2011 Aralık Anneleri

benim içime yanlış p.tesi mi doğuyor yani?

bilemedim ki ben onu ya cuma kontrolüm vardı seviniyordum drum izne çıkmış ptesine kadar yok,çarşambaya randevuı verelim dedi sekreteri,bnde dedim doğumum çok yakın ya çarşamba geç olursa ptesi gel madem dedi yanisi o ptesi olmasa ii olur hani,yoksa kontrole gidip ameliyata girmek pek içimi açmaz sanırsam:26:

iyi ki çarşambayı kabul etmemişsin. ne olur ne olmazzzzzzzz :))))))))9

ben çıkıyorum kızlar yaa... 2 gündür hiç oturamıyorum, sürekli ayağını ya da poposunu dayayıp duruyor şeker kızım ama annesi ne hale geliyor hiç düşünmüyor ( öpüyoruz hepinizii

ne guzel yaaa senın doğum gununle aynı gun demek nekadar şanslısın :))) ya senın daha zamanın var gözukuyo gunun bellı ben doğurdum doğuracam daha gunum bellı değil :)))))) off ooff

karnim agriyooooooo adetmi olcam ne ilik ilik giriyo agri belimden biraz siddetlenip geciyo aceba hastane cantami hazirladim sinirlerim bozula bozula egilip kalktim ondanmi kine :26::26:

içimi acayip bir duygu kaplamış. kızıma biran önce kavuşmak istiyorum. eşim hastane personeli . bugün bi doğuma şahit olmuş. sürekli iş yerinden arıyo ne olur benim kızımda artık gelsin diyo. adam çok heycanlanmış. son günler geçmek bilmiyo. kızım şuan içimde at koşturuyo sanki. çok hareketli . artık gelsiiiiiiiinnnnnnnn beklemek zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hayır beraber yatmıyoruz... soğudum diyor işte başka bişey söylenir mi üstüne??? mutlu anıların benim için bi anlamı var ama onun için yok herhalde ki böyle ağır cümleler kurabiliyor... ben zaten bitirirsem sebebi ailesi olmayacak, benim tek sebebim bana yaşattıkları, böyle kritik günlerde bana hayatı zehir etmesi olacak... tabiki kimse dört dörtlük değil bunu biliyorum, yoksa şimdiye kadar dayanmazdım bu kadar aşağılanmaya ama bu bir de onun bilmesi gerekmez mi???

yüzyüze bakmıyoruz canım. biz annemle yiyoruz ona da sofrasını hazır bırakıyoruz, o da artık kaçta gelirse ya yiyor ya da yemeden odasına çekiliyor. annemin olduğu odaya özellikle girmiyor zaten. tv falan da izlemiyoruz anlıcan!!! kapris yapıyor işte kafasına göre!! yani anlıcan bir evde yaşamaya mecbur iki yabancı gibiyiz...

valla cnm senin çok az kalmış yahuuu :))) ama dur yine de söyleyeyim. bu pazar olabilir dikkat et :))

naptın canım yaaaaaaaaaaaaaa pat dıye denırmı ama pazar imkansız gib

zuhal, halimenin kehanetleri beni korkutuyo bak demedi deme,banada ptesi diyo illa

ben çıkıyorum kızlar yaa... 2 gündür hiç oturamıyorum, sürekli ayağını ya da poposunu dayayıp duruyor şeker kızım ama annesi ne hale geliyor hiç düşünmüyor ( öpüyoruz hepinizii

hadi çık bakalım güzel anne,,kızında sende dinlenin bakalım..bizi heycanlandırdın nasılsa,bize dinlenme yok

aysalhcım tebrik ederim canım...

dderya valla çok üzülüyorum canım. çelik arkadaşımızın söyledikleri de mantıklı geldi bi taraftan. yine de sen bilirsin. dualarım seninle ve kızınla. rabbim yardımcın olsun bitanem.

deryacım özelden msj attım okudun mu bilmem ama şimdi bu yazınıda görünce daha bi üzüldüm ben..yatakları ayırmayın noolur..dahada soğutur bu aranızı,Dinen de uygun değildir karıkocanın yatakları ayırması...birinin kocanın kulağını çekmesi gerekiyor bu kesin ama sende sabrını elden bırakma inşallah...

mrb kızlar bugün yine doktora gittim detaylı ultrasona girdim kafası yine büyük off yaa kafa ölçüsü 96 çıkıyor ayrıca 1 hafta önce 2700 gr olan oğlum bugün 3200 gr çıktı kilosu bende anlamadım..sezeryan mı normal mi belli değil sancılarım gelince belli olacakmış ne biçim iş bu anlamadım ben yaa ağla ağlaa içim çıktı yeter artık bu belirsizlik beni deli ediyor 4 tane doktora gittim hepside kafası büyük diyo direk

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. 36+1 deyim... Muhtemel doğum tarihim 21 Aralık... Doğum şekli konusunda çok endişem var. Normal doğumdan korkuyorum, o sancının ne zaman geleceğini bilememek, ne kadar uzun süreceğini ve ne kadar acılı olacağını bilememek bana endişe veriyor... Beni karnım burnumda gören herkesin ilk sorusu "normal mi, sezaryen mi?"... İkisininde artıları eksileri var... Normaldede kesik atıp diktikleri için bir de o kadar acı çekmenin ne anlamı var diye düşünüyorum. Sezaryen için de herkesin deneyimi farklı, kimi hemen ayağa kalkmış, kimi çok ağrı çemiş... Sonuçta ameliyat tabii.. Eşim kesinlikle sezaryene karşı.. Yüzyıllardır kadınlar nasıl doğuruyor diyor, vücudun aylardır buna hazırlanıyor diyor... Gerçekten kafam çok karışık... Siz ne düşünüyorsunuz? Aynı endişeleri taşıyan arkadaşlar var mı? Herkese selamlar...

iyi akşamlar kızlarr..biz bugun kızımla cok iş yaptık yorulduk artık dinlenmeye geçtik mutfak dolaplarımın iç örtülerini değiştirdim sildim temizledim aynı şekılde banyo dolaplarınıda temizledik..yorulduk ama olsun temizlik bizi mutlu ediyor

bu arada aysalh arkadışımızda kavuştu ne güzel prensesine darısı bizlere inşş

maşallah cnm bebişine cnm sana da geçmiş olsun hayırlısı olsun inş cnm

maşallah cnm ogluşuna..tarihinizde hayırlı olsun cnm cok az kalmış seninde inş gününde saglıkla sıhhatle kavuşursun ogluna

cnm ya o kadar takma kafana herşey olacagına varır günü gelince belli olur neyin ne olacagı relax ol şimdiden..benim kızımda da doktor koca kafalı bu demişti ama dogdugunda hiçte öyle deildi..kılo olayına da cok takılma tam net kıloları deil onlar yaklaşık degerler..bugun aysalh da mesajında yazmış beklediğimizden ufak dogdu kızım diye..

öncelikle hoşgeldin seninde hayırlı olsun cnm:) bende eşin gibi düşünenlerdenim cnm yüzyıllardır hep normal dogumla dunyaya getirmiş kadınlar cocuklarını ve vucud gercekten buna hazırlanıyor..ve normal dogumun hem bebege hem anneye bir cok faydası var..yani çektiğin sancıda bile bebeğinin ciğerleri gelişip dogdugunda uyum sürecini kolaylaştırıyor..vucud kendini daha iyi toparlıyor dogum sonrası..tabii bu tercih meselesi içine en cok hangisi sinecekse onu tercih et derim ama ben nedense suni olan dogum şeklındense dogal olan dogum şeklını tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…