5aralık da ptesi amaa
benim içime yanlış p.tesi mi doğuyor yani?
tikladim oyle oldu int sayfasi acti ordan kopyaladim burdan kopyalayinca olmadi ay cocuk gibi sevindim olduna saol yaa
bilemedim ki ben onuya cuma kontrolüm vardı seviniyordum drum izne çıkmış ptesine kadar yok,çarşambaya randevuı verelim dedi sekreteri,bnde dedim doğumum çok yakın ya çarşamba geç olursa ptesi gel madem dedi yanisi o ptesi olmasa ii olur hani,yoksa kontrole gidip ameliyata girmek pek içimi açmaz sanırsam:26:
:122::122::122azartesi büyük gün :)))
pazartesı kım doğuruyo anlamadım ben..banada açıklıayın yaww :) halımemmm benıde tahmın edermısın şekerım lütfen
doğum yapan tüm arkadaşlar.. allah analı babalı büyütsün, kuzularınızla upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirin inşallah..
dderya, yazdıklarını okudukça seninle beraber üzülüp, eşine çoookk kızıyorum. şu dönemde sana ve bebişine bunları nasıl yaşatır anlayamıyorum.. bilmiyor mu bu dönemde bizim moralimiz yüksek olmalı ki bebişlerimiz de sağlıklı huzurlu dünyaya gelsinler. ne demekmiş seni bu halinle evden kovmak, çok istiyorsa o gitsin.. çiftlerin kavgalarında en sinir olduğum şey de budur.. sen kimsin, kimi kimin evinden kovuyorsun, rahatsızlığı olan varsa kendisi gider.. off neyse valla söyleyecek çok şey var ama seni de böyle kötü etkilemek istemiyorum.. allah sana sabır versin, eşine ve ailesine de azcık vicdan.. dualarım seninle.. eminim çok zor ama lütfen sadece bebişini düşün.
kontrole gidip bebişin kilo almamasından bahseden arkadaşlara bişiler yazmak istiyorum. bugün biz de kontrole gittik. en son 5 gün önce 3050 demişti doktor. bugün ilk başta 3060 dedi, sonra eşimle birbirimize bakışımızı gördü sanırım ve tekrar ölçtü ve 3190 dedi bu seferde! pozisyon değiştirdi, şimdi daha net ölçü aldım dedi :) doktor problem yok dediği sürece evham yapıp kafaya takmayın derim.. ultrasonda 3 kilo denip, 4 kilo çıkan bebişler okuyoruz doğum hikayelerinde :))
bugün doğum tarihimiz netleşti. inşallah 29 kasım sabahı -annesiyle aynı gün- doğacak oğluşum.. ömrümün en güzel doğum günü hediyesi olacak inşallah. tarih netleşince heyecan ve hafif korku başladı bende :18::18::18::18:
ni demek şekerim
valla cnm senin çok az kalmış yahuuu :))) ama dur yine de söyleyeyim. bu pazar olabilir dikkat et :))
cnm akşam beraber yatmıyor musunuz...soğumak falan laf!!! ... insanlar neler neler yaşıyorlar da sonrasında deli gibi mutlu olabiliyorlar, hadi ortak meyveniz olan bebişi koy bi tarafa, hiç mi beraber mutlu olduğunuz anlar olmadı, şimdi çok sinirlisin o da öyle, bi de belki gurur yapıo...ama bu olanların hepsinin üstünden biraz zaman geçince, Allah korusun terkedersen, eşinle ilgili güzel hatıralar sıralanmaya başlayacak aklında...
bilmiyorum cnm, ben çek git, önüne bak falan diyemiyorum açıkcası, hani aldattı falan desen neyse de, ailesinin etkisiyle aranızın bozulması bi yuvanın yıkılması için yeterli gelmio bana..düşüncesizlik yapmış olabilir, ama her insanın katlanılması zor bi huyu mutlaka vardır cnm, bunu unutma, kimsenin eşi dört dörtlük değildir.
Allah allah ya!çok biiyomuş seninki!!!e peki nasıl yüzyüze bakıyorsunuz?ortam cok gergin olmalı?akşam yemek felan yemiyo mu sizle?tv izlenmiyo mu?korku filmi gibi yaaa!!!öyle gelip odasına mı çekiliyo???nedir böyle kinlenecek???çok üzülüyorum ya,böyle bir aile babası nasıl olur ki!( dderyacım,mevlananın dediği gibi her yağmurun sonunda bir gökkuşağı çıkar.mutlaka çok mutlu olucaksın zamanı geldiğinde.bu adamın da oyununa gelme,burnunu mu süttürmek istiyo nedir!!!!
valla cnm senin çok az kalmış yahuuu :))) ama dur yine de söyleyeyim. bu pazar olabilir dikkat et :))
naptın canım yaaaaaaaaaaaaaa pat dıye denırmıama pazar imkansız gib
ben çıkıyorum kızlar yaa... 2 gündür hiç oturamıyorum, sürekli ayağını ya da poposunu dayayıp duruyor şeker kızım ama annesi ne hale geliyor hiç düşünmüyor( öpüyoruz hepinizii
Hayır beraber yatmıyoruz... soğudum diyor işte başka bişey söylenir mi üstüne??? mutlu anıların benim için bi anlamı var ama onun için yok herhalde ki böyle ağır cümleler kurabiliyor... ben zaten bitirirsem sebebi ailesi olmayacak, benim tek sebebim bana yaşattıkları, böyle kritik günlerde bana hayatı zehir etmesi olacak... tabiki kimse dört dörtlük değil bunu biliyorum, yoksa şimdiye kadar dayanmazdım bu kadar aşağılanmaya ama bu bir de onun bilmesi gerekmez mi???
yüzyüze bakmıyoruz canım. biz annemle yiyoruz ona da sofrasını hazır bırakıyoruz, o da artık kaçta gelirse ya yiyor ya da yemeden odasına çekiliyor. annemin olduğu odaya özellikle girmiyor zaten. tv falan da izlemiyoruz anlıcan!!! kapris yapıyor işte kafasına göre!! yani anlıcan bir evde yaşamaya mecbur iki yabancı gibiyiz...
bugün doktora gittim kızlar tam 36 haftalık oldu bebeğim ve kilosu 3kg olmuş tam...alttan çok vuruyor ve rahatsız ediyor dedim muayene etti ve iğne verdi erken gelecek gibi dedi iyice inmiş kafası dedi.4 iğne verdi ikisini bugün,ikisini yarın vurdur dedi erken doğarsa solunum sıkıntısı olabilir dedi. bol bol yat dedi.öyle işte Allah'tan kilosu iyi,yine de üzüldüm tabi.bende 10 kilo almışım bu zamana kadar...sende biraz dikkat et hamur işlerinden uzak dur dedi.ben gidip yatim bari kızlar
doğum yapan tüm arkadaşlar.. allah analı babalı büyütsün, kuzularınızla upuzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirin inşallah..
kontrole gidip bebişin kilo almamasından bahseden arkadaşlara bişiler yazmak istiyorum. bugün biz de kontrole gittik. en son 5 gün önce 3050 demişti doktor. bugün ilk başta 3060 dedi, sonra eşimle birbirimize bakışımızı gördü sanırım ve tekrar ölçtü ve 3190 dedi bu seferde! pozisyon değiştirdi, şimdi daha net ölçü aldım dedi :) doktor problem yok dediği sürece evham yapıp kafaya takmayın derim.. ultrasonda 3 kilo denip, 4 kilo çıkan bebişler okuyoruz doğum hikayelerinde :))
bugün doğum tarihimiz netleşti. inşallah 29 kasım sabahı -annesiyle aynı gün- doğacak oğluşum.. ömrümün en güzel doğum günü hediyesi olacak inşallah. tarih netleşince heyecan ve hafif korku başladı bende :18::18::18::18:
mrb kızlar bugün yine doktora gittim detaylı ultrasona girdim kafası yine büyük off yaa kafa ölçüsü 96 çıkıyor ayrıca 1 hafta önce 2700 gr olan oğlum bugün 3200 gr çıktı kilosu bende anlamadım..sezeryan mı normal mi belli değil sancılarım gelince belli olacakmış ne biçim iş bu anlamadım ben yaa ağla ağlaa içim çıktı yeter artık bu belirsizlik beni deli ediyor 4 tane doktora gittim hepside kafası büyük diyo direk
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. 36+1 deyim... Muhtemel doğum tarihim 21 Aralık... Doğum şekli konusunda çok endişem var. Normal doğumdan korkuyorum, o sancının ne zaman geleceğini bilememek, ne kadar uzun süreceğini ve ne kadar acılı olacağını bilememek bana endişe veriyor... Beni karnım burnumda gören herkesin ilk sorusu "normal mi, sezaryen mi?"... İkisininde artıları eksileri var... Normaldede kesik atıp diktikleri için bir de o kadar acı çekmenin ne anlamı var diye düşünüyorum. Sezaryen için de herkesin deneyimi farklı, kimi hemen ayağa kalkmış, kimi çok ağrı çemiş... Sonuçta ameliyat tabii.. Eşim kesinlikle sezaryene karşı.. Yüzyıllardır kadınlar nasıl doğuruyor diyor, vücudun aylardır buna hazırlanıyor diyor... Gerçekten kafam çok karışık... Siz ne düşünüyorsunuz? Aynı endişeleri taşıyan arkadaşlar var mı? Herkese selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?