2011 Aralık Anneleri

Slm kızlar.. Sessiz takipçilerinizdenim. 36. haftanın içindeyim. Bebeğim 3.300 gr. İri bir bebek olacak. 2 haftadır nst de sancı çıkıyor. Hissediyormusun diye soruyor doktorum ama ben hissetmiyorum. Henüz çatı muayenesi yapılmadı. P.tesi kontrolum var sanırım o gün yapılır artık. Kasılmalarım çok fazla oluyordu magnezyum verdi biraz azaldı. Sizce bunlar erken doğum belirtisi mi ?

kızlarrr forumda bir cok ögretmen arkadaşımız varrrr

hepinizin ve tüm ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsunnnn

selam canlarrr..

foruma girmeyi özledim walla.. işteyken daha rahat oluyordu evde işten fırsat kalmıyor.. geçen cuma annem geldi istanbuldan çok şükür .. gelir gelmez grip oldu iyileşmeye çalışıyor dr gittik antibiyotik verdi.. sonra ben 1-2 gün hastalandım .. halen geniz akıntım var:)

küçük küçük işler hep.. bugün kendi kıyafetlerimi gardrobumu toparlayacağız inş.. giyilenler olmayanlar yatak altı baza içine:) ütü her daim zaten var yarın kısmetse yapacağız... diğer haftada halılar yıkamaya ağırdan mutfak temizlenecek.. ev in incesini temizleyip kabası için salon duvarım kaldı bir tek, birde koltuklar kadın alacağım.. e zaten bugün itibari ile 16 günüm kaldı doğuma kısmetse...:)

çok heyecanlıyım.. tüm yakın arkadaşlarım doğurdu hep benden öönce olan var diye rahatlık vardı.. artık o rahatlık yok.. etrafta herkes beni bekliyor... hayırlısı artık... cumartesi yine kontorlümüz var.. 3 haftadır haftada 1 gidiyoruz.. nst-genel kontrol.. bakalım hayırlısı diyoruz.. geçen pazartesi 2650 gr dı oğluş... plasentam 2. dereceden yaşlanma da yani kireçlenme başlamış ama dr. normal diyor.. sona yaklaştın çok normal diyor.. suyum da iyi.. bu cumartesi 2800 falan olur herhalde.. tahminim 3000-3200 arası birşey doğurucam sanırım.. bu gidişte bakalım belki artık anestesizi ile konuşturur bilemiyorum walla.. bide yenidoğan sünneti için çocuk dr. u ile konuşacağız.. hayırlısı diyorum heyecanla bekleyen sizleride öpüyoruz oğluşumla...

gittigimhastanenin yogun bakım ünitesi var fakat tam teşkilatlı degilmiş yani agır bir durumda sevk ediyorlarmış.etlik dogumevini düşünüyordum.

canım gecmış olsun...maşallah temızlıgın bitmiş sayılır ben hıc baslamadım daha haftaya inş.h baslayacagız ;oğlusunda ıyımış hayırlısıyla kucaklarımıza alırız kuzucuklarımız inş.h

herkese merhaba kızlar, güzel bir gün olur inş.

aramızda bir sürü öğretmen var, öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar

tülaycım oğluna

neredesin firuze ne zamandır aklımdasın bebeğin nasıl oldu geçti mi sarılığı?

benim ailem ankarada cnaım, eşimin ailesi konyada merkezde. hayırlısıyla sağ slaim gidin gelin inşşallah , ailenedie gör cicilerini de getir inşallah.

kızlar daha öncede yazdım ama çok yorum alamadım...dün 36 haftalıktım tam doktora gittim....bi şikayetin var mı?dedi doktor muayene etmeden bende alttan çok skştırıyor dedim heralde kafasını oynatıyor ondan dedim.doktor muayene etti kafasını çok indirmiş erken doğuma sebep olacak dedi. iğne verdi celestone diye hergün iki tane vurdur dedi.iğneyi yaptırıyorum ama ne kadr kendimi rahatlatsamda canım skldı.iğne kullanan daha önce kullanmış olan var mı?

ben kullanmadım canım, ama canını sıkma sen doktorun en iyisini düşünmüştür

dderya 'cım, nasılsın aranız nasıl oldu eşinle umarım daha iyisinizdir?

Bebek nasıl?Kendinize iyi bakıyosunuz değil mi?

canım maalesef herşey aynı devam ediyor ve gün geçtikçe düzelmemesi beni daha çok sinirlendiriyor.... ama ben bebeğime iyi bakmaya, pozitif düşünmeye, sabırlı ve güçlü olmaya çalışıyorum...

en başta hayattaki ilk öğretmenlerimiz annemiz ve babamız olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun

iştebu sabır ve güç bizleri karşı cinsten ayıran en bariz özellikler...tavsiyem tavırlarına dikkat et haklıyken haksız duruma düşme,çünkü bazen karşı cins kurduğun cümleler arsından bir kelimeyi saçmasapan bi yere çekip o noktaya takılır ve zeytinyağı moduna geçer.akıllı,güçlü,sabırlı ve saygılı ol bence,geri dönüşümü olmayan cümlelerden kaçın...nacizane fikrim...

cnm battaniye modelini internetten mi buldun yoksa başka bi yerden mi

tamamen kendi tasarımım cnm :)))

cnm ne güzel ya örmek dinlendirir insanı...ogluma hamıleyken bende örmüştüm yelek hırka falan ama bunda örmeye fırsatım olmadı ancak dikişlerimi dikebıldım işler hiç bitmiyor ki..

valla ben dikiş işine hiç girmedim. o yüzden bilmiyorum deyip çekiliyorum köşeye. belki 2. çocuk yaparsam o zaman da dikişe merak salarım

valla doğru sanırım. geçen bi bebek gördük annemle. annemin tepkisi aynen şuydu : "bu çocuğu hep aynı yöne yatırmışlar." alem ya bu anneler :))

slm kızlar,
sabah 6dan beri adet sancısı gibi sancım var..uyutmuyo...korkuyorum yaaa....

geçti mi cnm sancın?

ii yolculular cnm... kötü düşünme de sağlıkla geri dön inşallah...

kızlarrr forumda bir cok ögretmen arkadaşımız varrrr

hepinizin ve tüm ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsunnnn

en başta hayattaki ilk öğretmenlerimiz annemiz ve babamız olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun

tşklerrrrrrrrrrrrrr

bugün doğum yapan yok galiba

bizde tam 35. haftamızı bitirmişiz son 5 hafta diyelim o zaman:18::18:

cnm bugün fatocerenden gelecek inşallah bebiş haberi :)

günlerdir sorucam ama bi türlü soramadım kızlar ya... sanki özel bölgemin orda sürekli bi el beni gıdıklıyor. sanırım bebişin başı iyice yerleşti, o kıpırdadıkça ben gıdıklanıyorum ve sürekli uyuşmuş halde hissediyorum. sizde de öyle mi? bu kadar aşağıda olması doğum geliyor demek mi??? :18::18::18::26::26::26:

cnm bence içini ferah tut.. doktorun yazmışsa sorun yok demektr. benim arkadaşımda senin haftalarında enfeksiyon kapmıştı, doktora gitmişlerdi hemen, doktor erken doğum riskin var deyip iğne yazmıştı. sanırım arkadaşım 2 tane iğne kullanmıştı.. bir sıkıntı yaşamadı yani.

gunaydin kizlar..

ogretmen arkadaslarin gununu kutlayalim oncelikle. sonra da kendimizden haber verelim. dun kontrolumuz vardi. oglumuz 130 gr almis cok sukur 2546 olmus. 6 gun sonra dogacak bi bebis icin hala kucuk ama artik onumuze bakicas. bu hafta ne yiyebiliyorsan ye dedi. ne kadar kilo aldirabilirsek aldiralim dedi doktorum. anesteziyle konustuk kan verdik. biz dogum yapacklara epidurali oneriyoruz. 1 gece takili kaliyor ilk gun rahat geciyor vs dedi. ben de oyle istiyorum insallah.

30 kasim carsamba saat 10da doguma aliniyoruz insallah. 1 saat kadar surecek islemler bir terslik olmazsa. takip ettigim kadariyla 30 kasimda doguracak 3 kisiyiz simdilik forumda. allah hepimizi saglicakla yavrularimiza kavustursun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…