2011 Aralık Anneleri

anladım cnm...bak sana çelik arkadaşımız moral olsun o zmn..o da devlette yapmış çok ta memnun kalmış..yazdıklarını bulabilirsen bi oku istersen..hepimiz hakkında en hayırlısı inşallah

anladım cnm...bak sana çelik arkadaşımız moral olsun o zmn..o da devlette yapmış çok ta memnun kalmış..yazdıklarını bulabilirsen bi oku istersen..hepimiz hakkında en hayırlısı inşallah

okumuştum ewet sağol cnm ilgin için hakkımızda hayırlısı olsun

saol canim cevabin icin. rabbim hepimizle beraber sanada kolay 1.dogumla bebisini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.

canım özelden gönderdiğin mesajı okudum ama cevap yazamıyorum. 100 mesaj kotasına henüz ulaşamamışım. face'den ekle ya da ekleyim ben.. ordan da konuşabiliriz... sağolasın ilgi alakan için!!

canım özelden gönderdiğin mesajı okudum ama cevap yazamıyorum. 100 mesaj kotasına henüz ulaşamamışım. face'den ekle ya da ekleyim ben.. ordan da konuşabiliriz... sağolasın ilgi alakan için!!

dderya 'cım, nasılsın aranız nasıl oldu eşinle umarım daha iyisinizdir?

Bebek nasıl?Kendinize iyi bakıyosunuz değil mi?

teşekkür ederim destina78 herkes bişeyler demeye başladı çünkü ağzı aşağı yatırmaya da korkarım ben nefes alamaz diyo klasik ilk bebek sendromu anlayacağın,yan yatırırım bol bol o zaman teşekkür ederim.

hadi hayırlısı bundan sonrası rabbime kalmış canım o ne zaman isterse o zaman inşallah...

kızlar selam maşallah doğurna doğurana
ben geçmişi okuyorum okumasına da aklımda kalmıyor hiçbişey
üzgünüm birşeyler yazamadığım için
bazı şeeyleri okuyunca ürküyorum o kısımları da atlayarak geçiyorum zaten

ben bi de korktum açıkçası maşallah bizde doğuran doğurana:18: o yüzden kendimi ocak annelerine attım:26:
en azından belirtiler bendne geride olur arkadaşların diye e ben aralık sonu olunca bu çatı matı işleri bana çok uzak gelio çok erken heyecanlanıyorum bu sefer

merhaba çiçegi burnunda anneler.dogum yazılarınızı okudum ALLAH hepinizin bebeklerine saglıklı bi ömür nasip etsin.ne güzel bende bi an önce kucagıma almak istiyorum bebegimi.ankarada dogum yapan varmı pekela ben hala devletemi gideyim yoksa özeldemi yapayım sorusuna cevap arıyorum ankarada dogum yapan anneler nerde dogum yaptıgını ve nasıl oldugunu yazarlarsa sevinirim.

devlette doğum yapmak şöle dursun wc ye bile girmek çok zor ben geçen acil gittim ,zekai tahire ana baba günü valla kafa almadı ,5 dk zor durdum boguluyordum resmene ,doğum için bnce özel hastane seçmen daha ii olur,tabi yenidoğan bakım serviside olmalı ,

slm kızlar,
sabah 6dan beri adet sancısı gibi sancım var..uyutmuyo...korkuyorum yaaa....
canım geçmiş olsun ,gaz sancısıda olabilir,ben gece çok fenalaştım bir de baş agrısı ve mide bulantısı eşlik etti ,şimdi çok iyyim ,gazım varmş megez ,uykudan uyandığımda hep böyle midem bulanır ve başım döner ,dinlenince geçiyorsa korkma dedi doktorum ,peki normalde nasıldın gazın vs olduğunda sancılanır mısın ?

günaydın annişler nasılsınız?biz bugun babamlara gıdecegız 3 saatlık yol inş.h bişey olmaz hayırlısyla gıdıp gelelım.kendımı ıyı hıssedıyorum ama sızce hata yapmıyoruz demı kızlar gıtmekle.Pazar gunu gerı doncez...

günaydın canım , bişe olmaz Allahın ıznıyle ben de bi kaç gün önce kayseriden sivasa gittim geldim bi gün içinde, tabi biraz yoruyor
sırtına ve boynuna yastık al yata yata git

arabayla giidceksen, arka koltuğa yan otur, yani sırtını kapıya ver ayağını diğer kapıya doğru uzat, sırtına bir yastık ayak altına bir yastık, ben 3 saatlik yoıla bu şekide gidiyorum, sıkınıtıyaşamıyorum canım

günaydın canım , bişe olmaz Allahın ıznıyle ben de bi kaç gün önce kayseriden sivasa gittim geldim bi gün içinde, tabi biraz yoruyor
sırtına ve boynuna yastık al yata yata git

senın kı daha yorucuymus ben bugun gıdıp pazar donecem.Valla biraz once dr tekrar aradım gıdebılırsın dedı her ıhtımale karşı cantalarımızı alacagız yanımıza dogum falan olur.

tmm canım teşekkür ederim tavsıyelerın için;inş.h benımde sıkıntı olmazsen kac haftalıkken yapıyordun 3 saatlık yolu?

Son düzenleme:
tmm canım teşekkür ederim tavsıyelerın için;inş.h benımde sıkıntı olmazsen kac haftalıkken yapıyordun 3 saatlık yolu?

en son bayramda gittim canım konyaya, 31+4 gidip 32+3 döndüm. senin ailen nerde? nerden nereye gidiyorsun?

günaydın kızlar

ben dün oğlumu gördüm 2620gr olmuş 1 haftada 150 gram almış ben hala 1,700 gram farkla devam ediyom o yüzden 150 gram alması bile benim için süper her hafta 100 gram bile alsa inş 3000 gr doğar diyorum zaten fazlasını da istemiyorum dr da rahat rahat normal doğururusun bu sayede dedi zaten kiloyu dert etmiyom çalışamaz raporu aldım dün ama çalışıyorum hala:))

c.tesi de eşimle nst için gidicem dün geç olmuştu yetişemedim ii de oldu dr belki kocamada gösterir c.tesi oğlumu

başka da bişey aklıma gelmiyo geldikçe yazarım iyis ama çok şükür

en son bayramda gittim canım konyaya, 31+4 gidip 32+3 döndüm. senin ailen nerde? nerden nereye gidiyorsun?

canım biz aksarayda oturuyoruz babamlar akşehirde.Biz bayramda araba alamadıgımız için gıdemedık aslında dr otobusle gıdebılırsın demıstı o zaman ama cesaret edememıstık.Şimdi araba aldık kızımın bısuru esyası var babamlarda(dogumdan hemen sonra kullanacağım) ve doguma annem gelemıyecek 15 tatılde gelcek annem, kv gelecek doguma.Bizde gidip gorelım hemde alalım dedık.senın aılen konya merkezdemı?

günaydınnnn kızlarrrr herkese güzel bir gün olsunnnn

cnm hayırlısıyla gidin gelin inş hayırlı yolculuklar olsun..sen kendini iyi hissettikten sonra sorun olmaz merak etme

tülaycım maşallah oglusuna herşeyin iyi olmasına cok sevindim sen bu gidişle iş yerinden doguma gidecen

BİOPELİN; cnm eger düzenli aralıklarla girmiyorsa sancı endişe etme cnm..gaz sancısı olabılır üşütmüş olabılırsın birde bu haftalarda öyle sancılar cok normal..bende de oluyor doktora söylediğimde cok güzel olması doguma hazırlık işte demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…