada nasip eder inşallah o günleri ne güzeel yaa ben düşününce heyecanlanıyorum sizler kuyruğa gelmişsiniz artık rabbiim bir avazda kurtarır inşallah sağ salim alırsınız bebişinizi kucağınıza.....

evt canim bebis buyuk oldugu icin cok kesik oluyo ablamda sezeryan oldu klasik kesmisler doktor demis cikmiyo bebis az daha kescez kesmisler sonra aciklamis ablama kesigin biraz buyuk bebisi cikaramadik demis ablamda duydum zaten demis bebis buyuk oldugu icin nekadar buyuk kesik okadar cok amaan kesiyolar iste ha buyuk ha kucuk acisi ayni ana olmayi goze almisiz bi kesiktenmi korkcaz kizlar demiii

kızlar ıyı sohbetler sizlere biz kacıoz kızımızla uyuyacagımı sanmıyorum ama delı gıbı oynuyor of of hayırlısıyla alsaydık kucaklarımıza öpüyoruz sizi

ne mutlu sana tuvalete saat başı gidiyorsan ben 10 dk yı zor buluyorum oda biraz tutarsam...tuvalete döşek atıp orada yatıcam zaten:)

ben kilot seklinde hasta bezleri var sizdirmayan ondan alcam esimde diyo mikrop kaparsin yok dedim alcam salcam rahatcana oturdugum yerden disarda gezerkene saril saril salcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…