2011 Aralık Anneleri

nerdesin arkadasim sen.. bitiremediniz mi daha temizligiiii

Son düzenleme:

dur yerınde canımmmm bebişi yorma çıkıverır yoksa battanıyesı bıtınce resım koyarsın dımı canım bızde görelım

Bitirince paylaş cnm...

birkaç güne biter heralde. paylaşıp alırım fikirlerinizi

biz de bi zamanlar o yollardaydık. ama geçiyor işte bi şekilde. hatta ne yalan söyleyeyim, geçtikçe içimde bi burukluk oluşuyor artık. bencil miyim neyim? sadece benimdi, şimdi biçok kişinin olacak diye

keşke sana gerçekten bi yol gösterecek bişeyler yazabilseydim şuraya ama maalesef diyecek bişey yok
hayat gerçekten zor. hamileyken daha da zor. bi de senin durumun çok daha zor.
belli ki hamile depresyonuna senden önce eşin girmiş.
üzülmemek elde değildir, bundan adım kadar eminim. ama çok daha zor günler bekliyor seni. biraz daha sabret olmaz mı? sütün için, kızın için az daha sabır.
bütün bu olanlar asla unutulmayacak biliyorum ama yine de dua etmek lazım. efee nin de yazdığı gibi. Allah ol der, oluverir herşey.
Rabbim ve melekleri hep yanınızda olsun... dualarımız sizinle...

evet canım çatlak tam öyle bişi
inşallah artmaz çatlaklarımıssss

canım aynen benimde 38+6 ya gün verdi 30 kasımda yani inşallah. bende aynı tedirginlik içindeyim.diyorum ya sancım gelirse :) inşallah beklerler ne diyim Allah yardımcımız olsun.

bugün doktora gittim kızlar tam 36 haftalık oldu bebeğim ve kilosu 3kg olmuş tam...alttan çok vuruyor ve rahatsız ediyor dedim muayene etti ve iğne verdi erken gelecek gibi dedi iyice inmiş kafası dedi.4 iğne verdi ikisini bugün,ikisini yarın vurdur dedi erken doğarsa solunum sıkıntısı olabilir dedi. bol bol yat dedi.öyle işte Allah'tan kilosu iyi,yine de üzüldüm tabi.bende 10 kilo almışım bu zamana kadar...sende biraz dikkat et hamur işlerinden uzak dur dedi.ben gidip yatim bari kızlar

deryacım yazdıklarını şimdi okudum, inan çok üzüldüm, diyecek bir şey bulamıyorum, umarım herşey bebeğinle birlikte senin için çok daha iyi ve güzel olur, bebeğinin sana çok ihtiyacı var sen güçlü ol annesi, allah yardımcın olsun arkadaşım.

olbeycim doktordan gelince bizi habersiz bırakma canım

Kızlar aranızda çatı muayenesi yaptıran var mı??Ben gelcek hafta yaptırcam ama tırsıyorumm..arkadaşlar kolay olduğunu sölediler ama..nasıl bakıyor doktor eliyle mi??
lumos ben bir kaç defa çatı muayenesi oldum kendimi sıkmazsam acı yok sıkarsam gerilirsem acıyor azcık.rahat olman önemli.epidural normal doğum istiyorum kısmet olursa.bebeğimin suyu azmış sık sık doktora gidiyorum doğuma ramak kala doktor değiştirdim pazartesi günü doğuma çağırmıştı önceki doktorum bende başka bir doktorun görüşünü alarak beklemeye karar verdim ve gitmedim.sancım düşük şuan ve açılmam 1 parmak ucu kadarmış suni sancı verseler bile en yakın 5 günde doğurursun dedi şimdiki doktorum.hayırlısı olsun
ben çatı muayenesi oldum 1 haftada 3 defa falan ayrıca 38.haftadayım herhangibir tetikleme olmadı keşke açılmam olsa sancım gelse diyorum çünkü bebeğimin suyu azmış.Allahım korusun yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Allah eşine merhamet versin yuva kurmak kolay değil ayrılmakda kolay olmamalı.inşallah yeni bir sayfa açarsınız hayatınızda

canımm yaşadıkların gerçektende zor şeyler.ama sabret bıraz daha bebek gelınce bence herşey duzelır,allaha dua et.sonunda pişman olan eşin olucak o kesın ama sen bence suanlarda sukunetını bozma.elbet herşeyın sırası gelecek gelıyorda,bende zor gunler geçirdim ama herşey gerıde kalıyo,bebeğine sıgın ve osana destek olucak ınan o doguncada herşey bıtcek eskısı gıbı olucaksınız ben oyle tahmın edıyorum.....

günaydın ya da iyi öğlenler arkadaşlar...
1 bebeğimiz daha gelmiş. hayırlı olsun. 14 bebek olmuş. maşallah. Allah analı babalı büyütsün.
oğluşum ve ben birbirimize kavuşmak için sabırsızlanıyoruz. arkadaşlar beni her gördüğünde sen daha doğurmadın mı diyor:) ben de siz doğurtacaksınız beni. ebem olcaksınız diyorum şakalaşıyoruz. inşallah gününde hastanede sağ salim doğururuz. bugün 23 kasım. yarın öğretmenler günü ve oğlumun doğum günü. ev berbat. herhalde dışarda kutlayacağız. daha hediye de almadım eğitici bi oyuncak düşünüyorum.
canım Allah kolaylşık versin. sana güç versin inşallah. bu günler geride kalacak. ailen sana destek ne mutlu sana. bebeğini kucağına alıp ailene gittiğinde belki üzüleceksin önce ama sonra hissizleşeceksin. bebeğini düşünüp yoluna bakacaksın ve mutluluğu yakalayacaksın inşallah. erkekler kolay değişmiyor. bu özel günlerini sana zehir eden sonrasında da farklı davranmaz. duyarsız adam , çok kızdım elden dua etmekten başka bişi gelmiyor.

geçmiş olsun canım
10 kilo çok iyi aslında 36.hafta için ama doktorun bir bildiği vardır elbet

kizlar hepinize gunaydinlar kulaklarimda cok ugultu var sabah uyandigimdan beri isede gidemedim esim yanliz gitti uzuldum arkasindan tekrar uyudum simdi kalktim gene ugultu var offf gecmiyo neden acep ya:44::44::44::44::26::26::26:

güzelim yaşadıklarına çok üzüldüm.. hepsi değil ama kısmen de olsa bizde aynı sorunları yaşadık... çok şükür atlattık herşeyi ve geçmişi düşünmek istemiyorum.. ama emin ol eşin düzelecek.. ona kolay geliyor sanırım evladından ayrılmak ama kızın bir doğsun bak gör nasıl değişecek... aslında eşinde de kabahat yok.. bütün kabahat onu şişiren ailesinde... bizde de aynı şeyler olmuştu... herşey aileden kaynaklanıyor.... biraz daha sık dişini... herkesin çekeceği çilesi varmış derler ya senin çektiğin zamanyanlış ama herşey allahtan geliyro işte.. sana bunları edenler katı katına cezalarını çekerler inşallah.... emin ol çekeceklerde... sen kızını düşün... herşey çok güzel olacak inşallahhhhhh....
maşallah canım darısı bizlerin basına :)))
amin canımm.. sana da az kalmış ne güzel DD
günaydın kızlar

teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin bebişlerinizin olur inş.

nihalcim çok sevindim izin alabildin demek, benimde daha 10 günüm var, inan çalışmak çok zor

sağol canım.. çok ama çok zor hakketten ben bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim.. ama çok şükür az kaldı işte.... yolum problem olmasa belki gelirdim işe ama yolum çookk uzak.. şimdi evde tek başıma ne yapacam diye kara kara düşünüyorum...

canım yazdıklarını baştan beri biliyorum. allahtan eşine merhamet vermesi için dua ediyorum. eşinin bu kadar kötü davranmasına sebep ailesi olduğunu düşünüyorum. ailesi diyemez mi oğlum karın doğuracak yakında, sonra halledin meselenizi. ama herkes böle düşünemiyo işte. eşinin kızını görünce düzelecğine inanıyorum. zaten düzelmiyorsa hiçç üzülmeden bu işi bitirirsin. keşke doğum için annenlere gitseydin. belki ailesinden uzakta olunca (nasılsa doğuma gelirdi heralde) herşey düzelmeye başlardı, onların etkisinden kurtulunca. allah sana sabır eşine de merhamet versin. artık hiçbişey eskisi değil, annelerimizin katlandığı gibi herşeyi sineye çekip oturmuyoruz ama acı olan şuki bi yuve ne hayallerle ne umutlarla kuruluyo, insallah öle çabucak da yıkılmaz. sen de daha fazla düşünmemeye çalış, bebeğin bundan zarar görebilir veya doğduktan sonra sütün gidebilir. ztaen birbirinizi yıpratıyorsunuz, bi de yavrunuza bunu çektirmeyin.

kizlar hepinize gunaydinlar kulaklarimda cok ugultu var sabah uyandigimdan beri isede gidemedim esim yanliz gitti uzuldum arkasindan tekrar uyudum simdi kalktim gene ugultu var offf gecmiyo neden acep ya:44::44::44::44::26::26::26:

canım tansiyonun yükselmiş olmasın..bi ölçtür istersen ..:26:

evet ben de kızımı görene kadar sabretmeye çalışıyorum. doğuma annemlere gitseydim bu işte orda biterdi. daha da göremezdi yüzümü. artık dediğin gibi sineye çekmek gibi bi zorunluluğumuz yok ama insan ne hayaller kurmuştuk diyor işte... şuanda tek düşüncem süt!!! ya bu kadar sıkıntı yaşattıktan sonra bi de süt veremezsem kızıma diyorum ve telkin etmeye çalışıyorum kendimi. ama karşımda bi duvar var simsiyah ne yapabilirim????
doğumda geldiklerinde ailesine oturaklı bicümle kurmak istiyorum.. yardım edin, en güzel cümle ne olur sizce???

Allah sana sabır versin canım...kendi kızının yüzünü gösterip sonrada terkedersen aile kavramının ne kadar önemli olduğunu görür...pişmanlıktan kavrulur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…