2011 Aralık Anneleri

profili düzenle çizelge bölümüne http ile başlayan kısmı kopyalayacaksın,png ile bitecek,,yani pngden snra img mi ne yazıyo orayı silip kaydedeceksin..inşallah anlatabilmişimdir

canım aynen benimde 38+6 ya gün verdi 30 kasımda yani inşallah. bende aynı tedirginlik içindeyim.diyorum ya sancım gelirse :) inşallah beklerler ne diyim Allah yardımcımız olsun.

inşallah cnm. valla ben çok tedirginim. bi de kızlar son 10 günü beklemez diyorlar, daha da heyecan basıyor beni. seninki kız mı erkek mi???

cnm dikkat et kendine. inşallah herşey istediğin gibi olur...

rica ederim cnm. güzel haberlerle gel inşallah...

şimdiden gözün aydın cnm. ben de 30 kasım olmasını çok istedim ama 18 gün erken olunca içime sinmedi. hadi hayırlısı bakalım...

canım seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi yaptım. o 40 günlük rapor hakkından kullanırsan 5 haftanı doğum sonrasına aktaramıyorsun. şimdi çalışamıyorsan ayrıl. doğum yapınca iznin bitince 40 günlüğü alabilirsin. ben de 36 hafta bitince bayram giriyordu tam o sırada aldım. 37 dolmamıştı daha. şimdi ise çalışmakta çok zorlanıyorum ama devam ediyorum. ya da arada aile hekiminden 5 günlük rapor al. sonra 1 gün okula git tekrar 4 günlük al falan.böyle olabilir belki.

maşallah hoşgelmiş son bebişimiz de:) Analı babalı büyüt aysah

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
boyle diy kiz ay sinir oldum heee yapistirdim olmii

bu ama yaa..başka yolu yokki...yolladğm son şey varya üstüne tıklama seç ve kopyala,snra yapıştır bakalım ne dicek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…