2011 Aralık Anneleri

aman kızım sağlıklı olsunda ben de başımın çaresine bakarım inşallah ama korkuyorum ne yalan söyleyim :)))))) yusuf yusuffffff ve 3.5 diye özetleyebilirim durumumu :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yaklaşık 20dkdır acayip kasılmalarım varr,,,annişde demiş ya sancı çıktı dye..sancı olabilirmi bu yaa?

ay 10 dakkadır sayfa açılmıyordu...
ya kızlar bişi dicem utanarak..
ben bazen altıma kaçırıyorum gibi.. yani öyle şarıl şarıl değil de bir kaç damla.. 2 aydır günlük pedlerle geziyorum 1-2 saatte bir değişiyorum..
bu akşam markete girince tekrar aldım.. eşimde takılıyor bana.. önceden hiç kullanmazdın sağlıksız diye.. şimdi ne değişti diyor.. normal pedden fazla kullanıyorsun diyor adama diyemiyorum ki sidikli karın var

saat başı iç çamaşırı değişmekten ise ped kullanmayı tercih ediyorum..
ilk zamanlar mantar yada enfeksiyon sanmıştım yani 5-6 aylıkken.. ama tahliller hep temiz çıktı..
doktora da söyledim normal dedi de... bana normal gelmiyor.. suyum da değilmiş.. pöff sıkıldım artık bu durumdan

bnde dedıgın gıbıyım esıme dıorm kıı eskı evımızde 2 wc wardıı sımdı tekk asıl sımdı 2.ye ıhtıyaacım war dıyorm

herkese merhabalar,
öyle çok isterdim ki sizlere güzel şeyler yazmayı, herşey düzeldi demeyi, kızımla olan şu son günlerimi doyasıya mutlu huzurlu geçirmeyi... son günlere dair güzel hatıralarım olsun isterdim, ileride hatırlanacak... 38. haftamdayım ve bikaç hafta önce erken gelme girişiminde bulunan kızım, sanırım artık gelmek istemiyor... e tabi haklı. böyle bir dünyaya böyle bir yuvaya gelmek istemiyordur o da. oysa ne hayallerim vardı. odasını süsledim. kıyafetlerini dizdim sıra sıra en pembişlerinden... hastaneye eve ziyarete gelecekler ve mevlüt için çeşit çeşit süsler yaptım. çok şeker sepeti, kapı süsü ve takı yastığı yaptım... kocamla son günlere dair bi sürü planımız vardı. videolar fotoğraflar... bi sürü anımız olacaktı...
peki şu anda nasıl mı hayat??? sadece ve sadece kızımın gelmesini bekliyorum. bayramda yaşananlardan bu yana hiçbişey değişmedi. beni evde kovmasına inat, evimde kaldım, memlekete gitmedim (keşke gitsemiydim diyorum gerçi) ve 3 gün önce annem geldi. kocamsa annemin yüzüne bakmıyor, benimle sıradan bikaç cümle kuruyor, yemek yiyor kalkıyor hiç bi laf etmeden (bugün yemek de yemedi), mümkün olduğunda evden uzak duruyor, evdeyken de başka odaya kapanıp erkenden yatıyor...ailesi ise durumdan haberdar olmalarına rağmen 15 günden fazladır bu kız hamile, son günleri, hali nedir acaba diye arayıp sormuyor...
bugün artık dayanamadım ve buşekilde mutlu musun diye sordum. gayet iyiyim bir sorunum yok dedi. annemle neden konuşmuyosun diye sorduğumdaysa, senin gibi yapıyorum işte, konuşmuyorum saygısızlık da etmiyorum dedi pişkin pişkin!!! peki annenler neden arayıp sormuyor dedim. ben tembihledim aramasınlar diye dedi!!! doğumda hangi yüzle gelecekler "torunlarını" görmeye dedim. ben getiricem, gayet normal gelmeleri demez mi!!!! allahım çıldırdım resmen... ama bi yandan da gerilme derya, uzatma derya diye kendimi telkin ediyorum!! ve bi bebişimiz doğsun bakarız bi çaresine dedi!!!! sakın "bebişimiz" deme, eğer çok umrunda olsaydı, sahiplenseydin, şu günlerde onu da o kadar üzmezdin dedim!!!herhalde annesini bu yaptıkların için o da seni hiç affetmicektir!!! susuyormuş ki, kalbimi kırmak üzmek istemiyormuş beni. var mı böyle saçma bi açıklama allah aşkına!!! bana şu zor günlerimde böylesine bi kötülük yaptığı için onu ve ona akıl vermekten aciz ailesini allaha havale ediyorum!! hastaneye ya da eve gelip nasıl torun sevecekler çooook ama çoookkk merak ediyorum!!!!o gün geldiğinde onlara öyle bi cümle kurmalıyım ki, taaa içlerine oturmalı!!! ama en güzel cümleyi bulabilmiş deilim. siz de yardım ederseniz bulucam inşallah!!! hepsinden nefret ediyorum!!! kocama olan sevgim mi??? hiiiççç kalmadı!!!! düzelecek mi olacaklar??? hiç umudum yok!!!! olan günahsız kızıma olacak!! baba nedir, bilmeyecek!!!! o ise, kızının kokusunu duyarak burnunun direkleri sızlayacak, kafasına çok vuracak ve iş işten çoktaaaan geçmiş olacak!!!!
allahım bana ve benim gibilere yardım etsin, ve bana bunu yapanlara, yaptıklarının kat kat fazlasını yaşatsın!!!!

yazdıklarını her seferinde dikkatlice okuyorum inan ama söyleyecek söz bulamıyorum artık sadece senin için bi mucize olması için Allah'a dua ediyorum.. Bir mucize olsun ve herşey değişsin kocanın gözü senden we bebeğinizden başka bişey görmesin ailesine bile rest çeksin yuvanız yıkılmasın kızınızla beraber çokk mutlu olun istiyorum ..Allah'ım neolur duy sesimi herkes hamilelerin duası kabul olur diyor inşallah bende inanıyorum arkadaşım..

sağolasın arkadaşım güzel duaların için. ben de dediğin gibi yuvamız yıkılmasın (yoksa hala burda olmazdım) ve kızımızla beraber mutlu olmalım istiyorum ama yine dediğin gibi bunların gerçekleşmesi artık bi mucize!!!! ama yine de dua etmekten vazgeçmeyelim, di mi??? (((

gün doğmadan neler doğar ben bu lafa çok inanıyorum..we herşey için sadece dua etmeliyiz seninde dediğin gibi buda senın imtihanındır belki ne biliyim herşey yoluna girecektir bi şekilde elbet..herkesin kendine göre dertleri war ama hayatta sadece ölüme çare yok ..üzme tatlı canını tmm mı cnm

canımmmmm,lütfen üzme kendini.düşme şu adamın üzerine daha fazla da artık,çek kendini!fazlasıyla alttan alıp ilgilenmişssin,o üzerine düşeni yapıyor mu acaba?şu an sana maddi manevi destek olması gerekirken,nasıl problemlerle üzüyor ,ailene de mahcup ediyor.!seni düşünmeyeni sen hiç düşünme,hele bunu kızın için hiç yapma.kızının güçlü,kendisine saygısı olan bir anneye ihtiyacı var.o ileride de seni model alacak.daha önce ayağının üzerinde durdugundan bahsetmiştin hatırlıyorum.çok şanslısın..daha fazla muhattap bile olma öyle eşle.baba demeye dilim varmıyor-çünkü o sorumluluğu alamayacağı gün gibi ortada.çek kendini derim,seni hakedecekse hakeder.yok bana ne,umrumda değil muamelesi yapıyorsa da senin hiç umrunda olmasın.o ileride kayybettiklerinin farkına vardığında yanacak asıl.elindekilerin kıymetini anlayamıyor-büyük ihtimalle de ailesinin etkisinde de gaza gelmiş olabilir.ne dedilerse artık!!!senin bu şekilde davranılmaycak biri olduğunu en kısa zamanda görmeleri lazım,lütfen imkanın varsa bu durumu daha fazla sineye çekme.

evet aynen dediğin gibi oldu. kendimden gereksiz yere çok ödün verdim ama maalesef karşılığını göremedim. bundan sonra önüme bakıcam, onsuz bi hayatın planlarını yapıcam yavaş yavaş...ne o kral, ne de ben onun uşağı!!! hiç bir şekilde babalık unvanını hak etmeyen birisi dediğin gibi... onun gibi ruh sağlığı yerinde olmayan, sorumluluklarını bilmeyen bi babası varsın olmasın!!!

dderya
canım konuyu bilmeden yorum yazmamak için dönüp ağustos ayında yazdıklarını okudum..
erkeklerin aileleri pek bir kıymetli oluveriyor .. çoğu tartışma sebebi bunlar oluyor zaten de çiftler arasında..

ben kaçak gelinim.. kaynana güya düğün yapmak istiyordu gitti dişlerini özelde yaptırdı.. benim ailem de çok şükür ters düşmedik..
benim memleketimde düğünümüzü yaptılar (yurtdışı olduğu için eşimin sülalesi gelemedi)
yol masrafımıza kdar eşimin vizesi.. gelinliğim falan ne varsa herşeyimi babam karşıladı.. vize için davetiye hazırlarken de özellikle sordular kim gelecek hazırlatalım diye..
kaynanam param yok.. yollarda migrenim tutar falan diyip kıvırdı.. şimdi de kötü evlat biz olduk onu düğüne götürmemişiz diye.. ne beddualar duydum aklın almaz.. 2 yıl onunla oturmak zorunda kaldım..
keçileri kaçırmadığıma şükrediyorum..
kadın aileme taktı neden orda düğün yapıyorlarmış diye.. kaçmış kıza düğün mü yapılırmış ta cart curt..
evet yaptılar da paşa paşa lüks bir düğün.. ama ben aptalım hemde çok.. gelen takıları keşke annemlere verseydim bizim için okadar masraf ettiler..
ben ne yaptım aldım parayı.. eşimin kaynanamın borçlarını ödedim ki kapıya gelen olmasın.. ben evlenmeden önce bir yığın borçları vardı, kayınım bile faturalı hat borlarını kapattm hacizlik olmuştu.. dedim ki hep beraber temiz sayfa açalım herşey güzel olsun.. nerrde eeeeee...

eşimle çok ters düştüm ailesi konusunda.. kötü gelin de oldum.. çok kez çekip gitmek aklıma geldi ama sabrettim sabrettim..
kayınım evlendi.. bir çiyanla.. ondan sonra öyle bir kıymetlendim ki anlatamam..

lafı çok ta uzatmak istemiyorum ama... 4 yıldır evliyim 2 yıldır eşimle kaynanadan ayrı oturuyoruz.. ve aslında biz anca 1 yıldır birbirimize eş gözüyle bakmaya başladık.. ikimiz de çalışıyorduk resmen paramatik gibi görüyorduk birbirimizi.. çünkü kaynanam hep borç ederdi sağa sola emekli maaşı olmasına rağmen..
geçen yaz evlendi de kurtulduk hepimiz.. yine görüşüyoruz da.. keseler ayrı olunca herşey çok rahat oluyor.. kadın her ay vichy kremleri için 300 lira harcıyor.. geri kalanları saymayım...

ay bende çok dolmuşum ta bitiremiyorum bir türlü..
yavrum.. zor durumdasın aklın karışık biliyorum.. ama sabret.. bir yuva kolay kurulmuyor.. yıkılması da böyle kolay olmamalı..
bebeğiniz doğunca eminim çok şey değişecek.. eşin biraz da aile kelimesini tam kavrayamamış gibi henüz..
bak gör herşey çok güzel olacak miniğin gelince.. günün onunla geçecek.. sinirlenmeye fırsatın bile olmayacak... ailesi gelse bile yüzverme boşver..

bu adam değişmez bundan sonra.sen önüne bak canım.değmez böyle bir insan için üzülmeye.benim okurken sinirlerim bozuldu senin durumunu düşünemiyorum bile.bebeğine baba olmayı bile hak etmiyor bu bencil adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…