2011 Aralık Anneleri

ya anniss!!! tatlım bende de ateş basması çok sık bu aralar yaaa!gerilme dediğin de bebek hareketi,sanki esniyormuş içerde gibi de mi?benim göbek deliğimin altında bişi var mış da onu çekiştiriyormuş gibi,karnım bükülüyo yahu!öyle bişi mi acbaa?sonuçta rahatsız edici.ama nstye girdiğimde geçen hafta hiç sancı cıkmamıştı.iyi demişlerdi.bi de bebeğim cok hareketli,hatta ben ağlıycam artık 2 dk rahat yok diye!1!!!ayyyy korkuttun ama beni sen şimdi ( zaten şu son ay insan bi feci oluyo.insan içine çıkasım yok valla!!!!

deryacım az kaldı bebişinin gelmesine! bu sıkıcı tatsız konuyu şimdilik köşeye bırak ve güzel hayaller kur tatlım kim bilir ne kadar sevimli ve senin gibi dirençli bir annesi oldugu için şanslı olacak.öpüp kokucaz yakında bebeklerimizi.bizim kokumuzu arayacaklar,bizim sesimizle sakinleşecekler :) _yani umarım :))) çok uzun yollardan gelen bu meleklere nasıl da bakıcaz ...

canım sevindim senin adına yanlış anlama kontrolde ters birşey çıkmadı diye iyice yatıp dinlenirsen bebişinde bekler umarım en az bir hafta daha
ayrıca banyıda kaymıştın sanırım açılmana bakmadılarmı tekrardan???

dderya
cım canım rabbim sana sabır versin bir an önce yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
eşine ve ailesinede Allah akıl fikir vicdan versin yaptıklarından pişman olup senden özür dilerler inşallah...
ama emin ol bebeğin olunca ne eşini nede ailesini takmıycaksın düşünmiceksin onlar aklına bile gelmicek senin canım kafan rahat olucak o zaman...
genede umarım eşinle aranız düzelir öle yada böyle ...

cnmm ne denır bılemıyoruum rabbım yar ve yardımcın olsn esını ve aılesını ıslah etsın ıns esını pısman edıp senden ozur dıletsıın allah ol deyınce hersey olur sen ona guven dua ett ınss rabbım o dogmamıs melegın yuzu hurmetıne yuvanıza eskı huzurunu versın rabbım dualarını kabul etsın canııım kendıne cok ıyı bak sen ıyı olursn bebısınde ıyı olur

herkese günaydın... tam 37 haftalık olduk...
ve iş yerinde son 3 günüm...
çok şükür izin alabildim DD

ya kızlar ben gece uyuyamıyorum,sürekli ateşleniyorum sanki ,arkadaş yazmış sancı diye ,benim zaten alt kısma agrı giriyor ,kız hareket ettikçe aşağıdan birşey çıkıcak gibi oluyorum ,durduk yere resmen üstümdeki kıyafeti çıkartıp atletle oturuyorum ankara gibi bir yerde :44: eşim eşofmanlarıyla oturuyo ben atletle ,nst girsem mi acaba bu cumartesi, ben pimpirikliyim haftaya girmeyi düşünüyordum gerçi doktorum zaten kontrolde sancıyı farkedebilir mi acaba ya

canım panik yapma.. bende nst ye girmeden önce sancı sandığım nstde bebeğin hareketleri çıktı... tabi herkeste farklı olabilir ama bende burda okuyunca telaş yapmıştım doğuracağımı sanmıştım... birde idrar yolu enfeksiyonu vardı bende onun ağrısınıda sancı sandım.. ama ateşlenmene bişey diyemiyecem... istersen doktorunu arayıp sor..

günaydın kızlar

bu kıyafeetler ne eee...çok şeker şeyler bunlarrr

teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin bebişlerinizin olur inş.

nihalcim çok sevindim izin alabildin demek, benimde daha 10 günüm var, inan çalışmak çok zor

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese güzel bi gün diliyoruz meleğimle
DDERYACIM canım yaşadığın şeyler kolay değil Rabbim yar ve yardımcın olsun.Sen şuan kızına odaklan sadece onuda üzme annesi;eşinin üzerinede gitme bırak kendı halıne kvler torun sewmeye geldıklerınde de bakma yuzlerıneDilerim eşinin gözleri en kısa zamanda senı ve kızını farkeder Rabbim ıslah etsin.

ya offf bu ateş durumu beni de öldürcek.hayır hasta olucam kış günü bi gecelikle yatıyorum,evde kalorifer actırmıyorum.menopoz gibi!!!! ay ne ki bu

günaydın kızlarrrr

bişi sorucam bu çatlaklar asıl doğumdan sonra mı oluşacak
benim şuan fazla yok çok şükür ama karnım acayip büyüdü,
bebiş çıkınca mı belli olur çatlak oluşup oluşmadığı

valla anneme göre öyle...bende oldu çatlak,napiiiiim yapcak bişi yok :)

herkese günaydın annişler nasılsınız bakalım bugün biz çok iyiz bugün bir enerji var içimizde hayır olur inşallah ben yarın doktora gidicem doktor alttan muayene edecek ama ben biraz endişeliyim acaba 2 hafta kadar daha beklesem mi diyorum hani çatı muayenesi doğumu tetikliyor diyolar ya

teşekkür ederim yazdıkların için. ağustosta yazdıklarımı okumuşsun. o zamanlar konumuz para pul muhabbetiydi. bayramda yaşananlar var bi de. bayramda ailem memleketten geldi beni görmeye, ben onlara gidemediğim için bu halde. 1 gün kaldılar ertesi gün döneceklerdi. sabahın körü kalkıp anneme beni şikeyet etmiş. kızına söyle annemlere sıcak davransın, şöyle yapsın böyle yapsın. her geldiğinde annemi bu şekilde üzer gönderir zaten...annem de çaktırmadan söylemeye çalıştı bana. ben de bayramda bari yapmasaydın üzmeyseydin kadını dedim, çok kızdım. 32 yaşındaki insanı düzeltemeyeceğini, zaten elimden geleni yaptığımı, ama tam istediği gibi olmuyorsa,hatanın sadece bende aranmaması gerektiğini, belki de karşıdan o kadar samimi bi sıcaklık görmediğimi söyledim. oooooo nasıl derim onlara samimiyetsiz diye????? işte patlama o anda oldu!!! kovdu beni evden, ailemi yoldan geri çevirdi gelin alın kızınızı, biz anlaşamıyoruz, bu işin sonu yok diye. kaç yaşında insanlar!!!! nasıl geldiler geri 100 küsür km tahmin edemiyorum!!! tabi yıkılmışlar, ne yapcaklarını bilmiyolar. yuvanın yıkılmasına göz mü yumsunlar, yoksa yapıcı mı olsunlar??? şunun şurası bikaç hafta kalmış torunlarının doğmasına. belki o doğunca düzelir falan diye, götürmediler beni. ama şimdi bin pişman annem. 15 gündür hiçbi değişiklik olmadığı gibi, olanlar için annemlerden özür dilemeyi bırakın, 3-4 gündür annem yanımda, yüzüne bile bakmıyor!!kendi kafasına göre kısasa kısas yapıyor!!!! sebep bu kadar küçük, ama yaşananlar çok büyük ve unutulmaz... dün de dedi zaten açık açık,"ben birinden soğudum mu bi daha düzelmez"... dicek başka bişey var mı???

kizlar
nasilsinz
doguran vrmi bugunnnnnnn
ddderyaaacanim esin bunu onceden sana soylediyse keske annenlerle gitseydin ilk donemde sensizligin nedemek oldugunu anlar duzelirdi belki araniz ama bu sekilde devam ediyorsa lutfen bebek herseyi duzeltir olarak dusunmeden ayrilman daha iyi.ben herzaman pozitif dusunmek istiyorum ve onlari yazmak isterdim ama sonucda bebek var onlarin ruhu psikolojisi kisiligi anne karninda olusuyor 2yasindada tamamlaniyor ondan sonralari sadece eklenti oluyorrrrr.esin aile kavramini anlamamis kendi ailesinden kopamiyorsa artik zor duzelirr....
HERSEY senin icin hayirlisi olsunnnn.kendini uzmemeye calis diyecegim ama kesinlikle olmuyodur .sana muhtac olan bebegini dusun ve guclu olllllll...

gunaydin kizlarr..

nihalcim hadi az kalmis gozun aydin... darisi henuz izne cikamayan arkadaslarin basina..

lizzie ates olayi aynen bende de oluyor. surekli degil ama bi basti mi resmen su icinde kaliyorum. terle sogu ben de hasta olmaktan korkuyorum acikcasi.. bugun 12:40ta kontrolum var gidince sorucam normal mi bu durum diye..

ozgedoruk canim bende de simdiye kadar olmamisti. 3 hafta once sol kalcamin ust kisminda 2 tane tirmalama izi gibi bisi gordum. hastaneye yatmistim tam o donem herhalde bi yere carptim dedim. ama hala o izler orda catlak oole bisi mi acaba ben de merak ediyorumm.. gerci ben bu kadar catlamayip sonunda catlayan hic duymadim ama.. hayirlisi bakalim...

deryacim valla sizin durum icin ne desem inan bilemiyorum. gecen gun ciciler topigi icin oglumun odasinin resmini cekerken hep sizin icin dua ettim. sizin odanizi cok huzurlu bulmustum eklediginde.. allahim biz ozenerek hazirliyoruz sen yavrularimizi huzurlu saglikla yuvalarina yerlestir diye. hep aklimdasin, bebek birseyleri degistirir insallah. eminim esin kotu biri degildir ama oncelik siralamasini dogru yapamamistir simdiye kadar. kizlarin babalariyla aski meshurdur. insallah rabbim size karsi oyle bir ask koyar ki icine geri kalan hersey teferruata donusur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…