bende zaten 38 haftada yapılsın uygun değilse 39 başında sezeryan olsun istiyorum ama dr sancın başlayınca diyor :26: sabir bi doktorum vardı ama hesapta olmayan şeyler çıkınca devlet hast doğum yapmam gerekti doktorum özel hastanede ve şuanda hastaneye ayıracak bütçemiz yok malesef..doğum ewinde ki doktorda benm içime sinmedi allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
anladım cnm...bak sana çelik arkadaşımız moral olsun o zmn..o da devlette yapmış çok ta memnun kalmış..yazdıklarını bulabilirsen bi oku istersen..hepimiz hakkında en hayırlısı inşallah
bende 20 haftada grip olmuştum hemde çok fena ama doktorun werdiği hiçbi ilacı kullanmadım..çünkü nekadarda olsa bebişe etkisi oluyor..ıhlamur içç boll bol bide c vitamini cnm çok geçmiş olsun çokk çok fena değilsen ilaç almamaya çalış..he bide eşim bana süt ısıttı içine bal ve karabiber koyup içirmişti tadı çok iğrenç ama işe yaradı
deryacım özelden msj attım okudun mu bilmem ama şimdi bu yazınıda görünce daha bi üzüldüm ben..yatakları ayırmayın noolur..dahada soğutur bu aranızı,Dinen de uygun değildir karıkocanın yatakları ayırması...birinin kocanın kulağını çekmesi gerekiyor bu kesin ama sende sabrını elden bırakma inşallah...
canım özelden gönderdiğin mesajı okudum ama cevap yazamıyorum. 100 mesaj kotasına henüz ulaşamamışım. face'den ekle ya da ekleyim ben.. ordan da konuşabiliriz... sağolasın ilgi alakan için!!
cnm ben benim bebişlerimi genelde hep yuz üstü yatırıyordum öyle daha rahat ediyorlardı sırt üstü yatırmadım..yan yatırdıgımda oluyordu arkasını yastıkla destekleyip..ılk zamanlar sırt üstü yatırmak bana göre de sakıncalı emdikten sonra gazı gelecek olsa agzına kusmak gelse cıkartması zor cunkü..
sagol canim benim.bende sevindim en azindan kotu yonde ilerleme yok.bekliyoruz bakalim.36 olduk artik risk daha azaliyo kiloda aliyo artik soyle 1 hafta sonra dogsa yok kizim gelmem demem valla cunku cok sikildimbir an once kuzumu kucaklamak istiyorummmm.dusme konusundada sanirim cati kemigim zaten sakatti bacaklarim ayrilinca orasi tekrar hasar gordu.ama simdi daha iyiyim.acilmaya bakmadilar cunku fazla el mudahalesi dogumu hizlandiriyo.haftaya carsamda gidicem doktora o bakicak heralde.o zamanda 37 haftalik oluyo tam.ertesi gun belki dogum yaparim :)) ama ben bu sancilarla falan sanirim doguma 6 cm ile gidicem.iyice sancilarim artmadan gitmeyi dusunmuyorum doktora.bakalim nisan yada su falan gelmezse tabi
devlette doğum yapmak şöle dursun wc ye bile girmek çok zormerhaba çiçegi burnunda anneler.dogum yazılarınızı okudum ALLAH hepinizin bebeklerine saglıklı bi ömür nasip etsin.ne güzel bende bi an önce kucagıma almak istiyorum bebegimi.ankarada dogum yapan varmı pekela ben hala devletemi gideyim yoksa özeldemi yapayım sorusuna cevap arıyorum ankarada dogum yapan anneler nerde dogum yaptıgını ve nasıl oldugunu yazarlarsa sevinirim.
canım geçmiş olsun ,gaz sancısıda olabilir,ben gece çok fenalaştım bir de baş agrısı ve mide bulantısı eşlik etti ,şimdi çok iyyim ,gazım varmş megez ,uykudan uyandığımda hep böyle midem bulanır ve başım döner ,dinlenince geçiyorsa korkma dedi doktorum ,peki normalde nasıldın gazın vs olduğunda sancılanır mısın ?slm kızlar,
sabah 6dan beri adet sancısı gibi sancım var..uyutmuyo...korkuyorum yaaa....
günaydın annişler nasılsınız?biz bugun babamlara gıdecegız 3 saatlık yol inş.h bişey olmaz hayırlısyla gıdıp gelelım.kendımı ıyı hıssedıyorum ama sızce hata yapmıyoruz demı kızlar gıtmekle.Pazar gunu gerı doncez...
günaydın annişler nasılsınız?biz bugun babamlara gıdecegız 3 saatlık yol inş.h bişey olmaz hayırlısyla gıdıp gelelım.kendımı ıyı hıssedıyorum ama sızce hata yapmıyoruz demı kızlar gıtmekle.Pazar gunu gerı doncez...
günaydın canım , bişe olmaz Allahın ıznıyle ben de bi kaç gün önce kayseriden sivasa gittim geldim bi gün içinde, tabi biraz yoruyor
sırtına ve boynuna yastık al yata yata git
arabayla giidceksen, arka koltuğa yan otur, yani sırtını kapıya ver ayağını diğer kapıya doğru uzat, sırtına bir yastık ayak altına bir yastık, ben 3 saatlik yoıla bu şekide gidiyorum, sıkınıtıyaşamıyorum canım
tmm canım teşekkür ederim tavsıyelerın için;inş.h benımde sıkıntı olmazsen kac haftalıkken yapıyordun 3 saatlık yolu?
en son bayramda gittim canım konyaya, 31+4 gidip 32+3 döndüm. senin ailen nerde? nerden nereye gidiyorsun?
günaydın kızlar
ben dün oğlumu gördüm 2620gr olmuş 1 haftada 150 gram almış ben hala 1,700 gram farkla devam ediyom o yüzden 150 gram alması bile benim için süper her hafta 100 gram bile alsa inş 3000 gr doğar diyorum zaten fazlasını da istemiyorum dr da rahat rahat normal doğururusun bu sayede dedi zaten kiloyu dert etmiyom çalışamaz raporu aldım dün ama çalışıyorum hala:))
c.tesi de eşimle nst için gidicem dün geç olmuştu yetişemedim ii de oldu dr belki kocamada gösterir c.tesi oğlumu
başka da bişey aklıma gelmiyo geldikçe yazarım iyis ama çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?