2011 Aralık Anneleri

şimdiden gözün aydın cnm. ben de 30 kasım olmasını çok istedim ama 18 gün erken olunca içime sinmedi. hadi hayırlısı bakalım...

teşekkürler.. belli mi olur belki 30 unda kendiliğinden gelir seninki

ne guzel yaaa senın doğum gununle aynı gun demek nekadar şanslısın :))) ya senın daha zamanın var gözukuyo gunun bellı ben doğurdum doğuracam daha gunum bellı değil :)))))) off ooff

sezeryanın tek iyi yanı bu işte

selamlar.

konuyu ne zamandır takip ediyorum. maşallah aralık anneleri pek hızlı hemen alıyor bebişleri kucaklarına :) ben de dün doktora gittim 1.5 cm açılmam varmış. normal doğum istiyorum.doktor inşallah haftaya doğuruursun dedi. bebeğim biraz tombik 3384 gr dı en son. acaba bugünlerde doğurur muyum yaa 1.5 cm açıklık var.bugün adet sancısı gibi sancılarım oldu arada.belime de vurdu falan ama şimdi iyiyim.

naptın canım yaaaaaaaaaaaaaa pat dıye denırmı ama pazar imkansız gib

bak imkansız falan deme olur haaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))

zuhal, halimenin kehanetleri beni korkutuyo bak demedi deme,banada ptesi diyo illa

hadi çık bakalım güzel anne,,kızında sende dinlenin bakalım..bizi heycanlandırdın nasılsa,bize dinlenme yok

şaka bi yana valla ben de merak ettim p.tesi ne olacağını... tövbe tövbeeeeeeeeeee

cnm kafa büyüklüğü sadece normal doğumu mu engelliyor? yoksa bi sorun mu var??? cnm benim sıkma canını. herşey ii olur inşallah...

teşekkürler.. belli mi olur belki 30 unda kendiliğinden gelir seninki

artık gelmese ii olur :) eşim ona göre izin alıp gelecekti yanıma. 10 aralık diye ayarladı sanırım iznini.

valla cnm hiç bi bilgim yok. bişeler oluyor artık ama kasılma sanırım. sancının nasıl olduğunu bilmiyorum. sezeryan olacağım için de alttan kontrol olmadım hiç. hakkında hayırlısı inşallah...

cnm bu hiç belli olmaz heran herşey olabılır hayırlısı olsun

halimem örgülerinin resimlerini bekliyorummm

dderya; cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun gün dogmadan neler dogar derler inş senin içinde dogum sonrası herşey daha güzel olur..keşke bu süreçte böyle şeyler yaşanmamış olsaydı ama inş sonrası güzel olur

cnm battaniye de bitsin hepsini birden göstericem size... birden aşka geldim valla, ördükçe öresim geliyor...

cnm battaniye de bitsin hepsini birden göstericem size... birden aşka geldim valla, ördükçe öresim geliyor...

cnm ne güzel ya örmek dinlendirir insanı...ogluma hamıleyken bende örmüştüm yelek hırka falan ama bunda örmeye fırsatım olmadı ancak dikişlerimi dikebıldım işler hiç bitmiyor ki..

neler yapiyorsunuz insallah herhesin 1.hamileligi saglikli geciyordur ve herkesin bebisi iyidir. 1.sey sorucam bende 19 haftalik hamileyim. hamileliginde, grip olanlara soruyorum? paracetamol agri kesici kullanan oldumu? benim bildigim:44: internetten okudugum ve eczaneye sordugum kadariyla hamilelikte kullanilabilirmis. ama:44: ben 1.de sizlere sormak istedim, lütfen bana cevap yazin.

yeni doğan bebeği düz yatırma diyor komşular hep yan yatır diyorlar...doğuştan balgamı olurmuş bebeklerin onu ağzı yukarı yatınca yutamayıp boğulur diyorlar hep yan yatırmak mı lazım kızlar?tecrübeli anneler bi fikir sunsanız.yani bende doğurdumda yanı düzü kaldı:)ilahi ben...

cnm ben benim bebişlerimi genelde hep yuz üstü yatırıyordum öyle daha rahat ediyorlardı sırt üstü yatırmadım..yan yatırdıgımda oluyordu arkasını yastıkla destekleyip..ılk zamanlar sırt üstü yatırmak bana göre de sakıncalı emdikten sonra gazı gelecek olsa agzına kusmak gelse cıkartması zor cunkü..

kafana takacak şey arıyo gibisin ya..maşallah iyiymiş bebeğin..kafa zaten tüm bebeklerde büyük olur ki..hem senn geçen hafta verdiğin verilere göre bnmkinin kafası dahada büyük..koca kafalı olcak biizm sıpacıklar yaa

düz yatırmamak gerektiğini bende duydum canım,kusarsa falan diye boğulma tehlikesi olurmuş diye...yan yatırmalı hatta hep aynı yöne değil bazen sağa,bazen sola doğru yatırmalıyız diye biliyrm.bunun sebebide kafası düzgün şekil alsın diyeymiş..ben tecrubelilerin yalancısıyım

bende 20 haftada grip olmuştum hemde çok fena ama doktorun werdiği hiçbi ilacı kullanmadım..çünkü nekadarda olsa bebişe etkisi oluyor..ıhlamur içç boll bol bide c vitamini cnm çok geçmiş olsun çokk çok fena değilsen ilaç almamaya çalış..he bide eşim bana süt ısıttı içine bal ve karabiber koyup içirmişti tadı çok iğrenç ama işe yaradı

canım benim..doğum herkesin farklı yaşadığı ve dolayısıyla farklı anlattığı bi olay maalesef..dolayısıyla bizim kafalar allak bullak..normalden de sezeryandanda memnun birçok kişi var...sebebi ne olursa olsun sağlığım el verseydi normal isterdim sanırım ben,herşeyin normali daha hayırlıdr diye düşünyrm çünkü ama şu da ayrı bi gerçekki drların çoğu özellikle tüp bebek uzmanları hep sezeryanı öneriyor,sebebi onlar kıymetli bebekler diye,buda doğal olarak soru işaretleri uyandırıyor bnm kafamda,,onlar kıymetlide bizim bebekler kıymetsizmi?yada normal doğumun ne sakıncası varda onlar sezeryanı öneriyor bunuda bilemiyrm açıkçası...ama ben mecburi sezeryan olacağım,gerekmeseydi bıçak altına yatmazdım yine de..sen doktorunla konuşup buna karar vermelisin..yoksa o yöntem şöyleymiş bu yöntem böyleymiş diyerek sağlıklı karar veremezsin gbi geliyor bana...

iyi akşamlar arkadaşlar bebişleri düz yatırmayı bilmem ama kafaları yumuşak oldugundan kolay şekli degişir onun içinhep aynı yöne yatırılmamalı onu biliyorum onun için herzaman aynı yöne yatırılmamalı

ya kafasını sorun etmiyorum ben sağlığı yerinde olsunda varsın koca kafalı olsun benm oğluşum..benim kızdığım şey 4 tane doktora gittik her gittiğimiz doktor ultrasona bakınca hemen yaa bu bebeğin kafası büyük daha önce size söylemedilermi diyolar deli ediyolar beni.ve şuanda bi belirsizlik var yani sezeryan mı normal mi onuda söylemiyorlar kafa çapı ölçüsü üst sınırda diyorlar..belirli bi doktorum bile yok normal doğum olsa doğumewindeki ebeler doğurtur zaten ama sezeryana karar verirlerse son anda o ne olacak bilemiyorum off benm durumlar çok karışıkk (ayrıca doktora dedim ki nezman belli olacak netleşecek bu durum dedim sancıların başlayınca gel dedi çatı muaynesi yaparız kafa çağınada bakarız öyle karar veririz dedi manyak mı ne yaa sancım gelecek adam beni sezeryana alacak son anda) off amma çok yazdım napiyim dertliyim aklımda bisürü soru işareti war :26:

neden sabit bi drun yok ki??? bide bnm bildiğim zaten gerçek çatı muaynesinin son anlarda yapılamsıdır..ebe bi arkadaşım anlatmıştı..doğuma yakın bebeğin kafasıyla çatın uygunmu diye bakılıyo,burdan çıkarmı çıkmazmı hesabı yapılıyomuş..erken yapılan çatı muayneleri pekde sağlıklı olmayabilir yani...

bende zaten 38 haftada yapılsın uygun değilse 39 başında sezeryan olsun istiyorum ama dr sancın başlayınca diyor :26: sabir bi doktorum vardı ama hesapta olmayan şeyler çıkınca devlet hast doğum yapmam gerekti doktorum özel hastanede ve şuanda hastaneye ayıracak bütçemiz yok malesef..doğum ewinde ki doktorda benm içime sinmedi allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…