anaaaaa ben menekşe olmussummmmmm yupppııı
menekşe ne olaki?????????????? :44:
bende cizelge istiyom yaaaaaaaaaaa nasi yapcem beceremiim yardim ediiiin loften
canım aynen benimde 38+6 ya gün verdi 30 kasımda yani inşallah. bende aynı tedirginlik içindeyim.diyorum ya sancım gelirse :) inşallah beklerler ne diyim Allah yardımcımız olsun.
bugün doktora gittim kızlar tam 36 haftalık oldu bebeğim ve kilosu 3kg olmuş tam...alttan çok vuruyor ve rahatsız ediyor dedim muayene etti ve iğne verdi erken gelecek gibi dedi iyice inmiş kafası dedi.4 iğne verdi ikisini bugün,ikisini yarın vurdur dedi erken doğarsa solunum sıkıntısı olabilir dedi. bol bol yat dedi.öyle işte Allah'tan kilosu iyi,yine de üzüldüm tabi.bende 10 kilo almışım bu zamana kadar...sende biraz dikkat et hamur işlerinden uzak dur dedi.ben gidip yatim bari kızlar
slm kızlar bitirdik gibi anacım ama işler yoğun işyerinde o yüzden arada girip bakıyom size hala da bitiremedim evin büyük işleri bitti sayılır kocam kapıları silcek perdeler yıkancak takılcak bi de halılar geldi yıkamadan evi silip onları sericek kocam artık kocamın işleri var daha doğrusu :))) baya da işi varmış he
bugünde 17:00 de doktor randevum var inş iyidir oğlum sizde iyisinizdir umarım
halimem de beni sorumuş teşekkür ederim düşündüğün içiin cnm göbeğim de fena oynadı oğlumda teşekkür ediyo teyzeleri:)
bi de dderyacım üzme kendini sakın bizde kocamla ailesi yüzünden baya tartışmalar yaşadık bi de bana hamileyken bile çocuğu doğur seni boşıcam dedi ne derler ısırcak köper...... misali salla gitsin herşey olcana varır çokta kasmamak gerek ben bunada inanıyorum biz ne kadar üstüne düşersek o kadar kıymetli oluyo bişeyler...
selam kızlar geçmişe bakmadım yazan oldumu bilmiyorum haber verip cıkacam işim var cokkk..
AYSALH arkadaşımız dogum yapmış bebeğine kavuşmuş bende kızımda iyiyiz beklediğimizden daha ufak dogdu ayrıntıları daha sonra yazarım diye mesaj cekmiş....
hadi gözümüz aydın bir bebişimiz daha dogduuuu
doğum yapan tüm arkadaşlar.. allah analı babalı büyütsün, kuzularınızla upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirin inşallah..
dderya, yazdıklarını okudukça seninle beraber üzülüp, eşine çoookk kızıyorum. şu dönemde sana ve bebişine bunları nasıl yaşatır anlayamıyorum.. bilmiyor mu bu dönemde bizim moralimiz yüksek olmalı ki bebişlerimiz de sağlıklı huzurlu dünyaya gelsinler. ne demekmiş seni bu halinle evden kovmak, çok istiyorsa o gitsin.. çiftlerin kavgalarında en sinir olduğum şey de budur.. sen kimsin, kimi kimin evinden kovuyorsun, rahatsızlığı olan varsa kendisi gider.. off neyse valla söyleyecek çok şey var ama seni de böyle kötü etkilemek istemiyorum.. allah sana sabır versin, eşine ve ailesine de azcık vicdan.. dualarım seninle.. eminim çok zor ama lütfen sadece bebişini düşün.
kontrole gidip bebişin kilo almamasından bahseden arkadaşlara bişiler yazmak istiyorum. bugün biz de kontrole gittik. en son 5 gün önce 3050 demişti doktor. bugün ilk başta 3060 dedi, sonra eşimle birbirimize bakışımızı gördü sanırım ve tekrar ölçtü ve 3190 dedi bu seferde! pozisyon değiştirdi, şimdi daha net ölçü aldım dedi :) doktor problem yok dediği sürece evham yapıp kafaya takmayın derim.. ultrasonda 3 kilo denip, 4 kilo çıkan bebişler okuyoruz doğum hikayelerinde :))
bugün doğum tarihimiz netleşti. inşallah 29 kasım sabahı -annesiyle aynı gün- doğacak oğluşum.. ömrümün en güzel doğum günü hediyesi olacak inşallah. tarih netleşince heyecan ve hafif korku başladı bende :18::18::18::18:
profili düzenle çizelge bölümüne http ile başlayan kısmı kopyalayacaksın,png ile bitecek,,yani pngden snra img mi ne yazıyo orayı silip kaydedeceksin..inşallah anlatabilmişimdir
olmiiy ya benmi beceriksizim kineeeeeeeee
muhtemel doğum tarihini söyle ben yapayım sana
son 5 günün kaldı bana göreeeeeeeeefarkında mısın??????
canım seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi yaptım. o 40 günlük rapor hakkından kullanırsan 5 haftanı doğum sonrasına aktaramıyorsun. şimdi çalışamıyorsan ayrıl. doğum yapınca iznin bitince 40 günlüğü alabilirsin. ben de 36 hafta bitince bayram giriyordu tam o sırada aldım. 37 dolmamıştı daha. şimdi ise çalışmakta çok zorlanıyorum ama devam ediyorum. ya da arada aile hekiminden 5 günlük rapor al. sonra 1 gün okula git tekrar 4 günlük al falan.böyle olabilir belki.Merhaba arkadaşlar,Meb de öğretmen olarak çalışmaktayım ve doğum öncesi iznim 05.11.2011 tarihinde 32. haftada başlaması gerekirken araya bayram tatilinin girmesi ile doktorum 15.11.2011 de başlattı . ben doğum öncesi iznimin 5 haftasını çalışıp,doğum sonrasına eklemek istiyorum fakat 5.hafta 21.12.2011 de doluyor,40 hafta 31.12.2011 de doluyor.Doğumum tam zamanında gerçekleşirse ,doğumuma 10 gün kalana kadar çalışmam gerekiyor bu sebeple.Rahmimde kasılmalar ve ağrılar var yürümekte bile zorlanıyorum.Size sorum şu;5 hafta çalışabilir kağıdımı almama rağmen,yıllık 40 gün olan rapor hakkımı bu dönem içinde kullanabilirmiyim?5 haftamın doğum sonrası iznime eklenmesinde bir sıkıntı olur mu?
Teşekkürler
maşallah hoşgelmiş son bebişimiz de:) Analı babalı büyüt aysahselam kızlar geçmişe bakmadım yazan oldumu bilmiyorum haber verip cıkacam işim var cokkk..
AYSALH arkadaşımız dogum yapmış bebeğine kavuşmuş bende kızımda iyiyiz beklediğimizden daha ufak dogdu ayrıntıları daha sonra yazarım diye mesaj cekmiş....
hadi gözümüz aydın bir bebişimiz daha dogduuuu
30 aralik cnm :44:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20766;19/st/20111230/k/4cb9/preg.png bu kısmı kendi profil bilgilerinde çizelge bölümüne kopyalayıp,kaydediyorsun cnm...
inşallah inşallahsez tarihime her ne kaaa 11 gün kalsada senn bu hesapların çok hoşuma gidiyo
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
boyle diy kiz ay sinir oldum heee yapistirdim olmii
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
boyle diy kiz ay sinir oldum heee yapistirdim olmii
ay saol caneeeeeeeeeeeeeem oldu cok cok optum seni sevindim valla
bu ama yaa..başka yolu yokki...yolladğm son şey varya üstüne tıklama seç ve kopyala,snra yapıştır bakalım ne dicek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?