Pregnancy and Due Date Ticker buraya girip bilgilerini gir cnm..sonra http ile başlayan kısmı buraya kopyalayacaksın..sen önce vbilgilerini gir..bi adresin oluşsun bnde bakayım nereye yapıştırıyoduk yazayım sna yine
şimdiden gözün aydın cnm. ben de 30 kasım olmasını çok istedim ama 18 gün erken olunca içime sinmedi. hadi hayırlısı bakalım...
ne guzel yaaa senın doğum gununle aynı gun demek nekadar şanslısın :))) ya senın daha zamanın var gözukuyo gunun bellı ben doğurdum doğuracam daha gunum bellı değil :)))))) off ooff
naptın canım yaaaaaaaaaaaaaa pat dıye denırmıama pazar imkansız gib
zuhal, halimenin kehanetleri beni korkutuyo bak demedi deme,banada ptesi diyo illa
hadi çık bakalım güzel anne,,kızında sende dinlenin bakalım..bizi heycanlandırdın nasılsa,bize dinlenme yok
mrb kızlar bugün yine doktora gittim detaylı ultrasona girdim kafası yine büyük off yaa kafa ölçüsü 96 çıkıyor ayrıca 1 hafta önce 2700 gr olan oğlum bugün 3200 gr çıktı kilosu bende anlamadım..sezeryan mı normal mi belli değil sancılarım gelince belli olacakmış ne biçim iş bu anlamadım ben yaa ağla ağlaa içim çıktı yeter artık bu belirsizlik beni deli ediyor 4 tane doktora gittim hepside kafası büyük diyo direk
teşekkürler.. belli mi olur belki 30 unda kendiliğinden gelir seninki
selamlar.
konuyu ne zamandır takip ediyorum. maşallah aralık anneleri pek hızlı hemen alıyor bebişleri kucaklarına :) ben de dün doktora gittim 1.5 cm açılmam varmış. normal doğum istiyorum.doktor inşallah haftaya doğuruursun dedi. bebeğim biraz tombik 3384 gr dı en son. acaba bugünlerde doğurur muyum yaa 1.5 cm açıklık var.bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu arada.belime de vurdu falan ama şimdi iyiyim.
selamlar.
konuyu ne zamandır takip ediyorum. maşallah aralık anneleri pek hızlı hemen alıyor bebişleri kucaklarına :) ben de dün doktora gittim 1.5 cm açılmam varmış. normal doğum istiyorum.doktor inşallah haftaya doğuruursun dedi. bebeğim biraz tombik 3384 gr dı en son. acaba bugünlerde doğurur muyum yaa 1.5 cm açıklık var.bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu arada.belime de vurdu falan ama şimdi iyiyim.
cnm bu hiç belli olmaz heran herşey olabılırhayırlısı olsun
halimem örgülerinin resimlerini bekliyorummm
dderya; cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun gün dogmadan neler dogar derler inş senin içinde dogum sonrası herşey daha güzel olur..keşke bu süreçte böyle şeyler yaşanmamış olsaydı ama inş sonrası güzel olur
cnm battaniye de bitsin hepsini birden göstericem size... birden aşka geldim valla, ördükçe öresim geliyor...
cnm battaniye de bitsin hepsini birden göstericem size... birden aşka geldim valla, ördükçe öresim geliyor...
yeni doğan bebeği düz yatırma diyor komşular hep yan yatır diyorlar...doğuştan balgamı olurmuş bebeklerin onu ağzı yukarı yatınca yutamayıp boğulur diyorlar hep yan yatırmak mı lazım kızlar?tecrübeli anneler bi fikir sunsanız.yani bende doğurdumda yanı düzü kaldı:)ilahi ben...
yeni doğan bebeği düz yatırma diyor komşular hep yan yatır diyorlar...doğuştan balgamı olurmuş bebeklerin onu ağzı yukarı yatınca yutamayıp boğulur diyorlar hep yan yatırmak mı lazım kızlar?tecrübeli anneler bi fikir sunsanız.yani bende doğurdumda yanı düzü kaldı:)ilahi ben...
neler yapiyorsunuzinsallah herhesin 1.hamileligi saglikli geciyordur ve herkesin bebisi iyidir. 1.sey sorucam bende 19 haftalik hamileyim. hamileliginde, grip olanlara soruyorum? paracetamol agri kesici kullanan oldumu? benim bildigim:44: internetten okudugum ve eczaneye sordugum kadariyla hamilelikte kullanilabilirmis. ama:44: ben 1.de sizlere sormak istedim, lütfen bana cevap yazin.
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. 36+1 deyim... Muhtemel doğum tarihim 21 Aralık... Doğum şekli konusunda çok endişem var. Normal doğumdan korkuyorum, o sancının ne zaman geleceğini bilememek, ne kadar uzun süreceğini ve ne kadar acılı olacağını bilememek bana endişe veriyor... Beni karnım burnumda gören herkesin ilk sorusu "normal mi, sezaryen mi?"... İkisininde artıları eksileri var... Normaldede kesik atıp diktikleri için bir de o kadar acı çekmenin ne anlamı var diye düşünüyorum. Sezaryen için de herkesin deneyimi farklı, kimi hemen ayağa kalkmış, kimi çok ağrı çemiş... Sonuçta ameliyat tabii.. Eşim kesinlikle sezaryene karşı.. Yüzyıllardır kadınlar nasıl doğuruyor diyor, vücudun aylardır buna hazırlanıyor diyor... Gerçekten kafam çok karışık... Siz ne düşünüyorsunuz? Aynı endişeleri taşıyan arkadaşlar var mı? Herkese selamlar...
düz yatırmamak gerektiğini bende duydum canım,kusarsa falan diye boğulma tehlikesi olurmuş diye...yan yatırmalı hatta hep aynı yöne değil bazen sağa,bazen sola doğru yatırmalıyız diye biliyrm.bunun sebebide kafası düzgün şekil alsın diyeymiş..ben tecrubelilerin yalancısıyım
kafana takacak şey arıyo gibisin ya..maşallah iyiymiş bebeğin..kafa zaten tüm bebeklerde büyük olur ki..hem senn geçen hafta verdiğin verilere göre bnmkinin kafası dahada büyük..koca kafalı olcak biizm sıpacıklar yaa
ya kafasını sorun etmiyorum ben sağlığı yerinde olsunda varsın koca kafalı olsun benm oğluşum..benim kızdığım şey 4 tane doktora gittik her gittiğimiz doktor ultrasona bakınca hemen yaa bu bebeğin kafası büyük daha önce size söylemedilermi diyolar deli ediyolar beni.ve şuanda bi belirsizlik var yani sezeryan mı normal mi onuda söylemiyorlar kafa çapı ölçüsü üst sınırda diyorlar..belirli bi doktorum bile yok normal doğum olsa doğumewindeki ebeler doğurtur zaten ama sezeryana karar verirlerse son anda o ne olacak bilemiyorum off benm durumlar çok karışıkk (ayrıca doktora dedim ki nezman belli olacak netleşecek bu durum dedim sancıların başlayınca gel dedi çatı muaynesi yaparız kafa çağınada bakarız öyle karar veririz dedi manyak mı ne yaa sancım gelecek adam beni sezeryana alacak son anda) off amma çok yazdım napiyim dertliyim aklımda bisürü soru işareti war :26:
neden sabit bi drun yok ki??? bide bnm bildiğim zaten gerçek çatı muaynesinin son anlarda yapılamsıdır..ebe bi arkadaşım anlatmıştı..doğuma yakın bebeğin kafasıyla çatın uygunmu diye bakılıyo,burdan çıkarmı çıkmazmı hesabı yapılıyomuş..erken yapılan çatı muayneleri pekde sağlıklı olmayabilir yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?