2011 Aralık Anneleri

günaydın cnm... şimdiden bol şanslar. sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini...

Son düzenleme:

anam kilosu bebemin kilosuna yakın bi bebek hehehehe hiç üzülme cnm ii olsunlarda kilo alırlar elbet bis onlara öle bi bakarıs kiiiiiiiiiiiii

demek senin haftaya doğum sen erkenden başlıcan beslemeye ben doğurana kadar baya büyür senin ki bende haftaya çatı muaynesiyle herhalde doğum mevzusuna giricem şimdilik pek bişey konuşmadık ama bebek çok iri olmaması ii dedi normal doğurabilirsin dedi demekkiiiii normal görünüyo herşey bu da sevindirici benim için

hayırlısı diyelim neyse o olsun hakkımızda

maşallah bebişine canım inş. bu hafta biraz daha kilo alır,şimdiden hayırlı doğumlar çok az kalmış cidden

ben 2 hafta önce nst ye bağlandığımda 5 dk da bir düzenli sancı çıkınca erken doğum olabilir dedi doktorum ve aynı iğneyi ben de oldum. o gün 2 doz ve 24 saat sonra tekrar 2 doz şeklinde toplamda 2 kez yapıldı. bebeğin akciğer gelişimini desteklemek içinmiş bu ilaç. doktorum şuan doğsa solunum problemi yaşamaz, gelişimi tamamlandı artık ama yine de bu iğneyi yapalım, garanti olsun demişti. bana ya da bebişe herhangi bir zararı olmadığını, rahat olmamı söylemişti. sıkma canını, doktorumuza güvenmek zorundayız.

içim rahatladı benim gibi biri daha olunca.Allah'tan kilosu iyi bebeğimin...

öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun...
nasılsınız arkadaşlar.. ben çok şükür iyim... şafak 1 gün.. sonra evdeyim.. forma çok sık giremem sanırım...
olbey canım oğluşuna maaşallah.. hayırlısı olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini....

hanımlar istanbul anadolu yakasında oturup, bormal epidural doğum yapmayı düşünen var mı aranızda? Varsa hangi hastane hangi dr. paylaşabilir mi benimle? 35.haftamdayım korkular başladı bende ...

Peki bebişe kilo aldıracak gıdalar neler acaba son haftalarda ?
bugün 37. haftaya girdik hadi hayırlısı bakalım
Hayırlısıyla inşallah .
Haydi hayırlısıyla inşallah .

Öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun bu arada:)

en başından beri takip etmeme rağmen yazamamıştım hiç.bende 37 haftalık hamileyim.bebeğim hala dönmedi ve mecburi sezeryan olacağım sanırım.benim durumumda olan arkadaş var mı?

canım çok sağol..iş görememezlik raporunu hastane bildiriyormuş ssg ya... öyle dediler.. inş bi sorun çıkarmazlar... iş yerine tekrra sordum ve müsavirliklede konuştuk... doğum yapınca doktorun vereceği doğum yaptı raporunu ve şu tarihte işe başlayacak raporunu iş yerine gönderecekmişim onlar ssg ya bildireceklermiş..
çok şükür iş yerim maaşımı verecek ve eğer para alırsam ssg dan (pek sanmıyorum kısmte tabi) o para bana kalacakçççç

kızlarrr forumda bir cok ögretmen arkadaşımız varrrr

hepinizin ve tüm ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsunnnn

herkese merhaba kızlar, güzel bir gün olur inş.

aramızda bir sürü öğretmen var, öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar

en başta hayattaki ilk öğretmenlerimiz annemiz ve babamız olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun

teşekkür ederiz kızlar. her ne kadar evde otururak öğretmenliğimi unutmuş olsam da kutlayan herkese teşekkürler. ben de buradaki öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.

olbey canım, az kalmış senin de. darısı başımıza diyorum.

ben de artık bıktım bu hamilelik sürecinden. sürekli ağlama halindeyim. dün akşam tvde bi kız gördük, eşim diyo ki kız güzelmiş diyo, ama benim için dünyadaki en güzel sensin diyo. bu lafa normalde mutlu olurdum, hüngür hüngür ağladım. çünkü aynaya bakıyorum nerem güzelki sanki kesin yalan söylüyo diyo saatlerce ağladım eşimin şaşkın bakışları karşısında. artık doğurmak istiyorum ya. valla çok sıkıldım. benden hafta olarak daha ilerde olanlara baktıkça daha da fena oluyorum. zaman hiç geçmiyo. bıktıııııııııııııııııııııımmmm. gece burnumun sürekli tıkalı olmasından, rahat yatamamaktan ne yesem midemin yanmasından vallahi bıktııııım.

merhaba anneler ve melekleri,..

cok uzun zaman oldu yazmayali,neler oldu neler bitti bilmiorum valla:) okadar cok sayfa varki....dogumlar baslamis ne kadar guzellll:)
cok heyecanlaniorum,zaman gecmek bilmio sanki:)evim bitmedigi icin annemlerde kalioduk,1 haftadir evime yerlestim,tabi daha bitmedi ama,en azindan dogumdan sonra evime getirecegim oglumu:) bu arada oglumuzun adinin KUZEY olmasina karar verdik:)...

nefes darligi ceken varmi kizlar ya?geceleri uyuyamiorum resmen,carpinti da oluo,ne yapacagimi bilmiorum,canim cikacakmis gibi oluo sanki gobegim bayagi asagiya indi,bide bu aralar kasilmalarim cok siklasti,sizce normalmi???

kızlar birşey sorcam, şimdi aralıkta doğum yapacağız ya 15-20 gün için 1 sene yıl kaybı olacak. bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. evet bizim için özel bir gün. benim için daha özel çünkü bugün oğlumun doğum günü. akşam kutlama var daha hazırlık yapamadım. çok halsizim sürekli halsizlik devam ediyor. okula gelmekte çok zorlanıyorum. müdür yardımcısına dedim gribim diyip rapor mu alsam dedim o zaman yerine öğretmen isteyemeyiz doğum iznini başlat dedi. başlatmak istemiyorum çünkü oğlumla doğunca vakit geçircem inşallah. dua edin daha 37ye var.

haklisin cnm,benimde hep aklimda...kendi yasitlarindan neredeyse 1 yas kucuk olacak....yapacak bisey yoksanirim :)ne yapabilirizki??

araştırmak lazım yaa.. nüfusa geç kayıt edilse nasıl olurki. ama aşıları felan olacak kayıtlara geçte geçmezler. walla işin içinden çıkamadım ben..

kızlar birşey sorcam, şimdi aralıkta doğum yapacağız ya 15-20 gün için 1 sene yıl kaybı olacak. bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
ben 20 aralık doğumluyum ve bu hep bende bi eziklik olarak kaldı. 10 gün sonra yeni yıla girince herkesin yaşı aynıyken yıl hesabında ben 1 yıl büyük oldum. şimdi takmıyorum ama çocuğuma bunu yaşatmamak adına ocak doğumlu yazdıracağız. belki oğlum da ileride bana neden doğum tarıhımı gerçek gününde yazdırmadın diye kızacak bilemiyorum. ama tercihim bu yönde olacak. yapılabiliyor. doğum raporu ile gidip nüfus müdürlüğüne durumu anlatıyorsun. gerçek doğum tarihini not alıp beyan tarihi olarak ocak ayını yazıyorlar ve ocak doğumlu görünüyor. tabi ocak ayına girince gidilir:) biz ilk bebekte hastaneden çıkarken gidip nüfus cüzdanı almıştık da...

bi arkadaş bebek doğunca nasıl yatıracağız diye sordu alıntı yapmıştım ama sonra yazamayınca (vakitsizlikten) siteyi kapattım ve gitti. doğum öncesi ve doğum sonrası iki defa hastanede hemşireler bebeği nasıl tutacağın nasıl yatıracağın hakkında eğitim veriyor. doktor da hatırlatıyor. yan ya da yüzü koyun yatması gerekiyor bebeğin.düz yatarsa kalbinin ritmi bozulabiliyor diye açıklamıştı doktor. ilk günlerde yüzü koyun yatırın. dünyaya adapte olana dek demişti.

selam kızlar bayadır gıremıyorum nraya faceden takıp edıyorum ama :)) ozlemısımde burdan okumayı

araştırmak lazım yaa.. nüfusa geç kayıt edilse nasıl olurki. ama aşıları felan olacak kayıtlara geçte geçmezler. walla işin içinden çıkamadım ben..
doğunca 3. gün sağlık ocağında topuk kanı alıyorlar. o zaman ebeye açıklıyorsun. doğum tarihi bu ama doğum günü resmi kayıtlarda şu olacak diyebiliyorsun. aşılar da gerçek doğumuna göre yapılıyor hep. benim kız kardeşim ebe o söyledi. biz beyan tarihi ve gerçek doğum tarihi diye 2 kayıt alıyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…