araştırmak lazım yaa.. nüfusa geç kayıt edilse nasıl olurki. ama aşıları felan olacak kayıtlara geçte geçmezler. walla işin içinden çıkamadım ben..
hanımlar istanbul anadolu yakasında oturup, bormal epidural doğum yapmayı düşünen var mı aranızda? Varsa hangi hastane hangi dr. paylaşabilir mi benimle? 35.haftamdayım korkular başladı bende ...
canım çok sağol..iş görememezlik raporunu hastane bildiriyormuş ssg ya... öyle dediler.. inş bi sorun çıkarmazlar... iş yerine tekrra sordum ve müsavirliklede konuştuk... doğum yapınca doktorun vereceği doğum yaptı raporunu ve şu tarihte işe başlayacak raporunu iş yerine gönderecekmişim onlar ssg ya bildireceklermiş..
çok şükür iş yerim maaşımı verecek ve eğer para alırsam ssg dan (pek sanmıyorum kısmte tabi) o para bana kalacakçççç
kızlar birşey sorcam, şimdi aralıkta doğum yapacağız ya 15-20 gün için 1 sene yıl kaybı olacak. bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
ben de artık bıktım bu hamilelik sürecinden. sürekli ağlama halindeyim. dün akşam tvde bi kız gördük, eşim diyo ki kız güzelmiş diyo, ama benim için dünyadaki en güzel sensin diyo. bu lafa normalde mutlu olurdum, hüngür hüngür ağladım. çünkü aynaya bakıyorum nerem güzelki sanki kesin yalan söylüyo diyo saatlerce ağladım eşimin şaşkın bakışları karşısında. artık doğurmak istiyorum ya. valla çok sıkıldım. benden hafta olarak daha ilerde olanlara baktıkça daha da fena oluyorum. zaman hiç geçmiyo. bıktıııııııııııııııııııııımmmm. gece burnumun sürekli tıkalı olmasından, rahat yatamamaktan ne yesem midemin yanmasından vallahi bıktııııım.
teşekkür ederim destina78 herkes bişeyler demeye başladı çünkü ağzı aşağı yatırmaya da korkarım ben nefes alamaz diyo klasik ilk bebek sendromu anlayacağın,yan yatırırım bol bol o zaman teşekkür ederim.
doğunca 3. gün sağlık ocağında topuk kanı alıyorlar. o zaman ebeye açıklıyorsun. doğum tarihi bu ama doğum günü resmi kayıtlarda şu olacak diyebiliyorsun. aşılar da gerçek doğumuna göre yapılıyor hep. benim kız kardeşim ebe o söyledi. biz beyan tarihi ve gerçek doğum tarihi diye 2 kayıt alıyoruz dedi.
Kizlargecmisi okuyamadim tum dua ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bugun 6.gun bebegim hala yogun bakimda akciger enfeksyonuyla dogdu antibiyotik ve oksijen tedavisi goruyor. Dun ilkkez kucagima aldim bisuru kablo damar yolu kanul felanla birlikte... Bugun daha iyiye giden bi cizgisi var kucagima aldigimda (ki bunlar 1-2 dkakiayi henuz gecemio) arandigini farkettim. Agiz yoluyla beslenmeye henuz gecmedi ben sut sagiyorum hemsireler cok az olmak kaydiyla siringa yardimiyla agzina damlatio yogun bakimda... Serum yoluyla beslenio sarilikbaslangici varms ama ztn su an bakim altinda oldugundan sorun teskil etmiyormus. Taburcu olmasi icin henuz bi zaman soylemeselerde 7-10gun arasi gibi gornuo diorlar sizleri durumdan haberdar etmek istedim.
Kacirdigim dogumlar icin tum annelerimizi tebrik ederim. Anne adaylarimizada saglik sihhatlebebekelrini kucaklarina almalarini dilerim.Allah yar ve yardimciniz olsun
canım senin az kalmış ne güzel. ama son zamanlar gerçekten çok sıkıcıymış onu anladım. hem sabırsızlanıyosun bebeğine kavuşacan diye hem de artık hareketlerinin azalması insanı iyice bunaltıyo. sen bugun yarın doğurursun. ben de sezeryan düşünüyorum, 3 haftam kaldı diye sayıyorum, insallah öle de olur. yoksa dayanamıcameyvah eyvah daha şimdiden bu kadar bıkma derim ben benim bugün 39. haftam bitiyor dün gece yine ağlama krizine girdim neden ağladığımı bilmiyorum ama. Tam yattığım saatlerde bebişim deli gibi hareket etmeye başlıyor sanki kasıklarımdaki sinirlere dokunuyor bu yüzden de bacaklarımda bir uyarılma gibi gıcık bir his oluşuyor sürekli hareket ettirmek oynatmak istiyorum tuhaf birşey ve acayip bir ateş basması oluyor geceleri kafayı iyice yedim galiba uykuda tutmuyor iki buçuğa kadar kitap okudum sonra biraz birşeyler atıştırdım yattım ama ne mümkün yanıyorum kalktım soyundum don atlet kaldım üzerimi zaten örtmüyorum ancak öyle uyuyabilmişim biraz. ha bu gece ha yarın derken 40. haftaya geldim ne sancı ne bişey çokk bıktım bende psikolojim son haftalara kadar iyiydi ama sanırım yavaş yavaş bozuluyor loğusalık depresyonuna girmesem bari :18: ya sancı gelmez günüm geçerse diye kaygılanır oldum şimdide:26: offff daraldım yine bak
Kizlargecmisi okuyamadim tum dua ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bugun 6.gun bebegim hala yogun bakimda akciger enfeksyonuyla dogdu antibiyotik ve oksijen tedavisi goruyor. Dun ilkkez kucagima aldim bisuru kablo damar yolu kanul felanla birlikte... Bugun daha iyiye giden bi cizgisi var kucagima aldigimda (ki bunlar 1-2 dkakiayi henuz gecemio) arandigini farkettim. Agiz yoluyla beslenmeye henuz gecmedi ben sut sagiyorum hemsireler cok az olmak kaydiyla siringa yardimiyla agzina damlatio yogun bakimda... Serum yoluyla beslenio sarilikbaslangici varms ama ztn su an bakim altinda oldugundan sorun teskil etmiyormus. Taburcu olmasi icin henuz bi zaman soylemeselerde 7-10gun arasi gibi gornuo diorlar sizleri durumdan haberdar etmek istedim.
Kacirdigim dogumlar icin tum annelerimizi tebrik ederim. Anne adaylarimizada saglik sihhatlebebekelrini kucaklarina almalarini dilerim.Allah yar ve yardimciniz olsun
teşekkür ederiz kızlar. her ne kadar evde otururak öğretmenliğimi unutmuş olsam da kutlayan herkese teşekkürler. ben de buradaki öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
olbey canım, az kalmış senin de. darısı başımıza diyorum.
ben de artık bıktım bu hamilelik sürecinden. sürekli ağlama halindeyim. dün akşam tvde bi kız gördük, eşim diyo ki kız güzelmiş diyo, ama benim için dünyadaki en güzel sensin diyo. bu lafa normalde mutlu olurdum, hüngür hüngür ağladım. çünkü aynaya bakıyorum nerem güzelki sanki kesin yalan söylüyo diyo saatlerce ağladım eşimin şaşkın bakışları karşısında. artık doğurmak istiyorum ya. valla çok sıkıldım. benden hafta olarak daha ilerde olanlara baktıkça daha da fena oluyorum. zaman hiç geçmiyo. bıktıııııııııııııııııııııımmmm. gece burnumun sürekli tıkalı olmasından, rahat yatamamaktan ne yesem midemin yanmasından vallahi bıktııııım.
merhaba anneler ve melekleri,..
cok uzun zaman oldu yazmayali,neler oldu neler bitti bilmiorum valla:) okadar cok sayfa varki....dogumlar baslamis ne kadar guzellll:)
cok heyecanlaniorum,zaman gecmek bilmio sanki:)evim bitmedigi icin annemlerde kalioduk,1 haftadir evime yerlestim,tabi daha bitmedi ama,en azindan dogumdan sonra evime getirecegim oglumu:) bu arada oglumuzun adinin KUZEY olmasina karar verdik:)...
nefes darligi ceken varmi kizlar ya?geceleri uyuyamiorum resmen,carpinti da oluo,ne yapacagimi bilmiorum,canim cikacakmis gibi oluo sankigobegim bayagi asagiya indi,bide bu aralar kasilmalarim cok siklasti,sizce normalmi???
canım şimdi faceden resimlerine baktım..
birbirinize ne kadar çok yakışan bir çiftsiniz siz öyle..
yok canımm size kesin nazar değdi... belki inanmayanlar olabilir ama birileri birşeylerde yapmış olabilir....
adım kadar eminim eşin kızını gördüğü an çok pişman olacak yaptıklarına sana yaşattıklarına...
sende onu affedersen birlikte çok güzel günlere başlamış olursunuz meleğinizle birlikte ben inanıyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK... canım...
ALLAH SİZİ ÇOK AMA ÇOK MUTLU ETSİN GÜZEL ARKADAŞIM..
canım senin az kalmış ne güzel. ama son zamanlar gerçekten çok sıkıcıymış onu anladım. hem sabırsızlanıyosun bebeğine kavuşacan diye hem de artık hareketlerinin azalması insanı iyice bunaltıyo. sen bugun yarın doğurursun. ben de sezeryan düşünüyorum, 3 haftam kaldı diye sayıyorum, insallah öle de olur. yoksa dayanamıcam
innnşalllah canım bugün yarındır, doğum sancısı gibi bir sancıyı dört gözle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
kuzum deme öyle ya... ben de kendimi hiç beğenmiyorum ama sanırım bunlar psikolojik. çünkü etrafımdaki herkes çok güzelleştiğimi, hamileliğin yaradığını söylüyorlar. artık çok ağırlaştık. psikolojimizin bozulması normal. ne olur sıkma canını...
aynı sorunlar bende de var ya, eksiksiz... sanırım normaldir böyle şeyler...
cnm benim, Allah hem bebeğinin hem de senin yardımcın olsun inşallah. mutlu ve güzel haberler için dualarım sizinle...
ya ben de bugün face ten arkadaş oldum deryayla ve seninle aynı şeyleri düşündüm... inşallah yuvalarını kurtaracak mucize bebekleridir...
öğretmenler günümüzü kutlayan herkesee teşekkürlerrrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?